Унгария криминализира комунизма, президентът на РъБъ продължава да го рекламира

Петър Младенов: Другари, картината в икономиката е потресаваща!
От 1983 г. сме с отрицателен прираст, нужни са ни най-малко по 2, 6 млрд долара заеми годишно от Запада. Изолацията ни докара до просешка тояга. Единствен приятел ни е Чаушеску. Сменихме Живков, защото стигнахме пропастта, чули в МВР каква е истинската картинка на социализма лично от устата на новия генералния секретар на БКП.
Картината в икономиката е тежка, много тежка. Много проблеми са се натрупали, ужасно много. При това те не са свързани само с това, което даваме сега като производство. Те са свързани с възможностите ни да се развиваме по-нататък. Има втора страна – самата икономика. Така я развивахме и така я развихме, нали говорехме, че ето ние сме в състояние примерно да изхранваме две Българии в последните години и дали произвеждаме толкова много, и къде са тези продукти един бог знае! Аз мисля, че ги изнасят. Извиках другарите Луканов и Христо Христов. Рекох: “Престанете да изнасяте селскостопанска продукция!”. Нищо подобно. Няма натури. Опитахме се да направим един анализ. Лично за себе си го направих. Това беше преди пленума. Тъй като трябва да ви кажа, че в политбюро никой не ни е давал какви са ни задълженията, и как се развива икономиката. Ние не знаехме. Аз не знаех. Но тъй като имах една връзка с банката помолих да ми дадат годишния отчет на банката. Картината е потресаваща! Ние всяка година казваме, че имаме толкова и толкова прираст – 5, 6 – 6 процента. А знаете ли каква е картината? Ако вземем за база 1983, следващите години ние не само, че нямаме никакви процени прираст на националния доход, ако изключим тези чужди кредити, които получаваме от Запада, т. е нашите задължения, които се увеличават, ако ги махнем тях, ние имаме непрекъснато намаляване. 1984 е по-лоша от 1983, 1985 е по-лоша от 1984, 1986 е по-лоша от 1985 и т. н. до края, до последната 1988. В областта на нашите задължения ние сме стигнали критичната точка.Това, което трябва да изнесем ще бъде някъде между 1,7 млрд – 1,6 млрд. А така сме направили нашата икономика, че без внос за 2, 6 млрд. долара тя не може да работи. Тя не може да работи, просто спира, блокира. Това е минималния внос от Запада. Това са суровини, материали. Тук не сава въпрос за някакви луксозни стоки.
И ако говорим по-нататък стигна се, другари, до нравствена криза в нашето общество. Има и корупция. Има и неверие. Има и цинизъм, ако искате. Цинизъм, просто цинизъм – аз да съм добре, аз да си оправя моите работи там, не ме интересува това общество. За съжаление ръководителите, ние, които бяхме (тъй като аз също съм бил в тази група ръководители и то дълго време) ние не давахме пример на това как трябва да се живее. Нашият живот не беше открит. А той трябва да бъде прозрачен за хората. Хората трябва да знаят Петър Младенов не само как мисли на събрания, а как живее вкъщи, какво е неговото семейство, как той се отнася към другите хора. Какво харчи, за да живее. Откъде са тези средства, които получава. Ние не го давахме този пример. Напротив. Появи се за съжаление в някои другари увлечение по широк живот, по голям разкош, към харчене на пари (при това пари в грамадни размери).Това са народни пари. А хората не са глупави. Те не могат да не видят това. Те го виждаха. А което го виждаха то е ясно вече какво по-нататък отражение върху съзнанието може да има и на младите. И няма какво да се удивляваме, че младите сега искат от нас и отчет, искат от нас да ни съдят. По същество ние сложихме това поколение, което е на 20-30 години да живее в едни ужасни условия от морална и материална гледна точка, когато едно му приказваме, а то гледа другото – как живеем ние. Светът започна да гледа на нас по съвършено друг начин, с неуважение, до една изолация в света. И се оказа, че най-накрая ние имаме приятели само в лицето на другаря Чаушеску. Ето това е кратината. Обществото стигна до ръба на пропастта! Следващата половин крачка щеше да го вкара в пропастта!”


