Гербно модифицирани организми

Откакто научих, че Доган бил залитал от 10 години насам по новите технологии много неща ми се изясниха. Казва го не друг, а професор. И не кой да е , а професор Людмил Георгиев, един от любимите изразители на онова, което Доган желае да стане известно за него в публичното пространство.

„Искал е да му набавям стряскащи книги. От хуманитарна гледна точка, разбира се. Примерно по химия, биология и др.”, твърди в миналата седмица в интервю за в. “24 часа” Людмил Георгиев. Според него Доган бил единственият български политик, който чете и се самоусъвършенства. И никога не е преставал да работи.

Прониквайки дълбоко между редовете на професорското научно съобщение стигнах до извода, че той ни прави намек за генезиса на успеха на… Бойко Борисов. Нали все се питаме “ как така стана”, “кой му дърпа конците”, “ трябва да има нещо в тая работа”. Ето го обяснението: някой научно е подходил и разработил успеха на Борисов. И забележете срока – през последните 10 години. Точно, по научному съвпада с нахлуването на Бойко Борисов в публичното пространство след успешния му “Ипон” и появата му на царския тепих.

Борисов е разкрит! Покачвайки напрежението спрямо себе си чрез затягане на обръча от фирми Доган постепенно, дозирано, но неотклонно работеше за създаването и успеха на ГЕРБ.

Точно така сред гражданството и селячеството се зародиха , укрепнаха и победиха ГЕРБНО МОДИФИЦИРАНИТЕ ОРГАНИЗМИ!

Доган обаче, който обича да използва учени думички за смайване на публиката, не си хвърля напразно нито думите, нито усилията , нито гените. Той непременно ще си поиска дивидентите. Това едва ли би учудило когото и да било. Учудващо е, ако ги получава. Такива мисли навява фактът, че рязко и внезапно неговият мобилизиращ за битка образ изчезна от бойното поле, в което пребивава иначе властта чрез обвиненията си срещу предишните управници.

Най-новата схватка между “нови” и “стари” се води на територията на Министерството на околната среда и водите, което беше вилает на Доган и неговия министър Джевдет Чакъров. Залогът е голям – обяснението за провала с европейското финансиране и задаващото се продължение на този крах и при новата власт. Вместо Доган обаче на обвиненията отговаря Станишев. И вместо да търси сметка на Доган, Борисов воюва със Станишев.

Да не говорим, че при ясния за всички казус с потенциала на ДПС да буни производителите на тютюн, Борисов също предпочете да обвини в подготовката на бунтове БСП. Което направо звучи като индулгенция за Доган.

Къде е Доган в тази скрита картинка?

Залита някъде. Според бившия му близък сподвижник Осман Октай, причината за залитането му е начинът му на живот с постоянна употреба на определени течности, което е прозаичното обяснение защо спи до късен следобед и не ходи на работа. Излиза, че следва заветите на нашия вожд и учител Георги Димитров ( известен на съседите си ул. “Опълченска” в София като “Гошо Тарабата” заради “залитанията” му на връщане от кръчмата).

Помня като дете как в училище ни учеха на сентенциите му. Бил казал: “ Като не успееш веднъж, опитай отново, ако ли пак не успееш, опитай пак”. И така научихме, че трябва да се опитва да дъно! Доган, да ви кажа, ми е връстник, раждани сме в една година, живели сме в една държава и няма как да се е разминал с преподаваните в училище Гошови мъдрости. Може пък да ги е попил.

Проф. Людмил Георгиев обаче твърди, че залитането на Доган му било свързано със “стряскащи книги”. Кой е прав – турчинът, или българинът?

Ето случай, в който не е еретично да призова: изберете турското!

7 мнения за “Гербно модифицирани организми”

 1. Българина се намира и под духовно турско-ориенталско робство.Чалгата и турските сериали . Вече сме “най-источната” държава от Источна Европа. А на проф. Людмил Георгиев ще припомня какво е казал Ботев-…”Позор или слава ?…”.

