Уличната саморазправа уличава държавата в подозрително бездействие

Скандалноизвестният бос на футболния клуб “Рилски спортист” и общински съветник от “Атака” Юри Галев бе прострелян тази сутрин, предаде репортер на БГНЕС.

По неофициална информация е стреляно по колата му. 47-годишният футболен президент има пет огнестрелни рани в коремната област и крайниците.
В началото на февруари т.г. четирима приближени на Юри Галев бяха задържани от полицията за палеж на офис на фирма “Бороспорт”. Огънят лумнал три дена, след като Галев и негови приятели биха охранители на лифт в Боровец след скандал със сина му.

На 9 февруари 2009 г. МВР потъвърди, че “снощи е стреляно по президента на Рилски спортист Юри Галев”.

Няма пострадали при инцидента. По-късно е подадена жалба в районното управление.

На 9 ноември 2005 г. Главният секретар на МВР Бойко Борисов съобщи, че е задържан Юрий Галев за отвличане на две момичета. В ефира на радио “Дарик” той уточни, че около 6 ч. известният самоковски “герой” ги е завлякъл от заведение в апартамент в София. Едната от тях обаче успяла да изпрати по мобилния си телефон съобщение, полицията веднага била вдигната на крак и Галев бил заловен.

Юрий Галев бе обявен за национално издирване още през лятото на 2001 г., пак за отвличане. Полицията го търсеше, а той гледаше мачове на футболния си отбор “Рилски спортист”, свидетелстват фенове..( в. „Сега“)

Да продължавам ли с биографичните подробности или е достатъчно, за да мога да попитам: защо изобщо подобни типове са на свобода? Ам свободата им е опасна дори за тяхното здраве, какво остава за околните „човекоединици“!

Нима „наглите“ не трябваше да са усмирени? Питам смирено министър Цветанов, според когото въпросът с отвличанията е уреден, но виждаме как с един от медийно популярните типове, свързан с отвличания, сметките си уреждат бандитите, а не държавата?

Оказва се, че далеч не толкова известни „герои“ от криминалната хроника биват героизирани след зрелищни арести, а известните на цяла България и наблюдателните външни наблюдатели „оперативно интересни“ гангстери си разиграват коня ( автомобилите с много коне), докато „правосъдието“ не ги сполети с куршуми на улицата.

Отгоре на всичко в България е възможно човек с такава биография и „слава“ да се кандидатира на избори, да спечели и да стане легитимен общински съветник. Законите ли са ни калпави, законодателите ни или пък изпълнителите на онова, което е разписано в законите? Не знам. Но най-добре е в случая да не вярвате на лозунга „Изберете българското“!

Питам преди опозицията да е попитала: да не би щадящото отношение на МВР към общинския съветник от „Атака“ Юрий Галев да има нещо общо с политическата подкрепа на партията му за управлението?

38 мнения за “Уличната саморазправа уличава държавата в подозрително бездействие”

 1. Поредната “новина”, която ще задръсти “свободните” медии поне за 2 дни. А това очевидно е просто акт на “противниците на отмяната на смъртното наказание в РБ”. Що за сбъркана държава сме?
  Новина е ако се окаже, че 90% от нас спазват закона за движение по пътищата, че не можеш да подкупиш полицай, че си разхождаме кучето с намордник, найлонова торбичка и не го оставяме да препикава пясъка на детската площадка, че можем да си легнем без страх, че някой си прави шумен купон няколко часа след 22 ч. и т.н. Все такива “дребни” прегрешения, с които децата ни свикват от малки. И след това идва ред на големите неща. Звучи много наивно, нали? Но в “белите” държавите е така(онези, които “другарите” заклеймяват, но никога не са се противили да посещават)!
  Затова не ме интересува колко часа са го оперирали, колко екипа, колко куршума са извадили, колко са му скъсили червата и т.н.!

 2. Браво, г-н Инджев!! Един човек да постави въпроса. Не съм сигурна само дали “сметките ги уреждат бандитите”. Може на някой просто да му е дошло до гуша… А относно участието му в местната власт – от която и партия да се кандидатира едим такъв местен душевад, скованият от страх избирател ще го избере. Още един повод за размисъл. Четете ли, г-н Цветанов, тези статии?
  Благодаря, г-н Инджев!

