От “Атака” разкриха причината за буйстването на Сидеров

Пред БТА депутатът от “Атака” Десислав Чуколов заяви, че Сидеров бил в Германия по здравословни причини.

Това обяснява защо Сидеров, както твърди “Дойче веле”, е обиждал на “арийци” и “нацисти” германските стюардеси по време на полета с “Луфтханза”.

Само медицината може да отговори на загадката как един такъв изявен ариец, като него, ще обижда на ”арийци” арийците.

27 мнения за “От “Атака” разкриха причината за буйстването на Сидеров”

 1. Нападки към стюардеси на Луфтханза с “обиди” като арийци и нацисти едва ли е проблем за тях. Проблемът им идва от удивлението, че тези думи не идват от гражданин на Русия от нейния Далечен Изток, а от българин, това ги разконцентрира и им пречи да си свършат и без това не особено качествената работа напоследък.
  А за здравословните причини, доколкото мисленето е продукт на мозъка, охотно вярвам, само че в конкретния случай се съмнявам някъде да помогнат.

 2. Въобще неможе да се вярва на Немците – въпреки че ите се пишат за Българи “Ариици”.Едва ли точно г-н.Сидеров назнае че Балкана е в ретроспективен план от 200 000г. назад до днес Ура-Ара / Ария / България – и ние сме така наречените арийци.Или че славяните (Германците включително)са Скандинавски племена (Сърби/Словенци/Чехи/Поляци/Словаци/Руси/Белоруси/Украинци)които живеят от хиляди години около България и са се научили да гожорят на развален Български.
  Неможе да се вярва на Германците – защото точно фирма Бош скоро усъществи поръчката на “Турция” Митът Батак (слагам я в кавички тъй- като тази страна е населена с над 40% етнически Българи 25%кюрди 20%цигани 5%евреи и някакви други). Немските фирми Хенкел и Басф произжеждат съвсем съзнателно в “Турция” отрожни хранителни добаки които се внасят в Бъгарските храни съвсем умишлено.

 3. Той че не е добре човека го знае цяла България от 7-8 години, обаче друго си е да го потвърдят неговите.

 4. “Само медицината може да отговори на загадката как един такъв изявен ариец, като него, ще обижда на ”арийци” арийците.” – Ще отговори не само медицината ами и Яне Янев, чийто фенерче си е направо фенер и то Диогенов.
  А иначе, то си верно, че да/се обиждаш на ариец след като ти самият се смяташ за такъв не си е обида а направо зов за помощ от партиен геносен, който по некои спиритически съображения е объркал униформите на стюардесите с едни други такива.

 5. Добре,че е имал дипломатически паспорт.Което обаче не отмива срама от постъпката му.

 6. Ако тук има някой, който никога не се е напивал или не е правил глупости, нека критикува Волен Сидеров за това. Ама не правели така „европейските” политици… Хубаво, да не го правят. Ние не сме европейци тогава. И политиците ни не са „европейски”. Ние сме балканци. Българи сме. Да, пием, понякога повече. Можем и да се напием, можем да се скараме, можем и да се сбием дори. А после?… После можем да си простим. Да се прегърнем. И да се напием заедно…. Вижте повече
  За Волен Сидеров нека съдим по действията му като политик. Ако има разочаровани (аз също съм от тях, признавам), нека да го критикуваме за политика, не за личния му живот. За все по-голямото упорство в подкрепата на една, по мое мнение, небългарска партия; за отстъпките, които прави, за излъганите надежди (ако има такива). А кога колко пил… негова си работа, да не му броим чашите! За него времето ще отсъди според това, което е направил за България. Аз се сещам за Ботев с „На прощаване”, а не с това, че е разплаквал майката на проститутките във Влашко. (За тези, които ще ме упрекнат че правя неуместни сравнения: Не сравнявам, давам пример).
  А пиене тук е имало и ще има. Както ще има и български национализъм. Имало ги е още когато някои са разговаряли с конете си. Ще ги има и занапред, докато по тези свещени земи има останал дори един истински българин.

 7. Пилота на самолета на ,,Луфтханза,, е казал,че на борда ,,има неуправляем пътник,,.Всякакви коментари са излишни!

 8. Във форума на АТАКА съобщиха че говоритялят на Външно Министрество го отнася – той е бил и при тройното управление същия и Б.Б. не го е сменил досега.Това май все – повече започва да бие на случая с магистрала тракия – тогава пикаещият във фонтани “комунист”(етнически Българин с еврейско самосъзнание) доста се гаври с Волен , тозипът обаяе ще им се стъжни играта на някой Сидеров поема ДАНС от Великден , на същата дата ще празнува и Рожден ден. Почелавам му успех и твърдост до край.

 9. “Сидеров разказа подробно какво точно се е случило по време на следобедния полет със самолет на “Луфтханза”, в който пътувал на частни разноски във втора класа. Главните действащи лица в случката били един стюард и колежката му стюардеса, които го попитали какъв е по националност. При отговора “българин” двамата реагирали “как да кажа – с ехидни усмивки, което лично мен ме засегна и им направих една така, по-остра забележка, че не трябва така да се отнасят. От там нататък те решиха, че трябва да изясняват кой съм, защо правя такива забележки и се държаха според мен доста извън правомощията, които имат”, обясни Волен Сидеров. Депутатът категорично заявил, че нямат право да демонстрират подобно поведение към него, само защото е българин. “Това не значи, че ние сме втора класа хора”, възмутил се Сидеров. ”

  http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=74027&format=html

 10. Господарите на Долен Сидеров са в Москва.В първата година от създаването на Атака-интернет-страницата беше на български език и на английски и…руски език. Сега не е така,но по идеологията на Атака може да идетифицират чии интереси защиата Атака…”и уход Болгарии из НАТО. Атака также выступает против членства Болгарии в Европейском союзе….
  -http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1%82%D0%B0%D0%BA%D0%B0_(%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D1%8F)

