Карамелизиране на криминализирането като узаконяване на беззаконието

“Организиран опит ДПС да бъде криминализирана като политическа партия”,
така Доган определи в Силистра искането да бъдат свалени имунитетите на депутатите му Гюнай Сефер и Митхат Табаков.

Криминализирана? В петък, 13 – ти? Бррррр!

Що за ужасен филм ( или филм на ужасите) ? След като беше карамелизирана и употребявана за подслаждане на управленския нагон толкова години ( що за порно)?

Доган хвърли ръкавица на обвинението, като сравни скандала с прословутото му барбекю. Бил „спокоен”, което в превод означава, че е уверен в своята недосегаемост. Явно поради факта, че така и не му разрушиха незаконната постройка, както му се закани лично Бойко Борисов в предизборна ситуация.

„Сканирайте го като скандал и после ще се убедите, че оттам няма да изскочи заекът, който управляващите търсят”, каза още пред журналисти Доган и ме озадачи с повторението на метафората за заека. Според Румен Овчаров не друг, а Станишев е бил заекът, който Първанов е извадил от ръкава си.

Вярно е, че заекът ( Станишев?) следва в момента съвета на Ъпдайк ( „Заеко, бягай”), но чак пък да се е заврял този път в ръкава на Сокола… Този филм вече е комедия, или опит за смешна фантастика с елементи на анимация за подрастващи от заведенията, в който държавата крие едни деца , които „толкова си могат” по отношение на умственото си развитие ( според дебелашкия израз на др. Масларова).

Накрая на сценария за незнайно какъв тъп филм всичко си идва на мястото. Обвиненият от прокуратурата в документни измами депутат Сефер заяви, че не се притеснява, тъй като не бил подписвал никакви документи във фирмите си през последните 10 години.

Така че: за Бога, братя, когато крадете, не подписвайте! Това е номерът. Самият Борисов ви каза, че Доган нищо не бил подписвал, поради което нямало как да му бъде търсена отговорност.

Явно от десетилетия сме управлявани устно, без подписи и без носене на отговорност – по депесарски!

10 мнения за “Карамелизиране на криминализирането като узаконяване на беззаконието”

 1. Доган ефенди, стопли отношенията с БСП и дръж по-близо до Серго, че да станете единна опозиция. В противен случай пожарната ще извади маркуча и ще те изкъпе на открито посред зима. Какво като досега не те е докачил? Ама си го мисли и ти търси цаката. Дори и да имаш някакви договорки с него, те за ББ нищо не означават, ще ги наруши, когато сметне за необходимо. Ей тоз съвет ти давам аз, пък ти прави каквото решиш.

 2. Учудващо еднотипно реагират всички следствени-бързат на часа да си снемат имунитета.Дали другарчето им Борис Велчев не е начертал схемата?Нищо,че уж са натрупали десетки и стотици томове доказателствен материал.Колко му е после да жертваме реномето на прокуратурата и да излезе,че няма убедителни доказателства за съда.А някой,ако го пропуснат до там,съдийската гилдия с диригент Красьо/Румен Петков/ да си намери нейните доводи за нежност.Като гледах тази вечер зайчето Серьожа как глуповато пъчеше мускули,явно е сигурен,че туй-държавната тайна е вятър работа.

 3. За това ли партиините Босове в България си поръчват, на таинствената си чистачка, да убива свидетели и съучастници на техните престъпления без подпис.Ясно е че пак ни пращат, до пресъхнал извор, по една студена вода да пием.Тяхната Конституция и закони ни вкараха, в лабиринт без изход, и ако искаме да излезем на свобода, и да си върнем откраднатата ни Българска Справедливост, трябва да съборим стената на Червения лабиринт.

 4. навремето комунистическата сган управляваше с постановления,законите бяха на заден план. ККБ завинаги ще се управлява от бандити,просто няма кой да ги разбие,нито механизъм има,нито хора. България е обречена да изчезне в небитието,също като комунизма.

 5. Si quelque chose peut aducir ma peine apres “l a m o r t” du mon predecesseur Richelleu,cest mon fils,la promesse de bons sujets en francais aupres de votre personne et blog,et si Deur vous conserve, ayez la confiance en lui,pour redure la calamites publiques en biens du plus grandes raisons de l,Etat,comme toujous.

 6. лабиринт без изход

  Da tochno tova e badeshteto na BRBG (bananova republika BG).

  V momenta sme v edno feodalno obshtestvo v koeto chervenite patricii stanaha kapitalisti-masoni. Te shte imat vinagi izhod.

  Tova status quo niama koi da go promeni.

  Osven ako tuk jiveeshe drug narod…
  No ne bi…

 7. Г-н Л.Гоцев,и мен и някои други други, успешно съхранени колеги,в (т.ч. и про президентски),не ме учудва защо един външен министър с невероятен хумор,но и непригодни
  умения за времето си,едва сега признава,че го е ПРЕДАЛА неговата партия!!ЧЕ ТЯ МОЖЕ ЛИ ДРУГО?
  Като баща и дядо,много преди да тръгна за Мадрид,съм Ви вечно лагодарен,че ми го казахте и в София и Ню Йорк,о щ е п р е з
  1 9 8 7 г.,
  ……к а к в о н и ч а к а….
  но “палмата в този блог”,я държи В.Вълков,и го поздравете,
  по човешки,ако се видите в Монтерей,тъй като, не можах да го направя,когато и той и Ивайла,/заведена от мен при С.Алиенде за интервю/, се обадиха преди много години!
  Така отговарям и на висящ въпрос между мен и водещия,в стил накъде вървиш Българио?
  Поне на него и другите тук,им стига!

 8. “Явно от десетилетия сме управлявани устно, без подписи и без носене на отговорност – по депесарски!” Така ли е наистина? Ако вчера по ББ-сарски господин Дянков е нарекъл хората от БАН “феодални старци” и ги е обсипал с обидни квалификации – трябва да се подпише под изявлението сили, за да го видим днес подобаващо отразено във вестниците или да носи някаква отговорност за глупостите, които постоянно ръси, поне морална. А който не знае, да чуе, че устната заповед е – заповед! Справки където трябва.

 9. Това изказване на Доган е толкова глупаво, колкото и изпускането му за баницата, която разпределя.Да, опекли са си работата в съда и прокуратурата.Технологията по която са го направили е същата като тази,която мътеха преди изборите.Естествено, резултатът ще е същият.Слава Богу, контекстът се промени и селяндурщините просто няма как да минат.А това за заека – Доган е заека.Умира от страх.

 10. Lamiata Dogan se pokaza, krie se v peshterata Pyrvanova, shte se namerili iunak da otreje glavata na lamiata i da prochisti peshterata ot zli cherveni demoni

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.