Български русофоби отмъщават за газовата криза

С благодарност си наложих да изслушам докрай изпълнението на най-достойния да представя България на Евровизия, който се оказа Красимир Аврамов. Не беше лесно. Но беше полезно. Повдигна ми самочувствието.

След като с такова фалшиво, но пък яко ( откъм децибели) виене можеш да се класираш за европейски конкурс, значи тук наистина всичко е възможно. Ще подам документи за „мистър свят”. Победата ми е в кърпа вързана, само да напипам правилния начин да привлека слепите да гласуват за мен. Щом „човекът глас” е успял да вербува някак си глухите, защо да не се пробвам и аз с незрящите като „човекът мускул”?

Вярно, за него казват, че бил феномен. Така ли? Може и да е бил. Но феноменалното в живото му изпълнение беше воят, на който никоя софийска глутница безпризорни четириноги не би устояла без колективно да си подвие опашката.

Като един обикновен самокритичен кръчмарски изпълнител допуснах, че нещо не съм в ред и причината е в мен: не разбирам, може би?! Обаче за главата се хванаха и специалисти, на които музиката им е професия. И дълго не си махаха ръцете от ушите.

Само не разбрах, когато победителя в състезанието призова правителството на помощ, кого имаше пред вид ( като жертва, която се нуждае от помощ )? Според мен,нас, слушателите.

Чувам ( веднага след като слухът ми се пооправи), че клипът, който заснел, бил най-скъпият в нашата история. Ама чакайте сега, нали е човекът глас, а не „човекът клип”. Нещо повече, да инвестираш ( съгласявам се на доверие, сигурно е вярно ) огромна сума , без да си сигурен, че ще пожънеш дивиденти от вложението – това може по-скоро да предизвика някои въпроси. Например: толкова ли е бил сигурен, че ще спечели?

Човекът обаче вече е легитимен наш пратеник на финала сред европейския елит в Москва. Там, освен всичко друго, тече като пълноводна река Годината на България в Русия. Ще вземат да си помислят, че им пращаме отмъщение за газовата криза: на техния газ, нашия глас!

Абе, опозицията явно е виновна. И русофобите. Само те могат да вкарат такива фалшиви нотки в нашите енергийно, евъргрийно, енергично процъфтяващи отношения. Стряскащото е само, че русофобите, ако се вярва на есемесите за победителя, се оказаха мнозинство. А това категорично противоречи на нашата солова партия в евроатлантическия хор, в който държим исото на кремълските камбани.

14 мнения за “Български русофоби отмъщават за газовата криза”

 1. Освен всички други виновници, виновна е и Америка, защото изпълнителя е живял там през последните 10 години :-))))))))))
  Мамка им на американците, тук има нещо……

 2. Успях да намеря изпълнението в youtube. Наистина, рядко бездарно постижение!!!

 3. Този “Човекът Гъз” е доста далеч от истината. Пее с неприятен тембър и техниката му се заключава в безкрайно фалшиво виене. Като се има предвид, че брат му е един голям фокусник успявайки на времето да накара дъжда да отмиее близо 30 000 тона захар на Бургаското пристанище е свързан здраво с Кремъл, може пък избора да е правилен? Да не говорим, че миналогодишния пасквил не беше по- малък.

 4. Tо наистина може да е скъп клипа.Но не се знае високата цена дали идва от реализирането му или от “мизата”.Напълно съм съгласен с написаното в тази стилна статия.И на края трябва да споделя че за първи път чух по телевизията представителната ни песен преди два дена.Казвам чух тъй като в оня момент бях почти задрямал,но от момента в който се разнесе воя на песента бог Хипнос трайно се изнесе от спалнята и в последствие се наложи да остана дълго време буден и замислен… Не са ли културата,спорта(футбола),научните постижения олицитворение на състоянието на една държава? Виене вместо песни, хандбални резулти като загуби във футбола и колосални кражби вместо научни постижения.Това ли ще дадем на света.