 11. Аз също не мога да кажа бил ли е пиян, както нагло се твърди в медиите, и немските, и нашите, но мога със сигурност да кажа, че е свръх човешките възможности да устоява на огромния психологически натиск, който му се оказва години наред, след като дори Бойко Борисов преди 2-3 години, в момент на откровеност, беше възкликнал, че той не би издържал на подобно напрежение. Предполагам, че нервната система на този достоен във всяко отношение човек, е подложена на непрекъснато изпитание вече 20 години наред, след разочарованието от СДС, което и милиони българи изпитаха, докато се стигне до този момент, кодато е стресиран не толкова от долните инсинуации на безскрупулните си политически противници, колкото от ескалиращото предателство на най-близките си съмишленици, ако изобщо са били такива, а не внедрени червени провокатори и користолюбци. Едва ли някой би издържал в подобна среда, каквато е нашият 20-годишен пъклен посткомунистически преход. Сигурен съм, че поколенията ще издигнат паметник на този достоен българин.

 12. Сигурно са го събули по чорапи и са почнали да го опипват германските стюардеси – съмнявайки се за терорист талибан и фюрера не е издържал! :))))))))))))))))

 13. Ах тези подли служители на Луфтханза, човека си седи спокойно на седалката вързан с колана и си пийва минерална водица, а те в заговор с комунистите, циганите, турците, евреите, антисемитите, черните , ку-кукс-клан и всички останали които не са от Атака, се напиват в бара хвърлят храна по пътниците бият се и накрая като идват полицаите да ги окошарят почват да крещят и да сочат Сидеров с пръст и да викат “той беше той беше аз видях”, ах, мръсни крадливи и лъжливи германци. Съд за тях.

 14. Господин Инджев, надявам се да нямате тайната амбиция да отваряте психиатрична клиника. Тези коментари дават материал за поне доцентура по клинична психиатрия. Най-радващ е субектът бг-победа, на който сигурно може да се кръсти нов вид психично разстройство. Имаше точно наименование на фикс идеята да си Наполеон, не помня точно как се наричаше, та неговото сигурно ще е нещо подобно (но с ариец или с Велик Българин). Не мога да разбера защо точния Ви, доста семпъл коментар отприщи такъв поток от психично неуравновесени изказвания. Може пък да е пълнолуние. Или епидемия.

 15. Българският национализъм е безсмислен и безпощаден.

 16. Колеги, отделяме твърде много време на един психически неуравновесен човек с наполеонов комплекс, за мен е по-важно, от външно министерство да кажат, как Сидеров, и на какво основание се е сдобил с дипломотически паспорт, или това е част от специалните благини достъпни само за някои от родните депутати.

 17. Великолепно казано, г-жо Божанова, пълна безпомощност пред природните стихии вътре в нас и неподправена гордост от това.

 18. Сидеров е явно едно типично “леке” от не най-приятен тип. И коментарите тук за това, че, видите ли, той бил балканец и си попийвал и това си му е право, са си направо слабоумни. Ами ако в същия самолет летеше арабин, може би щеше да е редно, както си му е право, да отреже главата на стюардесата, защото не носи фередже?

  Или пък коментарът за това, как го били попитали за народността му. Друго малоумие. Никой от обслужващия персонал на коя да е авиолиния никога досега не ме е питал за произхода ми. Такова нещо просто не се прави, няма и защо да се прави. Така че такива брътвежи са с адресат редовните посетители на квартални кръчми с размекнати от ракия мозъци.

  Въпросният “политик” е един обикновен келеш, който в България е намерил благодатна почва за изява на простащината си. Това, че “За него времето ще отсъди според това, което е направил за България” няма какво много да се говори. Той просто нищо не е направил. А личният му живот изобщо не ме интересува. Лошото е, че такива като него, Желева, ББ и прочие създават представата за България и българите. Една не много приятна картинка…

  Опасявам се, че може да стане следващия министър-председател. На България… При този електорат… Господ да пази!

 19. Но в мен остава един въпрос:Сам ли е пътувал в самолета Сидеров,че досега не се появи някой очевидец?

 20. “Сидеров бил в Германия по здравословни причини.”- нека, там със сигурност психиатрите са по-добри.

 21. към: костовист

  АТАКА е Българска Народна Партия в истинският смисъл на думата.Сидеров няма господар – както нямаме господари всички Силни Българи които го следваме. И правиш ли се , или незнаеш че “Офисът” на комунизма се е всеоще на същият адрес вув Вашингтон – където потъва печалбата от жестоката екплоатация на Българският Народ вече 66г.! Копеле мръсно! И Русия няма господари затова Ви е яд г-н.Путин успя да усвободи Руският Народ от Вашите Господари – американските евреи. (които преди- това бяха османлии)а сега са “евронаблюдарели” и натовци. Проклинам ви да… ващта мама!!!

 22. Към неТърпелив:

  Публикувам този истерично неграмотен бълвоч, с извинение към публиката, за да се види що за защитници си има Сидеров.
  Още веднъж се извинявам на читателите ( сложих само многоточието на мястото на глагола в псувнята) – останалото в свинщината си е “заслуга” на автора.
  Това е също така поздрав за поклониците на “г-н Путин”…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.