Горещият самоковски картоф се пече на бургаски огън

Ромското население на Самоков въстана след като на 18 ноември сутринта 14-годишно ромче бе наръгано с нож от българче при организирано сбиване между ученици. Пострадалият е настанен в болница, а полицията отцепи района между ромската махала и останалата част на града. Ромите бяха окупирали болничното заведение и готови за отмъщение, а местните полицаи трудно овладяха положението.
Учениците от българските училища бяха разпуснати по-рано и никой не смееше да излиза по улиците. Няколко други младежи също бяха потърсили лекарска помощ, тъй като били пресрещнати от роми в града и пребити от бой.

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов спешно командирова Главния секретар на МВР Калин Георгиев за овладяване на ситуацията, включително с готовност за намеса на жандармерията.

Това е новината. А новина ли е? Много ли е изненадващо?

В нашата държава си имаме инструмент за подклаждане и раздухване на този тлеещ огън. Нарича се телевизия СКАТ. Не искам да слагам под общ знаменател всички, които работят за този генератор на омразата по етнически и религиозен признак, нито да твърдя, че ромите са невинни жертви ( не са нито в историята с въстанието от Самоков, нито в повечето подобни изблици). И все пак: не ми е известно да има телевизия с обратен знак, която денонощно да налива масло в този огън.

В Самоков ромите са една трета от населението и това някак се приема като фактор, утежняващ ситуацията. Ами в Бургас? Как стана така, че в един от най-големите български градове, отворен към чуждия светоглед като международно пристанище и международен курорт преди отварянето на България към света, люлка на поети, се настани, разви и култивира до равнището на важен политически фактор етническата и религиозната омраза?

Не само е очевидно, демонстративно очевадно е, че превръщането на Бургас в негласна столица на тази тенденция е неразривно свързано с телевизия СКАТ . В спора между лидера на „Атака” Волен Сидеров и собственика на телевизията Валерий Симеонов кой има по-големи заслуги за това е ясно, че г-н Симеонов някак си няма как да не е прав.

Този спор обаче сега навлиза в някаква нова фаза. За каквото и да са скарани някогашните приятели Сидеров и Симеонов, излиза на повърхността, че интегрирането на „Атака” във властта чрез нейната вербална и законодателна подкрепа за ГЕРБ се схваща като някакво отстъпление от патриотични позиции.

Най-малкото е смешно ( ако изобщо на фона на събитията в Самоков може да се говори за смях) ГЕРБ да бъде упреквана като „антибългарска” формация. Точно обратното, в ГЕРБ акостираха доброволно много от „разбитите авари” на „Атака” – някои привлечени от властта, други просто видяха там приемлива алтернатива за своя патриотизъм като политическо представителство. Което предизвика явно бурната ревност на фактори, като Валерий Симеонов.

Сигурно съм последният, който може да бъде заподозрян като адвокат на Волен Сидеров. С него не съм разменил дума , откакто преди 10 години отправи във в. „Монитор” доста гадни квалификации по мой адрес във връзка с това, че работя за радио „Свободна Европа”. Когато се превърна в партиен лидер, употребявайки символиката на нацизма, казах достатъчно за него и подобните му, за да има и той основание да не иска да си говорим.

Тъкмо сега обаче, когато Волен Сидеров показва склонност да напусне тази роля, обратно към нея го тика някогашния му работодател и доскорошен съмишленик и съпартиец Валерий Симеонов. Това силно ми напомня на опитите на видни дейци на БКП да загърбят миналото и ( искрено или не) да се променят в положителна за демокрацията посока, но влиятелни в собствената им среда съмишленици изскачат в гръб и се опитват да ги препънат: как така ще вървят напред, я да си стоят и да си живеят в миналото!

Като става дума за миналото, да попитам отново, защото и досега не съм чул смислен отговор на този въпрос ( който не знам някой изобщо да задава): защо от руското посолство бяха толкова щастливи от създаването на „Атака” и поканиха новосформираната в миналия парламент парламентарна атакистка група на специално тържество по този повод?

Това беше безпрецедентен случай в новата ни история. Бил съм на много и всякакви, може би на стотина, ако не стотици приеми, срещи, коктейли в западни посолства. Никога там не канят представители само на опозицията, или само на управляващите. Така демонстрират, че не се занимават със заговори и държат в течение двете страни за своите контакти. Случката с поканата към „Атака” в руското посолство беше с обратен знак, което ме кара силно да се съмнявам в чистия и свят патриотизъм на играчите в тази игра ( с огъня).

