Обама се извинява, с извинение

Президентът на САЩ Барак Обама се извини за нещо, за което милиони американци спорят, дали е гаф. Призна си, че е трябвало да си подбира думите, когато е взел страна в спор между (бял) полицай и (черен) негов приятел, арестуван за нарушаване на обществения ред.

Дребен инцидент с потенциала на лавина. Съседка ( доносник!?) алармирала полицията за човек, който имал проблеми с ключовете, бил подозрителен. Арестували го, но се оказало, че няма проблем. Освен, че е черен, той е и приятел на президента, който пък се изказал в защита на приятеля си неподготвен, определяйки реакцията на полицая като „глупава”.

Да ме застигне проклятието на американомразците, антиглобалистки гръм да ме удари, да ми разкрият досието на агент на ЦРУ ( за какъвто ме спрягат също) дано! Но – веднъж се живее. Ще си позволя малка проамериканска пропаганда с риск да потвърдя всички отричани от мен упреци, че ми плащат, да ги хваля: не е много лошо, дори никак, да се види, че един американски президент прави ТОВА.

Лошото е, че един български президент никога не прави нищо подобно – дори когато е уличен да бракониерства. Защото не е черен, а червен.

11 мнения за “Обама се извинява, с извинение”

 1. Точно така,всичките български президенти,след падането на комунистическата диктатура са комунисти,или в най-добрия случай,играят според комунистическата тояга,дано повече хора го разберат това.

 2. Рапорт даден – рапорт приет!!
  Както се казава…
  А освен това всички помним, че козела се самоуби!

 3. Г-н Инджев, отново статия от рубриката “в десетката”! Поздравления!

 4. 1.Мноого впечатляващи са всички явления завършващи с ….щина от миналата статия, към сегашната – само – учтиво пожелание към българския държавен глава г-н Г.Първанов,да “натовари” не с бира,а само едно кафе своята “цивилна листа”с кратко съобщение в 24 часа.Нищо повече!
  2.Това ще е доказателрство,че
  следвайки – тъкмо сега – примера на своя американски колега е изпълнил и собствената си препоръка от м.юни 2008 г.
  – косвено -да изслуша, споделени мисли..Време е вече и е достатъчно
  топло!!!
  3.Честно казано,освен че не му вълнуват ловни подвизи, винаги ще предпочитам по принцип и президент като ловък политик,

  /дори и със забежки,НО чужди на “клиторната дипломацияч”/

  И МЪЖКАР, вместо червен хермафродит от едно утопично и “жалко” минало!!!
  2.Няма да има повече отговори в този блог на “мъдри” участници с уличен език и вонящи на пръст..НО със сбъркана употреба на родителен
  и дателен падеж от руския език!!!

 5. Искам да попитам господин видния спонсор на г-н Обама:

  -Беше, ли приятно чувството да подкрепите финансово световната демокрация в лицето на американския кандидат президент? Сигурен съм, че въобще не ви е вгорчавало дори вкуса- чувството ,че правите помен с чужда пита(откраднатите спестявания на много българи). Приятно, ли е чувството да се чувстваш- биз-бизе -“гъст” с Обама посредством парите на ограбените?

 6. В горния пост говоря за г-н Стамена Стоичков.

 7. В блога на Иво Инджев има много мъдри участници!

 8. Ако някой се е разпознал да прочете слредващата статия на водещия.

 9. Едно време имитатор на Тодор Живков се шегуваше,че всъщност Папата е стрелял пръв.Да не би и сега да е станало така?Козела да е извадил пушка срещу гоце?Че при това положение гоце няма за какво да се извинява.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.