Дълбочината на плиткоумното послание на нашия вожд и учител мандатоносител

Някой ден при уеднаквяване на стандартите за тежестите при лековатите изказвания в България ще бъде въведен „ Доган” като единица мярка за нахалство. По тази скала още днес можем да измерим високи стойности на стрелката на доганометъра.

На 1 юли Доган е цитиран да ни смята за кретени чрез неговия пресцентър, известен като в. „Труд”. Ние ( отново) не сме били разбрали това, което този „велик мъдрец” искал да ни каже в онова село, където се пъчи пред камерите като шеф на държавата и разпределител на нейните порции.

Властелинът на обръчите от фирми (и инструмент за разпределение на порциите) ни обяснява, че ни ограмотява не просто и само за технологията на властта, а именно за това как тя функционира в общините. Излиза, че не е искал да претендира за властта на своите аркадаши Първанов и Станишев, а само за тази на селския кмет – скромно и заслужаващо доверие твърдение, няма що.

Значи не е случайно, че другарите Станишев и Първанов никак не се притесниха от претенцията на Доган да бъде техен началник! Ама толкова никак, че чак го защитиха от нас, неразумните юроди, които го заподозряха, че казва онова, което изрича едно към едно.

А ние, тъпаците, си помислихме, че др.Сокол има нещо по-едро на ум. Отдъхнахме си. Доган ни успокоява, че се държи като феодал само на местно ниво!

Ти, идиот такъв( на какъвто те правят), който видя, чу и прочете Доган да ти казва, че властта е в него ( и в никой друг), разбра ли сега тази тънкост на дебелашкия им хумор?

Добре че има услужливи медийни трибуни. Те са рупор на нисички хора с високи претенции за превъзходство над преклонените ни главички. Благодарение на тях вникваме в дълбоката местна феодална същина на плиткоумното послание, произнесено от нашия Вожд и учител мандатоносител!

20 мнения за “Дълбочината на плиткоумното послание на нашия вожд и учител мандатоносител”

 1. Е,този път написахте малко слабичка статия,има верни неща,но ползването на терминологията на агентите на комунистите,не позволява да представите ситуацията,по- нагледно. Не бива такъв служител на ДС да се оприличава като Вожд и други епитети. И съвсем не е трудно да навлезете по-дълбоко в същността на поведението на Ахмед Доган. Той е само ИЗПЪЛНИТЕЛ,той е хитър до полуда,нали може всеки да се досети,че на него му е казано какво да говори,той е дисциплиниран служител на ДС и знае какво говори и прави. Не бива да се принизява неговото ниво,на това като на лидер на ДПС,в никакъв случай,това е много наивно. Той играе роля,съответстваща на много по-високо ниво.Натам ,да се насочим с общи усилия и нещата ще се изяснят.

 2. kolkoto po goliama e omrazata kym ADogan tolkova poveche glasove shte otidat kym negovite obrychi ot partii i tolkova poveche se stimulirat miusulmanite da glasuvat za nego…
  GLASUVAITE !!!
  1 IDIOT = 1 DOGAN

 3. germania(angela merkel) kazva che lisabonskia dogovor protivorechi na nemskata konstitucia./niama znachenie s kakvo stanovishte izliza konstitucionnia sud v germania/.francia ne iska turcia v evropeiskia suyuz.

  a kakvo e obrazovanieto v bulgaria?

  http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=2187911

  francia aziatska durjava li e?
  prosti li sa francuzite?

 4. Иво,кефиш ме.Първо с Инструмента сега с Властелина на обръчите.Давай смело, ние сме с теб.

 5. ” …слабичка статия…”
  Ех, Петкан, Петкан…

 6. Струва ми се,че ще стане нарицателно това изказване на агента.Ще започнат хората да казват,нагъл си като Доган.

 7. Дълго се чудих какъв коментар да напиша, но не успях да измисля каквото и да е. Написано е ясно.
  ГЛАСУВАЙТЕ!!!

 8. Dokolkoto razbiram, Yavor B. ot komentara kam statiqta po temata s Osman (i opita mu da ni iz-osmani – da duhame supata), e bil prav – deystvitelno klipat ne pokazva, che Dogancho s dqvolita fisionomiq se e posheguval kato “na selo” v interes na prostonarodniq obichay da izglejda “pich” (izvinete), za da go uvajavat, a ne iskal da predizvikva uvajenie kam sebe si, kakto izglejda na prav pogled ot izvadeniq ot konteksta klip, kato otkrovenichi, che prenasochvash pari ot byudjeta v nepredvijdana po saotvetniq zakon (delo na bezglasnite deputati) posoka. A nie tuk avtomatichno…

 9. винаги питам: qui prodest – в случая кой ли му е дръпнал конците в тази посока? или си е повярвал и самозабравил? и забравил за господарите си от дс? м-м-м, едва ли! qui prodest???