Това са думи на Петър Младенов ( припомнени във форума на “Всеки ден”), последният генерален секретар на ЦК на БКП, изречени в единствения кратък период на откровеност в историята на столетницата – периодът между свалянето на Живков и преврата срещу на Чаушеску, т.е.малко повечеот месец между ноември и декември 1989 г. Много скоро след това самият Младенов се върна към лъжата и плати за нея с оставката си като президент. Заради лъжата, че не е произнесъл на 14-ти декември фразата “по – добре танковете да дойдат”.

Не знам коя от всичките лъжи на днешния президент Първанов да избера, за да илюстрирам как Лъжата ( именно с голямо”Л”) днес се разпорежда с България. Избирам само една от онези, които не съм посочил изрично в книгата “Президент на РъБъ”.

На 12-ти март 2010 г. на пресконференцията си в София Първанов беше запитан от името на вътрешния министър Цветанов да каже защо са убили неговия съветник Емил Кюлев ( този въпрос избрах по-рано и аз да му задам задочно в блога си, а и в книгата се спирам на темата). Вместо да отвърне, ни в клин, ни в ръкав Първанов започна да обяснява, че не бил виждал очите на …Маргините ( с което отговори на друг мой въпрос в блога, но не отвърна на неговото продължение: бил ли е с Младен Михалев Маджо на рождения ден на Евгений Узунов през юли 2003 г., както свидетелства Красимир Премянов). Явно афектиран, Първанов съвсем се отплесна и плесна следната 100 процентова лъжа:

Никой от моя екип не проверява присъстващите на публично мероприятие”.

Екипите на НСО не само проверяват, но и го правят като правило ден по – рано. Те са длъжни. Ако не гонаправят, значи са нарушили служебните си задължения. Интересното е, че всяка телевизия, която Първанов е снизходил да посети, знае отлично това. Но никоя не си направи труда да му опонира – нито на самата пресконференция, нито по – късно. А беше очевидно, че той се оправдава гузно. Защото пребиваването му с оперативно интересния Маджо на рождения ден на общия им приятел, бившият шеф на митниците и настоящ бос в БСП Евгений Узунов на 50 годишнината му в ресторант в сградата на “Интрепред” в София е факт, публично потвърден от Красимир Премянов, бившият шеф на парламентарната група на БСП от времето на Жан Виденов.

Лъжата може да има къси крака, но се радва тук на дълъг живот чрез дългите ръце на лицето Първанов. Но най-интересното е, че управляващите, при целия им видим конфликт с Първанов, не виждат нищо лошо в това да не виждат лъжите му.

Да се чудил ли, че докато унгарският парламент приравни днес комунизма към нацизма и така криминализира комунистическата пропагандна, тук лъжата си има цял президент на РъБъ като рекламно лице на комунистическото минало, радващ се на недосегаемост?!

39 мнения за “Унгария криминализира комунизма, президентът на РъБъ продължава да го рекламира”

 1. Колкото повече чета толкова по-безнадеждно ми става.Циника си признава за собствения цинизъм и то с гордост, така до ден днешен.За мен най-страшното в държавата е, че юредическата гилдия в лицето на своите правораздавателни органи в желанието си да са на върха(ама не истинския)лъжат самите себе си и от там всички нас.Какъв да е президента, мин.председателя и т.н., след като тези хора са такива циници. Може би защото са объркали върха до който се стремят е този цинизъм, ами ако трябва да им го формулираме някак си.Във всички случай жадувания връх не е цинизма на Батет, нито на Първанов, още по-малко на Висшия съдебен съвет, нито пък на Българската църква. Върхът истинският може да се формулира простичко (ама простичките неща са най-сложни за смилане)-живей така, че след време да не се срамуваш или още по-просто казано не прави това от което утре ще те е срам. Но нали е твърде простичко та преди всичко трябва да ти е ясно и от какво би се срамувал та да не го правиш. Последно имам един въпрос може би наивен, а да сте чули всички тези да се извинят поне веднъж за нещо малко и простичко.

 2. В деня на избирането на П.Младенов,гост ППО в Мадрид,бе бащата на Станишев и хората помнеха същата злоба и ненавист срещу натовска Испания,на една твар,когото съхраниха тъдява някъде,на юг от Рио Гранде,докато омръзнем на евроатлантическото семейство,Иво?,с линка де!
  Забравили бях и речи,и табиети от конгреси,та хората приеха предложението ми да се изпрати поздравителна телеграма до вуйчото* на Н.Младенов,т.е.
  новоизбраният президент П.Младенов!
  Бил пиел!Какво друго при пиянство на един цял народ?
  Добре,че в “Синия лъв”,бяхме само на бира!!!!

