Сапунените интервюта подхлъзнаха Доган

В опит да му изпише веждите, в. Труд” извади очите на Сокола. В това може да се убеди всеки, които има очи за факта, че преминаването на Ахмед Доган от едната крайност, криеницата и пълното мълчание, към перченето и логореята, буквално го срива като човек пред зрящите хора. Така „Труд” ( не бих искал отново да анализирам това нещо „Труд”, но е трудно да спиш, когато барабаните на пропагандата ти думкат върху главата), престаравайки се със сапунения сериала от интервюта с Доган, постига обратното на заявеното в преамбюла на поредната сапунка: че Доган бил осъзнал, че , цитирам, „мълчанието не е злато”.

В случая се оказва, че злото у Доган досега е мълчало. За да се прояви сега в пълната си сила по следния начин. На въпрос, какво си е мислел след като е видял трупа на своя шеф на кабинета ( когото Доган вече разюздано и с пяна на уста нарича пред вестника „мъжка секретарка”!), отговорът е …

Чакайте да Ви питам, всеки един от Вас. Ако видите трупа на , когото и да било, но особено на познат, хайде да не Ви е дясна ръка, пръв помощник, а просто човек в разцвета на силите си, семеен, с деца и т.н., няма ли да си кажете поне едно „жалко за човека, жалко за децата му, жалко за близките му…”?

Доган обаче отговаря рязко, „ Че това е огромна вреда за ДПС. Жесток удар!”. Това си бил помислил в онози момент. И нито дума на състрадание.

Да, много дни по-късно, когато започнаха да градят отблъскващия портрет на мъртвеца, не би било изненадващо реакцията на Доган да бъде именно такава. Той самият даде тон за омаскаряването на Емин, проговаряйки на 5-тия ден от събитието пред същия вестник. Но точно при това проговаряне той сам призна, че не бил познавал Емин, т.е. той е научил всички онези гадости, които сега говори за него, едва в резултат на това „ужасно вредно за ДПС” събитие. В момента, там на стълбите, по признанието му, той просто не е знаел, че „мъжката му секретарка” бил масон, склонен към самоубийство, раболепен към шефа, но авторитарен към останалите и всичко останало гадничко, което и в най-новото си интервю Сокола посочва като новина от онзи свят по адрес на беззащитния да се защити Емин. С други думи Доган ни се разкрива такъв, какъвто наистина е: пред лицето на смъртта на един познат, съратник, баща на 3 деца, той не е могъл да пророни и думичка на съжаление за човека Ахмед Емин.

Види се компютърът на „човека компютър” и на програмистите му явно е останал на нивото на онези машинки, които се произвеждаха в Правец за съветския пазар. Ако обичат обаче, на европейска България да не ги пробутват! Защото е явно, че не могат да съберат две и две, а претендират да смятат по формулата 8:5:3, в която са се оплели като Сокол в кълчища.

Още по-лоша сметка са си направили с нескопосаната пропаганда за Доган като политик. Отигравайки стандартната пропагандна схема да му подават отговори, явно го надценяват. Подсказвайки му, че едни лоши хора говорят едни лоши неща за неговото ДПС, на което той да отвърне подобаващо, участничката в тази схема Валерия Велева му дава следния пас: „ В обществото се НАБИВА тезата за черна каса на ДПС, която вероятно Емин е обслужвал?”. Човекът уж компютър не намира какво друго да каже, освен да посочи себе си като канонизиран политически светец: „ Каква черна каса? Да не съм от вчера в политиката?”. Но питащата не го оставя на мира, тика го обратно в играта, като му напомня, че и ( бившият германски канцлер Хелмут) Кол е бил уличен в употреба на черна каса. На което, отново, Доган отговаря с неразбиране от типа на онова, което се изобрази на лицето на Тодор Живков в момента на преврата срещу него: как изобщо в него могат да се съмняват, ами че това било някаква истерия.

Но и това е нищо. Най-същественото откровение от интервюто е самомнението и заплахите на този политик, които избуяват от тази медийна изява, която го разкрива в пълния му блясък на самозабравил се автократ, повярвал на хвалебствията за неговата лична уникалност и незаменимост.

