Хемороиди( ми, дойди ми)

Почти всеки виц може да бъде разказан в рамките на приличието, дори и поводът да е неприличен. Такъв е случаят с продължаващата размяна на „целувки” на публично място между НДСВ и ДПС.

Ситуацията доста напомня на анекдота за влюбените в купето, от което долитали страстни въпроси към любимата, дали любимият да не й излекува с целувчици краченцето, ръчичката и други местенца, ако случайно я болят. На което от съседното купе някой попитал : „ абе, докторе, хемороиди лекуваш ли”?

Когато в един от официозите изплува новината, лансирана като преразказ на „тайна вечеря” между Доган и Симеон, според който Доган предложил на НДСВ общи листи за изборите, царистите не просто отрекоха клюката, но и изобразиха първоначално погнуса. От нея се запомни „крилатата фраза”, че да се съберат ( отново) с ДПС било като целувка на смъртта.

На тази гнусливост прелъстителите от ДПС отвърнаха с настойчиво ухажване от позицията на неустоими любовници в този брак по сметка ( дали е в Швейцария или в някоя офшорна зона, не е ясно). Отказът от интимност, демонстриран първоначално от НДСВ, се натъкна на ново пощипване, формулирано от депутата от ДПС Лютви Местан като „целувка на възкресението”.

И ето че жълтата мома спря да се дърпа. Лидерът на движението Саскобургготски смени тона и даде да се разбере, че вече не изключва предизборния „либерален алианс” с хората на Доган . Възкръсва му се.

От този (пореден) обрат гнусливите активисти на партията, дали воля на своята неприязън към прегръдките с „либералите” на Доган, би трябвало да се почувстват унизени. Но те май са свикнали да лекуват хемороиди.

8 мнения за “Хемороиди( ми, дойди ми)”

 1. Чудех се аз за какво са му на Доган царедворците (той и без това си има гарантирано присъствие в парламента), чудех се… За какво му е на Симеон ДПС е ясно – няма кой да гласува вече за него. И май се сетих. По-точно си спомних за един прихванат телефонен разговор. Ако не знаете, да ви кажа – безжичните стационарни телефони излъчват вълни, които могат да бъдат улавяни с телевизионна антена. Та си прескачам аз по каналите на телевизора и чувам как съседите (активисти на НДСВ преди време) уговарят с някого по телефона цени и хонорари за гласуване. Та ето за какво са му на Доган майсторите в купуване на гласове от НДСВ. Доган се нуждае от мнозинство в парламента!

 2. За тази работа си има група на Алианс на либералите в Европейския парламент. И двете партии членуват там. И оттам ще им дадат свещички за лечение на хемороидите. И анус ще им дадат за да не се чудят къде да ги сложат. Залогът за изборите на Европейския парламент е голям и няма място за любовни шикалкавиния.

 3. Добър ден г-н Инджев. Вие гледате от гледна точка на гражданин. Затова на снимката сте до стената. Вицове по време на криза ?

  Симеон е Цар !
  Трябва да се грижи за Корона и Род.
  Парите не миришат. Колкото са повече, толкова повече.

  Вие имате голямо семейство и не мога да разбера защо му подливате вода.
  Има и щастливи бракове по сметка.
  Вижте госпожа Мара Малеева и другаря Тодор Живков.

  Шега.

  А народът не направи ли така ?
  Не гласуваха ли за пъдар, пак пъдар, пак пъдар, Цар, пак пъдар, пак пъдар ?

  Погнуса ?
  Та по-мръсен народ от този има ли ?
  Къпят се по 2-3 пъти в месеца. Сутрин и вечер източвам по 10 минути вода за да дойде топлото.
  Значи се прибират и започват с мастичката да си лекуват задника.
  Колко от народа си измиват ръцете като се “изходят” ?
  Каква погнуса в тези маси ?
  Колко от момите си маЩат мустаците. По-черни са от моите.
  А под миШките какво е ?
  Това е народа.
  Да има концерти. Да има кИфтета.
  Е, има и хемороиди.
  Вицове да има. Комици. Смешници. Всичко ще мине. И хемороидите ще минат. Идва инфаркт. Ама и той ще мине. Иде житото

 4. Най-добре е да се коалират. Както се казва: “С един куршум – два заека!” Току виж вкупом се порадвали на всенародната любов…

 5. Поставете се временно във “Времето и географското пространство”….така ще усетите,кой за какво се грижи….
  Един покоен мой-съсед,умен журналист с ми кариера до главен редактор…
  разправяше какви са били думите на Симеон II във връзка с покойни български емигранти в смисъл:
  “Оставете ги тези фашисти!!!”
  Като стигнете до…Т.Тошев и разговора му на обяд с Царя,ще Ви впечатли “удивлението” му с което признава,че гостът Цар,или е бил искрен или великолепно притворен….Какъв да бъде?
  Освен Доган и Р.Инджова му казала,че ако отново стане премиер тя,ще го направи Цар….при което отноворът бил:
  “Госпожа Инджова,ази сега съм си Цар….”това вече конституционно е било възможно с изискуемата “абдикация”, но комунистите уверени ,че социализмът е дошъл,за да е вечен …просто проспали момента!!!
  И по тези причини, и Владимир Йосифов и много други в т.ч. и деца на елита направиха пътука до Мадрид и до Негово Величество Царя,както го наричам и аз в този блог…мерят с такъв аршин….
  С такъв мереше преди години и далечният потомък на някогашния регент Михов и бивш шеф на Ген Щаба,когато изпрати с почести и останките на държавния глава др.Тодор Живков,генерален
  секретар на БКП…
  Ние макар и да се пъчим с хилядолетие и кусур, сме си
  “непревряло” племе и ако ни сложите до килий на руснак и китаец,по-скоро ще
  ревем като животно,
  защото нямаме зад себе си 5,000 години!!! на примирение спрямо Реда…
  Не се занимавам със Султана, с Яне или безброи други,защото много,ама много ще сбъркате,ако ме вземете за убеден монархист
  или друга подобна “боза”…Иначе едва ли има друг,който да може и да знае много и да се въздържа неизменно в същата степен…на “по по най!”..или ниак!!!
  Хляб и зрелища,нали Йосифов ?…е добре де с кифтета!!!и ока вино!!!

 6. Изненадах се от наглостта на НДСВ по точно на какво са способни за да останат в парламента.Интересно каква сума ще получи ДПС и по-точно Доган за тази възкресителна целувка.
  Иначе вица е страхотен.

 7. Хареса ми. Малко като вица за момата, дето гледала да не бяга много бързо.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.