Банков кло(у)н

Боже, как ми прескочи сърцето като чух, че имало обир на “Дондуков”. Полицията били пристигнала, сирени, шумотевица голяма. Веднага си помислих : на “Дондуков” 1 или 2? Или и на двата адреса?

Не за друго, а днес обвиниха действащия министър на здравеопазването Божидар Нанев. Твърдят, че е крал и е даден на прокуратурата. Разследването на действащ член на правителството е толкова зашеметяваща сензация, че си помислих в първия момент: “опааа,от прокуратурата продължават, подпукаха и “Дондуков” за разни обири…

Объркал съм се, разбира се. Само така ми се е причуло. Всъщност било само обир на банков клон. Някакви клоуни ( щом са проявили тази артистичност на метри от сърцето, мозъка и мускулите на седалището на властта) задигнал едни пари. Само 6000 лева.

Мен ако питате, това 6000 лева не ги броят за джобни малко по-нагоре по улицата.

Но трябва да им се признае на обирджиите: по забележителен начин са напомнили кой командва положението в нашата държава и че никой никъде не може да се чувства недосегаем. Пък ако ще да си лепне банковия клон на “Дондуков” 3.

5 мнения за “Банков кло(у)н”

 1. Отново оригинално и интересно! Поздравления!

 2. Предварително се извинявам за спама 🙂 но ще си позволя да цитирам:
  “Твърдят, че е крал и е даден на прокуратурата.”

  Много добре би се получило ако някога прочетем следното: “Твърдят, че е ЦАР и е даден на прокуратурата”
  Предполагам ще се сетите какво имам предвид…

 3. Преди известно време самият ББ каза, че всички, които си позволяват да вършат противодържавни дела, ще си го получат, независимо от коя партия са . И нещо спомена, че и в техните редици се заформяла някаква далавера, но когато е сигурно, щели сме да го разберем. Е, сега остава да разберем дали провинилия се Божидар Нанев е въпросният човек или има и други.

 4. Е-е, г-н Инджев, колкото и да е остроумно хрумването Ви, доста ще затрудните нашенските обирджии да проникнат в банките на Кайманите за милиардите на един “млад” политик, запънал се на поста си. Но пък, който открие сметките /имаше такава идея в блога/ – негови са си и ще подобри настроението на още няколко милиона души.

 5. ОТНОВО МНОГО ДОБРЕ, Г-Н ИНДЖЕВ!!! ШЕСТ ХИЛЯДИ ЛЕВА – ЧЕ ЗА ТАКАВА СУМА НЕ СЛЕДВА ДА СЕ ГОВОРИ!!! ПРЕДИШНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ МИЛВАНИ ПО ГЛАВАТА ОТ ГОЦЕ ОТКРАДНАХА МИЛИОНИ (СУМАРНО МИЛИАРДИ!)И … НИЩО!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.