 10. Предполагам, че “конците са дръпнати” точно в тази посока от хората, създали Доган – комунистите. Народът изразява масовото си недоволство от това, че “турци” управляват държавата и с ловки ходове истинските виновници за нерадостното състояние на държавата, управляващите комунисти успяват да насочат и канализират този гняв към нужния (и подставен с тази цел там) човек. Едва ли може да се отрече, че самият Догат изпълнява ролята си перфектно! Какво имаме като реакция? Отклоняване на вниманието и недоволството от БСП и нарастващ страх от обявения и рекламиран като “хитър, ловък, умен, прозорлив политик” Ахмед Доган, както и нарастване на избирателния електорат на “Атака” – партия, създадена от същите тези хора, създали и ДПС с една единствена цел – обиране на солиден процент гласове по избори за евентуално коалиционно партньорство или “Троянски кон” при съставяне на коалиция, в която не участва БСП. И в двата вариянта печели БСП – ако се коалира с “Атака”, приела ролята в политиката на ДПС, ще чуем как “Ето, махнахме турците и Доган от властта и управлението”. Ако “Атака” се окаже решаващ фактор за съставяне на кабинет с друга партия, само година след изборите ще чуем как “В името на спасението на България” оттегля подкрепата си или просто се саморазпада като парламентарна формация. Подобно миниране на кабинети сме наблюдавали и преди – кабинетът на Филип Димитров, който работеше с гласовете на ДПС, докато беше удобно.
  Измежду всички тези размишления като досадна муха ми се върти един въпрос: Защо нито политиците на ГЕРБ, нито тези, на Синята коалиция никога не коментират нещата и по този начин, а се включват в масовите призиви за махането на Доган?

 11. Вергинов: “Измежду всички тези размишления като досадна муха ми се върти един въпрос: Защо нито политиците на ГЕРБ, нито тези, на Синята коалиция никога не коментират нещата и по този начин, а се включват в масовите призиви за махането на Доган?”
  За Герб ми е ясно защо, но действително защо ДСБ не поставя по този начин въпроса; въпреки че са наясно, че поведението на Доган произтича не от това че е турчин а от това че изпълнява отредената му от ДС роля.

 12. Наглостта на Доган е пословична, но ако внимателно прочетете въпросите,които му задава В.Велева,ще видите,че нейната наглост е също толкова голяма.За такива като нея баба ми имаше много точно определение- пачавра.С пачаврата се почиства най-грубата мръсотия след работа: тя не се пере, защото е безмислено- просто се изхвърля. Такъв е тъжния, но логичен край на всички пачаври.

 13. Абе,Борисе,за кого да гласуваме бе човек,какви хора сте вие,гласувайте,та гласувайте,а не казвате за кого да гласуваме,кажи за кого ще гласуваш самия ти,какви са ти мотивите за гласуване точно за тази партия и аз ще гласувам. Какви са тези болшевишки приказки,гласувайте,ама не казвате за кого.Какво толкоз секретно виждате да не кажете поне една партия ,за която да гласуваме, бре че потайни хора сте.
  Серафиме,а Вергинов и Моис Аройо,и те ли са написали слабичък коментар,аз мисля ,че подкрепят моето мнение. Несериозността в оценките и поставянето на епитети на дадени лица,само объркват истинските изводи и евентуални действия срещу тези,които не задоволяват нашите интереси.
  Вожд,сокол,ястреб,феодал,доганометър,велик мъдрец,властелин,началник,учител и мандатоносител. Това са думи,обозначаващи един от българските политици,в случая Ахмед Доган. С този ли инструментариум ще го оборим,с тези епитети ли ,ще го вразумим, с тези ли прозвища ще го накараме да се засрами? В никакъв случай,ама действително в НИКАКЪВ СЛУЧАЙ !!!!! Нали виждаш какъв уместен въпрос поставя Г-н Вергинов :” Какво имаме като реакция?” ,срещу ролята на Доган,хайде да видим какво ще отговорим,а ,впрочем,ще го наречем :”Другаря Сокол” и работата сме си я свършили,чакаме следващи действия,там също сме се подготвили,щего наречем “Вожд”,и т.н.Изборите,изборната кампания,пропагандата,речи,заклинания,обещания и пр.са на първо място несериозни,а после лъжливи,провокиращи… Защо ли ,ами много просто,България е чисто и просто,НЕСЕРИОЗНА страна. А от всяко несериозно нещо,не може да се очакват сериозни резултати. Отново моля за помощ,за кого да гласувам,моля всички честни антикомунисти ,пишещи тук,да ме насочат към партия ,която би задоволила изискванията ,които предявавам,по-скоро,едно-единствено,искам да гласувам за антикомунист.

