” Иво Инджев-свършен си до един месец”!

Получавал съм много заплахи заради журналистическата ми работа, но общото между тях винаги е била анонимността. Опитвал съм се да не им обръщам внимание. Този път с разправа ме заплашва някой, който има лесен за проверяване от страна на провоохранителните органи адрес
87.126.22.70
Изпратен на: 02.12.2009 в 18:06
Елтимир
eltimir.ucoz.ru/
erigkan@mail.bg
84.22.27.219
Изпратен на: 02.12.2009 в 15:20
Иво Инджев, ти освен, че си агент, си и един глупак и невежа. И чукчи отгоре на това. Чукчи, който пише без да чете. Който говори, без да знае. Който имитира, че разсъждава, без да мисли. Ще ти скъсам задника, обещавам ти. Ще съм на линия цял месец, освен, ако не ме сгази трамвай в Ботевград или ако не ми падне метеорит на главата. Така че ще имам време да се занимая и с теб. Свършен си..
erigkan@mail.bg
Елтимир
http://eltimir.ucoz.ru/

На 22 ноември бях предупреден да си „затварям плювалника” от Георги Филатов с мейл адрес „Филатов”( изпратен от района на Плевен, където се намира Долни Дъбник), възмутен, че съм си позволил да пиша срещу полицая Георги Филатов, прочул се с телевизионния клип, на който се вижда как малтретира арестант в Долни Дъбник. Призовах органите на реда да се поинтересуват от това съвпадение на имената и адреса – още повече, че срещу полицая би трябвало се водят някакви следствени действия. Явно не им стана интересно, а и „ да си затварям плювалника” може би не им беше достатъчно основание да се задействат.

Дали сега, когато директно ме заплашват и се подписват под тази закана с мейла си, че „съм свършен” и да чакам това да ми случи в рамките на месец, също им изглежда нормално?

Питам не за друго ( понеже не вярвам да трогна кой знае колко органите), а за да ги лиша от възможността да се оправдаят, че не са знаели, ако ( не дай Боже) заплахата се осъществи.

52 мнения за “” Иво Инджев-свършен си до един месец”!”

 1. господин Инджев подадохте ли жалба в мвр по надлежния ред, или просто очаквате някои да прочете това в блога ви и да се самосезира?

 2. Странно,но и на мен тези дни за малко да ми се случат страшни неща,но не заплахи по интернет , а на улицата !!-Едва се измъкнах. -Никак не правя параноични генерализации,но това стана малко след като тук стана някакъв спор вьв форума между мен и този Елтимир и обидите му сбу Вас.-Той ви нарече с най-просташки епитети след статията ви посветена бунтозете В Самоков и връзката имс Бургас и споменаването на на тв-Скат и Атака.-Аз споменах за пръв път името Елтимир,че сьм чела в неговите националистически блогове твърденията му ,”че тв-Скат е по абсолютен модел направена от подобна сибирска телевизия -близо до психотронните институти ГРУ В Сибир”.-това го твърди самият Елтимир-както се подписва в блоговете си.-Чела съм го преди 2 години,но материала сигурно може да се намери лесно в гугъл по ключови думи.-Сьжалявам,че аз първа го споменах в блога ви,след което той ви нарече л..но и т.н…-Прави се на някакъв националист-чегеварче и едновременно с това десидент и опонент на всички бивши ,настоящи и бъдещи шефове на НСС…Там-в блоговете му има някаква си -анти- САЩ и анти -руска едновременно и националистическа пропаганда -някаква съмнителна каша.Не го познавам…но от няколко дена и аз имам проблеми с излизането ми на вън…а не по интернет.-Затова -моля Ви,в случай,че някакви органи се самосезират и сметнат за целесъобразно да ме потърсят-имате имейла ми.-Ако прочетете форума нод тази ви статия си личи,че същия по стил ,но подписал се Николай Колев,/но НЕбосия /проявява интерес-”аз ква съм”…и за малко се спасих засега от случки в квартала…точно тези дни.Затова-моля Ви,ако органите ви обърнат внимание да ме споменете.Имате мейла ми.

 3. Ангел Грънчаров aka Елтимир живущ в Ж. К. „В. Левски”, бл. 43, вх. А, ап. 14, Ботевград е добре познат писач от интернет.

  Ироничното, г-н Инджев, е че той също се е жалвал – писменно – до РПУ Ботевград за заплахи към него, отправени през интернет от “сивите вълци”.
  Та, явно е решил, че щом няма отговор на неговата жалба, защо и той да не заплаши някой.

