// Тато, Бойко и гени(и)те им

В БЕСЕДКАТА

Тато, Бойко и гени(и)те им

Не знам дали за жълтите медии важат правилата за разграничаване на жанровете, но в рубриката Редакционна статия ( т.е. позиция на редакцията, отразяваща всъщност мнението на шефа и на онзи, който му плаща) т.н. агенция ПИК публикува неподписан шедьовър от класиката на лигавенето пред вожда. Под такова нещо наистина е срамно да се подпишеш с името си и е безсрамно да вмениш колективна вина на цялата редакция. http://pik.bg/само-в-пик-и-ретро-внукът-на-бойко-копие-на-дядо-си—малкият-е-любознателен-и-усмихнат-ве-news619249.html

Ще обясня на края на този резонанс защо тиражирам текст, който не бих искал да рекламирам. Запазете търпение. Смешното е на финала на изригналата боза, замислена като шампанско в прослава на началника.

Най-напред цитирам заканите един ден да ни управлява “избраникът на боговете”, внукът на Бойко Борисов- просто защото му било писано по рождение.

Ето част от добрата прокоба ( ако позволите това дървено желязо):

“Нумеролозите пък обясняват, че децата, родени в неделя, са подвластни на Слънцето ( вероятно става дума за дядо Бойко- обяснителна бележка на ivo. bg), което им дава чар, амбиция и магнетизъм. Още от малки те искат да са лидери. Когато пораснат, никога не остават в сякката на другите ( как така-ами ако сянката е на внучето на Путин?- бел. ivo.bg) . Много са енергични, постоянно са заети с нещо ( колко изключително е да са постоянно заети с “нещо”!- бел. ivo.bg) и се опитват ( невероятно, оптиват се!- бел. ivo.bg ) да постигат успехи в нещата, които правят. Тези деца стават делови личности, които се стремят към победи в работата, независимо какво ще им струва това.

Децата, родени в седмия ден от седмицата, от древни времена са били смятани за специални. Считало се е, че те имат особени способности, които ги защитават от бебешка възраст от уроки. В някои страни такива бебета се смятат за избраници на боговете, за същества, които могат да разбират това, което е недостъпно за останалите хора.”

                 
САМО В ПИК И “РЕТРО”! Внукът на Бойко копие на дядо си – малкият е любознателен и усмихнат, вече опитва да говори
Автор: ПИК

САМО В ПИК И "РЕТРО"! Внукът на Бойко копие на дядо си - малкият е любознателен и усмихнат, вече опитва да говори

А сега, ето кое в тъпото произведение е смешно до (червен) плач: след края на лиготията следва линк за желаещите да пийнат още от бозата на прославата и чрез подкрепяща статия за това какви ги е сътворил внукът на Тато в САЩ. Редакционната статия прави връзка с предложение “цялата истина вижте на …”

(За всеки случай, за да не изтрият линка, публикувам и текста за “малък Тошко”, който идеално се връзва с панагерика за малък Бойко).

 

САМО В ПИК И "РЕТРО"! Тодор Живков-младши проигра всичко на комар - внукът на Тато си изкарва прехраната с покер в Калифорния

http://retro.bg/zvezdi/todor-zhivkov-mladshi-strongproigrastrong-vsichko-na-komarbr-nbsp_11674.html

Звезди 30 дек. 2016, 09:05

“Пълен финансов фалит е застигнал Тодор Живков-младши, едноименния внук на Тато, който от 2 десетилетия се подвизава в САЩ като професионален комарджия. Синът на Владимир Живков и красавицата Маруся Мирчевска години наред си изкарва прехраната с покер, но в последно време е изпаднал в лоша серия и е изгубил почти всичките си спестявания.

Напоследък Тошко-джуниър участва в турнири с вход по 200-300 долара, а голям удар не е правил близо 3 години. Нашенецът е известен в комарджийските среди по Западния бряг като наследник на комунистическа върхушка.

Тошко-джуниър, който играе в Калифорния под името Тед, не е печелил сериозни суми от пролетта на 2013 г., когато се облажи с $42 000 от Световните серии по покер. След това 37-годишният мъж не е заработвал повече от по 1000-2000 долара, колкото да плаща наема на виличката си в Малибу. От началото на настоящия сезон Живков има печалби за малко от над $20 хиляди, които не били достатъчни дори да си покрие участието в турнирите и ежедневните разноски.