 3. г-н Инджев,аз Ви чета редовно и много харесвам повечето неща от Вас и много искам да имам и новата Ви книга,но съм инвалид 1 гр и с пенсията ми от 140лв. мога само оскъдно да се храня.За книги за голямо мое съжаление не ми остават средства…

 4. Само да отбележа, чe решениеto на Унгарския парламент е чисто протоколно и официализира нещо, което унгарското общество е възприело отдавна. Tam комунизма и нацизма се приемат като двете страни на една и съща монета от много години насам. Двата режима винаги се споменват заедно в едно и също изречение. Освен това, от близо 10 години си имат тематичен музей, когото препоръчвам горещо на всеки посетител на Будапеща. Ето и линкове с повече информация за експозицията.
  http://www.terrorhaza.hu/en/museum/first_page.html
  http://en.wikipedia.org/wiki/House_of_Terror

 5. Гоце продължава да си живее в комунистическата епоха, той самият е продукт на комунизма, негова мутация и негов последен рудимент (все едно е останка от динозавър). Той има едно бляскаво, сякаш запазено в резерват, непроменено, неизменно комунистическо съзнание и манталитет; не говоря празни приказки, добре знам защо казвам това.

  Ето един пример: Гоце сега, в качеството му на президент, е сърдечен приятел на мутри и олигарси; олигарсите и мутрите са отровните цветя на комунизма, те са негов най-чист екстрат. Както някога ченгето от ДС с кличка Гоце, като млад партийно-комсомолски кариерист, е богоговеело пред силните на деня тогава (висшестоящите от “партията-държава-кърмилница” и нейния железен юмрук – ДС), по абсолютно същия начин сега Гоце гледа с кучешко богоговение истински силните, “капитализираните” комунисти, сиреч, мутрите и олигарсите особено. (Да не говорим за това как верноподанически гледа истинския си господар: таваришч Путин!)

  Като кутренце Гоце върти опашчица и скимти умилкващо се пред тях, особено когато пък му подхвърлят некое кокалче от богата трапеза, на която те пируват: я мезонетче му подхвърлят, я пушчица за 50 000 долара, я златен часовник (сигурен съм, че има и подарък златен часовник, нема начин да няма; на владиката Николай Гергов подари златен часовник, та на Гоце ли няма да подари?!), я лека кола ми подарят, я безплатно нужника в Сирищник му реставрират…

  Гоце не е мръднал на сантим напред в развитието на съзнанието и на манталитета си – и на това се дължи неговата трагичност на печален образ на комунизма; неговата душа, изглежда, ще намери истински покой и върховно единение едва когато се озове в компанията на Маркс, Ленин, Сталин в най-големия казан на ада – комуно-кагебисткия; макар че нищо чудно комунистите да са се уредили и в самия ад и да са станали пазванти там, от тия дето ръгат с вилите!

  Сигурен съм в този ред на мисли, че Гоце вечер оправя молитва към “богчето” Ленин за туй, че е станал комунист – та постигна всички земни благинки. То за това е “идеологията” на комунистите: да крадат и да лапат колкото се може повече в тоя тукашен свят, нищо повече от това не съдържа и “лявата идея”, впрочем…

 6. Поздравления за книгата, господин Инджев!След като я прочетох,веднага възникнаха няколко въпроса в съзнанието ми:Защо книгата Ви излиза точно сега(следващата година предстоят президентски избори)?
  Не мислите ли,че правите услуга на ГЕРБ във връзка с изборите?
  Не се ли опасявате,че настоящите управници ще Ви “употребят” за осъществяването на личните си политически цели,когато настъпи подходящия момент?
  Благодаря!
  Поздрави: Антоанета Лязова

 7. Към Antoaneta Liazova:

  Май управляващите нямат намерение да ме “употребяват” – мълчат, както всички останали (извън интернет).
  Надявам се този факт да е достатъчно красноречив отговор за всички, които подозират умисъл в това, че книгата се появява “точно сега”. А кога всъщност е трябвало да се появи? Дали пък не трябваше да чакам Първанов първо да слезе от паметника и тогава да пиша за него?
  Изглежда т.н. елит е доста солидарен срещу всеки, който си позволява без разрешение, покровителство, спонсорство и партийно поръчение да атакува статуквото…

 8. Здравейте, госп. Инджев. Не искам да коментирам по темата, но бих искал да ви попитам: Защо когато пишете нещо в скоби, винаги започвате с интервал ( ето така) ? Това правило, което съм пропуснал в училище ли е или просто вие бъркате? Благодаря.