Но да се приземим обратно от геополитиката в Самоков. И в Бургас. Странна ли ви се вижда тази връзка? Замислете се колко е къс фитилът, щом като вече си имаме въстание. Тази дума не съм я измислил аз. Тя пътешества вече легитимно в българските медии по отношение на случая в Самоков. Утре и в други градове – това ли искат подстрекателите?

38 мнения за “Горещият самоковски картоф се пече на бургаски огън”

 1. Щом Доган се крие, а Бойко мълчи, значи нещо се гласи… Дестабилизация, отклоняване на вниманието, свобода за Гоце.
  Паметникът в двора на едни братя е детайл от същия конструкт.
  Тежки дни идват, вервайте ми – истинска криза и изкуствено създавани проблеми, като че ли си нямаме естествено разцъфтели…

 2. Да Г-н Инджев. Точно това искат подстрекателите! Искат размирици, възстание и сваляне на властта, след което да я гушнат ОТНОВО те! Лесно е да се досетите кои “родолюбци” са тези подстрекатели, които ОТНОВО искат да си вземат властта. Да си я ВЪРНАТ ОТНОВО, понеже им беше справедливо отнета от родолюбивите българи, които пак се опитват да водят за носа!

 3. Някъде бях чела,но не помня къде,че ТВ-СКАТ бела създадена по руския образец на такава сибирска телевизия ,където се ползват същите психотронни внушения и със същия панславянско-сектански патосен полъх.-А, да- СЕТИХ СЕ–това го четох в блога на Ангел Грънчаров-Елтимир.-И видно е така.-Етническата карта -както винаги ще се размахва от едни и същи хора у нас-/ като единствен коз за шантаж и към Запада /и за вътрешно политич. игра…Е, те това е също част от руската психотроника -в опитното й поле- България. В тази националистическо-патриотична пиеса всички реплики и роли са заети!!? от другарите и тази пиеса се повтаря всеки сезон и не пада от сцена…Просто това си знаят другарите и това си баят.Лошото е ,че като нищо могат да ускорят с тази национал-СПЕЦИАЛИЗИРАНА психотроника и да задвижат психомоториката на по- малограмотни части от народонаселението ни. И наистина да стане страшно.-Помня бунта на таксиметровите шофъори-за отвлечения малък Пепи.-Това пак си беше чиста руска психотроника ,на чиято вълна дойде Кобурга.–Всички Реплики и Роли са отдавна з а е т и!!-Хората тогава бяха като омагъосани.-Само,че тази магия не беше някакво панславянска прокоба или суеверие,а си имаше диагноза -едно тясно българо-руско зомбифициране без край…

 4. Cela me fait penser,que les temps, ne sont pas -de fumer- maintenant- l a c a l u m e t d e l a p a i x quand L,Etat donne toute au monde pour faire les doux yeux…L,art de politique -o u i!-mais pas de graces et sur les lois en vertu du vigeur et rigueur…

 5. Иво,има едно неписано правило, когато нямаш възможност да постигнеш целта си създаи си я сам.Сега нека всеки сам да преброи, колко възможности си е създала Олигархията, за да ни владее и колко възможности сме си създали ние Българските Граждани, за да се освободим, от Червения Охтопод на Олигархията в република България.Продължавам да ВИ моля, да изпратим Гражданска Петиция до Европейският Парламент.

 6. Гледам и не вярвам на ушите си! “….Помня бунта на таксиметровите шофъори-за отвлечения малък Пепи.-Това пак си беше чиста руска психотроника ,на чиято вълна дойде Кобурга.–Всички Реплики и Роли са отдавна з а е т и!!-Хората тогава бяха като омагъосани.-Само,че тази магия не беше някакво панславянска прокоба или суеверие,а си имаше диагноза -едно тясно българо-руско зомбифициране без край…” !?!?!
  Тук със сигурност има “зомбифициранеране”, “панславянска” Кобургова “прокоба” и “руска суеверна “психотроника”! Помогни и Господи! Дано само да не е баз край!

 7. Към Ники Б!
  Това заплаха ли е някаква към мен,а НикИ Б…И отговор не чакам.

