// Парламентето Бареков ще “спасява света”

В БЕСЕДКАТА

Парламентето Бареков ще “спасява света”

Най-големият вложител в КТБ сред публичните фигури, бившият тв водещ и изпълнителен директор на TV7 и настоящ евродепутат Николай Бареков, чиито пари в КТБ са достигали до 1.8 млн. евро, обикаля света като инспектор на избирателния процес в страни, като Гамбия или като наблюдател на най-милитаризираната граница в света.

8c6fb1b1b1f5284bbb6bac05f5aa662f

От разпространена от самия него информация в интернет става ясно, че му предстои мисия и в Източен Тимор “заради успешните мисии и натрупания опит в областта на укрепване легитимността на националните избирателни процедури” http://www.bnews.bg/article/227740-nikolay_barekov_be_izbran_ot_imeto_na_ep_za_chlen_na_politicheskiya_forum_aziya_evropa_aepf

Продуктът на българската избирателна система Бареков е нарицателно за парламенте, създадено с парите на банката, чийто провал е най-големият пладнешки обир в историята ( не само ) на България. Парламентето е в парламента не някаква си България, а направо на Европа. Там произведе смешки с английския си език на международен форум, свързан с Иран, но това не сломява самочувствието му на заслужил поста си “европейски политик” и “консерватор”.

От друга страна, след като си имаме премиер на същото ниво в националната политика, защо да не излъчим негово копие и на международната сцена? Борисов се изживява като регионален водач, посредник между ЕС и Турция на Европа, а Бареков направо ще спасява света като инспектор на най-опасното военно огнище на напрежение на  Корейския полуостров.

Нямаме проблем, Европа плаща за екскурзиите му, нали. Освен един: кой ще ни спаси от такива спасители на света, които сами сме произвели?

Share on Facebook

Discussion

11 comments for “Парламентето Бареков ще “спасява света””

 1. България ще се отърве от парламентето Дудук Бюреков и баце-тата когато “Русия цамбурне”. Прогнозата е в смисъл кога родината ни ще се оправи е на Стопанинът на БЛОГА НИ направена на 19 юни 2017г. в “частен разговор”, фаче-фаче с прескромната ми особа. На мига след цамбурването трябва да се вземем у ръце и да изметем веднъж завинаги гюбретата кат цитираните. Изпаднали в неизбежен шок, нулево противодействие, всеки се спасява по единично и “за да мир, бкп в Сибир”. Каквото и да означава в наще време крилатият антикомунистически призив от 90-те години.
  А цамбурването е предопределено. Карайте внимателно в трите статии по-долу. Първата наглед няма много общо с последвалите две. Но тя показва нагледно защо Эрэфия трябва да бъде утилизирана раз и навсегда.

  http://rusjev.net/2017/07/14/beshenyih-sobak-nado-strelyat-rossiyskaya-zhurnalistka-o-russkih-turistah/

  http://oleg-leusenko.livejournal.com/2011451.html

  http://uainfo.org/blogosphere/politika/1499846395-ukrainu-ne-ustroit-lyuboy-rossiyskiy-oppozitsioner-kak-i.html

  Posted by Georgi Nikolov | юли 14, 2017, 11:54
 2. Като му гледам снимката много ми прилича на на ТИКВАТА. Няма да се учудя ако някой ден този да НАСЛЕДИ ТИКВОНИЙ. В РБ всичко е възможно!IIC…..oIL.

  Posted by I.Ivanov. | юли 14, 2017, 12:23
 3. Бареков е илюстрация и на нуждата от цялостна реформа на ЕС, която Меркел и Макрон вече започват. Фактите изброени в статията са повече от красноречиви, известни са в Брюксел и въпреки всичко този е в Евро парламента. Затягането на проверките за чисто минало на евро бюрократите също е важно. Така от тук няма да могат да пращат такива мошеници да представят България.

  Posted by GG | юли 14, 2017, 12:50
 4. а тези в България не са ‘тръмписти’, те са кремълски щръклици

  Posted by everyone else | юли 14, 2017, 16:12
 5. Извинете ме, това изречение беше за под предишната статия

  Posted by everyone else | юли 14, 2017, 16:13
 6. @Georgi Nikolov

  Започнах с последния твой линк. Благодаря ти. Следя публикациите за Навални защото имам въпросителни с дебели греди.
  Наскоро напомнях тук https://goo.gl/MvxmZi за едно позабравено интервю с него, и по-късно пуснах кратък коментар.
  Опозиционерът Навални може да се превърне в един от най-изтънчените проекти на Кремъл.

  Posted by everyone else | юли 14, 2017, 16:45
 7. Кумът и кумеца,Борисов и Бареков са на едно елементарно ниво.Руския сценарий работи много активно с такива.Не всички имат вина за техния избор,но всички страдаме, дори и тези които не признават,че са гласували за тях.Примери с Барековци и Борисовци през годините много.Това ще бъде прекратено когато изпълняваме заветните думи на големия патриот ген.ЛУКОВ:България ще върви по-своя път съобразявайки се единствено и само със своите интиреси.

  Posted by Стефан Пашев | юли 14, 2017, 16:57
 8. Най-вероятно ше си умре от огромна доза нарцизъм.
  “Аз не мога да знам какво е казала вчера. Аз съм известен със своята скромност и ми е неудобно. Така че се извинявам, ако оттам е тръгнало напрежението”.
  Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на парламентарния дебат за бъдещето на Европейския съюз в петък.
  Премиерът коментира реплика на депутата от БСП Атанас Костадинов, че средата в пленарната зала “възпалената” заради изказване на депутатката от ГЕРБ Снежана Дукова, която обявила Борисов за “най-добрият политик в България”.

  Posted by Georgi Nikolov | юли 14, 2017, 17:24
 9. Същата комедия ако не беше трагично ни разиграват други кум и кумец-Симеонов и Сидеров.Но всичко по-Руския сценарий…..

  Posted by Стефан Пашев | юли 14, 2017, 18:56
 10. А техният политгуру, кремълският гном лилипут.ин уважително е заспал при гледането на 4-рите сериала на полезният идиот оливър стоун посветен на самият слънцеподобен.
  Боже, колко мъка има на този свят, боже!
  https://www.gazeta.ru/politics/news/2017/07/14/n_10306070.shtml#comments

  Posted by Georgi Nikolov | юли 14, 2017, 21:20
 11. Бараков е поредна излагация на България пред цяла Европа, но радост за Русия и тукашните й поддръжници.

  Posted by AWACS | юли 16, 2017, 06:04

Post a comment

Иво Инджев още във

Архив