 9. Антоанета,публициста не е политик,за да се съобразява с евентуални избори и политически(разб. мафиотски) действия. Г-н Инджев сега е написал книгата,издава я веднага,та заспалия народец,ако пожелае да се извади от от летаргията. а за употребата ,не сте права,такъв филм няма.И не звучи етично,някой да “употребява” ,някого,непреводимо е на друг език.Или,поне трудно,българската лексика е много странно явление…

 10. Г-н Грънчаров,какви са мотивите Ви,че смятате,че комунистите имат съзнание. Точно това ги отличава от хората,че нямат съзнание(разум).Казвате “…олигарсите и мутрите са отровните цветя на комунизма…”. А кои са “неотровните ” цветя на комунизма. При комунизма няма никакъв вид цветя,всичко е КРЪВ,ПОТ и СЪЛЗИ.Трето,”лява идея” няма и не може да има. Коментара Ви е добър ,но за уточнение,ще допусна,че се отнася за Българския президент Георги Първанов. Уж го ненавиждате,а се позовавате на изразената гордост от негова страна,че е бил сътрудник на ДС под псевдоним Гоце. И Вие,веднага се съгласявате с него и допълнително прославяте тази гордост ,приемайки агентурното му име за по-важно от собственото. Явно много цените агентурните дейности и псевдоними. Дори,ако Първанов моли да се използва псевдонима му,би трябвало всеки да не се съгласи и да не му обръща внимание. “Ей,Първанов,дали сте бил Гоце,или Доце,това ние не знаем и не искаме да знаем,ти си имаш собствени имена,утре ще кажеш,че си имал и друг псевдоним,или че си бил агент и на НКВД,това си е твоя работа,ако щеш,пет псевдонима имай,за нас, ти си Георги Първанов и точка,моля,не ни занимавай с агентурната си дейност и атрибути”. Не е ли така Г-н Грънчаров?

 11. И не само Първанов си живее в комунизма,а цялата страна. Статията доказва,че ККБ е адекватно название на България.

 12. Господин Инджев,моля ви да напишете във Фейсбук къде утре-петък,11.06. и в след колко часа ще бъде пусната допечатката на вашата книга!Българи от Швейцария искат да им се купи и прати там вашата книга!

 13. В отговора към Антоанета сте казал всичко,както и аз,когато се опитвах глупаво и наивно,да очаквам,че ще бъде разбрано словосъчетанието
  :”царе,папи,патриарси…”
  След 15 години си спомням само,колко трогателно бе твърдението на близък съветник на г-н президента,че конституционно не може,да влияе на гл.прокурор
  или ВСС…а от КС и НС добавяха убедително,какъв брой народни представители,трябва да ме подкрепят,за да бъдат събрани велможите по индивидуална гражданска жалба….докато не се промени определен член!
  Милите те,как да не им повярваш?

 14. Г-н Иннджев, лично към вас, вие преценете дали да го оставите като комент.

  Новина от Свежо – Иво Инджев Купил Свежо от Нет Инфо.

  С тези клчови думи може сам да откриете статията на сайта на barmolino.com . Личи, че е писано от кретенясали келеша под нечия поръчка.

  Империята отвръща на удара.

  Имам проблеми при събмит-ването и не мога да пусна директният линк.

 15. Partiata ima edno goliamo…dostoinstvo da go nareka.

  Kakvoto i da stava v neia tia ne ostavia svoite v kalta.
  Mje da si se osral i omazal do ushite, ako si chovek na Partiata niama da te izostaviat.

  Tova e mnogo harakterna cherta na komuniagite…

  Zatova si malchat kogato osraniat im prezident laje i maje po televizii i radia bez vsiakakva srama.

 16. Сега когато се разбра,че и г-н Ж.Виденов трябва да Ви е чел след призив към президента,”да не се надскача!… и да подаде ръка на България,в “частта представителни
  функции”:нека оценява,само Историята,а деца и внуци,да си четат за изпити,кой и какъв е бил Г.Първанов.
  Това прозвуча в блога на Иво Инджев и за бъдещите български европейски граждани,които няма да си знаят кой им е президент.
  Далновидно и прозарливо е като повеля на управляваща партия,а останалото – въпрос на чест и съдба по примера на кой е по-по-най?
  Така ще мирясат българите в правилната България,а ще се успокои и Европа!