 4. РS–Аз отдавна съм маргинализирана и нямам други врагове…освен роднини,които целят да ме доосакатят повече за да ме ”гледат” по-лесно ,заради имоти .Вече споменах,че имам половин брат -шизофреник до неотдавна работил в Русия…и тук в МО.Интерес да бъда осакатена има само той,защото съда не им позволи попечителство над мен.-И тъй като разкрих,че се занимават с руска психотроника и био тероризъм -имат интерес да ме довършат с особена ”грижа” -използвайки някой нещастен психопат да ме доосакати-това е системата.-Направих си блог,в който няма никакви секрентни данни освен линкове по темата за унищожението на обикновени хора -писани от руски десиденти и нищо повече…Знам,че ”звуча” идеално налудно,но руската психотроника просто не звучи.-Срам ме е повече,че съм половин сестра на психопат и биотерорист ,отколкото да се чувствам жертва каквато съм .–А как оцеляват такива поливалентви ”десиденти” като Елтимир-избягал от секта на ГРУ,КАКТО САМИЯТ ТОЙ ТВЪРДИ -просто не знам и не ми е приуритет да знам. – Уверявам Ви,че не целя евтина популярност!-просто ме е страх,затова и ще пусна линка съм блога си.-На много нескопосан английски е -няма нищо ново…просто материали на известни руски десиденти-публикувани от библиотеката на американския конгрес,където се описва системата за унищожение без следи на обикновени хора-все още практикувана в Русия,а явно и у нас…има текст и на руски-www.baranovfamily.org -аз съм жертва на същата система само .

 5. Не знам-вие решете дали да го публикувате това -последните ми два постинга.-Страх ме е. -ако решите го оставете само за сведение на полицията

 6. Г-н Инджев, за таканаречения “Елтимир” питайте философа Ангел Грънчаров.
  Въпросният “Елтимир” (ако действително е същото лице) дълго
  време спамеше блога на философа Ангел Грънчаров, като твърдеше, че му е едноименник (също Ангел Грънчаров).
  Моето впечатление е, че е един нещастник, неуравновесен психически, но не го твърдя със сигурност, не изключвам и други “варианти”. Споменава за Ботевград, и тогава твърдеше, че е от тоя край.
  Благодаря ви за истинските коментари в блога ви.
  Бъдете здрав.

 7. Г-н Инджев, наивен въпрос (ако може):

  “Официален сигнал” в полицията подадохте ли? Защото иначе не ги лишавате от възможността да се оправдават: “Не е получаван официал сигнал” – най-редовното оправдание…

 8. Иво Инджев пише в блога си – “Иво Инджев – свършен си до един месец“! – че лице, назовало се „Елтимир“, е отправило заплаха за физическа разправа с него. По този повод написах в блога му следния коментар:

  С прозвището „Елтимир“ се нарича (и бива наричано) лице, което иначе носи името Ангел Грънчаров, сиреч, е мой съименник; href=“http://angeligdb.wordpress.com/2006/11/09/1-480/?preview=true&preview_id=72&preview_nonce=8ca8bcaa01″>За Ангел Грънчаров и за… Ангел Грънчаров-Елтимир; Ангел Грънчаров-Елтимир, както сам се подписва от доста време, живее в Ботевград, а моя милост живее в Пловдив, и гарантирам, че сме две напълно различни лица.

  Пиша това, но съвсем не твърдя, че някой не е използвал псевдонима „Елтимир“ със злоумишлени цели, именно, за да дискредитира този човек, впрочем, бивш политически затворник, приближен до Илия Минев (той му е бил кум), бивш журналист. Зная тия неща поради съименничеството ни; много пъти са ме бъркали с него, а той самият ме е обявявал, че съм „подставено лице от ДС“, което ДС била използвала, за да очерни името му, за да го дискредитира.

  Истинският „Елтимир“ е идеен вожд на т.н. Движение „Воини на Тангра“, написал е няколко книги, чиято идейна основа е твърде различна от всичко, написано от мен. Не желая да ме бъркат с него, той, предполагам, също. Доколкото зная, с име „Ангел Грънчаров“ са известни още няколко човека, единият от тях е професор по пчеларство.

  Ангел Грънчаров-Елтимир твърдеше преди време, че аз съм бил писал книгите си по поръчка на ДС, само и само за да объркам привържениците му. Това знам, това казвам. До този момент не съм чул друг в интернет да се е наричал „Елтимир“, което обаче не пречи някой друг да злоупотребява с псевдонима, от който се ползва моя ботевградски съименник. Но знам също така, че Ангел Грънчаров-Елтимир се подписва точно така, с пълните си име и фамилия + псевдоним, така че нищо чудно тия заплашителни писма да са написани от съвсем друг човек. Това е мое предположение (хипотеза), но нищо с положителност не твърдя.

