Бойко си няма медии, но медиите се имат с Бойко

Съгласен съм с казаното днес от Бойко Борисов, че ГЕРБ е единствената партия, която си няма радио, телевизия или вестник. Но е така, защото просто няма нужда.

Надявам се, че и вие ще се съгласите, че медиите си имат Бойко Борисов. Защото се имат с него отдавна- единственият, който още като опозиция имаше тази привилегия. А онези, като медиите от „ империята” на Ирен Кръстева, които си позволяваха да го атакуват, сега му се умилкват.

Повечето от останалите предвидливо направиха това по-рано.

9 мнения за “Бойко си няма медии, но медиите се имат с Бойко”

 1. Хората го харесват защото играе ролята на “човек от народа” (какъвто бе и Т.Ж.).Щом е “един от тях” и му се радват значи биха го гледали ,слушали и чели за него.Телевизиите,вестниците и радиата говорят и пишат за него съответно рейтингът им се вдига!!!

  просто
  2+2=4

 2. Mnogo hubavo interview vav Maricanews ot vcera> Zashto BB se haresva na balgarite tolkova?

  Prichinite sa mnogo no edna ot tiah, spored avtora, e che toi obeshtava “uspehi bez nishto osobeno da se promeni v dosegashnia nachin na jivot”.
  V tova vlizat mislene, rabota karane po ulicite i t.n
  Mislia dali tova e vaobshte vazmojno da stane…

 3. Аз отдавна предлагам да се изработят портрети, в рамка, на премиера ББ, които всички ние да закачим, кой над бюрото си, кой в кабината на автобуса си, кой над леглото си… и с умиление и благоговение ката ден да се прекланяме пред строгия, но справедлив поглед на бащицата…

 4. Каквто и да добавиш повече,ще бъде като статията Ви за двата цитата и кой,да е излишен!
  Иначе напомня за “мъката” на Наташа,з а б и л а !! в семейното ложе Саша,приятел на покойника:
  “Давай дорогой!!!,но только медленно и грустно…мы же в трауре…!

 5. 1.Става и този….. за блондинката поискала лекарство от аптекаря без рецепта или друго уточнение,а само с краткия и много “уточняващ” отговор:
  – По Ваш вкус!
  2.Ще добавям и др. “клавдиевски” за щастието и “просперитета на Рим”

 6. във връзка с умилкването на медиите…
  а не мислите ли, г-н Инджев, че това е един много добър показател за нивото на българската журналистика.. за нейната качественост и сериозност, устойчивост и независимост..
  за мен лично това е още едно доказателство, че журналистите тук не са медиатора, който трябва да бъдат, а са посланика на поредна бизнес линия покрай властта…
  наскоро в едно от сутрешните си предавания Милен Цветков открито се противопостави в разговор с Мартин Заимов, че всъщност те са едни служители, работници – журналистите.. и не работят за зрителя, а за пари.. и да не се заблуждава никой, че медиите не са предимно и само бизнес:))

 7. Медиите са на яенгетата. Осем години водеха агитация против Костов, сега 8 години ще ни промиват мозъка с Бойко Борисов.

 8. Медиите в една държава трябва да са коректив на властта!!!

 9. “…че ГЕРБ е единствената партия, която си няма радио, телевизия или вестник…”
  Ридая от умиление. В продължение на 4-5 години някой плаща огромни пари за това недоразумение, което само не се е навряло под семейните юргани и изведнъж ТОЙ нямал нищо. Ха ме бутнете да сляза от тролея. Разбирам примиращиte журналистки, но щом журналисти с претенции започнат да говорят глупости, не ни мърда 10 години диктатура на простотията.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.