Напук на медийния бойкот “Президент на РъБъ” излиза светкавично в нов тираж

Не вярвам медийните шефове да са обосновали пред подчинените си забраната да се пише за книгата “президент на РъБъ” (и най- вече за новините в нея) с признанието, че техните корпоративни и политически началници не им позволяват. От лицемери такава откровеност не може да се очаква!

Но мога да се обзаложа, че в редакциите, върху които за пореден път е наложена избирателна слепота, марширува аргументът: “ няма да му правим реклама на тоя ( дето ни плюе и без това)”.

Благодаря! Ефектът е поразителен. Попитайте издателството, което изчерпа за няколко дни и последната книга на склад, раздавайки дори екземплярите, заделени за автора. Няма да ви преразказвам ситуацията – който се интересува, да използва координатите на издателството. Публикувал съм ги на видно място в блога.

Изглежда доста читатели са разтълкували правилно познатото от времето на “Работническо дело” правило: щом нещо е забранено за официоза, значи е интересно.

Явно другарките и другарите на ключови позиции в българските медии не са си взели поука от едно основно правило, на което животът при комунизма би трябвало да ги е научил: дефицитът поражда търсене и прави многократно по-голяма реклама на определена стока от нейното изобилие. Това е като разликата във впечатляването от един минижуп извън сезона и голотата на нудисткия плаж, която не предизвиква особено вълнение на свикналите с нея.

За автора няма по – голямо признание от читателския интерес. Благодаря на всички за доверието да прочетат “забранената” за българските медии книга.

А на въпросните медии наистина съм благодарен от сърце, че са избрали същата линия на накокошинена слепота, която (най – малкото) им подсказва с мълчанието си държавното началство. Във века на интернет (само вчера в блога ми имам повече от 20 000 посещения) българските медийни босове доказаха отново, че продължават да пребивават в интерната на комунизма, от които не искат и не могат да избягат.

Нов, увеличен тираж, вече се върти в печатницата, но ще се появи по складовете и книжарниците най – рано в петък, 11 юни 2010 г.

83 мнения за “Напук на медийния бойкот “Президент на РъБъ” излиза светкавично в нов тираж”

 1. Надявам се, че имате предвид 11 ЮНИ, а не юли, защото ако трябва да чакам един месец…. 🙂

 2. Ще има и трети, бас държа – хората ожадняха за истина, а тази жажда трудно се утолява!

  На хаирлия да е!

 3. г-н Инджев, ако някога сте имали съмнения дали това е правилният начин да бъдете добър журналист, то сега получихте истинско доказателство, че сте прав. Пътят на честността и достойнството е трънлив, но се надявам, че нашата подкрепа като читатели ще Ви даде още много сили да отстоявате позициите си. Успех!

 4. Здравейте,

  искренно се радвам за успеха на книгата Ви, която с много усилия успях да си купя и в момента чета. За мое лично съжаление, книгата ми оказва доста негативно въздействие в личен план.
  Имам сериозна работа, добро семейство и досега никога не ми е минавало през ума да напускам България. Напоследък обаче (и преди издаването на Вашата) книга ми се въртят все повече такива мисли. Четейки Вашата книга, от изложените в нея факти, направо тръпки ме побиват и натрапчевите мисли, описани по-горе са все по силни (дори започнах да кроя и планове за напускане).

  Пожелавам Ви успех и много се надявам (макар да си давам семтка, че ще е почти невъзможно) книгата Ви да има по-дълбок ефект – като например уволнени висши служители (от службите), на които да им се потърси въсмездие за безчинствата им, поне като частична компенсация .

 5. Буди се изплашен през нощта Георги Първанов, целия в пот. Зорка го пита:
  – Кошмар ли?
  – Да, пак Иво Инджев…

 6. Страхотна новина, Иво! Много се радвам!!! Заслужаваш цялото това внимание,както и интереса към книгата ти! Книга, която зорлем те накараха да напишеш, с безумното им /или по-скоро малоумно/ отношение към теб!Колко, четири години ли ще станат от опитите им хем да те притискат до стената, хем да се правят, че те няма?! Тази ситуация ми прилича на Сизифов труд – да се опитваш да запушваш огромен поток с кал и примитивни средства /методи/, с ясното съзнание, че рано или късно тази енергия ще избие, ще се излее отгоре ти и ще те размаже завинаги и безвъзвратно….. Но какво ли не прави човек,когато страда от интелектуална и политическа немощ?!

