Всичко за голфа край Правец, нищо за голф С 7461 РТ

Понеже научих, че “Президент на РъБъ” се била конкурирала на пазара с книгата на Иван Славков – Батето, направо се възгордях от престижната компания. Та книгата му с едноименното заглавие се разпространява от самия в. “Труд”! Това означава, че се продава на сергиите с вестниците, под носа на масовия потребител. Това е мечтата на автора и издателя! Ех, как да не завидя!

Признавам чистосърдечно, че още не съм прочел двата тома на “Батето”, но тъй като бившият зет на Живков беше обилно интервюиран от телевизиите от него научих немалко за съдържанието на неговите трудове, написани по негови разкази от друг ( каква традиция в семейство Живкови!).

Колкото и да завиждам на писателя Славков за големия му интелектуален успех обаче не мога да не кажа обективно: заслужава си го! Народът си го заслужава! И новините му са народни , такива едни сочни, по живковски.

Ето един откъс от откъса , публикуван днес, 9 юни 2010 г.(историческа дата, нали!) на сайта на издателите от “Труд”, който дава представа за важността на литературното събитие:

Батето: Кум бях 35-36 пъти, и то успешно
Аз първия път се жених на 7 ноември – деня на Великата октомврийска социалистическа революция. Седемнадесет дни продължи бракът ми. Втория път сключих брак на американския празник – на 4 юли, националния празник на САЩ.
Накрая реших да си се оженя на рождения си ден – 11 май, стига чуждопоклонство.

Ще разкажа и за тези бракове, на които съм кумувал. Защото това веднага ще определи кръга, в който съм се движил.
Кумувал съм на доста широк спектър от най-различни хора.
Доста починаха от тях. Но разводите не са много. Трийсет и пет-шест пъти съм кумувал. Около трийсет процента са разводите.
Направо успешно си е кумуването. При този рязък спад на браковете, при това свободно и безотговорно съжителстване и при нарастването броя на разводите това си е едно много сериозно присъствие!
Сериозно присъствие.
Общо взето, не съм отказвал.
Аз съм кумувал и с Ванга. На едно момче, което беше близко с нея.
Женихме ги в Благоевград. Ванга не знам колко години не беше излизала от Рупите. Но дойде в Благоевград, играхме хоро. Тя кума, аз – кум!
След години младежът умря, разви някаква шизофрения.
Отиваме да взимаме втората съпруга Ралица на Пламен Тимев-Ганди. Във Варна, на Траката, една хубава къща, с висока ограда… Звъним, викаме, но те не ни чуват. Ганди казва отговорно:
– Чакайте! Сега ще рипна през оградата!
Остави букета на перваза на оградата и се покатери. А една коза изяде букета!
Което за мен си беше едно знамение, че този брак няма да просъществува дълго!
Кумувахме на Янчо и Лили Иванова в Ритуалния дом на “Витошка”, после продължихме в ресторанта на “София”.
Лили закъсня малко за ритуала, защото до последно роклята й се правеше. Людмила ходи да я купува.
А аз като кум казах:
– Закъсняхме, защото виждате каква е роклята, каква е булката! И сега, като я гледате, сигурни всички си мислите: боже, колко е хубава кумата!
Това го бях откраднал от един френски филм!
Та така беше.”

Така е и сега, мога само да добавя. Където е текло, пак ще тече, казват ни днес с действията си водопроводчиците, които сами изпроводихме на върха на държавицата ни.

Дипломатическият корпус отново беше на гости в родното място на Тато, поканен от неговия наследник по служба и манталитет, президента на РъБъ. Никой друг български град ( а Правец беше село само преди половин човешки живот време) не може да се похвали с цели 4 специални срещи на чуждите дипломати в своята история.

Зетят на Тато е суперзвезда за медиите, които се наслаждават на днешния правешки домакин на чуждата дипломация, свикана на поклонение край паметника на татето на Батето. Тъкмо там, край музея и паметника на “човека от народа” ( помните ли, имаше такъм филм, на който водеха задължително учениците в НеРеБе) , никнат голф игрища за народа ( на Кувейт, може би). Как да не се похвалим пред чужденците, чието мнение ни е толкова важно!

Такива са новините от и за Първанов – да не си помислите, че за него някъде пише друго? Неее, няма такова нещо.