Доган се гневи на всички опити да му се търси отговорност за имотното състояние и продължава да контраатакува в познатия му стил: щял да си купи и летяща чиния, ако можел и никому нямало да дава обяснение ( това парламент, Сметна палата, обществено мнение-за него не съществуват). Изводът му от факта, обаче, че изобщо му се търси някаква сметка, е че ставало дума ( както му подсказва Валерия Велева) за българите като много консервативни хора ( не ги е срам, питат откъде политикът забогатява и защо се фука безпардонно и безнаказано с това!). И тези консервативни хора у нас, убеден е той, го мразели неистово, което нямало нищо общо със социалния му статут ( той така нарича падишахския разкош, демонстриран от него). А сега внимавайте за извода му: „ Това е много опасно за страната.”, размахва пръст Сокола.

Мелодрамата достига апогея си с претенцията му, че той не заслужавал такова отношение след всичко което бил направил за страната и че можел този път да не тръгне да успокоява хората ( разбирай турския етнос-а после кой заплашвал с етническата карта!?). Тропва с крак и заявява драматично: „Ако искате да напусна, ще напусна?”. Казва го, малко след като вече ни е заплашил в интервюто, че щом не оценяваме неговата откровеност, с която ни бил отворил очите за наличието на обръчи от фирми около партиите, щял вече да мълчи.

Това предложение за напускане е вече финалното доказателство за тежък проблем в компютъра. Защото буквално няколко абзаца по-горе Доган категорично заявява, че няма намерение да напуска политиката. Вестникът е сметнал тази декларация за толкова важна, че я е сложил на почетното водещо място на първа страница.

Вярвам, че много хора искат Доган да напусне, но след това интервю вече не искам да мълчи. Защото с всяка нова дума все повече се разбира с кого и с какво сме си имали работа досега, което е от полза за пробуждането на гражданското общество-със самото олицетворение на грижливо прикривания, ухажвания, обгрижвания фалш на т.н. преход. Така че се надявам „Труд” да продължи сапунения сериал, от който, по неочакван за сценаристите начин, сапунът на догановите излияния отмива доста от наслоените лъжи за това какво дължим да кукловодите на измъчената ни демокрация.

34 мнения за “Сапунените интервюта подхлъзнаха Доган”

 1. Четох интервюто – изчервих се от срам.

  Още началото започва със свойския въпрос: “Лично аз, когато не съм те намирала, като звънна на Емин, той те намира.”

  В първия момент много се зачудих, исках да проверя коя е авторката.. може би някоя близка на Доган? Или личната му прес секратарка?

  Бързо се сетих, че интервюто просто е във в. Труд и там сигурно смятад подобно сервилнечене за нещо нормално – но пак казвам, аз се “оцъклих”.

  Изречението: “Тази анти-ДПС и антитурска кампания, разните мафиотски структури, които стягат редиците срещу нас… Трябва да успокояваме нашия електорат.”

  Ме потресе – нима е възможно да отправя така открити (макар индиректни) заплахи?

  Кога ще си тръгне този човек от политическата СЦЕНА.

 2. Ахмед Доган пред “Труд” – СТРАШНИЯТ СТРАХ
  by newswriter on 29/10/2008 10:28 AM

  Ахмед Доган изглежда объркан и уплашен.
  Пламен Асенов

  http://www.kafene.info/analysis.html

  От същия адрес:

  “Единственият възможен отговор се съдържа в изнесената преди време информация от Мендерес Кунгюн, лидер на нерегистрираното сдружение “Национално турско обединение”, че Ахмед Емин е действащ служител на бившето Второ главно управление на ДС, контраразузнаването, трансформирано впоследствие в НСС, а от тази година преминало в състава на ДАНС.”

 3. Вони от тинята на блатото, пълно с алигатори!!! Дано вечните му обикновени избиратели да прозрат най-после!

