Бойко си няма медии, но медиите се имат с Бойко

Съгласен съм с казаното днес от Бойко Борисов, че ГЕРБ е единствената партия, която си няма радио, телевизия или вестник. Но е така, защото просто няма нужда.

Надявам се, че и вие ще се съгласите, че медиите си имат Бойко Борисов. Защото се имат с него отдавна- единственият, който още като опозиция имаше тази привилегия. А онези, като медиите от „ империята” на Ирен Кръстева, които си позволяваха да го атакуват, сега му се умилкват.

Повечето от останалите предвидливо направиха това по-рано.

9 мнения за “Бойко си няма медии, но медиите се имат с Бойко”

 1. Хората го харесват защото играе ролята на “човек от народа” (какъвто бе и Т.Ж.).Щом е “един от тях” и му се радват значи биха го гледали ,слушали и чели за него.Телевизиите,вестниците и радиата говорят и пишат за него съответно рейтингът им се вдига!!!

  просто
  2+2=4

 2. Mnogo hubavo interview vav Maricanews ot vcera> Zashto BB se haresva na balgarite tolkova?

  Prichinite sa mnogo no edna ot tiah, spored avtora, e che toi obeshtava “uspehi bez nishto osobeno da se promeni v dosegashnia nachin na jivot”.
  V tova vlizat mislene, rabota karane po ulicite i t.n
  Mislia dali tova e vaobshte vazmojno da stane…

 3. Аз отдавна предлагам да се изработят портрети, в рамка, на премиера ББ, които всички ние да закачим, кой над бюрото си, кой в кабината на автобуса си, кой над леглото си… и с умиление и благоговение ката ден да се прекланяме пред строгия, но справедлив поглед на бащицата…

 4. Каквто и да добавиш повече,ще бъде като статията Ви за двата цитата и кой,да е излишен!
  Иначе напомня за “мъката” на Наташа,з а б и л а !! в семейното ложе Саша,приятел на покойника:
  “Давай дорогой!!!,но только медленно и грустно…мы же в трауре…!

 5. 1.Става и този….. за блондинката поискала лекарство от аптекаря без рецепта или друго уточнение,а само с краткия и много “уточняващ” отговор:
  – По Ваш вкус!
  2.Ще добавям и др. “клавдиевски” за щастието и “просперитета на Рим”

 6. във връзка с умилкването на медиите…
  а не мислите ли, г-н Инджев, че това е един много добър показател за нивото на българската журналистика.. за нейната качественост и сериозност, устойчивост и независимост..
  за мен лично това е още едно доказателство, че журналистите тук не са медиатора, който трябва да бъдат, а са посланика на поредна бизнес линия покрай властта…
  наскоро в едно от сутрешните си предавания Милен Цветков открито се противопостави в разговор с Мартин Заимов, че всъщност те са едни служители, работници – журналистите.. и не работят за зрителя, а за пари.. и да не се заблуждава никой, че медиите не са предимно и само бизнес:))

 7. Медиите са на яенгетата. Осем години водеха агитация против Костов, сега 8 години ще ни промиват мозъка с Бойко Борисов.

 8. Медиите в една държава трябва да са коректив на властта!!!

 9. “…че ГЕРБ е единствената партия, която си няма радио, телевизия или вестник…”
  Ридая от умиление. В продължение на 4-5 години някой плаща огромни пари за това недоразумение, което само не се е навряло под семейните юргани и изведнъж ТОЙ нямал нищо. Ха ме бутнете да сляза от тролея. Разбирам примиращиte журналистки, но щом журналисти с претенции започнат да говорят глупости, не ни мърда 10 години диктатура на простотията.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.