Благодарение на всичко това научаваме, че отборът на Първанов сразил отбора на чуждите дипломати в приятелски мач. А че и нас ни срази, но в неприятелски мач, това си го знаем.

Сега, след като стана ясно, че американската дипломация вече демонстративно го подминава на собствения му софийски терен, е решил да се върне в мача. И го прави колкото и както си умее – чрез символиката на всичко онова, което означава за нас и за света родното място на Тато.

При такъв безспорен успех не е чудно, че Първанов предложил, уж на шега, нашата ( неговата) страна да станела домакин на футболно първенство между световни лидери. След като не успя да стане брокер на световните интереси в енергетика и се провали гръмко на това грандоманско поприще, сега опитва нещо подобно в друга област, която повечко му отива. Но си отива.

Ако прибягна до методите на електронните търсачки по ключови думи, тази историйка може да се обобщи така: “Труд”, Батето, Тато, Първанов, Правец, голф ( не, не онзи с регистрационен номер С 7461 РТ, подарени на Първанов от един митничар, за който пише с подробности в “Президент на РъБъ).

26 мнения за “Всичко за голфа край Правец, нищо за голф С 7461 РТ”

 1. Не мога да повярвам, каква трибуна е дадена на този клоун!!!
  Не мога да повярвам, че му е отделено време и то от медии, за които имах не-лошо мнение!

 2. Ние си имаме един хубавец във В.Търново/Мирко Робов/,който предлага да се постави паметна плоча на Т.Живков!!!!
  Може би Първанов ще я открие с някой и друг посланик!

 3. Както много пъти се получава и този път бе нанесен сериозен удар срещу комунистическата сган,и то отново от техен човек-БОНВИВАНЪТ на комунистическата банда.Няма по-голямо олицетворение на примитивния и безпардонния начин на живот на комунистическите отрочета. Иван Славков е еталон,неподражаем. Той е и вчен символ на комунистическата простащина. Комуноидите винаги имат по една “показна” личност,по подобие на секс-символа Комунистическата банда -В. Дърева. Красота,изящност и женственост лъха от това полу-момиче. А цитирания текст от Г-н Инджев е “достолепен”. Пълна скръб и цинизъм ,особено на починалите , за които Славков споменава. Иво Инджев казва :”…Народът си го заслужава.” Феноменално показателно и верно.

 4. Логиката на Първанов е ясна – вие не ме каните никъде в Европа,е, сега аз ще ви натрия носа на паметника на самия Тодор Живков.
  Еййй, на такива идиотщини е цар.
  Представям си насмешливите погледи на дипломатите..
  Резилът “Гоце” продължава до пълната победа….., пардон, вече само до края на мандата му.

 5. Все едно румънският президент да сбира европейските посланици около паметник на Чаушеску..
  Това “момче” е по-нагъл и от учителите си (началниците си) от североизток.

 6. Знаете ли ако не беше много тъжно или по-скоро строшно, всичко това за което пишете щеше да е просто смешно.Истината е, че май това наистина не е нашата държава. Само ми се иска да допълня, че до Батето съвсем добре стои и синът Тошето.Ама хайде да кажем, че Батето, Тошето и т.н. са ни ги наложили, ама Първанов май сами си го избрахме.

 7. Както винаги блестящ коментар! Мога да се похваля, че вече си поръчах книгите и имам обещанието от издателството да ги получа с наложен платеж. Интересното е че страницата, която отварям, за да чета публикациите, няма връзка за поръчка. При отваряне на главната,официалната страница, се виждат връзките. Затова се мотах толкова, но както и да е вече успях, от което много съм доволен.

 8. Алкохоликът Батето, който с наследника си Тошко- нямат равни- пак ни занимава със своята шизофрения.Хайде, стига толкова Бате, отдавна публиката ти се е наситила! Господин Инджев, наистина, къде са те, къде сте Вие?Нима някой може да се се конкурира с тез, които отново “си искат държавата?”Бъдете жив и здрав и се радвайте на отзвукът на чудесната си книга .