 3. всичко си е на място просто няма народ поета го е казал не народ а мърша

 4. Съдът постановява каква да е мярката – накрая е пуснат срещу парична гаранция, като прокурорът е искал “под стража” предвид криминалната анамнеза на Галев. И като чета, че “кариерата” му е започнала средата на 90-те, вменяването на протекционизъм от сегашното МВР ми се вижда доста пресилено…много отдавна е трябвало да бъде в затвора. Понякога има смисъл да се търсят коспирации, друг път обяснението в стил “бръсначът на Окам” е дългогодишно системно прокурорско бездействие и добри адвокати. Защото вярвам, че колкото и да ни е калпав закона, предвижда затвор за хора, които си стрелят с калашници, щото са се ядосали нещо, а ако си харесат някоя булка я мятат на рамо по стар обичай, когато момците са крадяли момите.
  А пък Сидеров трябва да отговори що за хора си избира /че не е само Галев бандит, Бинев е другото име, което ми идва наум/. Ега ти партията.

 5. Г-н Инджев, очевидно един антисемит се е промъкнал в блога Ви. Коментарът на Пламен Драгнев би трябвало да бъде изтрит. Знам, че в България е “нормално” да се говори за “мръсните цигани” и “гадните евреи, които контролират света”, но тези расистки нападки надали имат място точно тук. Г-н Драгнев, моля обърнете се към съмишлениците си от Атака, читателите на този блог са тук, защото това е едно от малкото места в България, в които има хора, способни да разсъждават отвъд примитивизми като расово-религиозно мотивираните теории на конспирацията.

 6. Ясно е, че в страната ни има два основни лаягера формирани от всички нива на администрацията.Лагера на старото статутство ( на първо място СЪДА ,бившите управляващи + голяма част от БКП-то) и некорумпираните от новото упраление.
  БОРБАТА Е НА ЖИВОТ И СМЪРТ.

 7. Г-н Инджев, темата за мутрите в територията между Дунав и Егейско море е неизчерпаема.
  Желая успех на представянето на новата Ви книга във Варна.
  Моля да коментирате интервюто на Маргарита Михнева с Николай Марков в предаването „Неудобните“ по Канал 3, чието повторение току що гледах.
  Ако не сте го гледали, предполагам, че можете да го откриете в мрежата. В него доста често бе споменавано Вашето име, интересува ме Вашето мнение по повдигнатите в предаването въпроси, именно в контекста на това предаване.
  Благодаря предварително.

  Dr.Lefteroff, France

 8. Ако не Румен Лазаров,ще е Антони,
  Пламен Драгнев,Кръстев,или Вики и т.н. ….
  И всичко на фона,когато:
  – Саркози протяга ръка на Медведев за нова световен ред…
  – Медведев прогнозира втора вълна на кризата…
  – П.Димитров вещае нова енергийна война Русия-България….
  – Барак Обама глобява с милиарди…
  – а македонци вместо “костови” танкове искат “борисови” психиатри срещу слугите на Сърбия “около Вардарот!”…
  АЛИ НЕМАМО И НАЗЕ НИ ТРЕБАТ…
  Нема го ни Солунският чудотворец,нито Фердинанд I или армиите и дипломатите му за Солунското примирие “сокротце,со благо и со тояга по газот…!
  …………………………….
  Но през октомрри 2011,ще станат вече 20 години откакто зад гърба си ще имаме 19 национални избора по методите на класическа формула на установена демокрация:
  парламентарни /6/,европейски /2/,
  президентски/5/и общи местни/6/
  Освен доверие за полиция,
  правителство и армия,за съда и пракуратурата прилягат думи,като за длъжници в хорските очи и дори по-лошо: изчистване на нагла фауна
  от своите собствени кръгове…
  Някогашото и крехко традициионно мислене на правилната България,
  спечелила всички битки за 130 години,но само една война при Сливница,Гургулят,Драгоман и Видин в т.ч. и с “предложения” от мен кулски герой Мито Логия…
  Работата не е за майтап:
  Да,има свити партии,има и “рожби сурогати”,но има и “прокълнато помятане!,а запасите на обществен песимизъм са кът или на изчерпване и по-скоро трябва,да се бием със себе си и печелим за себе си!!!
  За патриотизъм,и дума да не става…
  Предложих,да се смирим и да повярваме на един първи консул,но ако – не дай боже! – се закучи и по енергетиката,кой ни е крив…
  Не СДС или ГЕРБ,а България,трябва “да спечели със “сашовото” малко но завинаги,защото БКП се върти около 10-12%, а традиционните десни стигат за “паркетен парламентаризъм”,което в обратен ред е като,да чакаш “тесните” Д.Благоев,Г.Димитров,и
  “широките” да плеснът с ръце,да се прегърнат,за да не осъждат България, десетилетия на мор и чума…
  Тук нема и ема да има такова изпълнение и историческият-дори епохалният- избор е на Генерала!

