Коктейл Молотов срещу децата на Дянков

Вчера, 7 март 2010 г., на мълчаливия протест пред работното място на Първанов, бях от малцината, които говориха. Накачулиха ме “медии”. Няколко телевизионни камери и още повече микрофони ме обградиха и записаха това, което имам да им казвам в отговор на техните въпроси ( не е като да съм ги молил).

Понеже не видях и не чух нито дума от казаното да бъде цитирано където и да било ( а ако пропускам някакво изключение, то фактът на изключението ме оправдава за обобщението), ще повторя в резюме казаното за читателите тук.

Заявих, че подкрепям президента Първанов и неговата инициатива за повече прозрачност. Че се радвам да чуя, макар и на осмата година откакто е президент, да поиска нечия министерска оставка. Че починът му да се отворят икономическите досиета на прехода е чудесен и го подкрепям напълно. Че би могъл да даде пример с информацията която му е достъпна за хората от неговото обкръжение, наричани от всички олигарси. Че не е важно кой на кого се извинява, а е нужно избраните от нас управници да работят заедно за отваряне на всички важни стенограми и икономически досиета.

Ето по тази причина бях там и запалих свещ пред моята икона Първанов – с надежда да доразвие инициативата си за отваряне на стенограмите и икономическите досиета. Но явно злобните български медии наистина участват в сценарий срещу Първанов и не пожелаха да покажат моята искрена признателност към него, гарнирана с пожелания да продължава в същия дух.

Няма да се уморя обаче да изразявам солидарност с прогресивния му почин. Пък и той не е сам. Днес бившият министър на икономиката и енергетиката Петър Димитров не икономиса нищо от емоцията на общата позиция с Първанов. Енергично го подкрепям и него!

Най-напред ето този цитат:

“Явно има други навици г-н Дянков и това оказва влияние върху неговото поведение. На мен ми омръзнаха през последните години министри, децата на които не говорят български. От такива патриоти – аман”,декларира Петър Димитров.

Колко красиво, по човешки откровено е казано на чист български : “аман”! За да го разберат и министрите от тройната коалиция, чиито роден език не е български. Като заместник министъра на външните работи Феим Чаушев, който редовно развеселяваше с българския си език публиката, колчем речеше да се престраши да каже нещо пред нея за свое оправдание

Но и това не е всичко, което си заслужава да бъде чуто от устата на Димитров – вожд и учител на българската енергетика в годините, когато тя беше поднесена на тепсия на Путин, точно както един друг Димитров стори от България курбан на Сталин:

Петър Димитров: …” Аз гледах на 3 март, ами нито президент, нито премиер, нито министри си бяха довели семействата, господин Дянков беше отпред със семейството, явно за него това е шоу. На мен ми омръзнаха министри през последните години, на които децата им не говорят български. От такива патриоти аман. От тази гледна точка явно господин Дянков е рожба на друга ситуация, но да си ходи в тази ситуация”.

Тази “ситуация”, с извинение за превода на български, се нарича Америка.

Водещ: “Патриотизмът не се измерва само с говоренето на български език обаче. Тук ще се съгласите, че не това е мерилото.

Петър Димитров: Ами то аз не знам как българите произвеждат децата си, моята дъщеря говори български и живее в България, макар че съпругата ми е чужденка”.

Това с цялото си нахалство заявява Димитров, чиито партиен лидер Станишев не знае как се “произвеждат” , а още по-малко как се отглеждат деца. Нито българският му беше за пример. На Сергей Дмитриевич не му е ясно съгласуването ( освен онова с Москва). Не му се получава мъжкият род, там където е всъщност женски ( честит осми март! ) говорейки от парламентарната трибуна за “един ясен симбиоз” . Защото Станишев не просто е учил на руски и не просто е живял там, където е проговорил на този свой майчин език , но и български гражданин дори не беше доскоро със своя съветски, по-късно руски паспорт.

Освен тази скоба обаче, искам да се отвори една много конкретна стенограма. Ще се позова на днешното категорично твърдение на Петър Димитров пред НТВ :

ЗАПИСВА СЕ, ВСИЧКО СЕ ЗАПИСВА, ФИЛМИРА СЕ”!


Запомнете тази наистина важна отправна точка за правото ни да питаме в какъв филм сме живели.

