румен петков като маркс и живков

СЕРИОЗНИЯТ РУМЕН ПЕТКОВ КАТО МАРКС И ЖИВКОВ

Сересе. Това е ключово. Знаково.Квалитетно.Айдълско, ако щете. Накъдето и да се обърнеш по страниците на вестниците, отеснели от дебелоочието на разпоредителите с нашите съдби ( и интимния ни живот,може би- щом са се напънали 10000 пъти да издадат сересе, та чак президентът Първанов се направи на впечатлен от бройката на този европейски рекорд по сересе).
Ето че и главният отговорник по бъркането в най-калните тайни разговори на  България, управлявана от носталгици по времето на сесере ( СССР), пледира вече сересето да се извадело някъде навън. Сересе да се извади от мевере, съгласи се днес шефът на мевере. Ама днес. Да го бяхте питали само до преди седмица, две-голям смях щеше да падне. Първо самият той щеше да пита защо изобщо го питат и да се пръсне да се кикоти, а после щеше да даде да се разбере, че който стои зад сересе ( прав, седнал, всякак-нали така обича да казва той), той се смее последен.Но вече кандисва. Трябва да се оцелява някак си. И на всяка цена. Пък ако ще и с цената на сересе, което му измъкват с клизма.
Извинете, ако намирисва, но нямам заслуга за малоумните “термини” на терминаторите от управляващата коалиция и присъдружните им обръчи от медии.
По-важно е друго. Казват, че късният Маркс се бил разочаровал от собствените си убеждения, както и самият Живков, този колосален последовател на брадатия теоретик, попържаше веселяшки “социализъма”. Изглежда, че по подобен начин и нашият началник на мевере търпи развитие. От днес вече не му е толкова смешно. Ето Ви два пресни цитата:
” Не е сериозно един доклад да бъде достатъчен аргумент някой да си запази поста”.
” Тава е въпрос на сериозен анализ…”.
Ако сте предположили, че думите са изречени от същия Румен Петков, с цел оставане във властта, познахте. Не познахте само, че това е същият г-н Петков. Защото днешният няма нищо с вчерашния. Той вече е СЕРИОЗЕН.Изведнъж взе да му става сериозно. Вместо смешно, както беше обикновено.
Звучи като във вица за Хитлер, който станал от гроба, поотупал се пред огледалото и просъскал заканително: ” и отсега нататък, стига вече с тези шегички”!

4 мнения за “румен петков като маркс и живков”

  1. Румен Петков е станал егати “марката” … излезе ми пъпкана едната скула,и един ден ми викат “Ауу, превръщаш се в Румен Петков” 😉 Сега трябва да се острижа косата по твърчески начин и да стана като запалка (Prodigy: “…I’m a firestarter, twisted firestarter..”)

  2. Р.Петков е просто един нагъл гамен.Обвинява в цинизъм, а в същност той е откровен циник.Апелира за възпитание, а неговото поведение е повече от невъзпитано.Обвинява други в предателство а самия той е предател (предаде Ал.Петров и най-близките си хора като Вал.Петров и Илия Илиев);Арогантен и безочлив-обвини в страшни финансови далавери председателя на Червен кръст ,Григоров, и след като самата прокоратура доказа ,че това не е верно и е клевета, той най -безсрамно пред цялото народно събраниие отказа да се извини.И този Хлестаков, Станишев го опредеря като главен конструктор на новото правителство.Очевидно, че Станишев е най-малкото изглупял, или както се казва “чавка му е изпила акъла”.

  3. Гледам аз снимки и репортажи и ми се гади. Как тоя Велчев който ми петни фамилията се умилква на милия непрекосновен Петков. все нещо си шушукат, все нещо се лигавят. Няма да забравя по новините как като награждаваха архитект ли беше… Където сигнализира за корупция и изнесе факти. Човекът който изглеждаше доста уплашен си прпибра ордена. А тези вместо с гордост да застанат до него в момента на връчването почнаха да си шушукат подсмиват и т. н. Това е нагло и мерзко. Няма прокуратура, затова и съдебната система ни е такава. Властват парите и интересите, а героите се усмиват публично с “орден”.

  4. Комунизмът отдавна е несесер само на примамутресите, като Деса Метреса и Гумен Гадев! Жалко, че свалиха шоуто”Говорещи Глави” от малкото ефирни телевизии със сатирични предавания в стил Мъпет Шоу, и Ку-Ку!Тези кукли, и другите парцали като тях щяха да са идеални за нови образи в това шоу! Сега чалгарят-цесекар чорбар се опитва да оригиналничи с неговите диалектно говорещи сценаристи, но не им се получава! Само Иван Кулеков им вдига” интелектуалното ниво, но като цяло 7/8 е вяла работа!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.