 17. За цинизма и престъпленията на комунистите бе спусната пълна завеса и замитане на следите.Включително и за предвиденият от тях “преход”,който ще изплащат цели поколения българи. А Батето си издава мемоарите,сръбва си уискито и мрази всичко европейско и американско! Ха Ха Ха…. познато,нали!
  http://www.vbox7.com/play:d7ebc716

 18. Към Бат Илия:

  Развеселихте ме!

  Вероятно психясалите от злоба не могат да понесат факта, че в голямата социална мрежа Svejo ( може би най-динамичната и успешната на български език, създадена и управлявана от две момчета, които могат да са ми синове), читатели ме публикуват изключително интензивно.

  Преди няколко дни си запаметих за архива първата им страница заради куриоза:присъствах общо 7 пъти при самото отваряне на сайта, от които 5 пъти в топ новините им. И оттук едни другари са си направили “извода”, че съм …купил тази социална мрежа. Не могат да си представят, че присътвието ми в Svejo на практика е класическа гражданска инициатива. Не им идва на ум, че такова чудо е възможно.

  Явно съдят по себе си. Съдят по това, какво пряват търговците с влияние в България, които си пазаруват медии за престиж и манипулиране.

 19. към Маргарита Илчева:

  Благодаря за проявения интерес!
  Публикувал съм в блога на възможно най-видно място начините за връзка с издателството и вариантите за доставка.Радвам се на проявения интерес, но по въпроса за тиражите, доставките, пратките и т.н. грижата е на издателите.
  Използвам случая да вметна по повод на многобройните предложения книгата да бъде публикувана в интернет, че това също е свързано с издателската дейност.
  Освен чисто търговската странана въпроса, която не е моята територия, дължа на това издателство етично отношение поради смелостта му да се наеме с този проект.

 20. Генерал vlasov, не е така. Мисля, че следва да се успокоите и да приемете факта, че не мисля по този въпрос като Вас. Какво толкова е станало?! Нима нямам право да имам своя позиция по този въпрос?

 21. От няколко години споделям с приятели,че икономиката на България е фалшива и че е въпрос на време да изгърми като балон.Ето че нещата започват да излизат едно по едно.В линка по-долу съм писал за едно писмо,което Бойко Борисов ще получи.Мисля,че момента наближава.

  http://www.joro711.com/?p=1213

 22. Добре де разбрахме, че ГП не е стока, но господин Инджев ако трябва да сме реалисти те никога не са били стока. Пионки, но въпроса е коя е ръката над пионките. И си мисля, че ръка няма, но в съвременната глобална ситуация ние сме последната дупка на кавала и уважавам желанието ви да елиминирате тази пародия на държавност, но в крайна сметка дали няма по-важни неща от тази личност, която така или иначе е обречена на следващите избори най-късно. Всички ценим високо желанието ви да сринете този човечец, както и систематичния ви подход към проблема, но ще се радвам да насочите убийствената си сатира и критика към нещо по-продуктивно от една изпята песен. А да унищожите всички илюзии, които поддържат това състояние на нещата. Изумява ме склонността на половината балгарско население да приема това, което и се поднася за чиста монета както и послушно и спокойно да упражнява единственото си право, което е останало – правото на глас. В България единственото право, което ни е останало господин Инджев е да сме бедни материално и духовно, мълчаливи или безработни. Демокрация през крив макарон.

 23. Към Joro. То по тази логика цялата световна икономика е фалшива, защото и на други места с уж по-напреднала демокрация изгърмяха много балони.

  Но ако се впусна в моите си разсъждения ще трябва да заема сума ти място в базата данни на този сайт.

  Излишно най-вече.

 24. Към г-н Инджев.

  Радвам се ако съм ви развеселил.

  Аз лично макар, че го очаквах малко се стъписах.

  Макар, че това е нищо в сравнение с това което “чуковете” на партията могат да измислят.