Искам да знам на базата да записаните доказателства на какво се основаваха твърденията на министър Димитров от 18 януари 2008 г., че българското правителство водило “Сталинградска битка” с Путин по време на посещението му в София и го е принудило да отстъпи един процент за дяловото участие на България в споразумението за “Южен поток”- нещо, което руският министър на промишлеността и енергетиката Виктор Христенко моментално опроверга в руските медии с присмехулната фронтова фраза “не сме ме отстъпвали нито крачка”.

И как няма да е присмехулна: представяте ли си Димитров срещу Сталин, Димитров срещу Путин!?

Очаквам да бъде отворена стенограмата. Така честта на Димитров като български патриот може бъде защитена. Нали всичко се записва – дори и да му се е привидял “Сталинград” в съответния софийски Пиано бар на вечеринката с Путин на 18 януари, дори и да е било в пияно баровско състояние, фактите са важни!

Преди да бъда опроверган със записаните , или филмираните факти, ще продължавам да мисля, че Димитров е патриот, но на руската кауза. Христенко на практика го обяви за лъжец, а той не защити нито себе си, нито България. За неговото лично опозоряване трябва да се тревожи само той и партията му, може би. Но за България – просто няма право я разиграва като (пред) мечка.

Изобщо, уважаеми читатели, когато от години се опитвам да обясня, че България не е разделена на ляво и дясно, а на проруско и прозападно течение т.е. у нас се бори 19-ти с 21-ви век, някои се обиждат и се обаждат с обиди на “русофоб” от окопите на техния 19-ти век. Замерят ме с коктейли Молотов, вместо да си ги пият в техните механи, които отдава са станали тесни за мъчително модернизиращата се България.

Агресията на Димитров сваля всякаква маска: “ янки гоу хоум”, заявява на практика той и се нахвърля дори на децата на врага. Пъди го обратно в “ситуацията”, която дори гнусливо не иска да назове като Америка. Демонстрира отново, че за него тук е РБългария – Руска България, в която самият премиер и негов партиен лидер олицетворяваха до вчера с гражданството, етническия си произход и езика си руското. В РБългария обаче, по логиката на Димитров, няма място за министри с деца, които не говорели български!

53 мнения за “Коктейл Молотов срещу децата на Дянков”

 1. На екс-премиерчо, който по ирония на съдбата носи гордите инициали С.Д.С. (а може и Сэргэй ДС) мъжкият род поначало не му се получава 🙂 Та в тон с призива за прозрачност аз бих искал да узная дали наистина сексуалната му ориентация е “наабарот” 🙂

 2. Иво, единствено ТВ 7 излъчи част от казаното в 19. 15 – точно до момента, че е добре “нашият доблестен президент да прояви същата прозрачност и по отношение на спонсорите си” (и за тези, които се радват на добро здраве и на прокурорска опека, и на онези, които вече приятелският огън на конкурентните банди е преселил млади в един по-добър свят).Но така е- цензурата беше пълна.
  Иначе троглодитът Петър Димитров е доказателство, че каскетлията комуняга е повече палеонтологична, отколкото политическа и човешка категория.

 3. Другаря П. Димитров отново се изказа неподготвен, както за съжаление го правеше през целия период на министерското си “службуване”. Този другар ще остане в историята ни, като най некомпетентния и ниско интелигентен министър на икономиката, затова едва ли трябва точно на него да се обръща толкова внимание.

 4. Браво на Дянков, че на Национален празник си е довел и семейството, както се прави в Америка. Срам за П.Димитров, дето не знае, че така е редно, срам и за “националните” вождове президент и пр., които неуважително за празника са си оставили семействата някъде другаде, както се прави … че къде ли?

 5. Повече от 50 години ни насъскваха срещу американския империализъм, какъвто никога не е имало, защото САЩ никога не са били империя, за разлика от Русия, сега намериха най-после на кого да си го изкарат – на Симеон Дянков, защото е предпочел да живее и работи в Америка, а не в Русия. Но, дори и в годините на соц-а, партийните функционери предпочитаха да изпращат децата си на Запад, вместо в Москва. Големи демагози са. Затова, не бива да допускаме да се върнат на власт, защото с нас ще е свършено.

 6. Гледах Ви в новинарската емисия на TV7. Благодаря, че Ви има. Хората наистина са уморени от борбата си за оцеляване, но във ваше лице се вижда светлинка в мрака.

 7. Страхотна статия господин Инджев ! Браво, брилянтен сте както винаги.

