// Красивите и умните от Лондон в листата на БСП зарибяват по “царски” образец “периферните” шарани

В БЕСЕДКАТА

Красивите и умните от Лондон в листата на БСП зарибяват по “царски” образец “периферните” шарани

Какво е политическото кредо на напълно непознатата за широката публика изгряла нова  лява звезда на върха на листата от кандидати за евродепутати Цветелина Пенкова ( на снимка от екрана в “Шоуто на Слави от февруари 2018 г.)?

 

 

 

Сигурно има скрити пружини зад обяснението за този полет в космическите висини на политиката. Цветелина Пенкова изглежда като продукт на експеримент с опитни “мишки”, чиято неопитност е преценена като плюс в играта за заблуда на противника ( т.е. избирателя). Има хубава външност, западна образованост и кариера. в самия Лондон. Това е отличен камуфлаж за очароване на млади избиратели и стари мераклии без значение дали едните и другите знаят каквото и да било за възгледите на тяхната евентуална представителка в Европейския парламент.  

Тази млада българка, долетяла специално в София за един ден за участие в кастинг за политици в шоуто на Слави Трифонов през февруари 2018 г., има доста “джендърски” възглед за политиката. Точно като “царистите”, разбиващи преди три петилетки лявото и дясното с лондонския монархосоциалистически таран в София. https://www.facebook.com/watch/?v=1773458606295652

Задава се рецидив. Като за късопаметни булгаристанци, които налапаха лондонската стръв, а после се мятаха да се откачат от кукичката. Някои видни лапачи на стръвта се отметнаха от собственото си политическо минало, преминавайки най-напред в “царския лагер”, а след това и в ложето на царския сановник от Банкя. 

На въпрос на Трифонов, който едва ли си е представял, че говори с бъдеща евродепутатка в ракетата носител на БСП, Цветелина Пенкова отговаря в шоуто, че разделението на леви и десни трябва “ в един момент да спре”.

Този скеч сме го гледали, когато Сакскобургготски беше доведен тук, за да доведе след себе си българчета с лондонско лустро, за да спрат разделението на леви и десни. От което левите спечелиха, а десните се сринаха, за да се наложи след това  на сцената на властта за цяло десетилетие нечленоразделният “царския човек” Бойко Борисов.

Повторението на шоуто с царските момчета и момичета от Лондон не е предназначено за червендалестите шарани. Те не кълват на преференция. Ще си гласуват цялото меню с червейчета, които са им спуснали.

Зарибявката с “красивите и умните” в листата на БСП е като за безмозъчните гласопродаватели, които дежурните патоанатоми сред конструкторите на измислената действителност наричат цинично “периферия”. 

Share on Facebook

Discussion

28 коментара for “Красивите и умните от Лондон в листата на БСП зарибяват по “царски” образец “периферните” шарани”

 1. Respekt! а от другата страна е станишев… Скоро триглавата ламя си отива. Предателския кобурГ носи лош късмет на цялата държава. Дай боже командира да ни избави, и да оправи нещата от там от където му ги взеха!

  Posted by Viktor | април 15, 2019, 18:51
 2. Вчера бях, за пръв път в живота си до Банкя, направо е друга държава, западна, с къщи, въздух и вода. Тамушния змей и славуца да се обуздаят и смирят преди великден, че държавата пак взе да го удря на безбожие и ще патим! Малко да се смирят!
  Иво ти си най личния войн на перото. Да си ни жив и здрав!

  Posted by Виктор | април 15, 2019, 18:59
 3. Боже господи,пак ли ще ни сервират от същото.Този път с подобрената версия *новичок*.Руската вкисната манджа този път не идва от Москва,а директно от Лондон,по отровна и по гадна.Обогатена с програмата на Брексит.Защото англичаните прокопсаха,та сега ще ни носят нови моменти в нашата безпросветност.
  Как ще се опазим от това.
  Сещам се за 2000г. преди избори.Около Великден.България уверено крачеше към ЕС и НАТО.Страната се събужда за нов живот.Под влияние на ерудита Тончо Жечев Костов покани млади хора българи,получили образование в чужбина да се включат и помогнат за страната си.Какъв беше потресът ми като видях Качакова,Велчев,Василев и др.навлекли фанелки с надпис *срам ни е от вас* ЗАЩО.Разбрах веднага.че КГБ и ДС ни победиха и завладяха.Последва мъчително време ,цар,монархо комунизъм и мафия,мафия,мафия вече 10 години.

