Румен върна жеста на Бойко, защити го от Сергей

На тези думи на министър-председателя Бойко Борисов, казани преди два дни :

„В омразата си към мен и след това към Румен Петков, Сергей Станишев заличи и унищожи възможностите на държавата да се съпротивлява срещу организираната престъпност”

….споменатият Румен Петков отговаря днес в интервю за в. „24 часа” така:

„Бойко искал да съсипе БСП. Не, разбира се! Бойко търси доверие от обществото. Бойко превърна Станишев в средство и докато той седи там, ще е средство. Докато сме средство като партия, която е била определяща в последните 120 г., ще е страшно. А лидерът е готов да бъде средство само да е лидер”.

В интервюто Петков изрично подчертава колко цени Г.Първанов като „най – успелия политик” през последните двайсет години. Това – за протокола.

Както се казва, със защитници, като Румен, Бойко няма нужда от врагове.

Излиза, че Борисов защитава Румен Петков от Станишев, а Петков му отвръща с взаимност, бранейки Борисов от Станишев. Над всичко това грее образът на „най-успелия политик”, поне по линия на единия от двамата, който се защитават взаимно от Станишев.

Струва ми се, че този сюжет е не по –малко интересен, отколкото абсолютно неразбираемата за широката публика престрелка между настоящи и бивши тайни служители. Особено на фона на факта, че някак си между другото премина публично поднесеното в телевизионно интервю за „Нова телевизия” показание на консултанта Стефан Гамизов, че знае за подкуп в размер от 15 милиона евро, взет от един от тримата най-високопоставени мъже в държавата ни.

Нима на прокуратурата не й е интересно да научи кой е той? А на медиите?

23 мнения за “Румен върна жеста на Бойко, защити го от Сергей”

 1. Докато те си връщат жестове, устоите на държавата пропадат. Естествено с уговорката, че въобще някога ги е имало.

 2. Дядо ми казваше:” Не всяко лисо чело е белег за ум, но всяко ниско е гаранция за оскъдицата му. “

 3. Тази статия е “двойна десетка”,
  тъй като допълва приликата с американската тактика,да отдели “талибаните от техните лидери” с едно “Салам алейкум” и към бащ архитекта и към сегашния голям управител и към бъдещия потенциален съюзник,ако не кротуват другите…. с което ни подсказва,че не ще да е е бил само с румени бузи и специалист по “тишината в спалните”,но е и схванал,точно,това което народът
  разбира за Генерала,а някой велики стратези ловци,се правят, че не долавят “когато се бил съсипвал най-важния енерегиен проект”,гърмят важни посланици, не минават номерата на чехи,
  словаци,а Е на път да кротне Иран,КНДР,Куба и др.
  Вероятно,Барак Обама,Джо Байдън,Х.Клинтън,би трябвало скоро да не закъснеят да отчетат и югоизточиня фланг на НАТО,като по-надежден партньор наред със стара Европа,а боксуват повече общо д в а п о т о к а…..в ерата на възобновяемите енергийни източници…
  А и утре, ще стане по-ясно като какви ветрове духат откъм Брюксел!

 4. Скелетите отново започнаха да пълзят от гардероба.Поредният проект на ДС.За радост на “един от тримата най-високопоставени мъже в държавата ни” и за нещастие на останалите близо 7 милиона в нея.Щом подкупите тук се измерват в такива шокиращи цифри,май всичко в държавата е пропаднало.Бананова република с известен край.

 5. Докато политиците ни “изискано” воюват пред медиите с изявления и интервюта, то ченгесарските босове най-откровено се маризят и стрелят направо по работните си места! По-долните слоеве от ченгета и политици какво да правят! Ами организирали са си съдружие за тихо и безметежно грабене било от държавата било директно от гражданите (последното трябваше да е в кавички, ама да не се обиди някой) и с това са се превърнали в един тънйк шоколадено каламелен слой лайна полепен по тоалетната наречена България!
  Ако ме питате за съвет и аз като Курт Вонигът бих бил безпомощен да ви кажа друго освен да ползвате “Джиф”,” Рекс” и така нататък (гледайте рекламите по телевизията, много са полезни!) защото тяхното полезно действие е доказано по научен начин! Всякакви други, като гражданско общество, протести и така нататък са ми мили на мен и ви ги препоръчвам, но ви предупреждавам, че не подлежат на строги научни анализи и доказателства и според уважаваните ни политици са явни “шменти капели”!

