// Банков кло(у)н

В БЕСЕДКАТА

Банков кло(у)н

Боже, как ми прескочи сърцето като чух, че имало обир на “Дондуков”. Полицията били пристигнала, сирени, шумотевица голяма. Веднага си помислих : на “Дондуков” 1 или 2? Или и на двата адреса?

Не за друго, а днес обвиниха действащия министър на здравеопазването Божидар Нанев. Твърдят, че е крал и е даден на прокуратурата. Разследването на действащ член на правителството е толкова зашеметяваща сензация, че си помислих в първия момент: “опааа,от прокуратурата продължават, подпукаха и “Дондуков” за разни обири…

Объркал съм се, разбира се. Само така ми се е причуло. Всъщност било само обир на банков клон. Някакви клоуни ( щом са проявили тази артистичност на метри от сърцето, мозъка и мускулите на седалището на властта) задигнал едни пари. Само 6000 лева.

Мен ако питате, това 6000 лева не ги броят за джобни малко по-нагоре по улицата.

Но трябва да им се признае на обирджиите: по забележителен начин са напомнили кой командва положението в нашата държава и че никой никъде не може да се чувства недосегаем. Пък ако ще да си лепне банковия клон на “Дондуков” 3.

Discussion

5 коментара for “Банков кло(у)н”

 1. Отново оригинално и интересно! Поздравления!

  Posted by dr | март 30, 2010, 15:28
 2. Предварително се извинявам за спама 🙂 но ще си позволя да цитирам:
  “Твърдят, че е крал и е даден на прокуратурата.”

  Много добре би се получило ако някога прочетем следното: “Твърдят, че е ЦАР и е даден на прокуратурата”
  Предполагам ще се сетите какво имам предвид…

  Posted by Един Луд | март 30, 2010, 16:02
 3. Преди известно време самият ББ каза, че всички, които си позволяват да вършат противодържавни дела, ще си го получат, независимо от коя партия са . И нещо спомена, че и в техните редици се заформяла някаква далавера, но когато е сигурно, щели сме да го разберем. Е, сега остава да разберем дали провинилия се Божидар Нанев е въпросният човек или има и други.

  Posted by Рада | март 30, 2010, 16:59
 4. Е-е, г-н Инджев, колкото и да е остроумно хрумването Ви, доста ще затрудните нашенските обирджии да проникнат в банките на Кайманите за милиардите на един “млад” политик, запънал се на поста си. Но пък, който открие сметките /имаше такава идея в блога/ – негови са си и ще подобри настроението на още няколко милиона души.

  Posted by Таня | март 30, 2010, 20:44
 5. ОТНОВО МНОГО ДОБРЕ, Г-Н ИНДЖЕВ!!! ШЕСТ ХИЛЯДИ ЛЕВА – ЧЕ ЗА ТАКАВА СУМА НЕ СЛЕДВА ДА СЕ ГОВОРИ!!! ПРЕДИШНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ МИЛВАНИ ПО ГЛАВАТА ОТ ГОЦЕ ОТКРАДНАХА МИЛИОНИ (СУМАРНО МИЛИАРДИ!)И … НИЩО!

  Posted by ANALYST | март 31, 2010, 12:11

Post a comment

Иво Инджев още във

Архив