  Много,много се радвам за теб!!! Даже не само втори тираж, ами и втори том започвай!!!!

 7. Да , 11 юни ( това е “класическа” грешка за мен – често подминавам от разсеяност подобни “подробности”).

 8. Поздравления г-н Инджев. Това че е изчерпан тиража на книгата ви е страхотна новина. Това означава че има глад за истината и колкото повече се чете, толкова този глад (и търсене) ще се увеличава…

  И като при всеки един пазар – колкото повече търсене, толкова ще има и повече предлагане – т.е. това ще създаде допълнителни стимули за качествена журналистика. Това може би ще даде възможност за по-голям пробив и на вестници, списания и телевизионни програми с “качествено съдържание”, чието съществуване ще има “бизнес” смисъл, т.е. ще могат да се издържат финансово..Ето по този нчаин може да се промени медийния пазар, а оттам и политическото поведение на нашите елити.

  Вашата книга е една добра стъпка в тази посока.

 9. Боже, какви медийни босове? Пионки,кукли на конци!!!
  Поздравления,г-н Инджев!!!

 10. Иво, много се радвам че си толкова активен и непримирим. Някой беше казал, че човек е 70% вода и 30% смелост. Не знам колко % вода си ти, обаче си много смел, за което ти благодаря 🙂 Продължавай, и бъди здрав!

 11. Установил съм, че в България има не толкова дефицит на специалисти (за което се прибрах след 18 години в Калифорния) а по-скоро дефицит от почтени, неопетнени родолюбци.
  С радост установявам, че това се променя. Може една лястовичка пролет да не прави, но показва че пролетта сама ще дойде. Браво, господин Инджев!! За България има надежда…!

 12. За съжаление, изпитвам абсолютно същото като BOBSON, дори плановете ми за напускане на България са в ход. Надявам се да посрещна зимата на друго едно място.
  Не съм се добрал до книгата на г-н Инджев, макар че често чета блога му и го подкрепям още от времето, когато го изгониха от бТВ.
  Държа да кажа, че съм един образован, реализиран човек, който до последно имаше илюзии, че България все някак ще загърби миналото и ще започне да се превръща в по-нормална държава. Обвинявах донякъде колегите си, които абдикираха и емигрираха преди години. Е, явно са били прави.
  Успех на г-н Инджев, и дано да стават все повече хората като него в българската журналистика

 13. Държава управлявана от комунистически престъпници и доносници като Г. Първанов,няма да има бъдеще. Бях патриот и смятах емиграцията за престъпление към паметта на рода ни, но сега разбирам, че за синовете ми няма място в държавата на Гоце.

 14. Последното изречение на K O S S е най-точната визия и отговор за “юнския” преврат в мисленето на обикновените хора и поведениеото на този т.н. елит,особено на попадналия в небрано лозе.

 15. Стархотна книга г-н Инджев! Продължавайте в същия дух!

 16. Г-н Инджев, все още не съм имал време да отида до някоя книжарница за да купя книгата Ви (а както разбирам, в момента тя не е налична), но във връзка с ОГРОМНАТА нужда нашата държава да има почтени управници (вижте и мнението на Bobson) имам едно малко наивно предложение/молба. Г-н Инджев, моля кандидатирайте се за Президент! Нека най-после имаме избор, но истински такъв, а не все същите лица(или задници…), които ни се предлагат през тези 20г. Сигурно ще е трудно, но като следя какво се случва с Вас през последните няколко години, не виждам да Ви е било лесно. А по повод книгата Ви, въпреки че повечето от фактите са известни, ще я купя. Всеки заслужава да пеяели от труда си. Вие също. Успех!

