ЧНГ ( честити негативни “геройства”)!

АКО ПРЕЗИДЕНТЪТ ПЪРВАНОВ БЕШЕ ЧЕСТЕН И ОТКРОВЕН С НАС, ТРЯБВАШЕ ДА ПРОИЗНЕСЕ СЛЕДНОТО НОВОГОДИШНО ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ НАЦИЯТА:

„Уважаеми европейски шампиони по сърдечносъдови заболявания, по тютюнопушене, особено сред жените и подрастващите, обслужвани най-зле в болниците, но най-често в гробищата, включително на невръстна възраст и особено интензивно като жертви на поръчкови убийства!

Уважаеми рекордьори по саботаж на Лисабонската стратегия за информационното общество, либерализирането на социалното включване и устойчивото развитие на пазарите в Европа!

Уважаеми младежи, които сте най-зависими от родителите си спрямо връстниците си в Европа, но заедно с онези, от които зависите, чупите всички европейски норми по търпимост към замърсяването на природата от гиганти като комбината в Кремиковци, без обаче да преставате да бъдете най-недоверчивите граждани на съюза и едновременно- едни от европейците с най-високо самомнение, харесващи както никой друг народ в Европа именно съюза..ъъъъ, Русия!

Уважаеми бедняци с най-ниските заплати в най-бедната на глава от населението страна от ЕС, но пък сочена и за най-корумпирана, и с най-лоши показатели по отношение на свободата на словото!

Уважаеми сънародници, определящи себе си в проучванията на общественото мнение за най-нещастни и най-недоволни, но и най апатични спрямо политиката и обществената дейност граждани на ЕС.

Здравейте като за последно, защото с тези шампионски темпове на измиране, на следващата Нова година рекорден брой от Вас няма да чуят следващото ми новогодишно обръщение-не и на този свят! Специално за Вас дважди: здравейте, здравейте!

А на оцелелите: до нови срещи и рекорди в оставащите ми цели три години и две новогодишни обръщения!

Щастлив съм да ви кажа наздраве, уважаеми нещастници!”

18 мнения за “ЧНГ ( честити негативни “геройства”)!”

 1. и ако наистина, ама наистина е честен, да каже: Скъпи сънародници не гласувайте повече за тия комунисти, защото видяхте до къде ни докараха!

 2. Да, а ако вземе и да се гръмне от срам ще е най добре, но стига с мечтите. По скоро ще тръгне на лов някаде, в България като не е тръгнал на лов за живи хора пак добре. Идиот.

  Весела Нова Година на всички. Много щастие и късмет. И ново правителство Ви пожелавам, ама да ги няма сегашните лумпени вътре.

 3. Като се замисля колко му подхожда една чалга песен. И ловец съм и рибар съм, на закона ….., знаете какво следва.

 4. “Обръщението” може да продължи с присъщите му обещания за повече корупция, за повече отстрел на едър рогат дивеч по света и у нас, за повече дупки по пътищата и железопътните линии, за по-нататъшно сближаване с матушката, повече поръчково убити граждани на Родината и т.н, но най-вече, че ще упражни всичката власт и огромния си авторитет, за да може оня ОЛАФ да получи заслуженото, задето все ни позори и клевети пред ЕС…

  Г-н Инджев, благодаря Ви за това, че през изминалата година ми дадохте удоволствието да Ви чета всеки ден! Щастлива да е за Вас и близките Ви Новата 2009 година!

 5. Г-н Инджев, сърдечно ви благодаря за възможността гратис да чета най-интересно написаните, най-истинските и професионални анализи и коментари в българското медийно пространство.
  Желая ви една здрава и щастлива нова година на вас и симпатичното ви семейство !!!
  П.С. Ако направите блога си платен, бройте ме за абониран :-))))

 6. Като чета този материал си спомням как преди шест гдини,когато беше избран президента една приятелка ми се обади и с болка ме попита: как ще го гледаме цели четири години по телевизията? А то какво се оказа? Не четири, а два пъти по четири се налага да го гледаме.Срам и позор! За всички нас,които не го искаме. Това е най-сполучливото обръщение и то ще му отива най-много – няма ни срам ни сорат да твърди от екрана лъжи,като тази,че нацията ни върви напред,още малко и да беше казал,че ние сме номер едно в света по благоденствие…
  Е, СЕГА ВЕЧЕ,ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!

 7. Весела Нова Година на всички. Много щастие и късмет. Г-н Инджев, благодаря Ви за това, че през изминалата година ми дадохте удоволствието да Ви чета всеки ден, да чета най-интересно написаните, най-истинските и професионални анализи и коментари в българското медийно пространство.
  Щастлива да е за Вас и близките Ви Новата 2009 година!

 8. Това което комунистите винаги са предлагали на народа е: лъжа, презрение и бой. Лъжата и презрението са тук на 100%, само боя поотстъпи малко, но само защото загубиха войната и вече не могат да бият безнаказано.

 9. ЧНГ г-н Инджев,и аз Ви багодаря! желая Ви късмет и до нови срещи “В Десетката”
  Междувпрочем от 2008 г. ще ми остане за спомен, най-краткият и точен анализ на колегите, във Вашия блог: Наложеният избор за комунизъм затри България!

 10. Следващият президент, който и да е той, трябва да прекрати тази живковско-брежневска практика, да ни отнема последните 5-10 минути от отиващата си година и да ни реди глупости, на които сме се наслушали! Нека да пуснат поздравлението му 2-3 часа по-рано и който иска, да се курдиса пред екрана на телевизора си, в много страни е така.
  Благодаря на Евгени Дайнов, който ни даде възможността да бъдем на гости на Вашето мило и топло семейство, Г-н Инджев! Продължавайте да се обичате! Честита Нова Година!

 11. Честита Нова Година г-н Инджев,желая Ви много здраве и късмет. А на всички нас,четящите блога Ви, пожелавам освен стандартните пожелания, желая да имаме възможност да четем този разкошен блог, желая нещата да се променят в посока щото да Ви бъде трудно да намирате теми в духа на Новогодишната.

 12. АКО ПРЕЗИДЕНТЪТ ПЪРВАНОВ БЕШЕ ЧЕСТЕН И ОТКРОВЕН С НАС, ТРЯБВАШЕ ДА ПРОИЗНЕСЕ СЛЕДНОТО НОВОГОДИШНО ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ НАЦИЯТА:
  Уважаеми селяне !
  Здраве, Чалга, Бой и ….. !
  От Новата 2009 година повече сръбска музика !
  За да покажем съпричастност на държавата с масите ще отложим Новогодишния концерт по БНТ на 01.01.2009г. от 12.00 часа на 12.и нещо часа !
  Ха, Ха Наздраве !

 13. Честита Нова Година, г-н Инджев!
  Наздраве!

 14. Супер! Много силно. Лично аз си пожелах, докато гледах Първанов самодоволно подсмихващ се от екрана, партията му да падне от власт предсрочно тази година и новото правителство да го вкара в девета глуха, откъдето не би могъл да ощетява страната ни, мърсувайки с руските си старшини.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.