 9. хахахах вчрно е това тя е на пазара от около месец , и е навсяка сергийка, а иначе по злобно човече от президентО нашио не съм виждал

 10. книгата ви е прекрасна, но не мога да разбера защо не споменавате за официалния мезонет на Владо Първанов
  Синът на Първанов с мезонет за 250 хиляди лева

  Огромен мезонет за няколко стотин хиляди лева си е купил големия син на президента Георги Първанов Владимир, показа проверка на “168 часа”. Според документите от “Агенцията по вписванията” на 5 октомври т.г. Владо е станал собственик на апартамент на два етажа с обща площ 213,4 кв.м. и гараж от 34 квадрата в атрактивния столичен квартал “Манастирски ливади”. Продавач е фирма близка до бившия червен депутат Васил Калинов, а цената близо два пъти по-ниска от официалната.
  Жилището на президентския наследник се намира в

  шикозен комплекс

  с луксозни общи части и частна охрана. Състои се от антре, дневна-трапезария с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна и две тераси на първия етаж. На второто ниво Първанов-младши ще разполага с още една спалня, баня с тоалетна, дрешник и нови две тераси.
  Дали заради поста на баща си или по друга причина, но президентския наследник е успял да се уреди с огромна отстъпъка от цената на която фирмата строител продава жилищата на останалите си клиенти. Според нотариалния акт, Владимир Първанов е броил 217 337 лв. за мезонета и 28 681 лева за гаража. Толкова приблизително е и данъчната оценка на имотите. Изчисленията показват, че Първанов-младши е платил едва по 519 евро за квадратен метър. Как и защо синът на Георги Първанов е успял да се уреди с промоционалната цена, остава мистерия.
  “Цената на апартаментите варира между 850 и 900 евро за квадратен метър в зависимост от големината им. Парите не са малко, но въпреки кризата със сигурност си струват. Сградата е изключително

  луксозно изпълнена.

  Разположена е на тиха уличка. В същия момент е само на стотина метра от булевард Бълтгария, което прави придвижването до центъра много удобно”, обяснява брокер от агенцията, която ексклузивно продава имотите в луксозната сграда.
  “168 часа” потърси за коментар държавния глава относно отстъпката в цената на апартамента купен от Владимир Първанов. До редакционното приключване на броя, такъв не беше получен.
  Подробности по сделката отказаха и от фирмата продавач “Крит” ЕООД.
  “В момента г-н Иванов е в среща, но ако си оставите телефоно ще ви се обади задължително”, обясни секретарка в офиса на фирма “Крит”. Обаждане така и не последва.
  Сделката с мезонета на Първанов е реализирана няколко седмици след като 28-годишния програмист и брат му Ивайло инвестираха повече от 80 хиляди лева в покупката на магазин в столичния квартал “Хиподрума”. По план в помещението би трябвало да се помещава

  бъдещия офис

  на общата им фирма “Айви СМ”, обясниха запознати. В нея една трета от дяловете държи секретарката на баща им и сестра на депутата от БСП Кирил Добрев Марияна.
  Вероятно заради разходите по предишната сделка, Владимир е платил за мезонета едва 90 хил.лв. собствени средства. Останалите 160 380 лева са от ипотечен кредит.
  От къде скромния програмист има толкова пари в наличност и ще му стигне ли заплатата за да погасява месечните вноски по заема остава неясно. Проверка в сметната палата показва, че няма как да e получил средства и от баща си. Според последната си подадена декларация за имотното състояние, президента Георги Първанов не разполага с никакви спестявания. Вместо това изплаща заем от 80 хиляди лева, част от който са в банков влог на съпругата му Зорка.

  каре 1

  Ще плаща по 631 евро на месец

  По минимум 631 евро или 1236 лева на месец ще трябва да плаща като вноска по кредита си Владимир Първанов. Това показват изчисления с кредитния калкулатор, на банката финансирала покупката на мезонета от президентския син. Според молбата за вписване на ипотеката върху апартамента, кредита на Владо е с базов лихвен процент от 4.69% и преференциална надбавка в размер на 4.1 пункта. Срокът на погасяване е 30 години.

  каре 2

  Продавачът дарил президента

  Освен апартамент на изгодна цена за синът му Владимир, фирма “Крит” ООД е един от най-сериозните споносори на самия Георги Първанов. Дружеството се е отчело с цели 25 хиляди лева, показва проверка в публичния списък с дарителите за кандидат-президентската кампания на Първанов от 2006 г. Щедроста на строителното дружество не е случайна. Запознати твърдят, че зад фирма “Крит” стои бившият шеф на комисията по земеделие и гори в предишния парламент и настоящ посланик в Азърбайджан Васил Калинов. Според фирмения регистър ДАКСИ, до началото на тази година управителят на “Крит” Румен Иванов е бил съдружник с Калинов в друга фирма със сходно наименование “Крит-дизайн”.