  Аз самият преди време бях заплашван с… „обезглавяване“ от привърженици на Елтимир (“истински националисти“), в блога ми беше сложен линк към клип, в който руски националисти на живо обезглавяват чеченец, и любезно ми беше казано, че ако не престана да проповядвам „безродничеството“ (привързаност към европейските ценности), ще ме сполети същата съдба.

  Тогава аз писах до ДАНС, също изпратих ай-пи-тата на тия, които ме заплашваха, резултат и от отговор от ДАНС за резултати и за предприето разследване, разбира се, нямаше. Смятам обаче, че подобни заплахи към живота не трябва да бъдат оставяни без последствие; иначе ще станем в един момент страна на пълната скръб и на тоталния произвол.

  Забележка: Написах горното със съзнанието, че тази информация може да помогне на разследващите. Убеден съм, че разследване трябва да има. Не може заплахи за физическа разправа с която и да е личност да бъдат оставяни без последствие от държавните органи и власти, призвани да бдят за сигурността и спокойствието на българските граждани.

 9. Впрочем, поздравления за г-н Инджев, който води убедително в гласуването за определяне на “Човек на годината”! Да видим обаче дали някой няма да организира “спонтанното проваляне” на тази заслужена награда, понеже остават още няколко дни, в които може да се гласува.

 10. inetnum: 87.126.0.0 – 87.126.127.255 netname: BTC-BROADBAND-NET-2 descr: BTC Broadband Service country: BG admin-c: LG700-RIPE tech-c: LG700-RIPE tech-c: SS4127-RIPE status: ASSIGNED PA mnt-by: BT95-ADM mnt-domains: BT95-ADM mnt-lower: BT95-ADM source: RIPE # Filtered person: Lyubomir Georgiev address: BTC Plc address: Bulgarian Telecommunications Company Plc address: 8 Totleben Blvd. address: 1606 Sofia address: Bulgaria mnt-by: BT95-ADM phone: +359 2 932 08 92 fax-no: +359 2 832 08 52 e-mail: lyubomir.georgiev@btc-net.bg nic-hdl: LG700-RIPE source: RIPE # Filtered person: Stanish Stanishev address: BTC-NET Ltd. address: 63, Shipchenski prohod blvd. address: BG-1574 Sofia address: Bulgaria mnt-by: BT95-ADM phone: +359 2 932 08 42 fax-no: +359 2 832 08 24 e-mail: stanish.stanishev@btc-net.bg nic-hdl: SS4127-RIPE source: RIPE # Filtered % Information related to ‘87.126.0.0/16AS8866’ route: 87.126.0.0/16 descr: BTC Plc. origin: AS8866 mnt-lower: BT95-ADM mnt-by: BT95-ADM mnt-routes: BT95

 11. IT IS NO MEASURE OF HEALTH TO BE WELL ADJUSTED TO A PROFOUNDLY SICK SOCIETY ( ДА СИ ДОБРЕ ПРИСПОСОБЕН КЪМ БОЛНО ОБЩЕСТВО НЕ Е ПРИЗНАК НА ДОБРО ЗДРАВЕ

 12. Като разгледах информацията за Ангел Грънчаров-Елтимир от Ботевград, която ми даде Гугъл, си мисля, че човека е с диагноза. Това не означава, че е безопасен, напротив. От един луд човек всичко може да се очаква, така че не е лошо полицията да си каже тежката дума.

 13. Този Елтимир аз го познавам.
  Да ви кажа не е циганин, само майка му и баща му са цигани. Но това, че има “RU” в мейла, показва,
  че има нещо общо с руснаците. Какво да го обиждаш повече?

 14. Ако ( не дай Боже) заплахата се осъществи, ние сме следващите – рано или късно…

 15. “ще имам време да се занимая И с теб”…

  Моля ти се… Смешник. Aман.

 16. Това -,че ай пи-то му е от Ботевград и го пуска-ей-така,говори за странна демонстрация на Алиби…Ако се случи нещо с някого…алибито да е желязно и подвеждащо.Самият той 2 пъти го натъртва ,че е в Ботевград.
  Тези с,които тези дни -около седмица ме причакват навън бяха с много характерни руски физиономии.

 17. Иво, избери си държава от ЕС на която знаеш езика, защото имаш основателна причина да поискаш политическо убежище заедно със семейството си.