 9. В България,като бивша съветска република е чест и гордост да си близък с видни престъпници. Мутрите са лицата на прехода и “нашите момчета” за истински властимащите. В този дух е и мутренско-чалгаджийския манталитет на повечето “легитимни” политици и “публични” личности. Трудно ще намерите ВИП личност,която да няма близки отношения с мутри и бандити. За много от тях това е и въпрос на бизнес и взаимни интереси. Още по-тъжно е приемането на тази реалност за нещо нормално,както от журналистите,така и от целокупният български народ.

 10. На престъпниците и мафиите никъде не им е било и не им е лесно.
  Но в РБ обаче и това правило не се спазва а се придържат към изключенията му. По такъв начин , предпочитайки да се придържа се изключително към изключенията България успя да стане ИЗКЛЮЧИТЕЛНА държава , не може да не и се признае.
  Не е много уместно в случая да се говори за такава , но след като я има атрибутиката какво можеш да направиш…
  Но най-важното естествено е да не се допусне в никакъв случай това прекрасно място да стане пък ( ау , сакън , не дай Боже) полицейска държава а да се съхрани статуквото да се успокоят страстите , да се опази това свято кътче на земята от такова зло.
  Затова и някои презервентски изказвания и препоръки в последно време бяха именно в тази насока….
  Представете си само колко е неприятно за нас. Питат ви. Откъде сте? От България казвате. И веднага ви обръщат гръб , правят физиономии , не ви продават стока , не ви качват в такси , не желаят да разговатят с вас дори. Колко е лошо.
  Или обратното – не ви обръщат гръб , не ви правят физиономии , продават ви стоката която сте си харесали , качват ви в таксито и ви водят където пожелаете , но като си тръгвате изсъскват все пак: Полицейска държава!
  Ами съгласете се че е отвратително.

 11. Този отдавна трябваше да е в затвора , но защо не е .Пак простотийте и наглоста на съдийте, които за пари такива работи правят и не само с този разбойник. Лошото е , че ние обикновените хора , какво да направим. Трябва като в американски филм, някой обикновен човек-герой да хване автомата и да разтреля повечето съдии.Друго няма.

 12. … Братята Галеви станаха известни преди 6 г., когато отстояваха с побоища и пистолети правото си да охраняват заведенията и хотелите в ски-курорта Боровец.( в. „Сега“)

  Аааа, май за самоковските братя става въпрос… Щото се сещам и за едни други от Дупница. 😉

 13. Ще дам един пример как се отнася правосъдието в БГ. с обикновените хора. Преди 2-3г.Пихме с един приятел по няколко бири, качихме се на колата му, решени да се прибираме към квартала, като се чудехме дали да не хванем такси, ама хайде викаме за 3 бири няма проблем. на излизане от мястото където беше паркирал, давайки заден за да излезе натисна леко бронята на колата отзад. От нея веднага изкочи някакъв тип и се развика че сме му потрошили колата. Истината е че по колата нямаше и драскотина, в крайна сметка за това броните са пластмасови, за да поемат такъв лек натиск, огъват се. Лошото е че този тип се оказа ченге, дознател някакъв както се оказа по късно. Докато се разправяха, приятелят му дъхнал на бира. Онзи веднага се обади на кат, които дойдоха за секунди и го накараха да „духа„. Апарата отчете повече от допустимото количество алкохол, но не много повече. Приятелят ми каза че ще си направи кръвна проба. Отидохме в болницата, взеха му кръв, но тук се оказа че кръвните проби не ги правят в болницата , а в някаква лаборатория в полицията. Междувременно му взеха книжката, написаха някакъв акт и на другия ден трябваше да се яви на разпит за образуване на дело. Отиде на разпита в полицията, като дознателката, колежка на онзи с колата, се опитвала да изкара едва ли не че е имало насилие над колегата и, и че кръвната проба е близо един промила!!! Явна фалшификация. Аз се явих като свидетел и казах че няма нищо такова относно насилието или обидите, обаче ченгето и то извади някакъв несъществуваш свидетел, които зайви че сме ги били псували и т.н. Приятелят ми не подписа протокола. След една седмица се яви на съд. Приеха тезата че е псувал поицай, който всъщност беше цивилен и не беше го псувал. Приеха че кръвната проба е реална и го осъдиха на 6 месеца лишаване от правоуправление и една година условна присъда плюс 700лв. глоба, като прокурора дори искаше 6 месеца ефективна присъда.
  Та така работи БГ. правосъдието. Всички ще кажете че да, приятелят ми си е го е заслужил и ще викнете в защита на трезвото шофиране.
  Добре. Така да е.
  Но ако за обикновенния човек е така, защо тогава този тип Галев не е отдавна затвора или пък във връзка с посоченият случай, Ставитски не е с ефективна присъда и т.н.

