ЗАЩОТО СА НЕКРОФИЛИ?

Баба Тонка и Тони Блеър, както и неспособният вече да се отбранява посмъртно срещу червените посегателства Петър Дертлиев, са сред авторитетните лица, които, без някой да ги пита, са употребени за конгресната пропаганда на БСП. Освен тях на корицата на брошурата, написана лично от лидера Сергей Станишев, в един другарски екип са изтипосани заедно сталинистът Трайчо Костов, линчуван по сталински от своите в една България, за която Израел беше сред най-омразните врагове, но е побратимен с израелският премиер Ицхак Рабин. И понеже нахалството им е наистина без граници и не им стига „приватизирането” на бунтовника Ботев, другарите са посегнали и на Райна Княгиня-тя също е обявена за брънка от червената идея.
Ех, ако можеше Пикасо, включен в този отбор под нахакания надслов „Защото сме социалисти”, да нарисува този странен интернационал! Щеше да се получи чудесна абстракция от физионимии с асиметрични уши, разположени на тила носове и с очи изпъкнали на челата. Щеше да е симпатично. Но няма как да стане. Пикасо също отдавна е беззащитен покойник.
А Ботев, ако можеше да види червените делегати чорбаджии, дали нямаше да направи „ръцете си на чукове” и да им тегли една…реч, че и чета срещу им да спретне?
Силно подозирам, че Вапцаров, едничкият между всинца изброени дотук близък до партийната история на БСП, с неговата чувствителност към несправедливостта едва ли би припознал в Станишев лидера на трудещите се, след като и ден през живота си не е познал романтиката на машините, не се е трудил другаде, освен в номенклатурната партийна люпилня.
Вили Брандт пък какво общо има с Георги Димитров? А, да- говори с конете си на немски!
Само самият вожд Димитров си е съвсем на мястото. Ето той не би се отказал от честта да бъде в гореспоминалата се компания-нали човекът е бил международникът на Сталин в коминтерна( както Станишев беше международникът на Първанов). Пък и на шише водка щеше да му е все едно дали е в президиума с Джон Ленън ( плътно прилепен на картинката до Енгелс и Маркс) или с друг разстрелян-той тия неща с разстрелите за нищо ги е нямал, не му пречат на пиенето.
За Мартин Лутър Кинг нищо няма да кажа- ще взема да ги амбицирам и на следващия конгрес да изрисуват до него Барак Обама. Не че нещо би им попреречило, но те все пак предпочитат за по-сигурно покойниците( от изброените дотук само Блеър е сред живите нови идоли на БСП-дали са го питали за съгласие?), които не могат да възразят на набезите на българските другари.
А пък Обама си е жив и здрав ( да е жив и здрав!) и не му пожелавам да попадне в некрофилските лапи на българската червена пропаганда.

15 мнения за “ЗАЩОТО СА НЕКРОФИЛИ?”

 1. Какво друго да очакваме от такива рафинирани крадльовци и лъжльовци? Ето още нещо, което обяснява достатъчно добре техния “морален” облик: Комунистите открай време са поклонници само на грубата сила и парите.

  А също така пояснява “мечтите и идеите” на нашите родни комунисто-социалисти, дето били в дълбините на сърцата им. Горният линк е към текст, който бляскаво показва какво именно има в сърцата им: и което те никога няма да признаят…

 2. Колкото и пъти да кажеш: “Бива,бива,ама чак такава простотия,нагласт е нахалство,и не само нема да ти е до витиеви фрази,от които на Лефтеров му беше писанало,одеве,но ще ти се доще да цитираш и един Дж.Кери.
  Той,ги споменава като анархисти,разсъждавайки,защо си падат по Спиноза,който твърдял,че Бог не ги обича!!!
  Право куме,та в очи!
  Точно от това те се нуждаят,удар в окото,който би бил по-добър от букет цветя,защото така виждат звезди посред бял ден….а защо не… и Ботев и Райна Княгиня…?
  То си е като да “омесиш” титли професии на герой,кравари,овчари и свиневъди с “внушаващото респект” определение “знатен”…
  санким княгини класово “мразим”,но на наша Райна по ще й отива…все от тоя род!!!
  Самият д-р П.Дертлиев си вярваше,че “ще ги преведе през тесния брод /казвал ми го е!!!/….а охранител на Г.Димитров ми е разправял за “коцкарските му подвизи”,което би объркало “щампите” за образа му-може би като хермафродит-а не като пич,какъвто е бил като мъж и настрана от другото му занятие…
  Кой да им каже…Т.Колев го е нямало даже!
  За останалите г-н Инджев,наистина ще се вземат на сериозно и ще се амбицират…и без това в САЩ вече “хвърлят камъни” по западно-европейския социализъм на В.Бранд и Т.Блеър в представите на Барак Обама и изтърканите правила за преразпределение…още в мечтите на М.Л.Кинг…
  Като изчезне емоцията от изборите и удари часът на равносметката с една доста жизнена Десница,тогава накъде!!!
  За Пикасо сте прав,но чия ще да е евентуалната му нова бъдеща “Герника”?

 3. Може да се прибавят още:
  – Пол Пот
  – Йънг Съри
  – Чан Кай Ши
  – Мао(Цзе Дун) и Дън(Сяо Пин)
  – Бин Ладен
  – Ахмед Доган
  и т.н.