 8. Vseki se rajda raven s drugite i vseki ima pravoto na jivot i izbor… bulgarin, turchin, rom, makedonec… vsichki nie sme ravni.

 9. A partir d’ici a’lecart de toute,
  plus tard,peut-etre !!! vers ou n’est ce pas?
  Je en ai la teste casse,parce que,il y a de l’orge dans l’air mauvais…,mais quand les poules auront les dents,cela n,fait l’affaire…vraiment,et ce nest pas exclu!

 10. Да Александрова: Къде пък видяхте заплаха? Не, не е заплаха, не е диагноза, не е даже констатация. Просто не мога да престна да се учудвам… Явно детското в мен е живо… Да сте жива и здрава дълги години!

 11. Българския орел:
  А tout hasard,n’oubliez pas votre idee…

 12. НикиБ,прав си,а какво ще кажеш за характеристиката на Бургас,и тя не е за подминаване. Седят си българите и ромите пред телевизорите и планират акциите помежду си,сигурно имат и ЦК,или Военен отдел. А когато преди години един циганин уби пазач-българин,също в Самоков,тогава пак ли е виновна телевизияа СКАТ. Защо не се вдигнат българските антикомунисти,след някоя емисия на Георги Жеков “Безкомпромисно”. Има ли и други телевизии,които да насъскват размирици-по етнически,религиозен,класов и пр.признак??? Всякакви бутове и въстания,а нито веднъж антикомунистически протести,странен народ е българското племе.

 13. Ники,
  Благодаря.-Малко ще ми е трудно вече да съм здрава,но за жива-ти благодаря !Вчера например ”доброжелател” ме упрекна ,че съм била -букв.-”Идеологически Диверсант”-!?-Как само ”звучи”?!/като класификация/ уж ,в днешно време!…какви класификатори си имаме–е ,и те да са живи и здрави и явно са.

 14. До Gen. Vlasov | ноември 19, 2009, 18:44. Г-н Власов, едва ли мога да допълня казаното от любезния домакин на блога. Не гледам СКАТ от близо година /операторът ми не я разпространява/ . Но когато съм я наблюдавал винаги си задавах въпроса: Що е това СЕМ, какви са му, аджеба функциите и за какво харчи нашите пари?
  СКАТ почти непрекъснато лееше расизъм, първобитен шовинизъм, антисемитизъм, примитивен антиамериканизъм /това го казвам аз, който винаги се е отнасял меко казано, критично към политиката на САЩ/. Струва ми се, че никоя друга наша медия не си е позволявала така явно да насажда омраза към наши сънародници: турци, цигани, евреи. За Георги Жеков и неговото „Безкомпромисно“ имам мнение, различно от Вашето. То е предаване от същия порядък. Просто обектът на омраза е друг.

 15. Madame Alexandrova,en 1999 mon predecesseur etait object d,une maldition “interessant” apres
  un accident* sinistre et lugubre,
  mais peut prier seulment a Deux, daigne conserver ces jours jus-qu,au temps ou la raison puisse lui faire agir, par lui meme.Ayez de la confiance en Lui,madame.

 16. Всякакви бутове и въстания,а нито веднъж антикомунистически протести,странен народ е българското племе.

  Коментар от: Gen. Vlasov
  ……………………

  Власов, обичам бутове – женски, свински, дори пушени, но въстания и то срещу доказани изверги не са ми по вкуса. По-добре стани палач, дето ще се правиш на жертва!
  Та, не е странен народът, ами му са жестоки палачите…

 17. ”Не е важно вече- какво се казва,а от кого се казва”–това каза 2001г Юри Асланов. -И това ме наведе на известен размисъл…Т.е,че Всички Реплики и Роли вече са раздадени.-Защо, ген .Власов, смятате,че Георги Жеков би трябвало да вдъхнови българина към” антикомунистически” бунтове…или може би Стоян Ганев,който 1991г.искаше да обявим война на СССР,а тъст му е руски генерал-кагебейчик или може би за всички онези психотронни провокатори при последните граждански протести…Така,че Не е важно вече какво се казва ,а кому се възлага възможността да го казва-особено пред най-масовата аудитория…демек-”Ролите и Репликите” се раздават…няма никаква спонтанност още по-малко демокрация…даже гласност и перестройка няма…Но спирам,защото пак ще зациклим и сами ще станем част от някакъв го наречете тъп сюжет или психотронна софистика…Все едно как ще се нарече…по-важното и жалкото е ,че продължаваме да го живеем!?