 25. Г-н Инджев, заслужавате поздравления за смелата гражданска позиция за разкриване на престъпленията на главния престъпник президента на РъБъ агент Гоце Седефчофф от Сирищник. Но трябва да Ви кажа, че истински се страхувам да не Ви се случи нещо, тъй като такива гадове имат дълги ръце и са способни на всичко.
  Желая Ви здраве и се пазете!

 26. Макар че вече няколко пъти бе загатнато започва да става все по-ясно,че България ще осъмне с президентски и местни избори заедно през 2011 г.,защото освен фалшивата икономика и др.въпроси на последните две-три столетия са силно увредени от утопията.При пресяването на имена,измежду някои други,ще се запомнят 1-2 владетели,Т.Живков,Ж.Желев и Генерал ното “изпитание на прехода”към:
  – Президентска;
  – или Европейски тип република;
  За всеки един от този тип управлениие една още по-широка дискусия,ще изправи на костите им Калоян,Иван Асен II и Фердинанд I
  Сега когато Историята връща на историческата сцена Кубрат още като млад в кръщелния купел,скоро ще опре до най-различни предизвикателства.
  Това ни чака в августова Европа!
  Жребият скоро ще бъде хвърлен,
  както пред стените на Рим
  София-5.21.ч сутринта

 27. Призовавам младия Иво Инджев,да не се занимава повече с тъжно-известни ловци,а да синхронизира със бележитите от Онгъла,Клокотница,и
  Шипка насам, за да сложи летвата – от тук нататък – за Кубратова България 2011 г.Така ще е непоклатим във времето и пространството като мадарски конник!.

 28. malko pritesnen mi se struva nashia pyrvancho kato gledam poslednite mu iziavi, sramuva se ot neshto, prekalil e mai mai, mnogo e losho che pokoleniata shte chetat v uchebnicite po istoria za istorika pyrvanov, kato za edin predatel na Bulgaria obslujval chujdi interesi…taka li e pyrvanov ???

 29. Драги социалисти и другари !
  Скъпи политици и елити в РъБъ !

  Защо трябва да дойде г-н Лучано Бенетон за да Ви каже, че лъжете сънародниците си ?
  Вие лъжете българският народ вече 60 години, че ще живее добре само като собственик на имот.
  Вие сте лъжци !
  Защото много добре знаете, че наемателите живеят щастливо и ползват парите си както намерат за добре.
  Наемателите са свободни хора !
  Собствениците на ипотека, а не на дом са РОБИ !
  Защото имотът не е техен, докато не го изплатят.
  Когато го изплатят българите или умират от умора, или разбират, че сте ограбили живота, парите, здравето и мечтите им.
  Вие сте престъпници, макар да не подлежите на наказание тук на Земята.
  Вие, интелектуалци и политици от всички бкп-та си купувахте, купувате и ще купувате качествени стоки и услуги с парите отнети от бедните българи.
  Отвратително !

  И г-н Бенетон Ви го казва в прав текст.
  Благодаря Ви г-н Бенетон !

 30. Сега Виденов е казал нещо вярно.Да сте чули английската кралица да говори за политика? А нашият всеки ден бълва жлъч срещу управляващите.И защо все да се пазим да не кажем нещо в подкрепа на статуквото? Според мен това правителство трябва да се подкрепя за действията срещу мафията и да се стимулира да го прави още по-енергично.

 31. Г-н Грънчаров,Вие смятате,че комунистите имат съзнание???, в това ли се изразява Вашето несъгласие с мен,браво. Като философ и преподавател,на това ли учите студентите,че комунистите имат съзнание. Е,какво е това съзнание,което убива безмилостно и безпричинно,краде по всички посоки,не се спира пред нищо,държи в пълна заблуда народеца,не се признава ,че съсипа цялата страна,съсипва я и в момента…Не сте съгласен със съсипията ли ,ами ето и последнта книга на Г-н Инджев,това ако не е съсипия и наглост,какво е. У нас,антикомунистите,какъвто убедително сте Вие,трябва да разберат категорично ,че комунист и съзнание са две взаимно изключващи се понятия. Това трябва да се обясни на публиката и тя да разбере,че ККБ се управлява не от СЪЗНАТЕЛНИ хора,а от КОМУНОИДИ. От там се тръгва. Ако Вие продължавате да твърдите,че комунистите са съзнателни същества,спасение няма да има скоро за народеца. Загиването ни е в кърпа вързано.Ако греша,моля да бъда коригиран,благодаря предварително.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.