 4. Здравей Иво! Аз съм точно този музикант , който познаваш и се гордея, че познавам такъв изтънчен писач и едно златно перо на България. Много се мъчих да оцелея в Бг и не можах и бях принуден да емигрирам със семейството си. Нека да не ми се сърдят моите сънародници, но трябваше да съм добър баща и съпруг. От три години не гледаме БГ телевизия, не четем БГ вестници и не слушаме БГ радио. Когато се появи твоят Блог освен цялото семейство го предложихме и на всички Българи живеещи далеч от България. Всички ние те четем и се кефиме за което ти благодарим от все сърце. Ние живеем в една правова държава и искаме и нашата родина България да стане такава…мамка му! Това , което пишеш е правилно и те питам не е ли време да на учредиш партията” България”. Всички ще те подкрепят. Знам, че помниш и Волен Сидеров тръгна от една телевизия. Това, което се случи в сарайте на Дохан трябва да го опишеш по – подробно и да го изпратиш, като сценарии за следващият Холивудски политически хорър. Ако го добара Тарантино, ще направи филм за “Оскар”. Тогава да не забравиш да ми отчислиш моите 10 долара комисионно за подсказката. Дерзай и все пак не забравяй да се пазиш. Гадорията е на всякъде. Поздрав!

 5. Най- хубавото което може да му се случи на този отгледан ченгесар и наглец е да му се свали охраната. Той и с охрана се е осрал от всякъде ама що пък да не се позабавляваме.

 6. Оп. Пратката хризантеми е получена, според квитанцията, господа съдебни заседатели:

  http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=3244&Itemid=9

  Разработката по обръча от фирми на партията на Сокола върви на пълни обороти, научи от свои топизточници afera.bg

  Тя не е започнала след самоубийството на Ахмед Емин, а по нея е работено далеч преди това назад във времето.

  Спецченгетата са се натъкнали на грандиозна стройна мрежа от фирми, чрез които са се препирали партийни пари, които са текли и към поне две големи партии и още няколко по-малки.

  Една от партиите, към която ДПС е наливало пари е свързана с жълтия цвят.

  “Едно мога да кажа – че най-богатият българин не е Васил Божков”, коментира за afera.bg един от конфиденциалните ни източници.

  В разработката е преплетена и варненска връзка, свързана с арестувания общински съветник от ДПС Иван Славков. Под лупа е поставено и цялото ръководство на варненското ДПС, научи afera.bg, тъй като имало данни, че е участвало в препирането на партийните пари.

  Самоубилият се Ахмед Емин е бил навътре в нещата по черното финансиране на партията на Сокола и е имал уличаващи документи, които някъде е скрил, имат следа спецразследващите. Имало е и податки, че преди смъртта си Емин е бил готов да говори за схемата, по които са текли парите.

  Схемата, до която са се добрали спецченгетата е толкова шокираща, че ако излезе на бял свят, може да взриви държавата, коментира лаконично за afera.bg запознат с разработката.

  Според него обаче се работи здраво по случая и той няма да бъде покрит.

  Той обяснява и острата реакция на определени среди от ДПС срещу ДАНС точно с течащата в момента разработка.

  Afera.bg

 7. Някои от статиите Ви не могат да се четат с Internet explorer и хората разгневени пишат в предишната публикация (както щех да направя и аз, преди да пробвам с Mozilla Firefox). Тази е една от тях.

 8. На мене ми се привижда друг сценарий, които изглежда да оправдава агресията на Доган. Доган не съществува сам, изолирано – той е част от един механизъм, който от 89 година упражнява властта. Веднаж бе направен опит той да бъде отписан, и тогава правителството падна. Сега се задават избори, коалицията трескаво търси мотиви и средства, за да пребъде. Изглежда ситуацията иска да се къса живо месо. И Доган някому се е сторил най-удобен – той няма алтернатива. Царистите могат да се приютят до някого, Доган няма до кого. И трябва да бъде пожертван. Но Доган още веднаж показва кой е – на него “дължим” Беровото правителство и всичко, последвало след него. Тогава жертвата бе свидна. Сега ще бъде кървава – това казва Доган, за да започнат да поддържат исото тези, които може би са спретнали този сценарий, който и успешен, и неуспешен, за тях носи дивиденти, защото кой чете блогове – тези, които не гласуват …

 9. Не е проблем с трафика. Във Firefox се чете нормално.
  В html кода има вмъкнат код от МC Office и тексът след него не се показва в Explorer.