 8. Забележително беше присъствието на уникалния тъпец Пешко Димитров по Нова.Лора едва се сдържаше да не прихне от смях.И не си заслужава цяла статия анализ.Една проста крива лопата е видна отвсякъде.За всички е ясно,че ГМО продуктите отдавна са навлезли в България,като човешки мутанти от БКП/БСП.

 9. Велислава Дърева е изумителна.Днес коментирайки стенограмата на Първанов по ПРО ТВ заяви,че президента бил единственната политическа алтернатива на ГЕРБ.И това при положение, че вместо да е алтернатива на дадена партия той трябва да е президент на всички, а не на някакъв свой полит проект.Първанов се опитвал да води политически дебат но бил вкарван в махленски такъв.От стенограмата изтекла и класифицирана информация в смисъл ,че Дянков бил глупак пречел на кабинета и трябвало да бъде махнат.Гледах,слушах и се ощипах да видя дали е истина.Истина е ,питайте другия гост Стояна Георгиева,която никога няма да заслужи орден от този президент като госпожица Дърева,както и Вие господин Инджев.

 10. В този великолепен памфлет има точна характеристика на морала на днешните масмедии. /”Масмедии” – звучи ми точно в смисъл на масовост, масова култура, попарт или казано по нашенски – ширеща се чалга в пряк и преносен смисъл – във вестници, радиа и телевизии./
  Има и един точен анализ на злободневието и то в дълбочината на процесите – драматични за жалост. Колко напорист и трудно преодолим се оказва гоцевизма!
  – социализъм+ДС+КГБ.

 11. Винаги съм завиждал на г-н Димитров за желязната логика. Върхът на логическото мислене беше обаче преди 3-4 години, когато в предаване на варненеца Неделчо Михайлов, на въпроса- Защо бе, аджеба, направяихте коалиция с ДПС, като и НДСВ ви стигаше?
  – Вие да не искате в България да стане като в Косово?!!!!!
  Царят поне за едно е прав. За ЧИПА!

 12. Г-н Инджев, приемете най-искрените ми и сърдечни поздравления като за тази статия, така и многото ви предишни коментари. Бих искал заедно с това да обърнете внимание на факта, че колкото повече говорим за подобни лекета, от които явно изобилства България, толкова повече сила им даваме. Подобни излияния би трябвало да бъдат отминаване с презрение и присмех, защото има достойни хора и каузи, които заслижават много, много повече внимание.

  Поздрави
  Pestwurz

 13. Велик си Иво, жалко че малко хора имат достъп до това което пишеш!

 14. Браво Иво…Драган Цанков бе казал не ви ща ни меда ни жилото,не щем Руското бе таварищи, не щем го.Стига толкова.

 15. Не съм гледал официалните лица на 3 март, но ако Дянков е завел децата си, това заслужава адмирации, не упреци. Колкото до Димитров, Петър Димитров ще кажа само едно “уф”, спазайки принципа да не квалифицирам хората, а само постъпките им.

 16. Към ДСБар:

  За чест на PRO.bg трябва да кажа, че ме бяха поканили, но отказах да споря с Велислава Дърева – може перото й да е всякакво, но позата й на независима журналистка, в качествоото на висш партиен кадър на БСП, ми е непоносима…

 17. Няколко ключови цитата от статията на Аспарух Панов от блога му под заглавие “Руското лоби в България е по-опасно от самата Русия”- http://bgpolitics.ning.com/profiles/blogs/ruskoto-lobi-v-blgariya-e?xg_source=activity
  “Ако са замислим кои всъщност са „против” разполагането на американската ПРО и са „за” руския вариант на АЕЦ „Белене”, ще видим, че това са Русия и руското лоби в България. Аз лично много повече се страхувам от това лоби, отколкото от Русия. На руското лоби в България дължим изключително много – и организираната си престъпност, и корупцията, и „енергийния рекет”, на който сме подложени, и неспособността на БСП да се трансформира в една модерна европейска партия, но най-вече дължим тази мазна и лепкава „кадесарско-кагебистка” блатна тиня, в която продължаваме да газим, дори и вече като членове на НАТО и ЕС. Ако искаме да обобщим докрай, на руското лоби дължим възраждането на комунистическите елити в България и неспособността да се разграничим от комунистическото си минало. С едно изречение – на руското лоби дължим нестаналата декомунизация в България.” и още
  “Колкото до руската политика спрямо България, прекрасната поговорка „Не ти ща нито жилото, нито меда” важи с пълна сила. Тя може дори да се актуализира по
  следния начин: „Не ви щем нито октоподите, нито тръбопроводите!”