 14. “Законите ли са ни калпави, законодателите ни или пък изпълнителите на онова, което е разписано в законите?”….Мисля, че “вината” е най вече в законите, и най вече в последващите “укази към законите”, гарантиращи тяхното заобикаляне. Зад всяка криза в новата ни история има по едно Велико народно събрание. Нека да си припомним КОИ бяха поименно законодателите, още повече, че те уж градяха новата законоуредба в духа и под наблюдението на комисари от ЕС. Преди 10 ноември законите ни бяха направени от страх “какво ще каже Москва”, след 10 ноември от страх-“какво ще каже Брюксел”. Никой не го е страх а “какво ще каже бай Пенчо или баба Петранка”(имената са произволни). Роналд Рейган беше казал: ” Ако по времето на Мойсей имаше Конгрес, надали щеше да успей да “прокара” Десетте Божи заповеди!”.

 15. Една мутра ходеше по ръба на закона, но от прекомерна наглост, падна и се преби. От прозореца се подаде друга мутра и се загледа доволно в размазаната долу, но от прекалена наглост също се изхлузи от прозореца, падна и се преби.
  После от прозореца се изтърси трета мутра, след нея четвърта, след нея пета.
  Когато и шестата се прекатури, ми омръзна да ги гледам и отидох да си пусна Световното по футбол, където, казват, Мексико щял да вземе медал…

  Като оставим настрани перифразираната история на абсурдния Хармс, едва ли има нормален човек, който да е прочел или чул дебелото досие на простреляния Галев, и да не си е казал, въздишайки с облекчение: „Този най-после си го е намерил!” Другото са само лицемерни приказки на несбъднати политици и на сбъднати политикани…

 16. Юри Галев и братя Галеви са трима съвсем различни души. Иво, не ги мешай, не че и тримата не са един дол дренки, но фактологията трябва да се спазва.

 17. Към Nomad:

  Не ги мешам, а при копирането на текста от “Сега” не бях махнал тъкмо обяснението за несъществуващата връзка между галеви от Дупница и въпросния Галев.

 18. Калпава е ККБ. И почти целия народ. Да,братята Юри и Александър Галеви от с. Бели Искър са криминалци,братовчедите от Дупница Пламен Галев и Христо Ангелов също. А комунистическата банда,която управлява ККБ,каква е,последна степен на скромност и законост. Лидера на комунистическата банда е избран съвсем легално,съвсем мирно за президент,при това два мандата. Държавния глава на държавицата ни е активен член на комунистическата мафия,поне така личи от книгата на Г-н Инджев,а трябва да се чудим,че криминалци се занимават със спорт. Всичко е точно у нас,луфтове няма,всичко е заето от комуно-бандитите. Не,законите са горе-долу нормални, избирателите са калпави. Декомунизация,нищо друго не може да спаси българчетата,нито закони,нито книги,нито журналисти,засега ККБ е неспасяема.Карандаш,в тълкуването си за Брюксел,не си прав.

 19. «Законите ли са ни калпави, законодателите ни или пък изпълнителите на онова, което е разписано в законите?» – Каквито и да са законите (а те на всичкото отгоре често се пишат и от лобисти), ако се прилагат произволно, по критерия «според зависи», ще си останат врата в полето. Преди поне страхът от неспазването им беше валиден за невключената в идеологическата игра част от нацията, днес всеки може да опита шанса си в лотарията на щастливата съдебна развръзка чрез подаден роднински, приятелски, финансов или партиен фиш. По този път явно е преминал и господинът Галев. Изтеглил е бил навремето си печелившето число от съдебната лотария, сега обаче съдбата му го връща. Както е известно, природата и особено мутрите се стремят към възстановяване на нарушеното от нечий прекомерен късмет равновесие.

