Самият Путин насаме само със Станишев в самия център на Сочи

В руския курорт Сочи предстои ЛЯТНА олимпиада, съобщава на 17 септември сензационно българският официоз „Труд”(  в изданието, което жадните за сензации софиянци си купиха още по тъмно) . Така пише най-сериозно тиражният всекидневник на първа страница.
Жегата в международните отношения, предизвикана от незабелязаната и до момента от официална София руска агресия в Грузия,  най-сетне подгря бавно загряващите пропагандни реотани и превърна зимната олимпиада в лятна. Фройдистко превъзбуждане е тази грешка, като онази в официоза „ Дума” преди близо 15 години. Тогава също на първа страница писаха за предстоящите месни, вместо месТни, избори, водени от нагона да нахранят с надежди избирателите, на което те, впрочем, клъвнаха лакомо. От това преяждане с червени гласове после повръща цяла България, върната години назад от управлението на победоносните другари.
Поводът за „сензацията” е екслузивната информация на официозите за посещението на министър-председателя Сергей Станишев в руския курорт Сочи ( на броени километри от разнебитената от руската инвазия Грузия) . Точно така, официозите са два.Управляващите така са се престарали в подсигуряването си, че официозите тук действат стерео-уникални сме! Правят се на различни, но от некролозите, до рекламите излизат под индиго, а по отношение на пропагандните кампании в подкрепа на властта се разминават само в нюансите. А и никак не са сами в тази дейност на пропагандния фронт.
Цял свят, с изключение на ултралевите режими в Боливия, Венецуела и Никарагуа, се възмущава от нашествието на ( иначе дясната в социално-икономическо отношение) Русия в Грузия. Току-що и лидерите на НАТО демонстративно дебаркираха в Тбилиси, за да декларират подкрепата си. САЩ, МВФ, ЕС наддават кой ще подпомогне с повече средства пострадалата от руската мечка миниатюрна държава-дотук отпуснаха повече от два милиарда евро.
Нашият премиер обаче заминава не в Тбилиси, а в курорта Сочи, където, макар и на международен форум с много участници, го чакал лично премиерът Владимир Путин, който бил… инициатор на идеята българският бизнес да спечели от предстоящия строителен бум. Станишев щял да ходатайства за български фирми да се включат в изграждането на хипотетични обекти за все по-хипотетичната зимна олимпиада през 2014-та година. Това щяло да стане на четири очи „ с колегата Путин” , доверително ни информират двата официоза. И още, Путин щял да чака колегата Станишев не къде да е, а правителственият комплекс „Ривиера” в самия център на Сочи. Така пише- не в някакви си покрайнини, а „ самия център” на Сочи. Самият Путин в самия център на Сочи насаме със Станишев. Просто потресаващо как ни уважават, нали!?
Стават грешки, макар и тази с обявяването на зимната олимпиада за лятна да е наистина издайническа, фройдистка, рожба на прекомерен мерак и подсъзнателното му изригване. Но в едно няма грешка: признанието, че не друг, а самият Путин бил инициаторът за българското бъдещо участие в , както пише, „грандиозните проекти”.
Точният цитат е : „ Идеята за участието ни в строителството на олимпийски обекти дойде от самия Путин”. Това споделил пред „Труд” българският бизнесмен Валентин Николов.
Самият Путин вече е решил, а Станишев за какво да ходи там тогава? За украшение на руското решение? Ако Тони Блеър е бил пуделът на Буш, одобрявайки войната в Ирак, Станишев какво е –украшението на чекисткия ревер, нещо като прословутата брошка на Мадлин Олбрайт, която тя си сменяла в зависимост от настроението и ситуацията, но винаги със символичен подтекст?
Не знам. Вие сами си отговорете. Защото самият аз нямам думи.

12 мнения за “Самият Путин насаме само със Станишев в самия център на Сочи”

 1. Разтрепервам се когато си представя как тези двамата си приказват сами… на руски. А няма ли да има някой който да представлява България в тези разговори?

 2. Много сполучливо сравнение с брошката на Олбрайт.Лошото е ,че е вярно.Това правителство и президента трябра да бъдат съдени като нащионални предатели.Просто някой трябва да Им го каже, за да си знаят.Не че ще се трогнат, сигурно имат двойно руско гражданство.

 3. Благодаря за публикувания цитат! От него става ясно, че някакъв си Вальо е използвал думата “самият” по отношение на Путин. От гледна точка на Вальо, може би Путин наистина е “самият”. Всъщност Вальо, може да нарича когото си иска “самият”.