 17. Иво , ако от авторската квота ти е останала някоя броика прати един екземпляр на Зорка с автограф . Отвъд океана тръгна една нова вълна – Г-жа Буш , Г-жа Гор и тук все някой може да го развалнува истината.

 18. ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА КНИГАТА Г-Н ИНДЖЕВ ….ВСЕ НЯКОЙ ТРЯБВАШЕ ДА Я КАЖЕ ИСТИНАТА ЗА ТОЯ НЕГОДНИК ДЕТО НИ Е ПРЕЗИДЕНТ …..НО ВИЕ СЕ ПАЗЕТЕ ….НЯМА ДА СЕ СПРАТ ПРЕД НИЩО ТЕЗИ ГАДОВЕ …ВИЖТЕ КАКВО СТАНА С ДРУГИ ПИСАТЕЛИ, КОИТО СЕ ОПИТАХА ДА КАЖАТ ИСТИНАТА …….НО ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС ,ТЕ РОВЕХА В ДОЛНИТЕ НИВА ….ВИЕ СТЕ ХВАНАЛИ БИКА ЗА РОГАТА …Е ОТ ТАМ ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНАТ РАЗСЛЕДВАНИЯТА ЗА БГ МАФИЯТА ……ГОЦЕ И ПАРТИЯТА МАЙКА СА В ОСНОВАТА НА ПРЕСТЪПНОСТТА В БГ …ОЩЕ ЛИ НЕ Е ЯСНО НА ВСИЧКИ…. ОЩЕ ЕДИН ПЪТ ВИ ПОЗДРАВЯВАМ ….ПИШЕТЕ….РЕДНО Е ОЩЕ НЕЩА ДА ИЗЛЯЗАТ НАЯВЕ …НЕ Е САМО ТОВА ЗА ГОЦЕ И ОБКРЪЖЕНИЕТО МУ …ОЩЕ ИМА …….

 19. Поздравления за второто издание, г-н Инджев. Два дни преди да излезе книгата, в блога ви прочетох злостен коментар, че книгата ще стане бестселър с 11 продадени книги.
  Аз егоистично си бях взел книгата на представянето й, но колегата ми си я намери едва днес.

 20. ИВО,ПИШИ И ИЗДАВАЙ! УМЕЕШ ГО И НА ПАЗАРА ЛИПСВА ПОДОБНА ЖУРНАЛИСТИКА! НЯМА НУЖДА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАШ С ТОШО ТОШЕВ,ВЕНЕЛИНА ГОЧЕВА,КРАСИМИР ГЕРГОВ,ИРЕНА КРЪСТЕВА И СГОВОРНА ДРУЖИНА МЕДИЙНИ МУТРИ! САМО ПО ДОБРО РАЗПРОСТРАНЕНИЕ И РЕКЛАМА ТИ ТРЯБВАТ!

 21. Г-н Инджев, благодаря за отстояната за пореден път гражданска и професионална позиция.
  Знете ли, че има няма вече 18 години след “абдикацията”(отново след политически натиск, за мен политико-криминален) на достойния Филип Димитров, на българите не им се случва много често да се сблъскат с истината.
  И затова отвикват да я търсят. И ако в природата съгласно Дарвиновата теория за еволюцията, на даден организъм вследствие липсата на нужда от използуване редица органи закърняват след хиляди и даже милиони години, то в страната на Митка Гръбчева (да, за онези които са забравили – същата която обирала мандри и после се запичала от изяденото) желанието за истината беше смачкано само са 10-15 не хиляди години.
  Преди няколко дни казахте, че в борбата за отстояване на принципите на гражданското общество в целия маскарад (това е мой израз) нарен политически преход имате своя скромен принос.Бих желал и аз да съм един от тези които биха имали такава заслуга.
  Желая Ви успех и знайте, че подкрепата за Вас се изразява не в това колко медии са отразили дадено събитие.
  И вярвам,че това рано или късно същите тези конюктурни типове с лули, фишута и нестандартни сексуални амбиции ще се наложи да разберат.
  Бъдете здрав!

 22. Гледайте и чуйте интервюто на Иво Инджев по Нова ТВ, до което може да се стигне като се проследи тази връзка.