 4. А защо са пропуснали в портретната галерия, най–подходящия, най–обичания, най–сияйния и винаги пътеводен за тази мизерна партия, кремълски петолъч– Другарят Путин, който е от най вярната за тях партия, тази на кумунистическите олигарси. Защо ли са му забравили пртрета или не са го поканили на конгреса? Може би г–н Инджев има отговор.

 5. ОТГОВОР:
  Сигурен съм, че Путин дотолкова е в тях, така го носят в сърцата си,
  че би било направо обидно да го сложат като равен с останалите!

 6. Поздравления, Инджев! За написаното!
  ––––––––––––––––––––––––––––––––––––
  п.п. Коментар на коментарите няма да правя но искам да отбележа, че писаното от “Йов | ноември 22, 2008, 18:32” относно покойния Дертлиев говори за особен вид мерзавщина, надхвърлящ дори тази, “запазена марка” на червената гнилоч. Прочее, “Йов”, Вие да не сте Станишев?

 7. Инфантили,некрофили и …дебили,те всички са за влакчето,пардон,трамвая на ужасите!

 8. Господин Инджев,
  Ако бях жена сигурно бих възкликнал като дамата, която тук първа е коментирала. И въпреки, че възгледите ми по много въпроси се различават коренно от Вашите, не мога да заспя спокойно ако не прочета дневната Ви статия- просто ме кефите с упоритостта си да промените статуквото.
  Що се отнася до БСП, напълно споделям отвръщението Ви от перверзията им. Само като ми заговори някой за тях и получавам колики и гадене. Позволете ми да припомня само две техни лъжи при предишната предизборна кампания:
  1.Незабавно изтегляне контингента ни от Ирак.
  2.Проверка законосъобразността за връщането на царските имоти.
  Най-идиотското обаче, че сме до шия в тинята, а техните лиги стигат вече до пъпа им.
  Възмутен съм до дъното на душата си и от партийното обсебване личността на Ботев. Позволете ми да ги поздравя с част от негово стихотворение:

  “Тежко, тежко! Вино дайте!
  Пиян дано аз забрава
  туй, що, глупци, вий не знайте
  позор ли е или слава!
  …………
  О, налейте ща да пия!
  На душа ми да улекне,
  чувства трезни да убия,
  ръка мъжка да умекне?
  Ща да пия на пук врагу,
  на пук и вам, патриоти,
  аз веч немам, мило драго,
  а вий… вий сте идиоти!”

 9. Г-не х,тъй като не знам кой сте,ще Ви кажа,че съм бил член на БКП,но ми изглеждаше по-честно преминаването през социалдемокрацията…
  Обядвахме с д-р Дретлиев,в хотела дрещу НС и човекът,наистина вярваше във възможността “да ги преведе през тесен брод”,когато вървеше “епизода” с А.Луканов.
  Понеже сте цар на “гнилоча и мерзавщината” ще добавя само,че ако не е “активна поръчка”-точно-от същата тази простотия,дълго време демократично мислещите хора,няма да могат да се оправят-особено с проява на “рафинирано” слабоумие като Вашето…
  Г-н Инджев,ние с Вас имаме честно само едно-можеше и да са повече-различия,за които има,да се оправя историята!!
  Но не съм си позволил да атакувам чужди мнения по недостоен начин,защото би било нечестно спрямо другите,които имат право на възгледи…а ако това хиксче отвращава мен,представете си какво е при “другарите”…
  Това бе всичко!Омерзен съм,а няма и да Ви подсказвам с какви етични правила да допускате участниците,когато и ако ги стегне шапката…

 10. Снощи в централната новинарска емисия на БНТ 1 отделиха около 20 минути за този “конгрес”.. не помня скоро да е имало новина, независимо колко е била сензациозна или важна, за която да е отделено толкова време..

 11. Мафиоти от всички краища, обединявайте се !!
  Нови вълни плискат столетницата БСП-ДС. Починът сега е : трафикантите, крадците и олигарсите мафиоти – в ръководството на „Партията”. А най-начело да са тези, които нищо не могат. Да са ВАТМАНИ и да въртят бодро ръчката на червените далавери и лъжи !! И настъпи серГЕЙ-евизация на БСП …
  Другари мафиоти, вие сте на всеки МЕТЪР !!
  Нео-комунистите милионери, червени барони, ченгета и закриляните от тях “бизнесмени”, така са сграбчили дължавата, че НЕ Е възможно да се отделят от нея. Те я изсмукват, те я грабят и корумпират, те лъжат и ни излагат пред Европа и света. По всичко.
  Примерите със серГЕЙ Дмитриевич /гражданин на СССР/ и Георги Гергов /бърдоква/ са показателни за двете червени тенденции. Колкото повече един комуняга забогатява и колкото повече престъпления е извършил, толкова повече се издига в червената ерархия. Такива са Г.Гергов, К.Добрев, Р.Петк., Р.Овч. и др. другари. А да си серГЕЙ е просто съдба – партийно предопределение, партиен слугинаж, посредственост и „пролетарска” наглост. ПУТИНизацията у нас се нарича ГОЦЕвизация – нещо като малката правда-кривда, но за партийна и мафиотско-олигархична употреба.

 12. @Йов-чо: Пий си редовно хапчетата, човече…

 13. Поздравления за написаното, г-н Инджев.
  Има ли начин да се публикува в някаква медия /печатна или електронна/ това писмо до Станишев заедно с “отговорите” от Министерски съвет.http://www.mitev.eu/2008/02/06/sergej_stanishev/?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.