Секретите на Станишев ни излизат през носа

Има (но)вина, но…Ах, това „но”!

Сергей Станишев, нямал нищо против да се откаже от имунитета си.

Но! Трябвало главният прокурор да му го поиска.

И аз мога да се откажа от кръщелното си и да кажа на майка ми, че не ме е родила, но…

Имунизираните срещу правосъдието, някои по рождение , чиято имунна система не познава вируса на съдебната атака, винаги имат в ръкава по едно „но” (на съюзнически език е „no”, т.е. „не”). В същия ръкав, от който, по израза на Румен Овчаров, Г.Първанов е криел Станишев, преди да го извади като зайче.

Ако се доверим на Овчаров за оценката, зайчето Станишев не иска да бяга от отговорност, но…някой трябва да го подгони. И това трябва де е Главният прокурор, когото Г.Първанов извади от ръкава си също.

Нарушена е имунната система на обществото ни, систематично разрушавана от имунизираните срещу правото да бъдат съдени.

В резултат на това тук „всичко тече, но…нищо не се променя”. Ах,  това „но” !

Текат разработки, секретни доклади изтичат в публичното пространство. Текат като секрети,  да не казвам какви…

Но ни излизат през носа.

16 мнения за “Секретите на Станишев ни излизат през носа”

 1. Една поговорка гласи – двама се карат – трети печели.
  Я сега да видим “ТИМ” ще си купи ли морска граднина за жълти стотинки ?

 2. Не е нужно нито един комуноид да се отказва нито от имунитети,нито от комунистически пируети,само да се откажат от комунистическите си мърсотии,нищо друго.

 3. Борис Велчев като главен прокурор трябва да е тарана срещу мафията в задунайская, обаче е прекалено зависим от Гоце. Това, че никой не могат да осъдят толкова време говори само едно-че всички конци на корупцията и крупната олигарихия водят към Гоце. Все пак се е учил от Путин завалията.

 4. Паметта ни носи безброй въпроси,
  които са умрели,без да са предизвикали дори опит за съответния отговор,и не е възможно,да се повторят безсмъртните бисери-есета на Г.Марков,но върху едно от тях за унижението виси и следното мото от Радой Ралин:”Човек за човека е брат…разбра ли бе ,гад!”

 5. pomolete drugaritre da sprat che shte si izpovarashtam chervata ot “umilenie”.
  Majorchetata pak ni postaviat porednata seria ot sashtia film.
  Tozi pat majorchetata Sergei i Borko pod rejisurata na Krali Marko i pomoshtnik rejisjora Docenta doktor.

  A TIM – koi govori za tiah. Te mpgat da si kupat kakvoto si poiskat.
  Te veche sa si nakupili BG dushi…
  Kurage na site balgari. Izcelenieto e blizko;

 6. Истина е казаното, но твърде наивна е надеждата, че днешните управляващи нямат пръст в скандалите със секретите и въобще, че са нещо по-различно от проекта, който ни люлее двайсет години.

 7. Май влизаме в поредния “сценарий”!
  До кога? Просто няма отърване от ТЕХНИТЕ сценарии, май най-накрая ще успеят да превърнат България в частно имение и ние ще трябва да си ходим, стига сме се пречкали …….

 8. Както в онзи виц, че Тодор Живков някога бил полулегален, защото се криел, но никой не го търсел и станишевата работа е същата – полувиновен, защото не отрича, но никой не го осъжда.

 9. С кръв сме я взимВале, с кръв е си я взимВайте.
  СтискалЕ ви ?
  Да има учудени в форуми за имоти, където се разменят рецепти за мусака и шопска салата – добре.
  Да има учудени в този блог – не е добре.
  Голяма част от случващото се днес е подготвяно с години.
  Заблудата идва от кретенските физиономии на изпълнителите. Те ви подвеждат . Не можете да си представите толкова ясно видомо тъпи хора да направят такива огромни поразии. Но те са само изпълнители. Те са невинни глупаци, както циганите с ООД.
  Вижте какво са ни подготвили с циганския въпрос :
  http://news.ibox.bg/opinion/id_1869403609
  Вижте какво са подготвили с банките :
  http://www.pari.bg/2/a/2009/10/27/Banki_zaplashvat_neredovni?readcomment=1&CommentID=578cb04a-dfb3-4a23-8aea-cc728d19193f&readcomment=1#comment
  Не се учудвайте !
  Ние живеем в Студена война вече 60 години.
  Бъдете здрави !

 10. Както винаги-точната реакция на Иво,ни зарадва, именно заради точността си.Но и презареди отчаянието в нас, което с всеки изминат ден става все по-нетърпимо. Има ли някой четящ всекидневните истини,с които г-н Инджев просто ни отрезвява, да посочи или напише формулата на нашето нашето спасение, защото както казва Росица, трябва да си ходим, но не защото им се пречкаме, а защото им пречим. Те не се нуждаят от нас, трябваме им единствено за да ги ИЗДЪРЖАМЕ. ВЕЛИКИТЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИ на съвременния геноцид, но не “невинни глупаци”/според В.Йосифов/, а безчувствени към съдбата на народа ни нещастници.

 11. ot komunoidnite glavi mogat da tekat samo gadni hlazgavi sekrecii/sekretni/, a nie netriabva da se hlazgame,a da mahnem neizlichimo bolnata glava…chista i sviata republika?samo na izmeteno do bliasak!

 12. Уважаеми г-н Йосифов,мноого внимателно прочетох “циганските” и “банкови” въпроси и дори няма да се обидя,ако ме причислите към “невинните” глупаци,освен в частта безчувствени към съдбата на народа…което не е вярно!!
  Покойният ми баща заради Отечеството,бяга от сърбите и много имот,за да стане ратай и изучи три деца,познали несретния живот на “Ония долу” /по Хуан Рулфо-б.м./ и ако е писано,няма как,да се забрави това….но трябва усет за момента…г-н Т.Тодоров..!!.
  Нали разбирате,че точно един Т.Тодоров отказва да подпише Ньойския договор и се налага Снадро да стегне “набързо дисагите” 1919 г.,както В.Коларов през 1947 г.
  По тези причини,татко не видя роден дом и земите си,но осанката на чичовците ми бе на достолепни хора и циганското за тях си остана т.н. “фукара”,но др. герои нещастници, превърнаха в злодеи комуноидите,наречени от онзи млад момък,нагла глутница….
  Тъй като и неговият баща е от онзи свещен край,няма как …да не е трепнела някоя твърде закъсняла струна в душата му…Но каква файда?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.