  От 1-ва до 27 минута е Иво.

  Приятно гледане!

  Написа: чичака | юни 7, 2010, 13:45

  (Забележка: Аз лично, А.Г., благодаря на този човек, нарекъл се “чичака”, за това, че ми даде възможност да гледам и чуя това интервю, за което бях слушал и чел, ала бях изпуснал по телевизията. Смятам, че то ще е интересно и за много други хора, поради което и слагам връзката до него в своя блог. Поклон пред достойната и смела гражданска, журналистическа, личностна и морална позиция на г-н Иво Инджев.)

 23. И в Хиликон Бургас е привършил тиража-едва се класирах за предпоследните две.

 24. Чичак, благодарности за адреса!! Интервюто е страхотно!!!

 25. За Г а л и н а В ъ л ч е в а:
  Добре сте доловила явлението с обратен знак,когато необуздано самодоволство вилнее до тщеславието в резултат на политическа и интелектуална немощ!

 26. Трябва да призная, че преди едва ли бих прочел книгата, поради простата причина, че едва ли има какво ново да науча за “Президента”. Но при създалата се истерия, няма как да не подкрепя автора, а и да видя какво толкова пише вътре.

 27. Чакам и “вуйчо Август” да се обади до края на седмицата защото са все по-големи появяващите се ръждиви медийни петна,като желазо с подмокрена репутация….
  В интервюото ощастливихте Л.Кулезич за характера и степента на противопоставянето -Светая Светих!!-в т.ч.и по проекти!!!,но винаги внимавайте,да не станете сварено яйце,което напомня твърде прибързало пиле,да се излюпи..

 28. Поздравления искренно се радвам на чистия успех, а в конкретния случай успех въпреки всичко и всички.

  Не мога да не се радвам, че има онагледено доказателство във ваше лице, че качеството и постоянството в работата дават резултат, вие сте пример не само в журналистиката, а за всеки стремящ се към желанието да има реална оценка на пазара, въпреки трудностите и възможността да се наведе главица и нещата да стават лесно, но с компромис в принципите.

  Наслаждавайте се на успеха си.

 29. Сега гледах вашето участие в Нова. Поздравления за куража, умението и доблестта.

  Люба Кулезич беше изключително подла, хитра и недобронамерена – прекъсвания, омаловажаване на теми, смяна на теми, подмятания, (уж) шеги, когато я “хващахте”…пълния арсенал от мръсни техники на журналистиката бяха вкарани в употреба. За тези които са го видяли и разбрали това е много по-говорещо от всички писания и думи за това какво е днес нашата журналистика….Мога само да се съглася с начина, по който я нарече Тони Филипов (д-р) в неговия блог…

  Още веднъж поздравления и се радвам че успях да си купя вашата книга – сега отивам да я чета…

 30. Pozdravlenia g-n Indjev!!!Kupil sam knigata,taka che pokanata za avtograf i gosti v Sliven ostavat!

 31. Браво! Поздравления за куража! Заслужен успех!

 32. Присъиденявам се към поздравленията.Радвам се!

 33. Направо като нова фолк-певица се харчи!Защото е.

 34. Още в годините на БТа веше различен от масата пълзящи охлюви.Благодаря ти от името на моите 65,за това че все още има кой да обърше българския мухал.А пропо-къде са коментарите на истинските Българи от СДС,ГЕРБ,ДСБ…………

 35. Гледах интервюто. Кулезич беше кат настъпана змия.
  Ало, Кулезич разбра се игричката ти “и вълка сит, и агнето цяло”… ама е непрофесионално, дъще, да се държиш така!
  Къде остава журналистическата безпристрастност?
  Извинението ти, разбирам е, че днес в България журналист може да вземе интервю от изпаднал в немилост, само ако се държи като Главен Инквизитор, нали?
  Само под тази форма няма да ти търсят сметка. И се чудиш, хем, от какво аджеба ги е страх хората?
  Да, бе, наистина, от какво?