 14. Долу гнусната тройна мафия,любима рожба на Гоце ТриперВанов,феса Доган и Мадридският травестит крадлив Симо!!!!Долу ислямският монархо-комунизъм!!!!!Спомнете си че само в кабинета на Костов нямаше фесове и шалвари,и Доган беше в “5-та глуха”!!Разни “ратлета” се бяха покрили и много-много не демонстрираха нови джипове и тем подобни..!!!Ама българина много лесно забравя,а и твърде много го манипулират разни Т.Тошевци(агент Бор),В.Велева(агент Бреза)…и т.н.!!!Я си припомнете изгонените от “лошия Костов” Й.Цонев,Х.Бисеров,Б.Бонев,А.Божков и Бакърджиев къде са сега??!!!Точно там-в БСП/ДПС/НДСВ!!!!

 15. Тъжно е много, че подобен екземпляр вилнее толкова години и никой не смее нищо да направи. Това обаче е показателно и за останалите активни политици. Никой обаче не е атакуван за фирмите и имотите си, как и по какъв начин са сформирани, как печелят поръчки, къде имат сметки в чужбина. Всичко е свързано с пари, а там са и най-уязвими. Никой обаче не предприема нищо реално, за да ги удари финансово.

 16. Ех Петкане,
  избягвам да давам съвети в това отношение. Всеки носи глава на раменете си, и носи отговорност за решенията, които е взел. Друг е въпроса какво има в главата ти и какви са мотивите ти.

 17. Когато наглостта надхвърли глупостта, значи спешно е необходимо лечение. И то не от общопрактикуващ лекар, а от хирург. Защото наглостта, като гангрената, се оправя само чрез отстраняване на загнилото.

 18. Коментирал съм го и преди, Доган и ДПС ми изглеждат напоследък неадекватни! Никога не съм се съмнявал, че Доган е инструмент в ръцете на управляващата мафия, както и Станишев. А всички, като се замислим добре знаем коя е тази мафия – Лукановото крило на ДС, най отвратителната част от комунягите. Това са тези, които отмъкнаха комунистическите авоари заграбени от всички нас. Работата е там, че и тази мафия явно не е вече единна! Раздвоени са. Та те вече са капиталисти! Всъщност само това засега ни спасява от лапите на Русия! Голяма част от новите “бизнесмени” имат много по-голяма сметка от ориентация към Европа и САЩ. Друга част дупето им все още ги тегли неистово на север. А Доган е техен служител! Обърнете точно внимание на думите му: “Аз съм инструментът във властта, който разпределя порциите на финансирането в държавата” – каза той на 18-ти юни в село Кочан.
  АЗ СЪМ ИНСТРУМЕНТЪТ във властта, казва той! По дяволите, та той ни казва в очите истината и цялата истина! Това и на мен ми се стори нагло от начало и то си е нагло. Но като се замислям все повече и повече ми се струва, че е по-скоро израз на безисходица и отчаяние! Неговите повелители май нямат повече нужда от него! Вече май повече им пречи отколкото да им е полезен. Все пак те самите не са единни и това ми се струва като отчаян опит на Доган да се хареса поне на една част от тях, тази дърпаща към Путинова Русия! Никога нито Доган нито ДПС, като цяло не са имали никакви идеи за политика и управление. Властта е била винаги тяхна самоцел, за да могат да представят услугите си , като удобен инструмент на ДС кукловодите си! Струва ми се, че дори Доган, прави отчаяни опити да се отдръпне, да се пенсионира на спокойствие. Но няма да стане, ще обере парсата и ще лежи пак в дранголника точно, като Вальо Топлото, но в много по-крупен размер. И неговите “покровители” сега на тези избори му подготвят същия номер както Р.Овч. на Топлото. Както и да е за нас демократично настроените това е удобен момент да се разправим с Доган и Доганизацията в Българската политика. Дори само това като резултат от идващите избори би било огромна стъпка по пътя ни към Европа и очовечаването. Апелирам всички да гласуваме масово!

 19. Драги Борисе,казах някои факти малко иронично и малко емоционално,но не това е важното,или ги потвърдете ,или ги опровергайте,аз не измислям нищо,казаното от мен са прочетени в пресата факти и ако сте чел моите коментари,едва ли можете да ме оприличите на провокатор ,или манипулатор,още повече да съм някаква маша на комунистическите мерзавци. Фактите говорят,не моите и Вашите емоции. Напротив,защо да не давате съвети,тук сме повечето сериозни хора и имаме приблизително еднакви убеждения,съветвайте,препоръчвайте,поне аз никога няма да не се вслушам във всяко нещо ,което не знам,или не разбирам. Това ще ме предпази от грешки и заблуди,давайте,каквото имате на душата,казвайте го, животът се изниза,времето лети като светкавица. И действително Цар Симеон не осъществява никаква институциална дейност,свързана с Българската династия,точно обратното,той се подигра с нея и своите родители,язък,и той се е продал на комунистическата сган.Симеон е най-екзотичния пример ,може би световната история в негативно отношение. Наследствен монарх,да служи на тези,които са съсипали неговото семейство,поругали са паметта на баща му и дядо му,чичо му,лелите му,майка му. Лишили са го от законния престол на Българската държава. Но това е друга тема.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.