 6. Груевски бил вбесил Първанов чак в Австалия,калко било блажено сите да сме македонци,а др.Костов и нашите гербери в парламента за лекарствата-явно и с нестихващ популизъм срещу устоите на държавата…с ъ ж а л и се,Господи!

 7. IVO INDJEV PISHE RAZNI GLIPOSTI I PRIUMICI ZA PRIKRITI KOMPLIMENTI MEJDU BOIKO I R.PETKOV ,GOLYAM KOMENTATOR ,DOBRE ,4E GO MAHNAHA OT BTV

 8. С много лош “вкус” останах след това интервю. С усещането за нещо много гнусничко.А и много ачик ми се навръзва компанията по оста Гоце – Румен Петков – Бойко.
  След преизбирането на Станишев, на конгреса, прогнозирах, че няма да го оставят за дълго. Чух слух, че ще го “цакат” със “сериозни” пикантерии /включително и видео/ около живота му.
  Само че компанията, която ни подготвя този спектакъл, нещо не ми харесва- никак!
  Имам лошо усещане.

 9. То аджеба,спектакълът с е г а с е разгаря Галина,барабар с цакане и надцакване!
  След гнусни с е к р е т и през носа,какво друго…?

 10. „Бойко искал да съсипе БСП. Не, разбира се! Бойко търси доверие от обществото. Бойко превърна Станишев в средство и докато той седи там, ще е средство. Докато сме средство като партия, която е била определяща в последните 120 г., ще е страшно. А лидерът е готов да бъде средство само да е лидер”.
  Аз лично искам да мисля, че Бойко иска БСП да се съсипе само! Просто ме е страх да мисля нещо друго. Това означава да загубя и последната си надежда за България! Останалото е само да се надяваме да ни поемат на директно командване оте Брюксел! Хич не звучи гордо, но е по-добро от смъртта! От нешето си самозатриване!

 11. А и много ачик ми се навръзва компанията по оста Гоце – Румен Петков – Бойко.

  A osta TIM – Bai Boiko- Zlatev- Gotze-kak ti se vijada.

  Bankia e tochno mejdu Pravetz- Sirishtnik

 12. Smiah, palen smiah.

  chengetata pochnaha da si vrashtat jestovete.

  Shto ne zemete da se izchukate, za da e palna ljubovta.

 13. Attn: GB,k k, d o k o,fen,j o r o and Стоян Дончев
  Френският посланик Етиен дьо Понсен добре цитира г-н Първанов,че в София никои имали по-внушителни кортежи от президентския.
  Естествено като възпитан човек и истински аристократ,само не им казва,че Мария Антоанета,поне е свирела на клавесин,а вкусовете на някои от днешните и техните дами са на самозвани и маниачени
  поп-дендита и певици с раздадено
  от ПБ богатство,но не стават, нито за “Поан”със техния фалшив блясък и безделие,нито за Ани Лейбовиц,фотографката на Карла Бруни или на нейни колежки от сп.”Ола”.
  Остава само заедно,или поотделно,
  да ме опровергаете,че са скромни и трудолюбиви като отрудени пенсионери и природно надарени селяни,за обноски,и особено с дарби за изящен,френски език и култура,…./б р а т о-б.м.!!!!

 14. Do SOS

  niamam namerenie da oprovergavam nikoi.
  Nito da go ubejdavam.
  Neshtata sa tolkova prognili che samo slepi, gluhi, nemi i anosmici mogat da se samniavat v tova.

  Chengedjiisko-chalgadjiisko-mutrenskiat ansambal Balgari nachelo sas svoite hudojestveni rakovoditeli ot DS se spuska stremitelno po nizhodiashtata pista na chalgata i beperspektovnostta.