 5. 😀 Великолепно чувство за хумор, г-н Инджев!
  Няма да коментирам изпълнението на Кр. Аврамов; само ще предположа, че иска помощ от правителството, за да си купи нов кон. (зер, старият е умрял като го чул да пее…)

 6. Еднакво бездарните да си помагат.Накадърен певец може да му помогне само некадърно правителство.Какво ли още има да преживяваме.Страната родила Борис Христов, Николай Гяуров, Гена Димитрова, Райна Кабаиванска и други велики певци и артисти, трябва да се представя от това недоразумение.

 7. Ле ле, как не се сетих, ама то главния проблем бил, че ще се изложим пред Русия :)))

 8. Благодарение на статията ,се разрових и гледах клипа на песента Ей хора та това е рядко срещан микс между оперно пеене на фона на народна музика с циркови елементи /кокилите/и вэзторжено поемане на въздух между три звука Абе всичко друго но не и запомняща се песен ,коята да те грабне от пръв път

 9. За дясното и за …

  Демократката Мария Дерменджиева от форума democrati.org, изтри постинга ми и ме изгонила от форума.
  Постингът беше следният:

  “Murderers Dr. Georgi Grebenarov & Co.

  As you can see from the scanned documents on http://www.dsb-truths.hit.bg, Dr. Grebenarov is a party to a lawsuit. The reason why it is a lawsuit, but not a criminal trial, is that for the crime he committed there is a 6 months statute of limitation.
  You know what happened during these 6 months? Six months during which he was fearful I might initiate criminal proceedings against him.
  I was working in tourism. One evening I came from work and found a notification from the postal service “Come to collect a registered letter”.
  I went and received the letter. It was from Burgas mental hospital. Strange. The last time I was hospitalized in Burgas mental hospital was when I went there voluntarily and they treated me for a month. That was in March 2000. Now it was June 2005.
  The letter was inviting me to take part in the experiments of a new drug. For the participation I would receive 180 leva.

  Why do you think I received an invitation to take part in medical research? Why should someone in the mental hospital need me, having forgotten me for five years?
  That was a snare.
  That was an ATTEMPT to MURDER me.”

  И тя го изтри.

  Десните са бесни от това, което пиша.

  “Ний сме десни, по-десни от нас няма. Пък и май не е имало от времето на Холокоста.”

 10. Според мен реакциите са ви преиграни ! Песента е най-добрия избор за тази година. Записите звучат чудесно , просто озвучението е ужасно в самата зала ! Ама вие си лаете , лаете ! Друго не знаете ! И кое ще пратим ? Оная патка на второ място, която е откраднала от миналогодишния победител ли ? Кретени от рода на Графа ли ? А кажете ми ! Песента е добра. Според мен има и шанс да спечели,или поне за 3-5 място ! Озвучението на самия конкурс ще бъде много по-добро от жалката техника тук . Аврамов ще е далеч по-добре подготвен . Ще бъде по-добре от другите . А вие сега ще продължите да лаете ! Жалки сте ! Опомнете се малко ! И относно клипа – каква е тази злоба ? Какво лошо има в това , че е стотици пъти по-добър от нашите ? Че е свестен , интересен и качествен ? Еми гледайте си планета , там са клиповете за вас ! Кажете ми един български клип , който да е по-добър от този ? Няма ! Кажете ми една песен от българската евровизия тая година ? Еми няма такава !
  Евровизия е комерсиален конкурс , а вие на национална гордост го обръщате . Сякаш е нещо много важно . Конкурса не е никак сериозен . Целта му е просто да се печелят пари от смс-и .
  Какво , нима Лорейн или пък другата боза Dj please take me away беше по-добра ? Ама не лаехте тогава ! Защото това ви е нивото ! Да слушате ка в продължение на 3 минути някаква патка повтаря ” Dj pleasee take me awaayyyy ” !
  Стига ! Кажете ми защо след толкова преиграни реакции и силни думи Аврамов да “прослави българия” , защити “националното достойнство” , “покаже на европа кои сме” ? По-добре да се откаже , вие просто не заслужавате нищо ! Да пратят оная патка на второ място , да я дисквалифицират и вие да сте доволни ! Това заслужавате !

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.