 10. Господин Инджев, за зрящите хора е пределно ясно каква е истинската същност на Доган, както и на догановите съратници от ком-партията. За мислещите хора е видно, че единственото по-лошо от комунист, е турчин-комунист: първите крадат, докато вторите са готови да противопоставят етноси и да хвърлят в огъня собствения си народ, за да крадат! Най-големия проблем според мен е, как да “прогледне” масата, независимо от вероизповедание, етнос и самоопределение. Как всеки човек, индивид, да отдели добро от лошо, т.е. да “изтрезнее” от повсеместната пропаганда, която бълва от ежедневници, телевизия и радио? Именно това води до отчаяние мен и хора като мен – това масово попиване на изкривените псевдо-анализи на БТВ Новините, просташко-селските писания на Труд и 24 Часа, беззъбото каканижене на Канал1, да не говорим за пропагандната трибуна на чалгаджииския селтак Бареков, който има смелостта да се нарича журналист, въпреки че единственото, което е видно от тясното му чело е безпардонна арогантност и самодоволство на нискоинтелегентно парвеню. Как и къде, по какъв начин, голяма част от българския народ може да чете, гледа, слуша нещо различно, актуално, нещо стойностно, предлагащо гледна точка и защитена и аргументирана позиция? Гореизброените масмедии са най-гледани и четени поради простичката причина, че са най-достъпни, а за повечето хора алтернатива няма! С радост четох “интервюто” на Доган! Да, след такова интервю и “самопризнание” в едно нормално общество, дадения политик или персона повече не биха имали място – просто подобни брътвежи са равни на харакири, НО: Как ли звучи всичко това, пречупено през изкривения мироглед на масовата част от хората, добре подплатени с пропагандни лозунги и с идеално промити мозъци? Дали Сокола отново няма да е стардалеца, понесъл тежкото бреме на жертвата? Дали случайно се ползва прост жаргон, така обичан и понятен за голяма част от населението?

 11. Който е умен нека разбере-“Ареф олан аннасън”-тур.пословица: защото някой “дялкаха” десетилетия,но “колът който остриха в задника../им/…ни влезе””Сиврилдимиз казък къчъмаза гирди”
  Най-добре ще е на поредния си конгрес, комунистите да си посипят с пепел главата за десетилетните простотии по националния въпрос….
  А,поредната за “заслугите спрямо етническия мир,ако не друго,ще накара “покойниците от другия полк…”…да се обърнат в гроба!!!

 12. Най-хубавото на цялата тази гнусна история е, че освен идиотската пропаганда за “най-успешния” български политик най-сетне се чу и гласа на нормалните хора, които отдавна се питат на какво отгоре се пробутва за политик едно лице, което с цялото си публично присъствие нарушава всички познати закони и норми на поведение. Депутат, който не ходи в парламента, щото му е под достойнството. Милиардер без законна собственост, чиято заможност личи не от данъците, а от просташките луксозни изцепки, типични за ориенталския му манталитет и ченгесарската му закваска. И на какво отгоре цяла държава се прави на маймуна, създавайки оправдания за съществуването на подобно явление в публичния живот. Ако го нямало Доган, щяло да стане Косово – на какво се основава подобен извод. Къде сте видели етническо напрежение в България, породено не от друго, а от “политиката” на тези кадесарски изчадия. Смяната на имената по комунистическо време, сега обратната ситуация – завери на турски в “смесени” райони и подскокоросване на малограмотни мести османлийчета да създават усещане за държава в държавата – това не са ли магии, забъркани все в един и същи котел. В много европейски държави има големи турски малцинства, да се чудиш как си опазват етническия мир без Доганчета. Аз живея в Холандия – тук има етнически турци в администрацията, парламента, но няма етническа партия с мафиотска структура. Да се чудиш как се оправят тукашните турци с правата си, да се чудиш как не възниква никакво Косово. Затлъстелите тъпанари, които са яхнали държавата в България отгледаха изрода, наречен ДПС на Доган и сега панически се мъчат да му лъскат имиджа, като че ли след всичките пишман бейски изцепки на тоя нещастник е възможно да се говори за имидж.