 15. И докато шизофренията в София, се вихри Д А Н С-ово,брюкселските
  д а н т е л и си се плетат,а Сърбия и македонската й креатура ни е……ват,поради “ченгесарска гренясала тромавост”,овладяла
  и спъваща десетилетия,- в с е “с жестове”,- лостовете на висшия политико-дипломатически пилотаж,но изначално,а сега вече и н а у ч н о…продължава да е скопена от много баби…
  въпреки,че ЕС боксува,ь това вече
  е и д р у г своеобразен шанс за Генерала…

 16. Не знам само докога и защо ще ни се играе този политически театър на доказване на абсолютна вина и неистов хъс да се види как някой излиза пред всички, заявявайки, че е виновен и си посипва главата с пепел. Според мен за тези неща нека следствие и правосъдие/???/ да си свършат работата, да има окончателно доказана вина и присъда, пък тогава ни уведомете. Е вярно е, че това няма да ни нахрани, но поне ще си помислим, че има възмездие. В противен случай само си голословим. Сега скъпи трябва да се работи и то яко за организацията на нещата, така че да се изкорени порочната корупционна практика, и да се предприемат необходимите мерки, за да оцелее народа по време на тази криза. Но с увеличение на цени и акцизи, само ще ни намалят на 50 % като народ, но няма да намалеят проблемите на държавата.
  Стига театър господа от всички партийни разцветки. Помогнете ни да оцелеем, преди да сме измрели.

 17. Българската простотия не може да се избегне и сред новите управници. Ако някой е решил да се бори срещу комунистите,започва се от началото,ОТ АРХИВИТЕ !!! Какъв Гоце,какъв Сергей,какъв ДАНС,манс и подобни проститие,ама Румен,ама Таня,ама Марияна,Божи мили,какви глупости,какви наивници. Вадят се документи на ДС и организацията на българските бандити-БКП,плюс такива на Главния гнагтерски съвет “Политбюро”, а после и на разширения съвет ЦК на БКП.Там всичо е написано. Изучавайки и разибличавайки тогавашните идиотщини,сегашните са много полесни за разгадаване. Четет книгите на Христо Христов,а не се занимавайте с цената на ловните пушки на бандитите и какви козли са убивали в близки и далечни страни. Това до никъде няма да ни доведе. Засега ,нищо не става. Разбъркаха малко повърхността на блатото,но в самото балто никой не иска да навлезе,страшно си е,спор няма,всеки може да изгори.

 18. Ми не, не ни е интереско какво казал Гъмизов, щото той все си приказва някакви работи за неговата паралелна вселена…

 19. Бойко не иска БСП сама да се затрие, Бойко иска да я забрани!!!!!!

 20. пореден ивоинджевски инфантилен коментар.
  Има далеч по интересни акценти от цитатите които самия инджев е избрал.
  Първо: Абсурдно е действащ премиер да казва, че някой е заличил и унищожил възможностите на държавата да се бори с престъпноста. Това си е превантивно оправдание за бъдещи и настоящи провали. Само това може и това прави пожарникаря – оправдава се,вайка се, обяснява се като ученичка, и то все по медиите, разчитайки на поръчковия и (или) инфантилен медиен слугинаж. Не може да си на върха на изпълнителната власт и да правиш такива пораженчески внушения. И все някой му е виниовен: предишните управляващи, тези дето убили дядо му, Тодор Живков, комунистическия интернационал, загубата на хитлер във Втората Световна и так далее.
  Второ: ако това масонско лайно гамизов има такива данни, то сам трябва да подаде сигнал, писмен,мотивиран и смислен, пред органите. Иначе се превръща в укривател и съучастник на престъпление! А не така да пуска фашистко масонски клюкарски интриги по частната, небългарска и антибългарска Нова ТВ.
  Трето: дали било интересно на прокуратурата? Това е супер идиотско вече. За прокуратурата няма интересно-неинтересно! Тя не е махленска клюкарка. Ако има сигнал по регламентиран ред прокуратурата е длъжна да действа! Но ако примерно прецени, че гамизов е психопат с болни амбиции, то няма основание да хаби административен ресурс за неговите медийни интриги.

 21. Щом хаджи Бойко защитава един оперативно интересен екс – министър, чиято оставка беше поискана от цяла ЕВРОПА заради връзки с хора от подземния свят, то тогава всякакви коментари относно това кой кой е са излишни …
  Йосич е над Куйович в йерархията …

  Доста имена е прочел Станишев в доклада на ДАНС и сега е твърде неудобен за много лица …

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.