// (Не) вбесявайте омбудсмая

В БЕСЕДКАТА

(Не) вбесявайте омбудсмая

(Не) вбесявайте Мая Манолова, ако (не) искате да стане столичен кмет. Това произтича от собствената й закана днес в телевизионно интервю, в което заплаши, че ще се кандидатира за кмет на София ако продължават да я вбесяват докрай.

И за едните, и за другите имам предложение как да (не) я вбесяват. 

а. Ако не искате Мая Манолова за кмет на София, не я вбесявайте с въпроса как така и срещу какво се спогоди с яростно нападания от нея премиер Борисов да стане омбудсман.

б. Ако искате тя да замени Фандъкова и вярвате, че за тази цел просто трябва да се кандидатира, тогава я вбесявайте с любопитстване какво е обещала на Борисов, за да я избере за сегашния й пост, от който вече не го критикува никога персонално, а само се бори за народните правдини чрез безадресна и аполитична критика на многобройните неуредици в държавата, за която той носи най-голяма лична отговорност.

Предупреждавам обаче, че и в двата случая има опасност да получите в крайна сметка една Мая Фандъкова начело на града с близо една четвърт от българското население и приблизително толкова дял от националната икономика.

НА СНИМКАТА: Омбудсмая, която вече не вбесява Борисов, както през 2013 г.

 

Share on Facebook

Discussion

12 коментара for “(Не) вбесявайте омбудсмая”

 1. На местните избори дали ще се гласува за Мая Фандъкова или за
  Йорданка Манолова е все тая.
  А това за ядосването е трик взет назаем от еженето между боксьорите.

  Posted by Петко | юли 14, 2019, 14:34
 2. Софиянци заслужават да изпитат удоволствието Маямата Кречеталото да им е кмет! След удоволствието РРадев президент, няма да се учудя!
  Моята прогноза е Маямата да е вице на ББойко на следващите президентски избори!!

  Posted by висок | юли 14, 2019, 14:38
 3. Предстоящите избори при тези кандидатки действително ще бъдат тест за интелигентността на софиянци. От друга страна ако СИНЯ СОФИЯ не е била само мит, при такива съпернички кметският стол на кандидатът ни би бил гарантиран.
  Обратното би било срам и позор за всеки вменяем софиянец.

  Posted by Павел Тинков | юли 14, 2019, 15:22
 4. “Двете каки” бяха много учудени в прихванат от КОЙто трябва разговор, че някои по презумпция сведущи не се сещат на какво дължи осичката мая високият пост. Цяла София го знаела. “Намесен” бил най-големият ѝ “опонент”, като как, “пълна тайна на влоговете”. Джокер-има опраскване и опраскване.
  Кой разбрал-разбрал.

  Posted by Georgi Nikolov | юли 14, 2019, 15:50
 5. Аз като едно “първобитно говедо” твърдя, че ако “десните” (кавите не са по грешка) отново предложат нЕкой кандидат с епилиран г..ы..з, матрялът наказателно ще гласува за кокошката мая и ще получи нова порция от СЪЩОТО.

  Извън темата – 230 години от Деня на Бастилията стават днес. Честито на нашите приятели и съюзници, чакам колегата НИКОЛОВ да драсне 2 реда от първа ръка. С кеф гледах демонстрацията на индивидуалната бойна платформа за един стрелец и си казах, “Е сега 1алфа недораслякът и прочее северноазиятски джуджаци ще мълчат в ступор 2 седмици и ще ни изненадат с нов союзмултфилм за нещо “передавое” и “безаналоговое”.

  Posted by Aэрофлот | юли 14, 2019, 16:16
 6. От 1989 г. насам винаги съм гласувал за демократичните партии и съюзи като СДС, след това ДСБ и коалициите, в които те влизаха. Ако на втори тур те не участваха, което за жалост често се случваше, не гласувах, въпреки призивите на водещите политици, например при избора между Георги Първанов и Волен Сидеров. Има едно единственно голямо изключение от това поведение. С голям срам през 2005 г. на втори тур на междинните кметски избори гласувах за тогавашната представителка на БСП Татяна Дончева, въпреки диалектния и говор, срещу задаващото се чудо в българската политика, видният “антикомунист” Бойко Борисов, който обещаваше да ги “бие” и продължава да “бие” толкова години. Битите, обаче, се оказаха тези, които тогава му помогнаха, а БСП продължава да е на линия. Мисля, че тогава по Чинтулов, ако се бяхме сбрали, щяхме да строшим главата на змията и днес да сме свободни.

  Posted by Пламен Иванов | юли 14, 2019, 17:57
 7. Опс, сгреших в прогнозата в предния пост, mea culpa – джуджаците 1алфа(дубльорът) и тувинския му клонинг са подгонили бойния добитък от ВДВ на демонстрационни учения с групови пределно ниски скокове (от 100 м и по-малко) в окупирания Крим. Никога няма да научим колко павиана са се утрепали и осакатили, ма нали женорята на рАЗИЯ ще родят нови, хаирлия.

  Явно френската бойна платформа ги е влудила. Да видим какво ще направят “в отговор” на декрета на през. Макрон за военна защита на френските телеспътници и за създаване на френски аеро-космически сили. Некой безаналогов космо-бояришник…

  Posted by Aэрофлот | юли 14, 2019, 18:41
 8. А партийката копейкаджии със затихващи функции “2 таксита хора”, популярна и като АБВ, отправя съсипателен ултиматум за мораториум на сделката Ф-16:

  https://www.faktor.bg/bg/articles/novini/balgariya/abv-s-ultimatum-kam-pravitelstvoto-da-bade-nalozhen-nezabavno-moratorium-na-sdelkata-za-f-16

  Инак щяло да има групов уринаториум на всичките й 9 члена в шадравана на (п)резидентството, май.

  Posted by Аэрофлот | юли 14, 2019, 18:54
 9. Квото скажет масква.маето засега играе ролята добре. Ще се помъчат изборите да минат кротце и тихо, като по талавизиите вместо дебати , ще има компромати и всякаква боза сензация. Затова отдалеч да запретват ръкави и просвещение.

  Posted by Веселин Станев | юли 14, 2019, 19:09
 10. И нещо интересно извън темата : https://www.youtube.com/watch?v=H7pXUwkk6ws

  Posted by alek | юли 14, 2019, 21:59
 11. Аэрофлот, Франки Запата бе безспорният връх. Дават му още не знам още колко милиона евро да усъвършенства уреда. Отговорът от североизток е предсказуем. Видеоклипче защото останалото, дето въобще го няма, е “военна тайна”. Макрон е ястреб без да се бие в гърдите и прави необходимото да озапти в аванс кремълският гном. Дет казват янките с блага дума и Колт може да постигнеш повече отколкото само с блага дума.
  И те, така.

  Posted by Georgi Nikolov | юли 14, 2019, 22:51
 12. Като гледам как упорито вече месеци наред по всички телевизии ни я пробутват за следващ кмет на София, май отдавна (кукловодите й) са я “вбесили”. Надявам се софиянци да не са толкова тъпи да допуснат чрез нея омразната БСП да се вмъкне през задния вход и в Cтолична община, както се намърда в Президентството чрез алено-независимия румэн радэв.

  Posted by симпатизант/ка на ДСБ | юли 15, 2019, 17:40

Post a comment

Иво Инджев още във

Архив