 11. По същество историята не е учителка,
  а наставница…и не се учим,а ни и наказва.Това тепърва предстои,а липсващите думи и герои,се опровергават от съдбовните Истини….
  Въобще постоянен касационен съд!
  /Чакай сега да го погледна,защото и мен ме изненадва,как завръндиса!/

 12. Секретарката да върти фирми е абсолютен конфликт на интереси. Ако беше някой от Синя коалиция двете мои любими госпожи – К. Нинова и М. Манолова щяха по 100 змии да избълват…А иначе Гоце си действа по стар комунистически начин – “има хора”, “да попитат човека” – а после Серго разправя, че сме били 7 мил.. клюкари. Ами или казваш и си заставаш зад думите или си мълчиш. И другия патент е “трябва да се инвестира в образование”, трябва се строи Белене /най-новата глупоост от днес е, че Белене е едва ли не първа дума на технологиите в света/. Ми да се инвестира, бе джанъм – намери пари…Те и миските искат световен мир, май са с Гоце на един акъл.

 13. Някой попита-защо отразяват медиите РъБъ?Ами просто е.Когато имаш срещу себе си душегуб,много малко са тези ала Иво Инджев,които биха се осмелили да не подскачат според тоягата.А собствениците на медиите да рискуват финансови загуби/най-малкото от отрязването им от монополния рекламен пазар/.Очевидно,докато чедото на Бил Гейтс-интернет не възмъжее битката ще е на една врата.А за България това ще стане след 5 години.

 14. Позволям си да пейстна в блога на господин Иво Инджев мнението на господин Михаил Вешим от вестник “Стършел” за “конкуретната книга” на Иван Славков – Батето:

  НЕ КУПУВАЙТЕ ТАЗИ КНИГА!

  “Сензация: Иван Славков проговори! И прописа!” – така крещи вестник “Труд” и рекламира собственото си издание – книгата със спомени на Живковия зет. “Батето” е озаглавен “мемоарът”, а “мемоаристът” обикаля по медиите да представя книжното си тяло. Мина като скъп гост в “Нова телевизия” и “Дарик радио”, а в съботното предаване на “Хоризонт” журналистът Петър Волгин му се наведе чинно и му лъсна патъците. Разговаряха двамата половин час на “ти”, Волгин не му зададе нито един неудобен въпрос, а накрая пожела успех и продажби на книгата.

  Обратно на венцехваленията “Стършел” ви предупреждава: не купувайте тази книга!

  Освен ако не искате сами да се уверите, че системната злоупотреба с алкохол се отразява на мозъка. Като в някакъв делириум Иван Славков разказва избрани моменти от живота си – понякога по три-четири пъти, сякаш стърже изтъркана плоча … Че животът му е бил хубав като зет на Живков, едва ли някой се съмнява – ядене, пиене, лов, мацки… Безкраен празник! Човекът имал възможности – пътувал, когато другите не можеха да пътуват, живял по резиденции, когато другите живееха в панелки, кефел се в мерцедеси, когато другите чакаха по петнайсет години за жигули… Цялата държава му била бащиния. Ял и пил с богати хора от целия свят. “Реално погледнато, аз бях по-богат от тях. Защото те идваха тук – аз им уреждах самолет. Кацат – аз им предлагам резиденция “Бояна”, морето. Хайлайф!” – спомня си “мемоаристът”… Открехнал на “хайлайфа” по морските ни курорти сина на монголския партиец Цеденбал… Цеденбалите, от своя страна, му организирали чудни ловни излети на монголска земя… Кеф ти Аржентина, кеф ти Индия, посрещат го българските посланици там, кланят му се… Пие тук със съветските другари, те съответно го канят в Москва. Живее, без да плаща наем, в Лондон, наемът се плаща от българската държава… После се вдигне до Мексико или пък прескочи до Куба, където пурите и жените си ги бива.

  Е няма как след такъв живот Батето да не заяви в книгата си: “Аз съм комунист. Като казвам комунист, всъщност съм член на Комунистическата партия.” За него Горбачов е “комсомолски пън от Ставропол”, защото е ликвидирал СССР, тъстът му Живков е велик държавник и патриот, американците са империалисти и се месят във вътрешните ни работи, а “ако някой започне да ви говори за Европа, изберете най-голямата цепеница и му разбийте главата! Под път и над път, под път и над път: Европейските ценности, Евроатлантическите изисквания, Евросъюзът… Какви ценности, извинете!”..