 18. Всички говорят как постоянно се наливат пари в циганските махали и квартали и как в крайна сметка резултата от всички усилия остава напразен. Всеки човек ги гледа по телевизията и си дава сметка, че циганите нито могат нито искат да се интегрират. Защо тогава останалите, които не сме цигани сме същите като тях. Когато на България се отпускат средства по най-различни програми за развитие все се намира някой да открадне парите. Страната не е гетото на ЕС и за това сме си виновни самите ние, а не Атака, циганите, турците или който и да било друг.

 19. Че ТВ Скат се плъзна по надолнището това е очевадно и за малцината и еднотипни зрители ,които са останали.Дори при еродирания,но в последно време абсолютно изкрейзал Велизар Енчев се обаждат/пък и присъстват като гости/хора,за които ако се каже ,че са на три ракии ще бъде комплимент за тях.Вечната тематика антитурция,антимакедония,антигерб,анти сини е толкова гротеска,че е учудващо как КГБ-ДС спонсорите още ги търпят.Те искат да направят римейк на НОВ ВОЖД,но каузата им е пердута.

 20. Моето мнение е, че СКАТ и “Атака” бяха крайна реакция на предизвикани действия на дремещата ни държава. Не вярвам неволни, на чиновниците които се продават за “две пари”.Това , което никой не иска да анализира е мултипликацията в поведението на 100 000-ят апарат на родната администрация. Защо мултипликация-просто българинът продължава да живее в своето невежество, независимо , че е завършил магистърската си степен и го възпроизвежда, обяснимо, чрез родовата си общност. Егоизмът и съмнителните традиции за родолюбие погубват и разумните. Емоцията патриотизъм, сама по себе си е елементарна в наши времена.И защо, след като в 2009-та идеята за надживяване комплекса за всички велики и ненужни войни за сеяча на семена, от които се ражда реколтата за поколенията, е на път да успее.Но тази идея няма да успее, докато на 10 000 слуги на протокола не се появи поне един, който да каже – моята заплата на държавен служител убива бъдещето на децата ни, не само на моите. Прилича на утопиите на Кампанелла.Но не съвсем, защото е нелепо да живеем в условията на отчайващо невежество.

 21. Скромната ми прогноза за следващия антибългарски политически преврат е /запомнете/:
  – основата на конфронтирането между правителството и хората на Костов, от една страна и противниците им от друга, ще бъде на русофилско-русофобска основа;
  -това ще стартира около 03.03.2010г.
  /ако до тогава не бъде сменен денят на националния прзник/.
  – тогава президентът ще стартира “акция нова партия” със сантименти от руско-турската война.
  За сега АТАКА се заравя в пясъка по команда на спонсора си ГАЗПРОМ, за да оцелее до решителния за руските интереси момент, когато ще и се нареди да забие панслависткия нож в гърба на изправящата се България..

 22. Kардинал Мазарини, qui es-tu? Pourquoi ecris-tu en français ? Va améliorer ton français.

 23. Уважаема Г-жа Александрова, моята теза ще я представя в прав текст,за да ме разберете правилно. Обвиняването на всякакви видове радио и телевизионни програми,или отделни емисии в провокации,насъскване,предизвикване и др. ,е чисто комунистически способ. Навремето,комунистическата сган обвиняваше западните правителства,че са източници на “идеологическа диверсия”,със своите радиопредавания.Боже мили… Ако въобще съществува такова нещо,то най-големите идеологически диверсанти са точно те,комуноидите. Може ли да се борят 70 години срещу капитализма и резултатът от тази борба да доведе до същия капитализъм. Е,докато не излезе българчето на площада и не поиска сметка за комунистическите обещания(лъжи) за Деветата петилетка от строиотелството на социализма,нищо не може да стане в ККБ. Не е възможно една телевизия,в случая СКАТ ,до такава степен да е силна и мобилизираща,че нейните водещи да предизвикат такива бунтове и въстания. Предаванията й били расистки,шовинистически и пр. Ами навремето, БТ и БР като бяха комунистически,от А до Я, да не би да убедиха целия народ на вярва в комунизма. В ККБ ,никой,от нищо,за нищо не се влияе,да пукна,ако не е така. Що се касае за Георги Жеков и неговата програма,нещата стоят по следния начин. Единствения му недостатък е,че той самия няма адекватен речник,има заучени няколко фрази,не може да води качествено интервюта и пр. Т.е.,като журналист,има посочените недостатъци. Но от публицистична,политическа,историческа, философска и пр. гледна точка,Жеков прави такива точни изводи,щото и най-големите съветолози и антикомунисти не ги правят. И най-важното,в неговите репортажи има изключително голяма обективност и достоверност,неговите гости и интервюирани са повечето истински хора, с реални мъки. Когато видите архивни кадри, разкази на преживели комунистическата диктатура хора, ако всеки един от нас,се определя като истински човек,изобщо няма да слуша нито коментарите на Г-н Жеков,нито неговите подбуди,ще излезе на улицата и ще протестира,както Г-н Инджев дава РЕАЛНИ примери за неговата съпруга. Да,да,да,ама колко са жените в ККБ като нея,слаба работа,обидно малко…, нали. Нито тя е типичен образ на българската жена,нито нейния съпруг е типичен образ на съвременния журналист . Сиреч,мнозинството спи. Призовавам само към мирни,спокойни,културни протести,никакви заплахи,никакви гонения,никакви затвори,никакви дранголници(както казва Г-н жеков). Само търсене на истината,е всичко е ясно,само тя(истината) се крие.