  Posted by d.savova | април 15, 2019, 20:04
 4. Съгласен на 99,99% със статията. Само не и с туй че, “има хубава външност”.
  Приемливи ТТД с които влиза в широко разпространеното понятие “става за т……” и ДОТАМ.
  Само да попитам за протокола в кой “един момент трябва да спре разделението на леви и десни”.
  И на каква база. Да плеснем с ръце и се прегърнем защото И както дълбокомъдрено твърди Кобрата: “Ние българите сме силни когато сме заедно”. Щото примерно, нашите “вековни поробители” са слаби когато са единни.
  Аре, ДГД от една долна, мръсна гад!

  Posted by Georgi Nikolov | април 15, 2019, 20:16
 5. Тук му е баш мястото да пусна конгениалното мнение на съблогаря Инженер
  В зората на радиото беше създадена триелектродната радиолампа, наречена триод. При нея между двата основни електрода (катод и анод) е поместен трети електрод, наречен решетка. От напрежението върху тази решетка зависи големината на електронния поток между катода и анода, за това тя е наречена УПРАВЛЯВАЩА РЕШЕТКА.
  Това го казвам за сведение на интересуващите се от историята на радиото и НЯМА НИЩО ОБЩО С ФАМИЛНОТО ИМЕ НА ДРУГ ФАКТОР, наместил се в политическия живот на България и изпълняващ подобна роля.
  Триелектродната лампа с РЕШЕТКА отдавна е в историята.

  Posted by Инженер | април 15, 2019, 16:23

  Posted by Georgi Nikolov | април 15, 2019, 20:20
 6. Трябва да “успокоя” г-н Николов, и г-н Инджев, защото повечето съвременни радиолампи могат да имат не само по една решетка,както триодите, а по няколко управляващи решетки. За съжаление!
  Да се надяваме ,че не всички от тези решетки са путлеристки, а някои от тези управляващи решетки са Магнитските и РИКОшетниковите решетки срещу бандитската власт в НРБ!

  Posted by РИКОшетниковь | април 15, 2019, 20:39
 7. За кого бие камбаната Андрей Пионтковски
  https://www.svoboda.org/a/29879125.html

  Posted by Georgi Nikolov | април 15, 2019, 21:03
 8. В Лондон седят стари дойновски крадци номенклатури с техните деца, например шефа на бившия Окянски риболов – Бургас, който сега е сведен от фирми като Атлантик които продават нелегално риба на Путин нарушавайки санкциите на ООН, за да не умрат от глад мужиците. Големите шефове на Руската и Българската номенклатури седят в Лондон и се разбират там един друг кви да ги бъркат далавери.

  Posted by LondonDeri | април 15, 2019, 23:03
 9. Много ниски са критериите у нас за млади политически ‘звезди’. Образован/а в нормален университет и работещ/а за нормална компания не може да се критерии за политически пост, какъв то е MEP.

  Кога ли ще се кандидатира в българската политика някой като кмет Пийт https://en.wikipedia.org/wiki/Pete_Buttigieg

  Posted by Иван К | април 16, 2019, 00:06
 10. Искам да честитя днешния Рожден ден на г-н Иво Инджев!Желая му здраве и късмет!….Не бива да се оплакваме,че свестните хора са малко,а да благодарим Богу,че все-пак има и такива!….Но какво да се прави,уникално племе сме,щом свестните у нас считат за луди!(по Славейков).Вероятно трябва да пожелая повече смирение и смелост на всички нас…..

  Posted by М.Зайков | април 16, 2019, 05:54
 11. Много добра статия.
  Харесва ми леката арогантност към избирателя с която е написана.
  Аман от млади юпита избутали в лондон,
  Ако беше толкова успешна нямаше да се бута тук.
  А това за замазване на лявото и дясното, пълен BS
  Ще дойде време да търсят ИК с свещ по улиците.

  Posted by Кирил | април 16, 2019, 06:33
 12. ЧРД бъди жив и здрав,истината за теб е свята която те води към нови висини и победи на политическия живот.

  Posted by kostadin nikolov | април 16, 2019, 06:42
 13. Честит празник, г-н Инджев!

  От сърце Ви желая най-вече здраве и семейна хармония!