 4. Че защо да не си говорят на саме, и двамата са граждани на СССР? Те са селски, тъй да се каже.

 5. Дали пък няма да се окаже, че Южен поток, Бургас-Ал…полис, Белене и предоговорките сключени с Газпром от Овчаров няма да са по-важни от от Европейските фондове…Не ги гледайте, че Признават Косово, Осъждат инвазия в Грузия, пращат войски в Ирак. Те именно затова го правят.

 6. Инджев не заслужава друго освен да следя всяка негова изява. В блога си този мрасник вече е публикувал за някави си само няколко месеца повече от 150 стаий.
  Инджев пише гадости за Русия-нали е чинге, така са ми казвали. Те чингетата в България до един мразят Русия. Не са като нас българските партиотите от Америка (за нас като Русия няма втора но това няма отношенвие кам темата). Нали така, логично е. Пише го в интернет. Интернет може да не е измислен от руските професори, но щом го пише, значи е верно. Държа да дам своя принос в разкриването на Инджев в интернет и позволявам други да ме цитират. Така се кове истината!
  За майка му на Инджев пък да ни ви казвам…Не я познавам, но така са ми казвали и съм го чел в интернет. Но не мога да се ваздаржа да не чета кви ги пише Инджев и да не му кажа кво си мисля за майка му-вие знаете, писал съм го вече стотици пъти по всички форуми, особено в Медиапул, където се подписвам като АТ ( а напоследак и във Frog news там реших да не казвам, че съм професор, а просто Андрей Тодоров и му разкатах фамилията на Инджев, особено што се отнася до майка му).
  Понеже го следя Инджев какво пише видях, че не искал да критикува родителите си за да не прилича на Павлик Морозов, който наковладил мама и тате пред чекистите и така станал герой в СССР. А защо се противи един професор от Америка да разкрие майка му? Защото е чинге нали така така?
  Като стана дума за майка му-много важна тема! Той, нещастника Инджев, ме моли да не се занимавам с нея, защото звучало като псувня на майка.Представяте ли си.
  Той ме пъди, цензурира ме в неговия блог, но аз не се убиждам. Голяма работа , че няма да ме публикува-важното е да споделя кво съм чел за него в интернет и поне той да прочете истината за себе си.
  Ако все пак гадния Инджев помиар и отвратителен тип благоволи да публикува тези истини ви моля да ги распространявате-все пак един професор от Америка ви го казва, не съм кой да е , за разлика от чингето Инджев, за което никой не е чувал. Чета му статиите и не пропускам нито една, а той мойте творения никога няма да види -да пукне дано, но аз държа да се прочуе благодарение на моя призив да се обединим и да го заклеймим! Може да е нула, ништожество, гад, боклук, помия и чинге, но важното е да го забележим и да го онищожим.
  И накрая-тоя Инджев е един паразит който разчита да се прочуе благодарение на такива като мен, които го следят искъсо
  Пишете ми на мейла ми. Ако трябва ште саздадем международна органзация да оништожим този незначителен Инджев. не се притесняваите, нека се убидиним срещу такива като Инджев и особено лично срещу него.

  ОТГОВОР:
  Малеее!

 7. Тези копелета, пред очите на Европа отново ни теглят към мечката, а ние нищо не правим. Все на Бог ли ще разчитаме да я пази България? И аз нямам думи.

 8. Dali pak DANS niam da zapochne da “razkriva” koi sedi zad blogovete na Indjev, Bedrov, Dachkov i drugi i gi pokani na gratis kafentze v novosazdadenite skromni ofisi na savremennite balgarski chekisti. Profesora Andrei da prodalji da sanuva, che e v Amerika, da ne gubi obichta si kam Rusia i da ne se pritesniava, DANS “sha” bdi “kvi, kvo i t.n” gi varshat Indjev i drugite blogari.

 9. Ухааааа — Андрейчо, вземи се научи поне да пишеш без грешки. Зер, професор се пишеш. Баси смешника!

 10. Към Андрей Тодоров: Абе, момче, не можеш да напишеш и две думи, без ГРУБИ правописни грешки! Седнал да ми критикува Иво Инджев! Неговото име, за разлика от твоето, много хора са чували и го свързват с един утвърден журналист! А ти си КОЙ?

 11. едно е да си утвърден журналист друго е да си утвърден поръчков писач на небивалици. както и да е присъединявам се с пълна сила към Andrey Todorov и неговия пост.

 12. Докато има журналисти,като Инджев и Бочаров,има и надежда за България.След две поколения,никой няма да се интересува от една изостанала държава,като Русия,на която още слугуват бивши комунисти и техните отрочета.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.