 18. Г-н Инджев,
  Дори и тук, от другата страна на света, полицията няма да направи нищо,ако някой “иска да ме свърши”-полицаите не разбират от алегория.Това не означава ,че те са тъпанари,просто,за да избегнат бъдещи искове,стриктно следват техните правила и предписания.За всички тук това се назовава професионализъм.Всяка заплаха за убийство или саморазправа е сериозно престъпление дори и тук.
  Във вашата ситуация аз бих се посъветвал с познат адвокат.Тук всяко оплакване до полицията се записва и номерира.Когато приемат оплакване от гражданите, полицаите са длъжни да се представят с фамилното си име и полицейският си номер.
  Г-н Инджев,моля ви направете официален иск за разследване.Направете го не само за вашето семейство ,но и за това тук,което расте с всеки изминал ден.
  Бъдете здрав.

 19. Който си служи със заплахи, сам е подвластен на страха. На такива “интернет бабаити” ще кажа следното. Моя позната – пишкин жена имаше кофти бизнес отношения с разни превозвачи. Един недоволен от условията на сделката си позволил да я заплашва. Тя му включила записващо към стационарния си телефон и го УВЕДОМЯВА:” РАЗГОВОРА В МОМЕНТА Е ЗАПИСАН. Сега този запис го давам на нотариус и СЕ МОЛИ БОГУ,ДА НЕ МЕ БУТНЕ КОЛА ИЛИ ДА СЕ СПЪНА НА УЛИЦАТА…:))! ”
  Прекратиха се всякакви обаждания!
  ………
  Не мислите ли, че трябва да се отвори електронен регистър за такива обаждания?

 20. Коментарите са си коментари,но Бай Димо е схванал веднага необходимостта
  от надлежен сигнал до министър Цв.
  Цветанов.Блога се чете и навън

 21. Г-н Инджев! Иво. Тоя Елтимир … Той е много изстрадал човек. Поразрових се в internet. Ето какво открих:

  http://angeligdb.wordpress.com/2006/11/09/1-480/?preview=true&preview_id=72&preview_nonce=8ca8bcaa01

  Ако твоя човек е Ангел Грънчаров-Елтимир, а не Ангел Грънчаров – философът, той не би трябвало да ти е враг! Тоя човек е изстрадал от комунистите, че трябва приживе паметник да му направим. Между другото и другия – философът си го бива и си е от нашите 😉 Брей, че чуден е животът!

 22. Г-н премиер,за разлика от същите “простаци”,които грачат и храчат в парламента,моето curriculum vitae* е писано от самия живот,но за разлика от жалващите се в нюза с образа на бедни и отрудени хорица,не познали мъката,но боравещи с “купешки”термини,в т.ч. и латински,които би трябвало,да са им непознати
  !!!!!!,моят съученик не е министърче,а съвпадението в имената на нашите бащи,
  подсказва,защо в блога на Иво Инджев,са се събрали хора,и мислещи и обичащи България,ведно с измислени образи претоварили каруцата на държавата в системите на МО,МВР и МВнР и затлачили юриспруденцията в частта “стаф” на министерствата…!!!
  Както виждате,коментатори с легенди от по-по-най в този блог,и такива в нюза, не са били по-прозорливи,за да наподобяват дори нещо,близко до уменията и майсторството на предполагаемите “неприятели” “сврени” в ъгъла на удобния, за евроатлантическото прастранство тероризъм”,с цел на удобни пристани…по време на буря…т.е.както си беше при Т.Живков,Ж.Желев,И.Костов,Царя и т.н.
  С това явление,извинете ме,но познавайки тяхната перфидност
  -няма да се справите и ще бъде жалко.
  Във Вашия стил и заради самия кодош,да ме прости бай Методи,адаша на татко- но първия ми призив,който Ви отправих в блога през жарките августови дни за 25 часнова работа в денонощието-и ако не ставане час по-рано!..сега преди или след Нова Година,е на път,да се сбъдне за жалост!
  Дано събитията ме опровергаят,
  защото колегите познават,когато направя сравнение с гнева на римските богове и бих могъл само да добавя,дано Съдбата българска се е погрижила математиката ,да не е била, за сметка експертноста в Историята,където не винаги синхрона е точен!!

 23. Иво Инджев е един от малкото достойни българи, останали все още да пребивават в територията БГ. Очевидно това не се харесва на някои. Таканареченият “Алтимир” не е нищо друго, освен маша. Най-жалкото е, че част от природонаселението се лови на идиотизмите му и въобще не загрява за какво става дума. Може би ще разбере, следкато един “хубав” ден се събуди отново като поданик в руска провинция..(Като че ли сега не е ????)