  . Такива са възгледите, които споделя с читателя “мемоаристът” Славков. Здрави възгледи, формирани по резиденции и ловни стопанства в най-хубавите времена на зрелия социализъм…

  В книгата може да намерите много откровено самохвалство, доста плейбойски масали, както и здрави псувни, но никъде няма да срещнете и ей толкова покаяние… При Батето няма покаяние дори за скандала с филма на Би Би Си “Да купиш игрите”, заради който бе шутиран от Международния олимпийски комитет. На тоя скандал Славков отделя две изречения и те са: “Не ме яд, че ме изгониха от МОК. Яд ме е, че не взех пари!”…

  А пък мен ме е яд, че си загубих времето с тая книга!

  Не се минавайте и вие!

  П.П. Издателите от “Труд” замисляли и втори том на “мемоарите”. А “мемоаристът” Славков замислял десет тома. Така е, като не го осъдиха навремето – нито юридически, нито морално – сега ще ни се качва на главите, барабар с томовете си.

  Михаил Вешим

 15. Батето: Кум бях 35-36 пъти, и то успешно

  Извикаха придворния шут да развеселява нацията и да отклони вниманието на хората от други, по-важни теми.

  Още помня как преди 20 години в някакъв вестник бяха описали с подробности как сина му, Тодор Славков, унгарецът Жолт Хайду и още някакъв трети изнасилвали някакво момиче.

  Сега таткото на изнасилвача отново блесва с присъщия си стил. Най-страшното е, че мемоарите на батето се рекламират и маркетират като велико събитие, а в действителност са си една велика глупост – мемоарите на един пияница и корумпиран комунист. Книгата не би трябвало да се допуска до тираж, камо ли да се рекламира отлкова нашироко, но целта е ясна – народът да изпростее още повече докато чете глупости от рода на “Кумувал съм на доста широк спектър от най-различни хора.
  Доста починаха от тях. Но разводите не са много.”

  Всъщност, стила на Батето наподобява този на Лупи де Луп (Сашо Томов) – ето как той беше описал визитата си на националния отбор по футбол на световното ’94 (цитат по памет):

  “А Лечков, той – интелектуалец. Значи, играем белот, първо аз и Стоичков на Сираков и Трифон, бихме ги, после се сменихме и играхме аз и Трифон на Стоичков и Сираков, те ни биха, изиграхме общо 4 игри – а Лечков през цялото време чете книга”

  В заключение, не се съмнявам, че художествената и фактологична стойност на книгата на Славков е по-скоро отрицателна и смятам да я пропусна. Все си мислех, че това ще е някакъв негов опит да се реабилитира в очите на обществото, но от прочетеното разбирам, че той просто е фъфлил глупости докато някой го е записвал.

 16. Ние си имаме един хубавец във В.Търново (Мирко Робов), който предлага да се постави паметна плоча на Т.Живков!!!!
  Може би Първанов ще я открие с някой и друг посланик! (Пише boriss.borissov)

  Аз пък добавям: сигурно с посланика на Северна Корея ще я открие таз паметна плоча на “Непрежалимия”! Или с посланика на Узбекистан, с тая държава го свързват най-дълбоки (овчи, архарски) връзки. Он, Гоце де, милият, изглежда е най-близък с посланиците на Куба, Северна Корея, Венецуела и Узбекистан, друга страна с режим, близък до сърцето първаново, май вече не остана; всички други посланици стоят настрана и му се усмихват любезно-дипломатично на останките от акъла му…

  Да, гоцэ сириштникович е срам и резил за Европейска България! Срам и за нас, че толкова време го търпяхме; трябва да се отвратим и от себе си, че го търпяхме чак пък толкова…

