Ако умра от смях само Красьо може да ме уреди с гроб в София

„Разграничаването” беше един от най-уродливите инструменти за умилостивяване на властта като защитна реакция при личното оцеляване по времето на комунизма. Съпруги се разграничаваха от арестувани съпрузи, а понякога ги принуждаваха и да се развеждат( с което прекъсваха всякаква връзка със света на погребания жив политически престъпник). Деца се разграничаваха от родители, следвайки „светлия” пример на Павлик Морозов от съветската литература, който дотолкова се разграничил от баща си и майка си, че ги издал на болшевиките как крият житце от съветската власт ( скътано от тях, за да оцелее такъв изрод, като него по време на изкуствено предизвикания от Сталин масов глад).

Сега настана едно масово разграничаване от …Красьо Черния. Бягат от него като тамян от Дявола – едни, благи, едни благовонни слова ръсят само и само да се разграничат от познанството си с този митичен посредник с универсални функции в упражняването на задкулисната власт в републиката по време на тройната коалиция.

Корнелия Нинова от БСП си направила разпечатка от картата на мобилния си телефон и я размахва като доказателство за чисто минало. Други заподозрени във връзки със сатаната Красьо се оправдават, че само са приемали обаждания, но не са връщали ( то и в секса е така – функциите на разнополовите партньори са различни, но общуването им се нарича правене на секс).

Най-много ме развесели Корман Исмаилов. Депутатът от ДПС нямал почти нищо общо с този демон на праведната ни демокрация, невиждания и ненавиждан все повече ( от онези, които са го търсели доскоро) Черен Петър. Само веднъж му се обадил с молба…да му запази маса в ресторант!

„ Ало, Корман вика Красьо, Корман вика Красьо – може ли една маса”?!

Понеже съм на път да умра от смях, ще се престраша да попитам за телефона на Красо да помогне с място за гроб – в София това само Красьо може да го уреди.

А, пардон, имам още един въпрос: комунизмът наистина ли свърши? Защото, като гледам това разграничаване, възпроизвеждащо нравите от времето, когато на корупцията му казвахме „връзки”, май не е. Поне не и в главите на поразените от тройното коалиционно управление.

20 мнения за “Ако умра от смях само Красьо може да ме уреди с гроб в София”

 1. Това за разграничаването е една доста по-дълбока тема…Понякога в едно семейство на насилник е доста трудно жертвата да се разграничи от насилника си…Жертвата го прави от страх и погнуса…срамът -макар и жертва е по-голям от преживяното…понякога има просто вик за помощ…Но всичко това не се отнася за написаното от вас.Просто имах в пред вид друго,за което се извинявам.
  Много е възможно Красьо да изчезне в някоя катастрафа,инсулт или инфаркт…Кто убивает-то и похоронит-правило на братските служби у нас.

 2. Драги Г-н Инджев,
  Няма никакво съмнение, че Красьо може да Ви уреди с гроб в София. Интересното е как Вие бихте му уредили полагащото му се за тази работа “хонорарче”!

 3. “Красьо – CONNECTING PEOPLE!” Слоган от корпоративната комуникационна стратегия на трите власти…

 4. А пък едва днес министъра на вътрешните работи разбрал,че главния секретар на същото министерство има принадлежност към структурите на ДС.Само дето не разбрах да се смея ли или да плача…Дали не му е казал Красьо?Ето “новината”.

  http://www.dnes.bg/politika/2009/11/25/cvetanov-iznenadan-che-zamestnika-mu-bil-v-ds.81424

 5. Като стана дума за Софийската борса и кой да я приватизира – не е ли Красьо най-подходящия?

  Той и така си е човека-борса.

  А иначе, при добро желание вероятно би могло да бъде открит и Красьо2, и Красьо3. Достатъчно е да се видят и проследят, т.е. да се направи анализ на повтарящи се номера в телефонните разпечатки на магистрати, депутати и служители в силовите министерства.
  Красьо бог Шива да беше – не е достатъчен!

 6. Не знам какъв е Вашият чин,за да Ви смъмря,а и моят като мл.сержант
  в океан от еполети,едва ли би бил достатъчен,но първо-ще Ви замоля да не гневите римските богове,(на това в блога вече са свикнали) и се радвайте на децата си,а -второ-
  СЬМЬТЬ тема за Красьо,Жени
  и “случайната?”-дори и да не е такава?- парламентарна бъркотия,
  д н е с,
  само ме изпълва като български дипломат от кариерата,с тягостни спомени и безмерна тъга по отношение на приемствеността
  във външната политиката -особено външната,но не ме радва и комшийската и тази за европейското
  развитие на България,докато продължаваме да сме и голи и боси,не четем и стоим далеч от
  върховете на управленското майсторство,и в Москва,Вашингтон и Брюксел!
  Тук се уморих, да повтарям,че с якобински порив не става,ако не прозреш необходимостта,да наведеш глава в църква,както майката на Жени в далечно Мексико,очаквайки и “аз като законна светска власт”,да кимна с “одобрително” към приканването на о,бозе почившия дядо Пимен,да се изправим,в храма,както повелява
  Бог…
  Е и какво,трябваше ли да питам баща й Тодор Живков,както между впрочем,по-късно,стана и в Испания с Негово Величество,
  когото повече половин век,не могат да преглътнат предшественици
  на ДАНС и г-н Йовчев,та до ден днешен….
  Казвам Ви го защото помежду ни стои въпрос,чието решаване е въпрос на Историята,и защото,
  както казва г-н Цветанов,ГЕРБ е за професионализма като водещо начало,ако ще и за майсторлъка при лозето,ракията,до своята или “по ромски” чужда булка…
  И покойниците от “другия полк”
  …няма да ни го простят!!,защото е Аспарухова земя навеки!!!