 24. Ако СКАТ прави някаква пропаганда,подбудител на безредици и престъпления,какво прави Държавната телевизия,нищо,тя няма отношение по тези въпроси.Ами прокуратурата,ами ДС,която за благозвучност,комунистите са я нарекли ДАНС. Национална сигурност,а никой не се бори срешу сигурността на нацията.

 25. Да, подстрекател има, и той се казва Джордж Сорос. Тепърва ще има да гледате какво ще става. Ако не ви заколят преди това, естествено. казвам естествено, защото стана естествено цигани да колят българи, а така нареченото правосъдие да ги пуска. Да, подстрекатели има, има и расизъм. Това е циганският антибългарски расизъм, захранван с парите на сорос и с други такива пари – от ЕС, от САЩ, от Турция и от Изсраел. Тъпо е да набърквате в тая работа Русия, защото дори Вальо Злото, тоест Валентин Златев не е под руско командване. Той е кукличка на хазарското лоби в Русия, което е доста по-различно. И аз не харесвам СКАТ, макар и по съвсем други причини, обаче вие не гледте във вярната посока и пак правите погрешни изводи. Иво Инджев, а ти си или агент или идиот.

 26. Към Елтимир:

  Бях решил да не отговарям. Нека си вони със собствената си воня написаното от теб, включително определението ти по мой адрес.
  Но след като забелязах руския ти адрес, реших все пак да попитам и аз ( понеже ме обвиняваш , че съм “агент”, вероятно на империализма) – много ли те заболя от пазения в тайна факт, който споменавам в статията, че зад такива теб стои руското посолство?
  Или ще отречеш, че парламентарната група на “Атака” беше поканена там на триумфална почерпка, когато влезе в предишния парламент?
  Не ми отговаряй, издал си се достатъчно красноречиво.

 27. ОЛЕ-ЛЕ!? Ама каквo става тук ?адски съжалявам,че цитирах вчера тук Елтимир= Имам си представа и за неговите реплика и роля на ”десидент” от ”Бъдещето”…Съжалявам ,ако без да искам съм му взела някоя реплика.Тъй като е ясно ,че и ти Елтимире също си създаден като десидент от някои шефове на службите…като ”десидент ”су тях самите-за да са заети ЕВЕНТУАЛНО Репликите за разните там- случайно пострадали мъченици на нашите служби.Не те познавам лично ,но по едно време много четях блога ти и си ми ясен като поредния изобличител на изобличителите и десидент от Бъдещето , което ни готвят…има много истини в блога ти -но е важно от кого се казват и до колко се преиграва…Но и с теб като Сидеров и т.н.ще те сменят …ако отдавна не се те маргинализирали вече…А това ти предсказание ,че евентуално всички ще ни изпоколят циганите -някаква заплаха за битови случки ли си е ,че може да ни споходят ли е…Нямам вяра на чозек ,който е бил в Сибирска Секта-както сам се хвали в блога си…измъкнал се е невредим и както сам се хвали това бил единствен уникален случай на спасен -цитирам по памет.Вече няма да чета блога ти/ на който му е простено така на воля от службите да има реплики срещу всичките им шефове в миналото и бъдещето.Писнало ми е от такива ”Изобличители” на ”Изобличителите” и т.н.бутафорна психотроника!!