Освен вилата под наем Тед Живков има малко ранчо в Аризона. То е негова собственост, след като се възползвал от небивалия спад в цените на недвижимостите през 2009 г., за да го придобие изгодно с парите от последния спечелен турнир.

Веднъж годишно наследникът на Тато се прибира в България, за да се види с братовчедките си”.

Както виждате, става дума за Тато, Бойко и техните гени(и) – включително сред обслужващия ги медиен персонал .

 

Share on Facebook

Discussion

12 коментара for “Тато, Бойко и гени(и)те им”

 1. ОТВРАТ!
  ДГД от една долна, мръсна гад и за авторът на повърнята и за истинският герой на пасквила-банкянското слънце.

  Posted by Georgi Nikolov | януари 2, 2017, 19:58
 2. Единствените които могат да се изхранват, че и да понатрупат парици от комар са само собствениците на хазартните предприятия – казина, игрални зали и т.н. А те разбира се го правят за сметка на такива като татовия внук дето не им стига мозъчето да го проумеят – казва се статистика и теория на вероятностите. Колкото повече играеш толкова повече ще загубиш. “It really is that simple”.
  Така че дерзай тошко дебелите червени кратуни не увират лесно…

  Posted by Радослав Андреев | януари 2, 2017, 19:58
 3. Сред коментарите под това трудно въобразимо дори за рубладжийската помиярница “пык” ибрикчийство ми направи впечатление казаното от “Радо”. Много точно:

  “ПиК е PIG-помиярска зурла, която знае само дa лиже мутренски и властови задници и да copy-pastва оттук-оттам материали под кьорфишеци от сорта „БОМБА!ВЗРИВЯВАЩО!ЕКСКЛУЗИВНО!РАЗТЪРСВАЩО!”

  Posted by Стамбо | януари 2, 2017, 20:01
 4. А сега, нащо далеч по-сериозно.
  http://rusjev.net/2017/01/02/tramp-ne-drug-putina-golyishev/#more-30602

  Posted by Georgi Nikolov | януари 2, 2017, 20:04
 5. Наистина мнооооо, мнооо “поучително четиво”! Ашколсун!
  Само не разбрах от колко “древни времена” се води точна датировка? След като чак при папа Григорий III се въвежда що-годе точен календар?!?!
  Освен това според нАуката е много по-вероятно гените да определят степента на “гениалност”, отколкото датата , или още по-малко пък деня от седмицата в която си роден?!?!? Както и от социалната(и материалната) ти среда ?!?!
  Мюсюлманите почитат петък! А , евреите – събота!

  Posted by слугиниалност | януари 2, 2017, 21:09
 6. Тодор Живков младши криво-ляво сам се прехранва, а как я кара братовчед му Тодор Славков?! Той постоянно е в някакво шоу от рода на ВИП Брадър и подобни простотии! Това пиянде, ако беше в Америка, досега да беше пукнало от мизерия, но тук има кой да се погрижи за Малък тошко! Това е положението, Минке!

  Posted by димитър | януари 2, 2017, 21:23
 7. Че ПИК публикува простотии с гръмки заглавия,съм съгласен и затова е 1% от моята информация.Мисля,обаче,че с тази статия по-скоро се прави реклама на Тази гадна агенция,отколкото да се предизвика отвращение към “банкянското слънце”.Внуците и правнуците на много по-изявени комунисти заслужават повече внимание,но като гледам,най-голямата мишена за подигравка е премиера в оставка!Не съм нито член,нито фен на никоя партия и винаги съм гласувал “мажоритарно”,но и не бих се подписал под твърдение,че Борисов си поръчва статии в ПИК!А кой номинира Тошко Славков за Биг Брадър? Не чета в този блог и нищо за простотиите на Учиндолски и с-е!

  Posted by Kiril Manolov | януари 2, 2017, 23:50
 8. Всъщност няма противоречие между двете публикации. Гените си остават необходимо условие, но не достатъчно! За беда Тодор Живков – младши е роден в събота:)

  Posted by Стефан Додев | януари 3, 2017, 00:22
 9. Спокойно колеги,всичко е по природните закони!
  Или както го беше казал внукът на Толстой – природата си почива.
  Само че при фамилията ‘Татови’,природата го е ударила на голема почивка.
  Синът на Тато-виден алкохолог и комарджия,зетя на Тато-виден плейбой и алкохолог,синът на зетя на Тато-виден изнасилвач,алкохолог и неслучил се политик, другия внук на Тато – вие си го прочетохте в статията какъв е …
  Както се вижда,законът за природното равновесие работи безотказно.
  Или ако трябва да обобщим – от едната страна имаме само един,който е крал и трупал по много и за много дълго време,а от другата страна имаме много други,повръщащи заграбеното в големи количества и за кратко време.