 7. Моля, г-н Инджев, ако намерите телефона на Красьо, пратете го и на мен по същата причина. Прекрасно е човек да има такъв приятел.
  Li

 8. комунизмът наистина ли свърши?

  E kak shte e svarshil g-n Indjev?

  Vijte koi e prezident.
  Vijte koi e premier.
  Vijte koi e nai-dobria politik – za Amed Dogan stava varpos i polse za Gotze (posledniat se e samoocenil).

  Vijte niakoi ot ministrite.

  I togava verniat otgovor e ocheviden

  NE, NE, i pak NE.

 9. Към Лилан-Анна даиева:

  Ок, ето телефона: 120!
  Набирате и викате помоооощ! Понеже е малко вероятно да ви помогнат, направо назовете сумата. Това е вашият шанс да ви прехвърлят автоматично на правилния човек. Успех!

 10. “… комунизмът наистина ли свърши?” – се питам и аз все по-настойчиво.

  Съгласно вестниците, напоследък са преследвани бившите управляващи, заради “корупционни практики”.
  Съгласно законопроекта за държавния бюджет, на преследване подлежат всички обитатели на територията под юрисдикцията на този “Бюджет”.
  Съгласно здравия разум – сметката ще платим всички които не сме успели да крадем. Факт!
  Аман, аркадашлар!

 11. Очаквам в скоро време този Красьо да стане рекламно лице на някой производител на телефони.Защо не и на завода в Белоградчик например?

 12. Един от върховете в отношенията си с Черния е ректора на Стопанската академия в Свищов-гледах го тази сутрин по ТV-голям смях…. А май трябва да плачем…..

 13. Току-що прочетох потресаващ материал и видях още по-потресаващи снимки в регионалния вестник (вчерашния брой)”Янтра днес”. Потресаващото е, че посредствеността е обхаванала много високи нива – посредствени студенти, посредствени докторанти, посредствени професори. Посредствеността е обвила с жилавите си лапи цялото висше образование (особено в провинциалните вузове) и го е корумпирала и изсмуква и последните му сокове. Малкото останали почтени преподаватели са се свили в черупките си и не смеят да се обадят, за да не останат без работа. Има и такива, които просто са уморени от постоянния досег с тази посредственост и от безнадеждността да се променят нещата. Някой го написа по-горе – те непрекъснато се репродуцират – Красьо-1, Красьо-2…

 14. Момчета,комунизмът не е свършил в ККБ,не може да свърши,няма как да свърши и няма кой да го свърши. А на Доко,още една п.м.,е говедо си братко,чисто ,червено комунистическо говедо,абе Иво, кажи му на този малоумник да не ни тормози с тази латиница,бре че дебил,бре че комунистически мутант си бре,молим ти се като на господ,а ти не,та не,главоч такъв.

 15. Това беше просто върха на сладоледа…Вие какво си мислите, миличък/а??!
  1.Можете и да не ходите на адвокат, че там ще Ви “одерат” с 300,400 лева..Просто като Ви измамят някъде или някък, не се оплаквайте, а вземете пистолета и бууум…
  2. Защо си мислите, че това ще облагодетелства лично адвоката? Ше Ви прибере 20 %, които ще хариже на някой държавен велможа.
  Просто не остана нишо в тая крадлива държава. Откраднаха бюджета, субсидиите, парите от пенсионните вноски,предприятията…
  Сега остана държавният рекет и частните измамници да вилнеят….
  Красьо няма да прибере ДДС от вас като клиенти…Той си има друг бизнес и с въшльовци като мен и Вас няма да се занимава. Той просто е ново поколение частен рекетьор. А държавата, която иска да позамаже откраднатото, като вдига такси, данъци, тарифи, акцизи,налози и основният рекетьор-управляван от всички сегашни и бивши властимащи, които ние “демократично” си избираме….

 16. Ако искате да прочетете нещо изключително относно “Красьо и Красьовщината” прочетете “ФЕНОМЕНЪТ КРАСЬО И КРАСЬОПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ” от Пламен Асенов. Има я публикувана в блога на Едвин Сугарев svobodata.com Поздрави на всички!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.