 13. Беше крайно време Доган да се издъби и то както подобава на такъв префинен манипулатор като него. Няма съвършено престъпление, но има такова което може да се възползва от недъзите на системата и от човешките слабости, за да остане неразкрито или недоказано. На това разчита и Доган, но разчиташе на това твърде дълго и както става с всеки манипулатор в последните му стъпки, когато си мисли че е най-добър е да престане на дърпа конците. България не “дължи” нищо на един човек живял на гърба на държавна издръжка цял живот, нагло и хитро насъсквал един срещу друг хора от най-близкото си обкръжение и най-вече двуличен играч. Страната ни е в дълбока криза, където централната власт е силно отслабена, а реалната власт стой в ръцете на бюрокрацията, която е лесноподкупна и с няколко хитри хода всеки като Доган би могъл да се измъкне… и той със сигурност ще го направи, ако е достаъчно умен да се оттегли сега. Така след няколко години, поради късопамието на народа ни, никой нищо няма да си спомня за него. Ако реши да остане на власт обаче вятъра, който задуха след смъртта на Емин може да се вревърне в буря, която дори златните кюлчета, които Доган държи по джобовете си няма да успеят да го задържат на земята…

 14. Започваме да зреем вече. Днес и Константин Паскалев каза същото:

  Огнян Минчев
  http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=573020

  “Но най-лесната и разумна формула за интеграция на малцинствата и за отърваване от тази криминализирана етническа корпорация, в каквато се е превърнало ДПС, а и от мутренски политически проекти като “Евророма” по отношение на ромите, е всички български партии да започнат да привличат представители на малцинствата към всички изборни и административни позиции. ГЕРБ вече го прави.

 15. Балонът на Доган беше надут от няколко лъжи – едната, че той има “авторско право” върху етническия мир и неотчитането му като фактор в политиката автоматично ще доведе до гражданска война (лайтмотив, който отдавна отмина в региона и трудно вече някой може да се хване на тази въдица) и втората, че е важен балансьор без чиято намеса родният политически живот ще претърпи крах, а Доган като достатъчно “зрял, мъдър и неутрален” политик би могъл да предотврати това.

  Мисля, че от много време тази му роля не е актуална…

 16. Днес не само блогосферата, ами и цялото медийно пространство жужжи като ритнат кошер по повод на догановото интервю. Тоест, ако имаше възможно най-лош ход в ситуацията, в която се намира сега, Доган успя точно него да налучка и да го изиграе. И при това го изигра по възможно най-лошия за себе си начин: успя да настрои срещу себе си едва ли не абсолютно всички! Само Гоце загадъчно мълчи за съдбата на най-верния си боен другар, когото преди година-две награди с орден “Стара планина”, и вероятно вече крои начина, по който да му бие шута, защото пропадането му може да повлече и него самия. Гоце иска да ни покаже, че е играч от висша класа: мълчи като кютюк, мълчи като комунист на разпит. Оказа се, че “най-умният политик” Доган, по внушението на раболепните медии, направи възможно най-тъпия ход с вчерашното си интервю. Т.е. оказа се, че дори и Гоце успя да го надцака: понеже има ум поне да мълчи, да не рови в смрадта. А Доган не само че взе да рови най-старателно в гнуста, ами и се оцапа и намаза целият: по-неадекватно поведение от това в тази ситуация просто няма.

  Това е откъс от моя анализ от днес по “случката”. Цял ден не можах да прочета статията на г-н Инджев, сега неизвестно как успях. С ИЕ.

