// Президент на РъБъ

ПРЕЗИДЕНТ на РъБъ

Всеки българин би произнесъл съкращението РБ (Република България) като РъБъ. В стремежа си да наричам нещата с истинските им имена, реших да запазя естетиката на фонетиката.

„Президент на РъБъ” е опит за запознанство с истината от „най-висша инстанция”. И е монолог за несъстоялия се разговор в българските медии. Инстанцията е толкова висша, че се е превърнала в „свещена крава” начело на стадото. Имаш крава, пиеш мляко. Ако нямаш, пиеш една студена вода.

Пих една и ми подейства лековито. Препоръчвам я. Избистря паметта. Камък може да ви падне от сърцето. Разширява зениците, кръгозора и свития от страх стомах. Лекува болки от чупки в кръста и артрит от коленичене. Вода от извора ви предлагам и на вас. Запознайте се с непознатия ви президент на РъБъ.

Книгата „Президент на РъБъ” може да бъде намерена в книжарници „Хеликон”, „Пингвините”, „Буктрейдинг”, „Сиела” и „Хермес” – в цялата страна, както и на книжни борси „Булит” и „Искър”.
Най-лесен вариант за поръчка на книгата е чрез онлайн магазините на изброените книжарници: http://www.helikon.bg/, http://www.pe-bg.com/, http://www.booktrading.bg/.

За допълнителна информация, моля, свържете се с издателство “Ентусиаст”,тел.02 943 8716, e-mail office@enthusiast.bg

The book „A President on the Edge“ by Ivo Indzhev contains 20 pages summary in English and can be ordered from the online bookstores: http://www.pe-bg.com (Pingvinite), http://www.helikon.bg (Helikon)


Иво Инджев още във

Архив