// Гол(г)отата на Путин, Борисов и Радев

В БЕСЕДКАТА

Гол(г)отата на Путин, Борисов и Радев

 

 

zx860y484_3144390“Образът на Путин като силен, здрав и спортуващ лидер се култивира от доста години насам. Част от този подход са и появяващите се периодично кадри на разсъблечения до кръста Путин по телевизията, които естествено са адресирани и към женската публика ( обърнете внимание на снимката горе, разпространена от Асошиейтед прес, как внимателно са подбрали нисички мъже и жени покрай “великана” от Кремъл – бел. ИИ).images

 

В горещата предизборна фаза за президентски избори – навръх Богоявление, което в Русия отбелязват на 19 януари, видяхме нещо подобно: Путин се спусна в ледените води на едно езеро през дупка, пробита в леда под формата на кръст”.

 

Тази констатация на “Дойче веле”, цитирана от сайта Дневник, съвпадна днес с мачистка изява и на нашия президент Румен Радев, който и друг път е позирал като “човек от народа” по чехли и мускули.Unknown

 

По време на посещението си при парашутистите в пловдивската им казарма ( където моя милост беше призован и обучен набързо за парашутист за няколко седмици близо 7 години след отбиването на военната си служба), президентът Радев се метнал изненадващо на лоста и направил коремно.Румен Радев лост-1http://clubz.bg/65326-prezidentyt_radev_prevze_losta_snimki_video

 

Колегата ( по линия на военновъздушния ми опит с цели 4 парашутни скока) е “избил рибата” ( от ръцете на Бойко Борисов, който обича да впечатлява публиката със снимки като рибар по “перки”).Unknown

Е, Радев се набира с отскок, както може да се види от видеото, но няма да му придиряме- той и в политиката така попадна. Владее тези хватки, но впечетланието , че имитира и предизвиква “силовака” Борисов си остава…boyko_borisov_premier

 

 

Предизборната битка между претендента Борисов и титуляра на поста в момента Радев, която се води за  спечелване на сърцата и други части на женското тяло, се разгаря все повече.

Вашият автор ревниво следи това състезание и рапортува с успеха си в спечелването на едно женско сърце – на собствената си съпруга. По-добре моногамен, отколкото всеяден ( на когото ще му “ядат кокалите”, по израза на Борисов, споделен с моя милост в едно телефонно обаждане в отговор на въпроса ми, защо ми звъни да ми съобщи лично, че е спрял проекта АЕЦ “Белене”).

Share on Facebook

Discussion

11 коментара for “Гол(г)отата на Путин, Борисов и Радев”

 1. Сал снимката на Стопанинът на БЛОГА НИ с “другарката му в живота”, в кавичките е по “Вилна зона” очарова с естествеността си. Отгоре-показуха на мах. Само да допълня, че мачистките фотоси на кремълският гном и то според “много сериозни публикации”, туй пък по любимата тъща, висят над главите над леглата на гейове от сите континенти. На вкус и цвет, таварищи нет.

  По инициативата на СИЯ “Левче за Иво”
  http://ivo.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B8-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B0/

  Posted by georgi nikolov | март 13, 2018, 15:08
 2. Хубав фейлетони, но с неочакван финал. Нашите хубавци само могат да се набират или както в казармата казвахме “помпане”. Но са си оригинални, не мож’ги сбърка. Друго нещо е големия брат – има си няколко двойника. Аз лично най-харесвам този, който обича кучета, говори английски и играе хокей. Нищо, че същия не знае немски и името на бившата си жена.

  Posted by Венци Ст. | март 13, 2018, 15:25
 3. Добра статия, особено в контекста на червените ботушки на оня травестит Беновска. Общият знаменател е понятието “куха лейка”. Числителят се определя като: каквото ми е дал Господ, това ви показвам – гол тумбАк, космати гЪрди, за нищо не ставам, но “стараем се”. Г-н Инджев дори можеше да си спести писането- снимчиците са достатъчни, а още по-красноречиви. Кретен до кретена, мила моя майно ле… На Льотчиков препоръчвам следващия път да се барне в дантелено рокленце, Бойче да си тургне барем едно нестригано калпаче. За Путин съм индеферентна- каквото го душа влече, с това да се навлече. А на г-н Инджев пожелавам много, много здраве, щастие и неувяхващо чувство за хумор.

  Posted by Иванова | март 13, 2018, 15:51
 4. Десет дни ние българите чакахме от него обяснение защо той българският президент – натовски генерал, мигаше на парцали като абсолютен новобранец пред руския дедо поп?! И обяснението накрая пак не дойде! Вместо това чухме общи приказки, че някой си искал да всее раздор в “нашия общ празник”!?

  Posted by димитър | март 13, 2018, 18:14
 5. Всички пишещи, протестиращи, мислещи и милеещи за България трябва да се обединим за борба срещу русия ,и никакви освобождения не имало, а само политика за окупация на България, водена със всички възможни средства и по всички възможни направления.

  Posted by Веселин Станев. | март 13, 2018, 21:09
 6. Posted by Dobrotich | март 13, 2018, 22:29
 7. ‘ПАСТИРСКА ЛЮБОВ’!????!!!!
  решетников профуча и надмина себе си

  https://offnews.bg/politika/gen-reshetnikov-dumite-na-patriarh-kiril-sa-spravedlivi-i-kazani-s-p-676642.html

  Posted by everyone else | март 13, 2018, 22:47
 8. Като гледах снимките се сетих за Силвестър Сталоун на млади години, когато баща му го поучавал: “Такива като тебе, мойто момче, дето нямат нищо в главата, трябва да си развиват мускулите – ще им трябват в живота!”

  Posted by Valchev | март 14, 2018, 09:44
 9. Москва не вярва на сълзи, г-н президент, и няма приятели – само слуги
  Светослав Пинтев

  Румен Радев е жертва на „другарски“ предизборен огън, но се прави, че не е разбрал
  http://www.faktor.bg/bg/articles/mneniya/lacheni-tsarvuli/moskva-ne-vyarva-na-salzi-g-n-prezident-i-nyama-priyateli-samo-slugi

  Posted by sms | март 14, 2018, 10:52
 10. С радост откривам, че единствената снимка, която не миришеше на пот и лъжа, е премахната от групата горе.
  Чудех се как да кажа, че не й е мястото там.

  Posted by everyone else | март 14, 2018, 15:48
 11. След като му видяхме резила как стреснато гледаше путлериарх киро, докато му четеше конско, трябваше да дойде някакво мачистко изпълнение за компенсация. Логично. Само че номерът не минава, лошото впечатление остава.

  Posted by cимпaтизaнт/кa нa ДCБ | март 15, 2018, 13:45

Post a comment

Иво Инджев още във

Архив