 2. на Георги Димитров му викаха Гошо Тарабата, защото като дойде да живее в една къща в София, на мястото на днешната галерия на “Шипка”6, районът беше ограден с тараби. Да го пази от народната любов. Иначе относно другото му хоби, сближаващо го с народа, прякорът беше Гошо Мастиката

 3. Последното слънчево затъмнение (и първо в моя живот) го пропуснах. Реших да го гледам по телевизора, че било безвредно за очите. Те пък от телевизията какво направиха – точно през фаталните секунди – нещо се размести камерата и Ooooops – не се видя затъмнението.

  Сега търся истината кой е този ПОСРЕДНИК за когото Борисов говори на Ердоган и немога да я намеря. “Нито в икономическите, нито в политическите отношения между България и Турция има нужда от посредник”

  Този път – малко Вожд,много медия ,Много анализатор и много приоритетни теми ама други по -важни.

 4. Не сте прав г-н Инджев, с Доган има истинска борба.Като му съборим Барбекюто е все едно да отнемем струга на стругаря,като да лишим Яне Янев от кабинет или да ви лишат от лаптоп.. това ще е истинска победа на здравите сили в обществото над ретроградните опити за манипулации. и не сте прав с тези заключения.. Доган помогнал за успехите на генерала.Генно бил модифицирал охранител в министър председател. Дори Той не би успял в подобно начинание, от друга страна подобна идея надали би се родила на трезво.. май ще се съглася с Вас.

 5. Може би трябва да се тръгне от абревиатурата ДПС? Догановци Пият Сливова, Доган Предпочита Сливова, Доган Порка Сливова… Другарите Предпочитат Сокола ?!Явно някъде накрая уцелвам причината иначе до сега трябваше не само да бъде разследван, обвинен, арестуван и осъден, но даже и да поседне на стола с повишено движение на насочени електрони!

 6. допълнение към търсенията на rockbul: а може би можем да видим истинските причинители на такива явления? как така тук имаме цялото време след рухването на комунизма “движение за права и свободи”, а в сръбско имат “съюз за права и свободи”, поразително много приличащ на дпс не само по името, но и по структурите и поведението? как така тук имаме мултигруп, а в сръбско има мултимекс? пак еднакви по поведение като еднояйчни близнаци.. кой би искал да използва балканите за опитно поле в държавното програмиране с намерение тук да няма силна християнска държава? да, правилно, онези, които са искали след турско да имаме органичен устав, а не конституция, и чиито войски са стояли до момента на преподписването на мирния договор от санстефано с договора от берлин, в който ясно и конкретно се казва: в срок до шест месеца на българска земя да няма повече нито един войник нито оръжието му както на султана, така и на руския цар. това са причинителите на генетичните увреждания на българите за последните най-нови времена. онези, за които смисълът на живота и символът за национална идентичност е водката.

 7. продължение: …същите, които ликвидираха двете български патриаршии, едната от които като сфера на влияние е достигала до сицилия. същите, които измислиха синтетичен език за обитателите на север от дунава, модифициран от диалект на наемни войници, известен като “войнишки латински”, но допреди век и половина всички официални документи там са били писани на български, а населението и до днес използва езика. същите, които преди втората световна война на конгреса на световната терористична организация “комунистически интернационал” гласуват конгресно решение за създаване на “македонски език”. същите, които наричат българите от анексираните от тях територии “татари” и не знам какви още. как бихме нарекли (извън правото на самоопределение) народ, който към днешна дата се покланя на бог тангра? аз ги наричам българи, но азиастките славяни ги наричат чуваши. защо крият снимките на каменните градове намерени наскоро от техните военни съоръжения на източната страна на урал? за да не се разбере от колко отдавна е трайното присъствие на българската цивилизация на анексираните по-късно територии. когато показали на техния фюрер наречен йосиф стоманениа карта а маршрута на велосипедна обиколка, поразително съвпадащ с очертанията на някогашната държава идел (съюз на седемте народа на древен български език, една от общо тринадесетте български държави в запомнената днес история), той казал: “това не са всичките земи на българите. ако те си поискат каквото е тяхно, за нас (разбирай него, бащата на народите) няма нищо да остане.”

  така че ясно е откъде и как има у нас комунистически мутанти като дпс, дето уж платило за създаването на друг подобен мутант като атака, и поредица от други подобни образувания. всички те имат обща генетична подложка – човекомразещите. които нямат нищо общо с българите, които са хуманисти според делата им.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.