 18. Може би не по темата, но по предишната не мога да разбера защо, ако Първанов е “чист” не изкара публично справки за имоти от Имотните регистри на държваите в които твърдят, че имал такива и при липсата на съвпадение със “слуха” да опровергае всички спорове. Явно обаче това не е задравословно.

 19. Гледах интервюто с тоя простак П.Димитров тази сутрин, бати тъпото парче…Измежду всички
  “бисери на мъдростта”, които изръси изплю и едно камъче. Цитирам по памет:”Некадърника Дянков взел едни 75 милиона, внесени от Правителството на Тройната коалиция в едно частно дружество, във връзка със строителството на АЕЦ, Белене и взел, че ги върнал обратно в държавният бюджет.” И тъпака Димитров си задава риторичен въпрос и сам си отговоря:”И какъв е, ако не е некадърник?!”

  То аслъ за 8 месеца Дянков още не се е научил да краде като ДЪРТ комунист и в техните очи явно е некадърник, ама поне да беше уточнил …като Багдадският крадец. Не оня от приказките, ами от далаверата “Храни за петрол”.

  Та изплютото камъче от простака Димитров май обива в трандафора на Гоце.И Гоцето като я е подкарало на прозраност да пуска стенограмите с Бойко, с Трактора, със съветниците си, с Путин, докато свършат стенограмите и стане хептен прозрачно…

 20. Г-н Инджев, търся и чета с удоволствие вашите статии. Честно казано не гледам телевизия, но винаги ми е интересно да чуя и вашето мнение, което за щастие намирам във вашия сайт. Не живея в София, за това и не бях на снощната инициатива. С искрено уважение.

 21. Мразя те, мразя, враго льо
  и твойта жена-врагиня
  и твойте малки врагчета.

 22. Поздрави,г-н Инджев!Бьдете сигурен,че българите постепенно проглеждат за истината и рано или късно всеки от т. нар. политически комунистически и ДС псевдоелит ще получи заслуженото си място на бунището на историята!

 23. Поздравления г-н Инджев за това, че вчера бяхте пред президенството.Това, че сте били там и какво сте казали го научих от “Дневник“.
  Наистина са присъствали малко хора, но дано започне гражданското общество да се събужда и да реагира на неправдите. Вече го казах, но това общество има нужда от журналисти като Вас.

 24. Признавам си, че и аз се зачудих като видях тези симпатични дечица на 3-ти март, но нали не сме свикнали да виждаме такива работи.След малко обаче си казах: Браво на министър Дянков!Че той показа на целия политически елит как се уважава национален празник.Достоен човек. А този другар Петър Димитров има изкривена представа за шоу.Мога само с презрение да гледам на неговите думи.Защо ли говори на български, а не премине директно на руски.По ще му приляга.

 25. Г-н Инджев, като имате предвид що за министър беше Димитров, ще можете и да си представите какви представители на България са назначени от него в Евроинституциите. Практиката е такава – плаща им България, докато Евроинституциите плащат нещо като командировъчни. За съваление познавам няколко такива БГ-представители, които завидно еднакво правят следното: постоянно се оплакват колко е лошо в Европа (сякаш са докарани насила), нищо не им харесва (дори немската бира), дразнят се, че е прекалено чисто по улиците и всичко е поддържано и пр. В работното си време, което е сведено до 1/2, се пие кафе, обикалят се коридорите (и магазините с намаления), разнасят се клюките и … се правят обобщения колко ние останалите, назначени с конкурс тук, се ‘връзваме’ да работиме. Естествено, изводите са отново за имиджа на страната (тук никой не знае за Димитров – докато беше министър той беше нелаегален за Брюксел – никаква комуникация). Е, не остава друго, освен да се надяваме, че новото правителство ще назначи адекватни експерти да представляват страната ни, след изтичане на договорите на настоящите паразити.

 26. Понеже доста хора не гледаме телевизии не е зле г-н Инджев, когато е поканен за участие в някаква телевизия, да обяви за часа и мястото (кой канал) в блога си, та да могат повече хора да видят и да чуят предаването. Така се прави от много хора, които имам блогове…

 27. А другите официални лица не водят ли децата си на чествания на национален празник?! Не ги ли учат на патриотизъм? Ама, защо им е да са патриоти? Иначе току-виж тръгнали да питат утре мама и тати от чий фонд са ограбени парите за луксозните придобивки и колко кожи са смъкнати от гърба на данъкоплатците. Съвестта не е предпочитан спътник за тези хора, явно.