  Posted by тъпанарко | януари 3, 2017, 08:24
 10. Към Стефан Додев:

  Прав сте, тъкмо заради тази примственост между двете публикации, каквато не е била целта, направих компромиса да ги “рекламирам”. Защото ефектът е като една грешка в заглавие на “Работническо дело” от 50-те години на миналия век , където от силно вълнение да се подмажат на вожда написали “СЛИВА НА СТАЛИН”.

  Posted by Иво Инджев | януари 3, 2017, 11:07
 11. Спечелил бил от комар,издържал се бил от комар,дрън дрън ярина.Издържа се и харчи от нашите пари,дето Партията на дядо му ни остави да плащаме 10 милиарда долара/от скъпите/И ранчото му и виличката му в Малибу са нанашата кръвчица.Работех за 120 лв,а долара беше 3 лв,е колко ми е била заплатата-40 долара.Само тояга ще ги оправи и конфискация,но цацатурата гледа Кремъл.

  Posted by Krasnoselski | януари 3, 2017, 13:36
 12. Интересна информация и добра съпоставка.
  Ето какво их казал:

  Първо,внукът на комунистическия диктатор Тодор Живков е заведен в САЩ от майка си като непълнолетен и най-вероятно е придобил американско гражданство след като тя самата е придобила.Или пък е бил адоптван от евентуален съпруг(американски гражданин) на майка му преди тя самата да придобие американско гражданство.
  Второ,внукът според моя информация не живее в България и не развива каквато и да е дейност в България.
  Трето,внукът на Тодор Живков не е развил до този момент никаква политическа или комунистическа дейност.
  Четвърто,внукът на Тодор Живков не е изразил съпричастност(или контакт) към дейността на братовчедка си Евгения Живкова,която е функционер на комунистическата партия.
  Пето,внукът на Тодор Живков не е дал каквато и да е информация за баща си Владимир,който също не се занимава с политика.
  Шесто,внукът на Тдор Живков страни от българската диаспора в Калифорнияи Невада ,или има съвсем ограничени контакти.
  Седмо,внукът на Тодор Живков не е свързан с нито една българска държавна институция,нито пък с частна или корпоративна агенция или компания.
  Осмо,внукът на Тодор Живков не е изразил досега никакво отношение или съпричастие към България ,живота и политиката в страната.
  Девето,внукът на Тодор Живков не ползва български източници за свое обарзование,бизнес ,или издръжка.

  Извод-американецът от Български произход Г-н Тодор Живков не е свързан по никакви критерии със своята родна страна България.
  Десето,самия Тодор Живков досега не е дал никаква изява в медиите и никой не знае дали контактува с другите деца на баща си,както и с племенниците си-двете дъщери на леля си Евгения.

  Казано като извод-внукът на комунистическия диктатор – убиец Тодор Живков,който е със същото име е напълно несвързан с България като личност.
  Той не принаделжи към българското подобие на общество.

  Има хипотетичната възможност дядото да му е осигурил солидни финансови средства,но това едва ли някой го знае.
  Има много деца и внуци на комунистически функционери,които живеят в Щатите и в други цивилизовани държави и напълно са се откъснали от комунистическа България.Те самите много по-добре знаят къде е по-добре за живот.
  Има и деца на служители от разузнавателните органи,които живеят в тези страни и нямат абсолютно никакви контакти с България,освен с най-близките си.Лично имам информация за сина на една такава служителка и сина и дъщерята на една комунистическа партизанка от бандитската група на комунистическия бандти Васил (Жельо)Демиревски,който е убивал държавни служители преди Девети,както и австрийския инженер над с. Кочериново.

  Но каквото и да се каже,внукът на дикатора Тодор Живков демонстриара съвсем категрично пред комунистите,че щом като той предпочита да живее в Съвединените Щати,тази държава е много по-добра от Съветския Съюз и Русия.

  Така че по всичко изглежда американеца Тодор Живков е добро момче.Дано да успява с игрите си по казината…

  Posted by Антикомунист | януари 3, 2017, 17:58

Post a comment

Иво Инджев още във

Архив