 28. PS-Не обичам да си пиша с 4егеварчета -така ,че по темата до тук С репликите.Само да допъвня ,че от твоя блог научих ,че ген Чованов бил съзсател на бълг институт по психотроника а Ершов му бил спонсор на науката…Просто търсих в гугъл на български -нещо за психотроника и попаднах на единствено пространното нещо-твоят блог.-От там нататък мога да си правя изводите-нали…Да.Точка.

 29. Към последните три коментара. Елтимир ползува руски сайт, има причина, която да ви обясни.То не е тайна – руснаците са по-малко любопитни. И няма нищо общо с Атака. А на
  Aleksandrova, вероятно от Идея за България, Елтимир е от тези дисиденти, че в момента няма пари да си плати нета. А службите, които са ги създали, поне се грижат за това. Посочете един създаден, без пари за хляб и нет.
  Надявам се да ви отговори.

 30. Комунисти, цигани, убийства

  И казаха комунистите: “Гова е добро!” И казаха демократите: “Това е нормално!” И каза Бойко Борисов: “Това не ми е приоритет!”

  Днес се поразрових из Интернет да видя какви са реакциите след вчерашните цигански изстъпления в Самоков. Ами никакви. Няма реакции. Всичко е нормално. Пострадали били нек,ви си аборигени. Голема работа. „Атака” и тя мълчи. Дотук изненади няма. Официалната власт е доказала нееднократно, че животът и смъртта на българина са нейна последна грижа. Ако изобщо са грижа. Няма ляво, няма дясно, в омразата си към българския народ политиците от всички цветове са еднакви. Официалните политици имам предвид. Сега да видим неофициалните.
  Ами нещо ги няма. Тъпкани, мачкани, грабени, палени, стреляни, взривявани, от реалната опозиция в бивша България изглежда никой не е останал. Отнася се до българската опозиция. Защото има и друга, антибългарска. Като онези от Антинационалния франт „Че Говнара”, например. Тях си ги има. И те съвсем не мълчат. Точно обратното. Крещят с пълно гърло, че всички фашисти и нацисти и расисти трябва да бъдат изправени до стената и незабавно разстреляни. Или в краен случай осъдени на доживотен затвор. А фашисти, нацисти и расисти са всички нормални българи, на които не им харесва, когато мангустите ги грабят и насилват. Тогава се сетих за насилията над белите фермери в Южна Африка. Отново потърсих в Интернет.

  Фамилията на тази бабка не е Гнусински. А Бойко Борисов се задейства само, когато нещо се случи на някого от Гнусински. За обикновените бедни българи той не се задвижва. Гнусно е, нали?

  Ами отново същото. Натъкнах се на голям брой комунистически издания, които възхваляваха насилията на негри над бели. Да, за комунистите насилието не е винаги насилие. Злото не винаги е зло и смъртта не винаги е смърт. Нашите не правят изключение.

  Гадни ли са снимките? Гадни са! Много даже са гадни. А не е ли по-гадно, не е ли много по-гадно, когато тези неща у нас станаха всекидневие, а партиите продължават да си затварят очите?

  Не само в Самоков, в цялата страна злото ще ескалира. Насилията ще стават все повече и все по-брутални. Циганските безчинства ще стават все по-масови и българите ще страдат все повече и повече. Така ще е, докато не разбираме. Така ще е, докато не осъзнаем, че освен комунистически, демократически, либералистически, цигански, турски и всякакви други парии, в България не се опяви едно партия на подтиснатите българи. И докато тази партия не измете цялата досегашна политическа сган от политиката. А ако е възможно – и от живота въобще. В крайна сметка те почнаха първи. Те първи извадиха нож и първи проляха кръв. Те изтребиха повече от милион българи само за 20 години. Така че избиването на 10-20 хиляди от тези червеи няма да бъде нищо особено.
  Нали така?

  Това е от Елтимир по същия случай.
  Вие преценете.

 31. Иво Инджев, ти освен, че си агент, си и един глупак и невежа. И чукчи отгоре на това. Чукчи, който пише без да чете. Който говори, без да знае. Който имитира, че разсъждава, без да мисли. Ще ти скъсам задника, обещавам ти. Ще съм на линия цял месец, освен, ако не ме сгази трамвай в Ботевград или ако не ми падне метеорит на главата. Така че ще имам време да се занимая и с теб. Свършен си.