 24. Иво,
  Твоят материал ме провокира, за да разкажа един истински епизод от моето битие в последно време.
  Беше преди месец и половина – в Париж беше дощъл новият министър-председател на България.Тогава за пъпрви път чух от устата на ръководител на България думите,че ние сме най-бедната и корумпирана страна в Европа.Около него и министрите беше пълно с хора в залата на посолството. В момента, когато аз се приближих към кръга около новия министър на МВР и споделих радостта си,че най-после тук се казва истината, един непознат за мен човек направо изстреля от упор – господине,внимавай какво говориш,тук и стените имат уши,внимавай и какво пишеш!
  Бях чувал подобни неща спрямо мен и книгите ми доста в България,но тук,в столицата на свободата,в Париж? И то в присъствието на самия нов министър на МВР? А работата била проста – човекът,отправил предупреждението, бил засегнат заради няколко думи,казани за него от един мой герой в една от книгите ми с тематика за живота в Париж.След този епизод си дадох сметка защо и как се чувства,например,моят герой Стоян Ковачев от Варна,който преди 50 години пленил екипажа на един кораб и с него емигрирал.И толкова години бай Стоян не се връща в България,преди месеци умрял брат му,така и не отишъл на погребението. “Райков,допреди 20 години мине не мине време – било в киното,било на ресторант,някакъв се прилближаваше и ми казваше на ухото, но така, че да не му видя лицето -внимавай,ние те следим,ти си осъден на смърт,затова никакво движение,чуваш ли!И сега,макар че в България,казват,има демокрация,аз не вярвам, не мога да се върна. А искам,знаеш ли как искам!” Тези думи на 80-годишния страдалец ги разбрах и проумях и аз в оня миг,там,в българското посолство в Париж…Ами,това е,Иво,какво да се прави,такава е нашата – като искаш спокойствие,стани някъде шеф в България. Ето,току-що чета във в.”Стандарт” за историята на един пътен шеф на царя – прочети я внимателно,това всъщност е историята-генезис на забогатяването на днешния новобогаташ.Фирмата на жена му била мижава,но след като този човек станал шеф и започнал да дава поръчки на жена си,тоест на себе си,фирмата станала върховна… И сега този царски кадър живее като крез,подарил на себе си масларън за стотици хиляди евро, на сина си пък – ламборджш…Ох,дори не мога и да ги изговоря наименованията на тези суперлуксозни коли…А за нас – заплахите,и то директни,и то без да си крият лицето, без да им пука от присъствието на толкова свидетели,както и на най-висшите служители на институцията,която всъщност осигурява сигурността на гражданите. Откъде подобна наглост,цинизъм у тези хора? И то не само в България, ами навсякъде в света? Да, те са на всеки километър… Но докога? Между другото,виж края на тази история с този пътен шеф. Прокуратурата казва, че има престъпления,но това било съгласно сегашния закон,който са ни принудили да приемем от Европа,но оня нямало как да бъде осъден, защото, докато той бил шеф, законът бил друг, такъв,че сега не могат да го подведат под отговорност…Страшно…И безнадеждно…
  Може би ще си кажеш – какви ги дрънка Райков – какво общо има между едното със заплахите и другото,със забогатяването на тези хора. Има,Иво,има,нали?

 25. Господин Инджев, много често IP адресите могат да бъдат манипулирани. За това се иска да поназнайваш доста за начина, по който функционират компютърните мрежи. Не съм сигурен, че идиотът, който е съчинил заплахата притежава необходимите знания. Също и се съмнявам, че ако някой има сериозни намерения да върши поразии (да пази Господ) ще се подписва с истинското си име. Ако го прави наистина, то нещо не му е съвсем наред между ушите. Дай Боже това да се окаже много шум за нищо.

  Въпреки манипулацията на компютърните адреси източникът може с голяма вероятност да бъде локализиран, особено в случая с електронна поща, ако някой, например от МВР, се заеме сериозно със случая. Системните администратори на сървъра, на който е блог-ът Ви, също могат да ви дадат ценна информация и помогнат да се установи откъде може би идва заплахата. Бих Ви посъветвал да ги помолите за ежедневен анализ на лог-файловете с информацията за достъпите към Вашия блог. Също и с анализ на пътя, който са “извървели” всички подозрителни електронни съобщения до вашата електронна пощенска кутия. Със сигурност всеки компютърен адрес е свързан с име, дали на източника на заплахата или с името на предоставящия компютърни услуги, но така или иначе с личност, която може да се свърже по някакъв начин със сталкера.

  Безрезервно се присъединявам към съветите на някои от коментаторите тук, независимо дали смятате, че ще има ефект или не, да направите тази (или тези) заплахи официално достояние на МВР. Също и на по-широка публика по всеки начин, който сметнете за ефективен.