 36. NAISTINA! I az podkrepiam ideata-IVO INDJEV DA SE KANDIDATIRA ZA PREZIDENT -toi pone dokaza,4e e istinski BALGARIN!

 37. Днес си я поръчах от онлайн магазина на “Пингвините” и ще я прочетем с баща ми с удоволствие.

 38. Някой си в 17.40ч. ползва моя ник “DONI”, поради което занапред ще участвам в блога с истинското си име Дончо Тонев вместо с въпросния ник.

 39. Много се радвам, че Иво Инджев най-сетне я извади тази книга на бял свят.

  Да пишеш с омерзение е ужасно тегло. Да си обсебен години наред с жесток негативизъм. В обществото, което е приело лъжата, подлостта и с лека ръка, както аз в този момент, е махнало на човекът, който е изпълнил професионалния си и човешки дълг акуратно, това е голямо изпитание.

  Аз Ви поздравявам от сърце, Иво Инджев, че вие изхвърлихте от себе си този адски тежък негатив. Убеден съм дълбоко, че работата Ви ще постигне точния си резонанс и Вашият морален триумф ще бъде пълен. Категорично съм убеден.

  Аз лично Ви писах пряко няколко пъти, и Ви порицах в душата си, задето не преставате да дирите справедливостта на отминалото зло.

  Но зная, че честността Ви струва значително повече от тегобата, от излагането пред цяла България, че не преглътнахте с години този Ваш инсцениран от първата институция в държавата несправедлив провал.

  Вие сте честен към себе си, честен сте спрямо обществото, г-н Инджев и нищо повече от това не се иска от един обществено отговорен гражданин в държавата.

  Знаете ли, не ме интересува, че Вашата книга вероятно няма да я прочета. Тя ще намери абсолютно точното си отражение и моята единична бройка нихилизъм няма с нищо да й навреди. Но аз заставам до Вас, г-н Инджев, във Вашата безкомпромисна честност, упорита честност и непоклатимо упорство справедливостта да съществува, дори и да не тържествува. Аз съм с Вас.

  Искрени почитания за свършения от Вас огромен човешки труд и поздравления за Вашата нова книга. Сърдечно Ви желая успех. Сигурен съм, че сега вече Ви е леко на душата и отново можете да се върнете в обществото, което нито за миг не пропуска да Ви оцени именно по ДОСТОЙНСТВО.

  Книгата ще си свърши работата. Като пишещ професионалист, Вие със сигурност знаете, че всеки завършен труд има свой личен живот извън неговия автор. Моите уважения!

  Успехи!

 40. Медиите днес не са нито в същия състав, нито със същото влияние както през 2006-а. Опитите да им се влияе по същия начин са още едно свидетелство, че хора като Първанов са изживяли времето си.

 41. Благодаря Ви, г-н Инджев! От дълго време следя Вашия блог и Ви се възхищавам, сега просто искам да добавя един глас във Ваша подкрепа, защото освен че сте умен и талантлив, сте и смел, и много достоен човек! Наистина, отчайващо е, че такива като Вас са малко в страната ни, но пък добре е, че има поне един! (поне що се отнася до полето на медиите и публицистиката – Вие сте нашия “представител” там и аз Ви давам своя скромен глас)

 42. Поздравления, г-н Инджев – прекрасна книга – пример за професионална и гражданска доблест.

 43. Поздравления и от мен! Иво, направо си като бяла лястовица в българската журналистика. И да кажа, че искрено съм изненадан от това че те бяха поканили в Нова телевизия. Може би защото това беше последния брой за този сезон на “Станция Нова”? Не смея да си помечтая, че медийното ембарго около насраните гащи на президента е започнало да се пропуква.
  И само още нещо да вметна, малко извън темата. Усещам, че се омаловажава понякога подаръкът направен през 1996 на президента (тогава само председател на БСП) а именно въпросният Фолксваген Голф II. Да, гледано към днешна дата си е нищо, но за 1996 си беше доста смислена кола и никак не незначителен подарък. Спомнете си времената какви бяха през 1996.

 44. Днес попитах колеги защо никой не пита президента дали е бракониерствал, както твърди Радио Свобода и Дойче Веле. Получих лаконичен отговор: – Забраниха ни!