 20. Днес дори предаването Неделя 150 беше прекъсвано нееднократно, за да ни информират с подробности около този инцидент. Да, убийство на улицата е нещо, което трябва да буди особена тревога в една нормална държава. Но нашата нормална ли е?
  Законите в България са незрели, не защитават тези, които ги спазват, а точно обратното. Защото са съставени и гласувани от представителите не на народа, а на същите тези бандити, които винаги вършат престъпленията си и никога не влизат в затвора. Защото от първият ден след 9 ноември, България е подготвяна да върви привидно по пътя на атлантическите ценности за да стигне реално в ресора на Азиатския департамент.
  В същото предаване, се третираше много по-сериозният въпрос за руските енергийни проекти. И там Петър Димитров обясняваше, какво следва. И разбира се, като искаше да докаже, колко грешно подхожда България, само потвърди това, което всички разумни и отговорни хора в България отдавна подозират и се страхуват. Че сега Русия ще приложи върху България същата рецепта, която приложи на Украйна. Думите му се резюмират горе-долу в следното: след като не се съгласихме доброволно на всичко, което Русия иска, сега ще ни дигнат цената на газа, може и да го спрат съвсем, след което ще подпишем каквото ни поднесат. А аз ще добавя: ще предизвикат нова криза с газа, може да спрат доставките на горива и за Козлодуй, което ще предизвика и брожение, за да дойде ново правителство на власт, най-вероятно начело с Гоце Първанов, което като Янукович в Украйна да подпише и споразумение за политическо сближение ала Русия Белорусия. Излизането от НАТО и ЕС ще бъде просто една логична последица.
  Ето го и големият шлем на Първанов от 2008 година.

 21. Иво,
  много точно си го казал, че свободата е опасна за здравето на подобни типове. Наема ли се някой да преброи колко дълъг е списъкът “Свободата е опасна за вашето здраве”. За здравето на разни там “човекоединици” от масовката естествено никой не се интересува.

 22. Показателен е разказа на МЕТЕОР.За жалост безброй са подобни случеи.Гръбнакът на мафията е прокуратура-съд-полиция.Борисов трудно ще се справи при този овчи народ.

 23. Самата Америка Мео,дълго плащаше данък на своя идеализъм,дори и след като Кенан формулира своя доктрина,но едва Рейгън каза и причината,която хлътна като пирон в чамова дъска.
  Едва ли учудва,че Явлението,което имате предвид,по-скоро,ще б ъ д е удостоено в София с почетен знак за г-н Примаков,който настрана от чувства,си остава и е един завършен прозорлив държавник в “подранило” за Русия време и предизвикателства,които “не са лъжица за локалния политически ръст на България!”,и този век!!!

 24. Както казваше Дедо Симо, няма нужда нищо да се прави. Те сами ще се изпозастрелят.

 25. Г-н Велев много сте точен и не е случайно,че преди много месеци,
  когато занимавах блога в частта: прозренrята на външния министър А.Буров – по времето на бaщата на Цар Симеон II,о,бозе бочившия Борис III,пред стенографа Михайил Михайлов,прозорливо, изпратен му в затвора от чл.на ПБ на ЦК на БКП,за да събира и “трупа” безценни бисери от нашата история,този бележит
  горнооряховчанин с таланта за успешно бъдеще на прозападна и стопански пройзводителна България,добавя:
  “Мищо,Мишо ще се угоят,и сдавят
  …но жив нама да съм,за да им гледам сеира!!!”

 26. Законите са калпави, законодателите повече, изпълнителите на записаното в законите още повече.
  Тия пък, дето избират избраните, съвсен не ги бива.
  Иначе как да си обясним, че Гоце е президент на РъБъ, нерушимата българо-ъветска дружба, гордеещите се със службата си на ДС другари и другарки и т.н.
  Юри Галев, братя Галеви и подобно като тях са последствиятя.
  Та какъв беше лонзунга “Изберете българското” ли?