 17. Г-н Инджев,както преди години,
  така и до днес запазвахме учтив тон и почтително уважение помужду си за Ф.Кастро,за Симеон II и т.н., много преди кодоша с “Октавиан” и дори след юлския победен марш на Първия консул м.г.,”тръгнал от българския Лион”,а въпросната футболна надпревара,не беше измежду предпочитаните за късмета на президента Първанов,но виждах,че (макар и по-дълго и по-жестоко ударен от ляво-утопично дирижирания естаблищмън!!!),освен едно колело и “салтомортале” с Буш,все още го нямаше призива на Станишев от днес за “правителство на националнато спасение”
  И то точно-точно когато- се сменят играчи строени в един отбор на терена,без к а л ф и,но с шарени гащета и …и н т у и т и в н о придържани на каищка
  ….близо до кола….
  Не знам на какъв език да Ви кажа,
  че всяка,и най-яростна вълна в бурно море,кротва на пясъка…
  Тъй като и те знаят,че аз знам,защото сме били в една и съща гладиаторска школа,от зле използвани и направлявани скъпо струващи ученици,няма как по произход и призвание,да си почесваме -един до друг -“нещото” на терена на България….
  Останалото: било щурмоваци,било якобинци,хунвейбини и т.н. ….не сме сред тях како Марийке!
  Ако е писано ще е грях “по консулски”,но и тогава светът няма да свърши!
  Сега да си броят сребърниците,да почукват халал да им е,аз не бързам!!!

 18. До Т3ЕО
  -цената два пъти по-ниска
  -промоционалната цена,остава мистерия
  -успял да се уреди с огромна отстъпка от цената

  Ако малко си напънеш мозъчето ще ти просветне:
  Кой в България изповяда сделки по реални цени ?

 19. Ех, този безгрижен веселяк, не е ли да му завидиш. Не до 100, а до 200 години може да си доживее като едното нищо. Като го види човек едва ли е сложил нещо присърце.

  И като се се замислиш на какви отговорни постове е бил и е управлявал хора и е представлявал България. Нищо чудно, че сега от много места ни гледат като пигмеи.

  Да добавя още една история която се случи да чуя в не знам си кое предаване разказана лично от него. Пак така разказана с гордост и шеговитост. Пили значи те с не знам кой в Родина почти 10 часа. На разсъмване поискали сметката. Барманът се изплашил да я даде лично и викнали управителя. Той от своя страна не посмял да иска пари и рекъл, че са случили точно на този ден някакво 100% намаление. Батето като чул това веднага възкликнал – А, така ли, я сложете тогава по още една бутилка от всичките дето изпихме и да продължаваме.
  Нищо чудно да се появи в някой от мемоарите.

  Вече споменах, че книгата ще има някакъв успех, по простата причина, че към момента настоящите жители на Бг са в тази възрастова група която има носталгия по онова време и заради носталгията ще я купят.

  Малко от тях ще им стигне капацитета да се сетят, че те са тези за чиято сметка е било това безгрижно време.

 20. do NIKOLA: А случайно да ти светва откъде двадесет и няколко годишен мърсолко без 1 ден трудов стаж има дори и тези 250 хиляди лева? Защото една микрофирма на мой приятел спа такава печалба за 11 години.
  Или ще ми отговориш че е будала да си декларира честно и почтено доходите?

 21. Не бива да се остава с впечатление,че Иван Славков е единствен по отношение на ползване на привилегиите накомунистическата банда,той е само много по-безпардонен.Той иска да просто да изпъкне и да предизвиква. Обявява се за комунист,никакъв комунист не е,комунистите са зли,потайни,стегнати,озлобени,мръсни същества,Славков е вечно усмихнат,вечно небржен,в гарнитура с пиянската и глуповатата си физономия. Той е добряк… Невероятно тактическа услуга прави на Г-н Инджев,защото точно в същия момемнт пуска своята книга. Тя просто потвърждава ,манталитета на съвременния комунист,описан в “Президент на РБ”. Най-примитивния комунистически овен може да се досети,че комунистите са си останали същите,независимо,дали са председатели на Олимпийски комитети,телевизии и пр.,или президенти. Дори ако може да излезе още някоя книга от някоя комунистическа свиня,още по-добре би било за общата картина на българския комунизъм. Нямат равни нашите болшевики,незаменими са….,и непоправими.

 22. Не е нужен съвременен Алеко, бай Ганьо сам си пише книгите. Тъжно, много тъжно…

 23. Аз за това отдавна спрях да купувам Труд. Не казвам вестник, защото този палцал не го заслужава.

 24. Стоичков,абе на какъв език пишеш бе братко,кажи за какво говориш и за кого,какви са тия зашифрирани излияния. Тук се споменават факти,събития,имена,интервюта,..за каква “гладиаторска школа” говориш.с кого си бил там,какво сте правили,абе спри се бе човек и бъди точен.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.