 45. Толкова ценя Иво Инджев, че му пожелавам никога да не се изкуши да влезе в българския политически живот.Очаква го тотална самотност.Която ще бъде последвана от неописуеми огорчения.

 46. ДОНЧО ТОНЕВ, извинявам се, не е било умишлено, просто и аз ползвам този никнейм и не съм видял, че и друг се посписва така тук. Поздрави.

 47. Гледах интервюто по “Нова”. Г-н Инджев, наистина сте безупречен професионалист и завидно смел човек. Имате моята пълна подкрепа !!!…….

 48. Mnogo se gordeq s postignatoto ot Vas, haha, vse edno e moi uspeh! Gledah Vi po kanal 3, bqh malko 6a6nata ot mediinoto mul4anie, moite roditeli su6to mnogo se vuzmu6tavaha, 4e takuv 4ovek kato Vas biva otrqzan taka, i to ot godini.

  Radvam se mnogo za knigata i Vi pojelavam da razprostranqvate pove4e! Nai-ve4e mi se iska da ima otzvuk u horata.
  No dnes se zamislih dali ne se strahuvate pone malko za sigurnostta si s takiva skandalni pisaniq? Vse pak v Bulgariq realnostta e dosta cini4na, a 6te e jalko da se slu4i ne6to. Kak podhojdate kum zaplahi? Za6toto edin boikot moje da ne e tolkova vreden, kolkoto napadki, nai-ve4e ot “nai-visoko nivo” (politi4esko)…
  Pone az vseki den vlizam tuk, za da po4eta po ne6to pove4e, koeto nqma kude drugade da namerq. Vsi4ko dobro jelaq!

 49. Гледах интевюто по нова,ще си купя книгата.Наполовина да е вярно от това което твърди Инджев е срам за нас Българите че се оставяме да ни маниполират така ,че да изберем Президента първанов В два мандата.Инак за лобитата на височайшите нищо ново.
  МАЙ РЕПРЕСИВНИЯ АПАРАТ РАБОТИ ОЩЕ А?
  ЗА НЯКОИ МОЖЕ БИ.В 2010 ГОДИНА ДАЛИ ОЩЕ?НАИВНИЦИ СМЕ НИЕ ППЕИИПРОСТОЛЮДИЕТО

 50. Ще ви посещавам блога редовно,но моля не пожълтявайте като ваши колеги (бареков,томова)че става много глупаво и прозаично.

 51. Поздравления г-н Инджев, много успехи и късмет !

 52. За Г.Георгиев:
  Каквото и когато трябваше се каза,и казваше по много начини в т.ч. и в часттта заслужено уважене към наш български журналист,комуто пожелах шанс,късмет и лично щастие,
  въпреки някои различия по 1-2 въпроса.
  По понятни съображения и Той и лично Вие,както и някои други,ще продължим да подкрепяме Таланта и Ерудицията,защото става дума за явление,което чини ми се и сбъркания “елит” на България не е очаквал и предполагал,въпреки че ще е наивно – и от завист към него и от уязвимо тщеславие като такава, да се мисли,че е пропукана
  сериозно…медийната “ограда”!
  От месеци “пресявам” на върха на иглата ограничена бройка,но все още няма воля и решителна заявка за необходимия прелом в правилната
  България,освен ако не смятате,
  поредното ново тщеславие след 1989 и 1996-97 в старите одежди…
  С патос и потоп от възклицания и прилагаелни, ще е трудно,даже дори невъзможно…Помните трънлив път поет от Стамболийски,цар Симеон Втори и някои от “фокувулвчета”еднодевки,дори от
  БКП, СДС,Командира,Яне,
  Волен или др. смачквани от самия
  държавен естаблишмън,за когото еуфорията,не важи, освен “като въпрос на дати!!!!”
  Казал го е насмешливо на Наполеон самият Талейран!В сегашния курник шетат др. лисици!!!
  Припомнете си “бързея” преди,по време и след 9ти септемри!!!