 27. Драги ни Инджев, не става ясно кого и какво го питате!? Не става ясно защо не питате м-ра Цветанов от къде е този автомат “Калашников”, с който е стреляно – от МВР ли, от МО ли е откраднат? Доколкото е известно такива оръжия не се продават свободно по търговската мрежа. Питайте го знае ли колко са откраднатите автомати, от кои е крадено – МВР или МО, кога е установено, при какви обстоятелства са станали кражбите или установени липсите, какво е свършил по въпроса през тези “10-11” месеца за да се разкрият крадците, кои от тях са дадени на правосъдието, колко са осъдени и колко “оправдани” от “нереформирания съд” и т.н. и т.н.. Защотото оставаме с впечатление, че не му стига времето за ефективна работа поради ангажиментите му по тв и радио-студиа, интервюта и фото-сесии. Това го питайте и ше разберете защо се стреля по Юри Галев и се е стреляло по предходните “оперативно интересни” и ще продължи да се стреля до “окончателната победа” на …! А останалото са лакардии!

 28. Срещи с Буров“,изд. Интерпрес 67,1990 г.написано от стенографа Михаил Топалов-Памукчиев по поръчка на Владимир Поптомов,член на Полит бюро на /БРПк/:

  „Няма да съм жив,господин Памучкиев,за да ви видя аз вас другарчетата,как кубаво ще се охраните,какви хубавички и коремчета ще отвъртите,как ще лапате на приемите,няма да го видя.Но то ще стане!Помнете ми думата.Вие,хубавите млади момчета сега,ще пуснете гуши,ще овесите кореми,ще станете свине.Защото лакомията и властта правят хората свине.”

 29. “Законите не са глупави. Но законите не са за всички. Те защитават накаква част от гражданите” Тези думи са на един магистрат пред малък кръг служители – не юристи. Да се запитаме, каква е тази част и кои са гражданите. Дали това не са точно тази част юристи които правят закона?
  Защото закона се прокарва и налага със “съобръжения” и принципи, но защо след това решенията и следствията от прилагането му са толкова далеч от морала? (Не за всички закони, но за достатъчно за да виждаме, че закон не значи справедливост.

  И като заговорихме за закон и морал. Къде е позицията на медиите? Днес по 1ТV водещият каза, че покушението е срещу една от КУЛТОВИТЕ ЛИЧНОСТИ на прехода !!!!!!
  Да за повечето медии това е тема която ще дъвчат поне няколко дни. Защо ли не се загрижиха така за тримата граждани ранени от същият потърпевш и противниците му в стрелба в ресторант!?
  За онзи случай не се и говори защото нещастниците нямат дебели досиета … И МЕДИИНА РЕКЛАМА.
  Толкова за законите , за медии и морал.

 30. Аже узунов,ти няма ли да се оправиш . Има братя Юри и Александър Галеви,родом от с. Бели Искър ,Самоковско и съвсем други ,двама братовчеди Пламен Галев и Ангел Христовот гр. Дупница. Няма никаква връзка между братята и братовчедите. на последните им беше дадено прозвище “братя’ съвсем погрешно от българската профанска журналистика.

 31. До БКП:

  …на последните им беше дадено прозвище „братя’ съвсем погрешно от българската профанска журналистика.

  Преди “българската профанска журналистика” да ги нарече последните(дупнишките) “братя”, ги нарече бълагарския “профански” народ. Не е измислица на журналистите, както и названието “Галевград”.

  Къде те стяга обувката БКП ?! 😉

 32. Onzi den imashe otvli4ane na znakova figora v podzemnia sviat nikade nishto nese pisa sashto li koi ima interesi samoto otvli4ane e mn interesno samo po sebesi ima mn interesni zameseni hora

 33. Балтимор,не обуката ме стяга,а главата,и не народа е журналист,а журналистите,и не дупничаните нарекоха братовчедите братя,нито самите те се наричаха братя. Точно някои тъпи журналисти направиха асоциация с действителните братя Галеви.И народеца,юру-у-уш,братя,та братя. Понеже съм много навътре с Дупница,в града никой не ги нарича “братя”,нито на сериозно,нито на майтап,не вярваш,разходи се до града,само 60км. са от София и ще се убедиш. Що се касае за народа,определно профанско има нещо в него,пак не вярваш,справка Ботев и Славейкови-баща и син. Пак не вярваш,чето Захари Стоянов и Алеко Константинов,те са по-добри критерии от теб и мен.

 34. С комунистическа убеденост,завявам,че който ругае домакина Иво Инджев,ще бъде напсуван като оня безобразник,дори оше по-мръснички. Да,Г-н Инджев може да бъде критикуван,или подкрепян,но не руган,особено без повод.Комунчетата да разбрета най-после.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.