  Сигурен съм, че ще останете стожер на Свободата и Истината – помъдрял с една година…

  Posted by Българин | април 16, 2019, 07:00
 14. НА НА РОДОЛЮБЕЦА, НА АПОСТОЛА,НА ЖУРНАЛИСТА С НЕПРИМИРИМОТО, ТАЛАНТЛИВО ПЕРО, НА ДОСТОЙНИЯ ЗА УВАЖЕНИЕ ГРАЖДАНИН НА ПЛАНЕТАТА, НА ПРИЯТЕЛЯ ИВО ИНДЖЕВ
  ЧЕСТИТИМ ШЕСТДЕСЕТ И ЧЕТВЪРТИЯ РОЖДЕН ДЕН!
  ЖЕЛАЕМ ЗДРАВЕ! ЖЕЛАЕМ ОБИЧ – ТАЗИ НА ВСИЧКИ ОТ ФАМИЛИЯ ИНДЖЕВИ, НА БЕЗБРОЙНИТЕ ЧИТАТЕЛИ И СИМПАТИЗАНТИ, НА ПРИЯТЕЛИТЕ И НА ВСИЧКИ ЧЕСТНИ ХОРА!
  НА МНОГАЯ ЛЕТА!
  фамилия Тинкови – Видин

  Posted by Павел Тинков | април 16, 2019, 07:35
 15. Брилянтно и в десетката!

  Posted by Maria | април 16, 2019, 07:49
 16. Честит рожден ден!
  Желая здраве и успех на Вас и на
  семейството.

  Posted by дядо Йоцо | април 16, 2019, 09:58
 17. !!! 🙂

  Posted by sms | април 16, 2019, 10:08
 18. Честит Рожден Ден на Стопанина на БЛОГА НИ!
  Да Иляди и ТОЙ и Съблогарите!

  Posted by Georgi Nikolov | април 16, 2019, 10:50
 19. Posted by Georgi Nikolov | април 16, 2019, 11:02
 20. Честит Рожден ден и от мен, уважаеми г-н Инджев, с пожелания за здраве, любов, непресъхващо перо и многобройни победи!

  Posted by симпатизант/ка на ДСБ | април 16, 2019, 11:07
 21. Честит Рожден Ден, уважаеми г-н Инджев! Господ да Ви дава здраве, сила и амбиция, да бъдете и в бъдеще все така всеотдаен защитник и стожер на демокрацията (които за съжаление са малцина в днешната реална действителност), а нашата държава се нуждае именно от такива личности и журналисти! Вашият блог е цяла медийна институция, която информира, желаещите да получат точна, обективна и достоверна информация за случващите се събития, за разлика от слугинските, лакейски и необективни различни Медии за Масова (дез)Информация!

  Posted by инж. СИМЕОНОВ | април 16, 2019, 11:32
 22. ЧРД,уважаеми г-н Инджев.
  Благодаря,че Ви има!

  Posted by Набор | април 16, 2019, 12:09
 23. Честит празник на моя астрален близнак г-н Иво Инджев, желая желязно здраве, младежки дух и дълги години да се радва на жена, деца и внуци.

  Posted by valchev | април 16, 2019, 12:16
 24. Честит Рожден ден! Много здраве и щастие на Вас и семейството. И Бог да Ви пази!

  Posted by Росица | април 16, 2019, 14:32
 25. Честит Рожденден г-н Инджев! Пожелавам Ви много Здраве и Сили да продължавате! Желая Щастие, Здраве и Успехи на семейството Ви!

  Posted by E.GAVRILOV | април 16, 2019, 18:38
 26. Честит Рожден Ден! Пожелавам Ви здраве и да бъдете какъвто сте.

  Posted by В.МИТАКОВ | април 17, 2019, 00:30
 27. Честит рожден ден г-н Инджев, простете закъснението, нямах възможност да пиша по рано. Искам да ви поздравя за чудесната статия, сега преглеждам и останалите. Продължавайте все така, имаме нужда от вашето перо, както имаме нужда и да ви гледаме в ефир и то не веднъж на високосна, а редовно както преди сблъсъка ви с агент Гоце. Жив и здрав и продължавайте все така.

  Posted by Bluesoul | април 17, 2019, 00:52
 28. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Г-Н ИНДЖЕВ!Желая много здраве и щастие на Вас и семейството Ви!

  Posted by снежина | април 17, 2019, 07:29

Post a comment

Иво Инджев още във

Архив