 26. А, имам кво да кажа, след като се запознах с некои съображения на др. Ан. Гръ, от Флофди. Ето тук го казах:
  http://eltimir.ucoz.ru/
  Иво, нещо да ми възразиш? Ще ти скъсам задника, копеле!

 27. http://www.baranovfamily.org -аз съм жертва на същата система само .

  Коментар от: Aleksandrova | декември 2, 2009, 20:14

  ………………………………

  Не посещавайте този адрес. Още по-зле ще е, ако кликнете на тамошен линк – сериозна заплаха от троянски кон или вирус!

 28. Иво Инджев да се изкаже за случая в Монтана, при който случай неговите шефове от ДС унищожават вдовицата на един от нашите герои. Става дума за Зоя, вдовицата на Коци Иванов. Айде да те видим, нищожество такова! Айде, покажи какъв “антикомунист” си. Обзалагам се, че няма и да гъкнеш срещу ДС.
  Иво Инджев тръгна да хули българските дечица, пребивани от озверели мангалски банди в Самоков. Само затова заслужава да бъде набучен на кол. за съжаление аз сега мога да подпиша само моралната му смъртна присъда. Което съм се заел да правя. Ще го унищожа морално, а другата му смърт е въпрос на време. Ей, нищожество, нещо да ми кажеш?

 29. Това е положението. Елтимир си е Елтимир. Не ща повече да коментирам, няма смисъл. Той сам себе си характеризира най-добре. Интересното е, че аз не обвинявах него за пускането на клипчето с обезглавяването в моя блог, ала ето че той сега сам си признава. Похвално е, че сега смята, че целта не била да ме сплаши… ще ми се да вярвам, че е така…

  Интересното е обаче, че излиза, че сега признава, че е автор на заплахата срещу И.Инджев. Какво, нима ще се окаже, че мен ме е пощадил, ала Иво Инджев не ще да пощади. Аз така разбирам нещата. Той сам може да каже какви са в действителност. И най-добре – на компетентните органи. Щото току-така и без последствия не може да се сипят заплахи срещу живота, достойнството и авторитета на някакви личности; в нормалните общества такива неща не остават безнаказани…

 30. Господин Инджев, напълно съзнавам, че тази мисъл Ви е безкрайно неприятна, Вашето оръжие е перото, но замисляли ли сте се да си извадите разрешително за носене на оръжие? Аз лично ненавиждам насилието във всичките му форми, но за да защитя семейството си и себе си може би бих прибягнал до тази крайна мярка.

 31. Всичките сте от едно дупе вадени, Индже Головодов. Имах те за умен човек, а и ти се оказа боклук. Съжалявам за своето заблуждение. Сега излизам за информация по случая “Гнусински”, ако се върна трезвен, може да ти напиша още нещо. Щото аз понякога пися, особено, когато се срещам с информирани хора, които пият. Аз живея в реалния живот, Индже Говододо. ти обаче си позволи да засегнеш твърде чувствителни теми и наистина ще ти скъсам задника. Оплачи се на когото си щеш. Хич не ми пука. Знаеш ли какво съобщение се е получило в НСС след атентата срещу мен през юни 2006 година? “Внимавайте с Елтимир. Питайте го кой го почерпи две бири в Дубай, в градината на хотела край плажа.” Повече няма да ти казвам, Индже Головодов. Приеми, че съм едно тъпо селянче, което селянче обаче ще ти скъса задника. Щото си го заслужи, копеле тъпо!

 32. Да, забравих точния си адрес:
  Ангел Георгиев Трънчаров
  Ж. К. “Васил Левски”, бл. 43, вх. А, ап.14, ет. 5
  Ботевград, пощенски код 2140
  Осъждан по член 108 от НК през 1978 година. Женен, с дъщеря и внуче. Впрочем дъщеря ми е кръстена на Илия Минев, който беше неин кръстник. Имам и снимки, плужеко. Пращай ми тъпите си ченгета, хич не ми пука от тях, ще те скъсам. Помни, че Елтимир винаги изпълнява своите обещания. Ти си го заслужи с отношението към българските дечица в Самоков и ще бъдеш скъсан отсекъде. Толкова засега, другото после.

 33. Г-н Инджев, мисля че достатъчно прочетохме всички за да се убедим, че човека е изперкал (най-меко казано) и е изпълнен с омраза и простащина. Предлагам, обаче вече да го модерирате – просто отклонява вниманието от интересните теми и коментари във блога ви (а и го замърсява със умственото и вербалното си разстройство).

 34. До Елти ,
  След като сте дали точния си адрес , ще може ли да пуснете и една своя снимка(aко е възможно в цял ръст), защото може някой и да Ви хареса. Все пак външния вид играе голяма роля при срещи и запознанства. Ако може да е цветна и не много стара.