 53. Господин Инджев, шапка ви свалям. Тази мръсна крадлива и лъжлива паплач трябва постоянно и безпощадно да се разобличава. Съсипаха ни тия гадове. Но без бой няма да се дадем, колкото и да ни тъпчат. Поклон на вас. Аз ще купя поне 4 екземпляра, за да подаря на някои мои познати слепци.

 54. Браво Иво!добре че има хора като теб
  че вече съвсем ще го закъсаме.Да си
  жив и здрав и все така продължавай да
  пишеш!

 55. Душата ми ликува! Гоце и гоцевчетата, които налагат гоцевщината в държавата трябва да знаят: ” Не дърпай журналист за ухото да не му се боднеш на перото!” 🙂

 56. Поздравления и от мен г-н Инджев!
  Вчера ми доставиха книгата от он-лайн книжарницата на “Пингвините” и вече я чета.

 57. За кандидатурата на Иво Инджев за Президент се сетих и аз! Бих гласувал за нея с двете ръце!

  Има ли линк от участието в Канал 3, че него не съм гледал?

  PS: Г-н Инджев, знам че попринцип не обичате да се самоизтъквате, но особено с тази книга вдъхвате надежда на много хора, и всички Ваши участия са посрещани с интерес от нас, ако не от медиите. Ако не да предупреждавате, то поне може ли да изисквате от телевизиите и пускате линк към предаванията. Можете да помислите върху този въпрос!

  Поздрави,

 58. г-н Инджев, ще си купя книгата, защото ми е интересно какво сте написали в нея. Но също така ми е интересно колко е бил първоначалният тираж на книгата, който светкавично се е изчерпал. Поздравления и за бума на посещения в блога ви – 20 000 за един ден. Ще си сложите ли видим за всички брояч на посетителите на блога ви? Мисля, че това ще затапи всички ваши опоненти.

 59. Моите най искрени поздравления за теб Иво !!! Жив и здрав !!!

 60. Към Ina:

  Не ми е минало през ум за брояча. Ще се консултирам с администратора.
  Тиражът, за онези които питат, е грижа на издателите и не желая да коментирам бройките му.
  А иначе вчера посетителите в блога минаха 24 000 общо.

 61. Strahotno interview po Nova. I pozdravleniq za knigata. Zarachah na roditelite mi da ia prochetat nqkolko pati i da ia preporachvat na priiateli zastoto te oste misliat che demokraciiata e losho nesto i predi e bilo po-dobre. Dano im prosvetne koj e vinoven za segashoto im nezavidno polojenie; kakto i na bolshinstvoto v tazi darjava.
  Uspeh i v sledvastite nachinaniq. Imash podkrepata na vsichite ti chitateli.

 62. Гн Инджев,

  Има ли вероятност да качите книгата в Интернет, ние които не живеем в БГ бихме искали да можем да си я изтеглим.

 63. чета, иво, и то с огромно,но малко мазохистично удоволствие-чувствам се обаче идоста омерзен!!! не знам как вие,г-н Инджев,сте имали търпението и сте издържали да се потопите в тази мръсотия,докато пишете!!Аз просто бих полудял!поздравявам Ви за здравите нерви!но всепак се щадете-очаквам от Вас не само нов тираж,а и още,още…..!

 64. Благодаря за бързият отговор.
  Може би е нещо което наистина трябва да обсъдите, не забравяйте, че Българите извън родината са стотици хиляди и те следят всичко което се случва чрез интернет.

 65. Предвид скудоумното поведението на (анти) героите ми дойде наум прост безнес- план… Допечатвате едномилионен тираж (:)) – носите го директно на Дондуков и в Перник да го изкупят, а пък вие през това време публикувате книгата в интернет…

 66. Успех Иво ! Ние читателите сме с теб!
  Това трябва да те прави по-силен!Напред!

 67. Благодаря Ви, г-н Инджев! Вие ме карате да се гордея, че съм българка! Появата на книгата Ви не ме учудва. В смисъл, че тя е логично явление на един от най-достойните и смели професионалисти и хора в България!
  Сърдечно Ви желая успехи!
  И, дай Боже, повече срещи наживо с Вас по такива поводи!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.