Доган не е крал, Първанов не е император, а царят е цар

Ахмед Доган не е крал. Това трябва да е така, защото той казва, че е така.
Георги Първанов не е получавал подаръци за десетки хиляди евро от спонсора си Манджуков. Това трябва да е така, защото той, Първанов…не е казал, че е така. Първанов никога не е отричал конкретно. Нито пък се е произнасял лично по въпроса-няма и кой да го попита. Анонимни чиновници заявиха само от името на Първанов, че всичко за имотното състояние на президента е казано и написано където трябва. На което всички вкупом безрезервно повярваха. Щом казват, значи е така.
Георги Първанов също така не е ходил на лов край Симитли, когато трябваше да бъде съпричастен с трагедията на изгорелите в държавен влак сънародници на другия край на страната. Това е така, защото президентът ни…не е казал такова нещо. Той само увърташе отново и така и не заяви ясно бил ли е на лов. Снизходи само да ни съобщи, че наистина е бил край Симитли в ранното мразовито утро на черния за България ден. Но угодниците преведоха думите му: не е бил на лов, защото самият той заяви, че …не е стрелял”. Нито една медия, нито един журналист не си направи труда да издири участник в „нелова” и „нестрелянето”.
Президент слънце-огрява навсякъде, къде поиска и бива почитан по съответния начин от свитата медийни и други жреци! Луи Четиринайсти пасти да яде, както би го посъветвала обезглавената по-късно от озверелия френски народ императрица Мария Антоанета. Такива съвети изяждат главата. Знаят ли това съветниците на Първанов?
Симеон не е дошъл в България заради личен интерес. В това той ни увери още много преди да си дойде. Каза го в първото си интервю пред Кеворк Кеворкян преди едно пълнолетие време-близо 18 години. Щом го каза, значи е така. Онова, което виждаме, не е вярно. Той съди държавата за имоти, още много имоти в добавка към вече и без това огромните си имоти, но този факт няма нищо общо с личния интерес. Направо си е цар да обещае и да изпълни обещанието.
Да обобщим: Доган не е крал, Първанов не е император, а Симеон е цар. Все верни твърдения. И са такива, защото техни невеличества смятат така.
Къде си, Оруел, да допишеш „ 1984-та”, в която иронизираш, че при тоталитаризма „свободата е робство”.? Какъв втори том щеше да се получи -само взимаш българските вестници, превеждат ти ги на английски, и се подписваш : Джордж Оруел „2008-ма”, един реалити формат! ” Черноризец Храбър” щеше да ти бъде гарантиран.

5 мнения за “Доган не е крал, Първанов не е император, а царят е цар”

 1. Всичко е точно,но да добавя,че в.Струма описа подробно лова на Първанов.Те просто се объркали и като всяко жълтурче го раздухаха като актуална клюка.

 2. Иво Инджев не е офицер от ДС, майка му не е полковник от ДС, не е подлусшвала и разпечатвала кореспонденцията ни, понеже те не са казали горното…

  ОТГОВОР:
  ТОЧНО ТАКА-никога не съм бил никакъв офицер, нито пък майка ми е била полковник. Какъв точно съм бил съм написал и казал отдавна без лудите да ме призовават да им доставям това налудничаво удоволствие-направил съм го като вътрешно убеждение, за да съм честен пред хората, които ценя. Нещо, което на тъпанарите не им е възможно да разберат, защото съдят по себе си.
  Дали би имал куража да се занимаваш с майка ми ( което е вид псуване на майка) от засада, както правиш това непрекъснато по форумите, ако ми беше на една ръка разстояние?
  Ти си образец на доносник: донасяш собствените си измислици за хора, които не се крият ( тук поне си се подписал, докато във форума на Медиапул ръсиш яростниите си глупости по мой адрес под прикритие, като класически доносник). И имаш нахалството да обвиняваш други в разпространяване на омраза, след като си на ръба да се задавиш от собствените си злобни храчки, повтаряйки няколко деннощия подред едни и същи хули по мой адрес, на които самият ти си автор в предишни анонимни писания, на които пък се позововаш по-късно като на нещо меродавно. След като стигна дотам да ме обвиняваш , че съм бил убиец на деца в Израел, тренирал съм терористи и други невероятни идиотщини, явно имаш нужда от квалифицирана медицинска помощ-манията ти да ме “злепоставяш” ( както си въобразяваш, че правиш), е станала особено тежка.
  Ти постигна своето в едно отношение: отсега нататък винаги ще мога да те давам за пример поименно като олицетворение на доносничеството, успя да ми се натрапиш дотолкова, че да те запомня.Ще мога да те цитирам поименно винаги като пример за това що е доносничество.
  А защо си се вторачил толкова в моята личност, това вече е проблем, който трябва да изясниш в съответно медицинско заведение.
  И не опитвай да ми отговаряш, няма дори да те чета, камо ли да ти отговарям.
  А сега-къш оттука!
  Не ми се явявай повече в блога. Дебни другаде, където ще те изтърпят да задръстваш форумите.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.