 35. “Алтимир”, ако си това, за което се представяш, тотално си сбъркал адреса, за да изливаш мъката си върху Иво Инджев, един от малкото почтени журналисти-личности у нас. Знаеш кои са твоите мъчители, но за съжаление почти не говориш за тях. ВЕЛИКИЯТ проф.Янко Янков е пострадал несравнимо повече от теб. Чети блога му, той се прецелва точно в когото трябва. А ако мъченикът на българската демокрация ИЛИЯ МИНЕВ ти е бил кум, нямаш право да ползваш това за своя гаранция, че си прав във случая. Не го обръщай в гроба, той е светец !!!

 36. Димо,не е било нужно да чакаш такова отговорно лице да определя с тези категории нашата Родина, аз неслучайно съм я нарекъл ККБ,твоя пост само потвърждава правилността на името. А човечецътЕлтимир е наказан от прородата,не бива никой да го ядосва и заплашва,трябва само състрадание и помощ. Той е свестно момче и не е запалха за никого,щом като е познат в нет-пространството. Дори е от полза за нормалните хора. Комунистическата сган е страшна,а не Елти

 37. Елтимир,Елтимир
  Ти си истински Вампир.
  Жаден за човешки страх и магарешки пердах
  Фобофил и май дебил.
  Стига толкова си кълнал
  а пийни си луминал.
  Да се караш си е твоя марка
  -Я си направи една “злобарка”

 38. Г-н Власов,
  Разбира се,по всяка вероятност не се казвате така,но това е анонимността – в случая аз съм “ощетен”,защото участвам с истинското си име. Но ако част от Вашите думи са отправени към мен, то бих искал да Ви кажа,че и аз доста неща съм видял на този свят – ако имате време,хвърлете поглед на някоя от книгите ми,ще ми бъде много приятно. Но все си е друго,когато най-големият в една държава, в случая Бойко Борисов,каже истината,която най-малкото е неприятна. Така че това наистина му прави чест. А да видите само каква беше реакцията.Хора,които аз години наред убеодавах,че в България положението е катастрофално, че не може така да се живее с такива умопржмачително малки пенсии и заплати,каквито няма никъде по света,че всичко трябва да започне от “разправата” с мизерията/ Вижте филмчето на моя блог – б.м./, сега стояха като гръмнати – ама, как така, че нали допреди месец-два предишните управници ни уверяваха, че в България всичко е “по мед и масло”,е,имало проблеми,но…Да,в същото това време предишните властници,които лъжеха търпеливия и беден народец, че няма пари за пенсии и заплати се оказа, че на себе си, а и на хората около тях, давали заплати,каквито тук,на Запад,само могат да мечтаят,че са крадели като за световно…
  Така че,г-н Власов,има значение за бъдещето на една държава,когато първият човек в нея каже истината направо,в очите. Дано да се продължи така,ще видим.
  Иваче – идват дните на смирението.Да видите само как целият Париж е залят от светлина,напук на кризата, как хората се подготвят за идващия празник,защото французинът обожава много неща,но две най-много – да се радва на живота,защото е осъзнал, че той е един-единствен и второто,което е много важно за някои от участниците в списването на коментарите на този блог – с цената на всичко НЕ ВЛИЗАЙ В ЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО НА ДРУГИЯ!Всеки човек е една малка вселена,жимотът е толкова кратък, но преди всичко той е НЕЧИЙ,затова не се бъркай в този на човека до теб! Ето,това е толкова нужно на българина – особено второто. Нека повече светлина да огрее душата на българина, а и този блог на Иво,който,въпреки различията у участниците му,нещо,което е напълно нормално и европейско,е наистина място за хора с въображение. Поздрави!

 39. У нас след 20 години се разбра,че свободата е относително понятие:Може да си ходиш в чужбина,ако имаш пари и нямаш например дълг към топлофикация.Не може да говориш против властта,защото така си против държавата и българщината! Може да говориш само против Иван Костов-навсякъде и по всеки повод!Дори е необходимо!Това постигнахме за 20 години!В противен случай най-малкото си без работа! Но ще трябва да плащаш напр. здравни вноски върху размера на средната работна заплата за по-голямата част от населението!
  Жалко за надеждите!