 32. Елтимир
  eltimir.ucoz.ru/
  erigkan@mail.bg
  84.22.27.219
  Изпратен на: 02.12.2009 в 15:20

  Иво Инджев, ти освен, че си агент, си и един глупак и невежа. И чукчи отгоре на това. Чукчи, който пише без да чете. Който говори, без да знае. Който имитира, че разсъждава, без да мисли. Ще ти скъсам задника, обещавам ти. Ще съм на линия цял месец, освен, ако не ме сгази трамвай в Ботевград или ако не ми падне метеорит на главата. Така че ще имам време да се занимая и с теб. Свършен си.
  Иво Инджев, ти освен, че си агент, си и един глупак и невежа. И чукчи отгоре на това. Чукчи, който пише без да чете. Който говори, без да знае. Който имитира, че разсъждава, без да мисли. Ще ти скъсам задника, обещавам ти. Ще съм на линия цял месец, освен, ако не ме сгази трамвай в Ботевград или ако не ми падне метеорит на главата. Така че ще имам време да се занимая и с теб. Свършен си.
  erigkan@mail.bg
  Елтимир
  http://eltimir.ucoz.ru/
  1
  ОдобряванеНеодобряване | Спам | Изтриване | Редактиране | Бързо редактиране | Отговор

  Горещият самоковски картоф се пече на бургаски огън
  32 #

  ПУБЛИКУВАМ ТАЗИ ПОРЕДНА ЗАПЛАХА КАТО ПОРЕДЕН СИГНАЛ КЪМ ВЛАСТТА, КОЯТО БИ ТРЯБВАЛО ДА РЕАГИРА, КОГАТО НЯКОЙ С ПУБЛИЧНИЯ СИ АДРЕС ЗАПЛАШВА ПУБЛИЧНА ЛИЧНОСТ С РАЗПРАВА.
  АКО НЯКОЙ ПРАВОВООХРАНИТЕЛЕН ОРГАН ( ИЛИ МЕДИЯ) СЕ ЧУДИ КОЙ ЗАПЛАШВА БЪЛГАРСКИ ЖУРНАЛИСТИ, ТУК ИМА АДРЕС, НА КОЙТО МОГАТ ДА ПОТЪРСЯТ ОТГОВОРИ.

  Иво Инджев

 33. Ще те скъсам в морално отношение. И не ме плаши с плашипутарниците от ДанС, не ми пука от тях. Не съм анонимен, нито съм ананален като вас, демокрадите.

 34. Ей, лайнар, изтрий си лайната из нета, ако обичаш и ако не обичаш. щот нема да те оставя на мира иначе. Ясно ли ти е? Въпроси? Въпроси нема. Значи трий глупостите ти, за да не те преврлъщам в политически и в журналистически труп. Тоаест в ходещо и дищащо живо същество, което обаче е мъртво откъм авторитет и морал. щот ти си такъв морален мизерник, че требва само да дишаш, да ядеш, да сереш и да не се мислиш за политическа и обществена фигура, каквато всъщност не си. Ти си една курва долна и толкова.

 35. Абе, Говньо Инджев, иди в Монтана, ако си стиска, путка токава. Иди и виж какво правят ченгетата там, на какъв терор подлагат Зоя, вдовицата на легендариня Коци Иванов. Айде, иди, бе, подлец, иди и тогава приказвай. Ей, идва ми да си припомня младостта и да ви навра в миши дупки вас, плъхове гадни! Да, плъхове, които си въобразихте, че ние всички вече смемъртви, и че вие, плъховете можете безаказано да говорите от наши име. Не, мръснико, не сме мъртви. Все още не сме! И тук е твоето нещастие, нещастнико.

 36. Ей, кретен мръсен! Иди до Монтана и виж какво е положението на Зоя, вдавицата на Коци. Ако ти стиска, и ако ти разрешат твоите шефове от ДС. Иди, виж и после не питай защо такива като мен ненавиждат такива като теб. Щото сте клепари мръсници, пълни плашипутарници, които се стъписват пред истинските трагедии. Презирам те, влечуго!

 37. ХА ХАААААААААААА, не на Елтимир. А на замълчалите след него. Или зомолчали,
  осъзнали.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.