 28. Г-н Инджев, искрено Ви благодаря за душевното удоволствие, което ми доставя четенето на Вашите статии. Искам също така с чувство на срам да си призная, че само от мързел не излязох вчера да запаля свещ пред Президентството, за което съжалявам. Поздравления, и … моля Ви, не спирайте да пишете.

 29. Иво,

  сигурно сте прав. Въпреки това съжалявам, че не сме успяли да ви видим днес сутринта. Със сигурност щеше да бъде стойностна, особено ако се има предвид, че щеше да си след Кольо Парамов 😉

  Поздрави,

 30. Абе Инджев, що не си ходиш с добро… .
  Намерил си кого да обявяваш за “икона”…ами вземи си го у дома и си го окачи на стената този Първанов да му се радваш толкова.

  А за децата на Бг имигранти по света е по-добре да не пишеш. Не е твоя работа кой и как ще си учи децата, и на какъв език ще говорят. Нека не говорят на Български- каква полза имат да говорят на Български?? Да ти се надува родният Патриотизъм?

  Абе Инджев, не виждаш ли че 80-90% от днешното Българско население не може една правилна дума да изпише на Български, пише “убеждавам- обеждавам” и говори като че ли пее чалга? Каква България, какви пет лева бе Инджев?

 31. Поздравления и от мен. Винаги съм харесвала написаното от вас и го чета с удоволствие. Пожелавам ви здраве и не се променяйте, бъдете обективен.

 32. Браво,г-н Инджев!На места статията ви е на ниво много над нивото на интелекта на П.Димитров,което за жалост означава ,че ако успее да го прочете не би разбрал почти нищо !!!

 33. Ot разговарa с Валерия Новодворская – «желязна лейди» на Русия:

  За да стигнете до Тбилиси сте летели през Киев, а за София полетът е директен – бихте ли ни гостували?

  О не, аз практически почти никъде не пътувам вече, но не можех да откажа на грузинците – те се нуждаеха от нас. Както «Бърза помощ» отива само при болни или нуждаещи се, тъй и ние.

  Че за какво да посещаваме България – тя е в Европейския съюз и в НАТО. И без нас, няма да пропаднете. Всичко си е във вашите ръце. Пък икономическият потенциал се набира постепенно, съвсем не е лесен процес. Ето сега например Украйна – за какво да ходя там? Какво да правя – да им устройвам нов Майдан ли? Имаха пълната свобода да избират, но много от тях решиха да си продадат гласовете. В Естония е малко по-различно – там си имат един руски анклав от около 30% от населението, който пречи. А на българите, какво им пречи, освен те самите?

  Но все пак Русия ни натиска за енергийните си проекти…

  Че тя всички се опитва да натиска, дори и Германия. В цяла Източна Европа, последно в Чехия, също се опитва да купува собственост. Ама вие сами мислете, акъл имате – за какво да ви уча очевадни неща!

  А има ли начин да се промени Русия?

  Русия проигра златния шанс, който получи през 1991 година – това бе Божие чудо, изпратено ни от небето… Но ние не се оказахме подготвени за свободата. Изплашихме се. Защото да си свободен означава да си отговорен. Далеч по-лесно е някой друг да решава вместо теб.

  Цялото интервю е на сайта Eurochicago

 34. Ако още един, такъв защитник като П.Димитров на г-н Гоце се появи – не импийчмънт ами с екстрадиция ще го сдобият.

  😉

 35. Уважаеми CARROT, недейте така, моля ви се! Първаноо… пардон, Първанов е нещо повече от икона за господин Инджев. Бих казал, че в сърцето си господин Инджев носи малък, неръкотворен, добре поддържан параклис, натъпкан с икони на Първаноо… ов. 🙂

  Хайде сега прочетете целия текст на Иво Инджев по-горе отначало докрай. Внимателно го прочетете 🙂

 36. Г-н Инджев, не на български, но АШКОУЛСУН за статията!:)

 37. Приятелю, нищо не си разбрал! Всъщност една статия ли сме чели???:)))))

 38. това, че заради г-н Първанов \по точно защото се опитахте да го оклеветите\ Ви изгониха от една медия, не Ви дава правото да се правите на човека – “глас божии”.омразата към Русия не Ви прави по-интелегентен от Петър Димитров – него не са го гонили от държавни и др.постове като Вас, и вярвайте ми са Ви гонили съвсем заслужено!