 40. Г-н Райков,Вие пишете много разумно,но критериите,които представяте на този форум ,са неприлкожими в ККБ,ама ,просто е неприлично да се опитва,който и да е,да дава приемери с далечни от България факти и пр. Да,прав сте,че Г-н Борисов е казал нещо по-категорично, но той и неговата партия,просто нямат политическа доктрина, никой не знае каква е политическата перспектива на сегашните управляващи. Играе се на парче,няма целеустременост,няма пластичност в поведението им.Но,ето и Вие отовате пак в зоната на замъгляването,в зоната на популизма,казваяйки,”нека повече светлина огрее душата на българина…”. Коя светлина,от кой източник,как ще стане това огряване,каква е душата на Българина, с какво тя е по-различна от тази на небългарите. Душата на Българския народ,като цяло, е извадена,унищожена,покварена, кръвта му е изпита. Това го направи комунистическата сган. това душа ли,това народ ли,който беше окраден от комунистическите бандити през 1993-96г. ,а после Костов покри крадците…и не излезе на улиците да пита,просто да пита къде са парите му(на народа,съвсем не ,на Костов и Тодор Вълчев). Употребявам думата ПИТА,а не да ругае,да стачкува,да руши,да заплашва,да линчува. Е,докато този народ не пита,душа няма да се роди в изтерзаното му тяло. Това е народ без душа.

 41. Елтимире,
  Хич не се бави,
  коментарите остави
  руски сайт си отвори
  и злобарка направи.

 42. Да знаете този Елтимир не туку така
  се заканва, че ще къса задници.
  Веднъж намерил една изсъхнала жаба на пътя.Понаплюнчил я малко “да отвърне”- както се изрази сам и и го “навървил”- както сам се изрази.
  Пробвал е и с муха без крила (гол във ваната).За буркана с грес няма да говорим.

 43. Г-н Власов,
  Благодаря за хубавите думи относно моите скромни текстове,сигурно имате право за мнението Ви за душата на българина -да,той наистина май вече няма душа.Вчера гледам две жени на “Трокадеро” – това, за тези,които не знаят,е мястото в Париж,откъдето се вижда най-добре Айфеловата кула. Та връщат се тези две жени от площада и влизат в метрото,аз вървях в потока от хора до тях,така просто се случи. Бяха интелигентни,както казват хората,от “сой” жени,по всяка вероятност бяха дошли в Париж на екскурзия или нещо подобно. Спряха се те пред бариерите на метрото,едната се прилепи до мен,господине,рече ми на развален френски,мога ли с вас да влезна,разбира се,че може…И влезнахме. Другата и тя се прилепи към един друг човек. Когато бяха вече вътре в метрото, едната проговори на български – ей,успяхме,каза…Стана ми хубаво, мсе пак успях,макар и по своебразен начин,да помогна на сънародници,но същевременно и тъжно,рекох си,Господи,ето какво ни кара да правим тази наша беднотия.Но в следващия миг изстинах, защото жената продължаваше – добре,че пак намерихме двама балами,та спестихме още по две евро…
  Кръвта нахлу в главата ми – значи аз и оня господин сме балами…Няма едно мерси, няма дори кимване с глава…Има само – балами…Ех,нашенска,българска душица…Ами това е,г-н Власов.Просто един щрих от народопсихологията ни – келепирец,братко,келепирец…Познати Ви са тези думи,нали? И все пак – има и добри българи – и в Париж, и в България,за тях разказвам също в своите книги. Но има много,за съжаление,май повечето, които са като тези две жени.
  Поздрави!

 44. “това че има .ru означава, че има нещо общо с руснаците”

  по-голяма идиотия не бях чувал. а ако говориш за написаното във формичката за коментар, то направо смехът става на развален испански.

  А Инджев явно не го четат много хора, щом чак сега попада на интернет луд.

 45. Г-н Райков, примерът Ви е много подходящ,както за сънародниците ни в страната,така и за тези извън нея. Жените(не дамите) ,несъмнено са изпитали голямо удоволствие от акцията,те са разпарвяли случая(случите) и сигурно дълго ще го разправят на своите близки,как две българки в Париж са измамили системата на заплащане в метрото. Сиреч,нашенките са по-хитри от наивните французи.И не е въпорс на беднотия,казвате,че са били жени “от сой”, а манталитет,чисто български манталитет.Е,прав сте за наличието на добри българи,разбира се,ние на блога на Г-н Инджев сме най-добрите,но не такъв брой дават облика на народа.Разбира се,има много свестен народ и по безлюдните селца и градчета,но те са базгласни, обезверени,уплашени и примирени. Абиенто,шер мосю!

 46. Nqmam ni6to protiv rusnacite, no mnogo sa ni grabili i prodyljavat, bezpo6tadno da ni grabqt
  Po-byrzo da si smenqt izrodenata vyrhu6ka i da stavat normalni hora.
  Tova im pojelavam.
  A tozi manqk po po gore ne znae li 4e =ru= ozna4ava rusiq, kakto naprimer =hu= zna4i Ungariq

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.