 17. Ако е в ход “чудовищен сценарий”, ако Емин е неговото “камикадзе”,ако е трябвало да убие Доган, за което намекна В.Велева при Коритаров, то тогава кой е Кукловода в ДПС, който би наследил Доган и защо Доган обръща хастара, като търси причини за заплаха към етническия мир извън партията си?Дали някой от неговите хора не се е прицелил, на кого да заложим,че скоро ще изчезне от политическия спектакъл на ДПС.А интервюто е просто гавра с човека Емин, чак жал да ти стане за него…

 18. И аз не можах да я отворя.Мен ме впечатли от изказването на Доан/както звучи на турски/,че не познавал Емин.Препоръчали му го и той го приел!И му дал и пищов!?
  В нашия град на балотаж,благодарение само на гласовете на дпс,кандидатът,който изостажаше с 2000 гласа,спечели на втория турс 2200 гласа.Толкова +стотина огоре са гласовете им.Казвам го,защото,колкото и недемократично да звучи,аз съм за задължително гласуване.Поне някое-друго десетилетие,докато ни преведат праз пустинята.Иначе нямаме шанс.Те гласуват винаги ан блок,а ние ходим да си копаем градините,защото не ни интересуват корумпираните политици.

 19. Абе нали беше велик стратег, политик и т.н., обръчите му се разминаха, “европейската практика” според него да се купуват гласове също му се размина. Незнам защо, но съм песимист и смятам че и това ще му се размине…

 20. Господин Инджев, съвета да влезете в политиката е даден от добронамерен, но наивен човек.Надявам се, че няма да се изкушите за такова пагубно поприще и да застанете наред до тези, които днес будните българи така презират.

 21. Струва ми се, че е напълно възможно да избухне етнически конфликт. Ако прегледате в други форуми как се ругаят полуграмотни българи и етнически турци, всичките еднакъв модел лумпени ще разберете, че е достатъчен малък фитил, какъвто може да бъде дпс, за да се започне. А Доган е обучаван кдс школите и за съжаление обучението е намерило благодатна почва при него.

 22. Винаги чета с интерес писанията на Иво Инджев,ако мога да се добера до тях(поради технически причини).Доста реално е отразено и според мене,сегашното панично настроение на Доган.Единствено по тоя повод мога да допълня,че размахване на етническата карта е запазена марка на този “лъжи” лидер на етническите турци.Това го прави винаги ,когато има някаква “опасност” за него лично.Този си етикет-маниер за величие и незаменим лидер го е показвал през 1990 година,почти на всички масови митинги през избирателните кампании до 1998 година.И не само тогава,както и на всички организирани национални конференции на ДПС.Зад гърба си има “яка ” агитка- която има да го подкрепи точно когато той го казва.Тази агитка е от достойни партийни членове,така наречените “вечни депутати”, тези господа са в парламента почти от Великото народно събрание до сега.Но много малко са се изявявали в пленарната зала по конкретни поводи.Те са пазители на партийната линия по места,особено по време на кампаниите.Абсулютната организация на кадрите по места се дерижира от същите верни бойни другари.Организаторите са отговорни за превоза на изселниците от съседна Турция,сигурните гласоподаватели за ДПС.Мотивите на тези гласоподаватели на ДПС са доста различни.Аз съм разговаряла лично с някои от тях.Патриотизъм към ДПС?! Почти такива няма.По скоро са на материална и семейна основа.Повечето от тях имат в България имоти и роднини.За някаква мнима заплаха от страна на другите партии им се втълпява и ги подтикват да гласуват за майката партия ДПС,която видите ли , ще им гарантира запазването на това което имат в България.Наивността на тези хора е толкова крехка,че механизмите на завладяването знае именно тази чета.А тя четата добре си върши работата всеки път.Като отплата за тях е : депутатското място в Парламента !

 23. Ама ето точно затова уважавам г-жа Велева от ранна детска възраст. Показаха ли ни Доган най-накрая по анцуг, а (в пряк и преносен смисъл! Мхм 🙂

 24. Дончо, аз действително съм добронамерен и не съветвам Иво да застане до тези в политиката, а срещу тях и няма да бъде самичък. Уверявам те. Трябват умни и отговорни хора, който да променят нашата родина България, а един от тях е Иво Инджев. Той с коментарите си показва една ясна позиция и отговорност пред Българският народ. Нашата история е пълна с факти. Левски, Захари Стоянов, Стамболов.Те са надмогнали печалбарството в името на един нормален и свободен народ. Другият вариант е да си чешем клавиатурите и да чакаме някой отвън да ни освободи за сетен път. Ама като гледам, май няма кандидати за освободители, а само за грабители!? ПШоздрав!