 39. Едно дс-мероприятие на гоце и боце /наложено им от кгб/ ,за отстраняване на неудобния г-н Дянков….. Представете си ,ако се отворят/осветят/ стенограмите на президентството /за 8-те години/ … какво с е в е р н о с и я н и е ще се получи – ленинградско…..

 40. Tezi drugari sa palni idioti.
  Bih kazal kreteni, no na tiah si im lichi po vnshnia vid.

  Iavno idioti sa ni upravliavali. I to ruskiie idiotcheta.

  + drugite chujdoezichnici s orientalska nasochenost = “situaciata” u nas

 41. г-н бившия министър има послание към Дянков в смисъл,как не е редно малки деца да гледат хора с пушки,ножове и други армейски атрибути,а още повече,да присъстват на живи стрелби—тука слагам една иронична усмивка,или Петър Димитров се притеснява,че малчугана го готвят за бъдещ президент,та затова отрано таткото прави въвод в протокола патриотичен.За миналите поколения,семейството беше някаква ….там…единица….

 42. Г-н Инджев,чета с удоволствие вашите статии.

 43. GOSPODIN INDJEV,JIVEIA V SASEDNA GARCIA I DENIAT MI ZAPO4VA S NAPISANOTO OT VAS.PODKREPIAM VI NAPALNO I VI BLAGODARIA!

 44. Добре е, че се случиха последните събития за да си припомнят позабравилите какви са простаците с червени ботуши внос от Москва.

  Как не го догреша да се занимава с децата. И пак като простак които не се усеща как се излага, доказа точно обратното на това което искаше да каже. Това, че един родител трябва да предаде своите завети на децата си, и как по-добре от това, като ги заведе на самият празник.

  Но както сред коментарите се спомена, ако заведеш детето на такъв празник има риск то да възприеме нещо свято и после да не иска да поеме щафетата за поголовен обир и подялба на България между коалицийте. Или още по-лошо – да не слуша радио Москва.

  А следният коментар на г-н Инджев ще го разпечатам и ще го сложа в офиса на работа – “Колко красиво, по човешки откровено е казано на чист български : “аман”! За да го разберат и министрите от тройната коалиция, чиито роден език не е български.”

  Ще призная, че в началото цялата работа ми изглеждаше като поредното театро което власта раиграва когато има да се направи голяма сделка с голяма лапачка, и все още не съм сигурен, но ще направя курбан с един петел дано да е истина и дано това да е камъка да катурне червената машина да се продъни вдън земя.

 45. Гнусно! Гаднио и гнусно! За другарите, няма нищо свято. Няма граници които не може да се преминават. Няма правила, Животинслка злова и примитивна ненавист. И с децата са готови да се разпраят, за да унищожат родитела.
  Подкрепям изцяло Симеон Дянков, а Петър Димитров трябва да бъде заличен от общественният живот заради коментарите за децата на министъра на финансиите.
  Само ги вижте: Гоце, Петър Димитров, Румен Петков, Румен Овчаров, Емилия Масларова, Кирил Добрев, Станише, ….. иде ми да поваърна.

 46. Хора , простете на г-на П.Димитров. Той още живее в 20-ти век. Тогава найстина не се допускаха съпруги и деца да присъстват на конгреси и партийни събрания. Шоуто бе само за посветени. Но 3-март е нещо друго . Явно “големците” пак са се объркали къде са се построили и в кой век живеят и какво си честитят.

 47. Моите деца, родени извън България, ще говорят български, но никак не е сигурно, че ще разбират тази Първаново-Доганска държава, защото аз съм на 2000 км и не я разбирам. Всъщност всички в един глас трябва да плачете, че няма нищо, което да задържи тези деца (на Дянков)в България, ако зависи от тях. Не е нужно и червените другари да гонят Дянков от родината му, той сам ще си замине като се убеди, че в България дори гравитацията не е това, което е. Да си вървят българите, които не си падат по алчната руско и турскоезична агентура – не може да се въздържи да мечтае другарят Димитров.

 48. Пешо Димитров – на път към кроманьонеца…
  На крачка от Желю.

 49. Nakade otivame ? Ili Kade se vrashtame ? Pak shte smeniame darzavata, no mai za posledno 🙁

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.