 25. Nadiavam se obiknovenite Bykgarski turci, koito az lichno uvajavam i smiatam za edni dostoini i trudoliubivi hora, da osyznaiat shto za chovek e Ahmed Dogan. Mislia, che edin etnicheski konflikt e nemislim v Bylgaria, na niakoi tova mnogo mu se iska, no tozi niakoi veche e za pensia, vremeto mu e izteklo. Istoriata shte byde negov sydnik.

 26. Търся наркобос за още по-голяма босовизация на наркото.

 27. Защо общото мнение е, че “Труд” е искал да “му изпише веждите”? Ами ако някои са осъзнали, че вече е дошло “време разделно” и интервюто е било нож, с който да се отреже опашката на гущера? Господин Инджев, много Ви уважавам като журналист и здравомислещ аналитик, бихте ли поразсъждавали върху тази идея?

 28. Интервюто е странна смесица от перчене и параноични гърчове, откъде идва това, си мисля, и не мога да не си спомня следния факт: къде отиде Доган няколко дни сле само-убийството на Емин? Помните ли – на среща са американската посланичка Нанси Макълдауни. Защо ли ми се привижда нещо зад тази среща?

 29. Никой не задава въпроса, къде е бил Доган по време на инцидента, а така също доколко съм го наблюдавал, доста прилича на Чаушеско и дали няма двойник като него.

 30. Невероятно интервю на другарката Велева с АХМЕТ (НАСРАН)Доган ???ама като се има предвид че видната Джурналиска му беше метреса срещу това да бъде на неговия приятел от ДС ТОШО ТОШЕВ-ТОШИСТИЯТ

 31. Невероятно интервю на другарката Велева с АХМЕТ (НАСРАН)Доган ???ама като се има предвид ,че видната Джурналиска му беше метреса-държанка срещу това да бъде Джурналистка в вестник “168 часа простотия” на неговия приятел от ДС ТОШО ТОШЕВ-ТОШИСТИЯТ мазник като Доган няма за какво да се чудим!!!МАСОН масон убива и другите мълчът -нали главната цел е господството им над другите чрез всякакви цели!!!Сега се очакват да бъда самоубити :1….. 2 ….

 32. Почакаха няколко дена,за да изфабрикуват писмото.А може би и по друга причина-да отмине потреса от самоУБИЙСТВОТО на Раданов и да не се търси връзка между двете самоУБИЙСТВА!Понякога най-невероятните предположения могат да излязат точните.За какво е бил употребен-нещо толкова срамно и грешно,че за това да сложи кръст на трите си деца?Психолога от МВР при Бареков говореше за “отчаяна”нужда от близост,спомена и за някакъв филм,в който адютант-хомосексуалист се самоубива пред командира си-макар Бареков да не се хвана за думите този път и да се плъзна отгоре и в друга посока.Този филм го е гледал и Доган-“той е имал намерение да се самоубие пред мен” и “аз щях да съм моралния му убиец”.Чувала съм,че любовта на хомосексуална основа е в пъти по-силна и обсебваща….А тази Валерия защо никой не я попита колко отблизо гледа очите на Догана,че забеляза “метала” в тях?

 33. Колко човека се замислиха как разсъждава Доган и кое го прави толкова уникален и мощен фактор в политиката.Най вероятно той е разгадал напълно народопсихологията на българина и понеже слабите места са твърде много – ломи здраво по бъбреците.Колко партии се опитаха да разгадаят народопсихологията на небългарските етн.групи и да ги прегърнат и успокоят – както прави Доган.Защо не забраниха СКАТ – нима тази телевизия не опасна за България колкото и Доган.Нима ако се интегрират малцинствата в останалите партии – по естествен път ще се разпадне ДПС.Доган иска да го плюят – така става по силен.Усетил е една от лошите черти на българина – да плюе.Истината е че етническите групи трябва да усетят топлина от останалите партии и постепенно сами ще се откъснат от ДПС,но за съжаление до момента няма такава тенденция.Е сори тогава

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.