“Президент на РъБъ” води автора във Варна на 29 юни

Ако сте от Варна или гостувате в града на 29-ти юни, чувствайте се поканени на среща с автора на книгата „Президент на РъБъ“ в кафе – сладкарница „Кристал“ на входа на Морската градина от 19 часа.

Както и при представянето на книгата в София на 2 юни, идеята е проста: без специални покани и речи. Авторът може да почерпи желащите с автограф.

По установена вече традиция авторът кани читателите на публични места с неограничено пространство за посетители ( в случай, че са много, както стана на 2 юни).

Дали и в летния отпускарски сезон ще има желащи? Няма как да узнаем, без да опитаме.

Във всички случаи тази форма на запознаване с „Президент на РъБъ“ и с автора е израз на гражданска позиция срещу цензурата и опитите да бъдат погребани в ковчега на официозното мълчание скандалните факти за злоупотребите с власт на самия държавен връх.

15 мнения за ““Президент на РъБъ” води автора във Варна на 29 юни”

 1. Пожелание за успех! Варненци навремето бяха с развито гражданско, демократично и европейско съзнание, да видим каква е ситуацията сега. В Пловдив също трябва да се провери положението как е 🙂

 2. В Пловдив положението е натопорчено… особено след като кметът отиде да се моли на Първаноолу да издърпа ушите на Дянков, задето не разрешил тегленето на големия кредит за малките улички.

 3. Всичко е умряло Ангеле,всикчко тъпее,дори и в София,има няколко хиляди мислещи човека,нека дори да са десетки хиляди,всички други умно тъпеят. Колко твои познати в Пловдив са купили книгата. Слабичък народец сме,не си ли го забелязал……

 4. Надявам се, че са останали мислещи хора във Варна.За съжаление идва ми на ум казаното от Петко Р.Славейков за българския народ.
  Желая Ви успех.

 5. А в Стара Загора предвижда ли се подобна среща с автора на книгата.

 6. Времето на книжните носители отминава.Лошо е,че спират и виртуалните “читанки”:)

 7. Към Todorka:

  Имам правило да не обещавам нищо, което не съм сигурен, че мога да свърша.
  Но Стара Загора ( заедно с Пловдив и Бургас) е сред обсъжданите с издателството възможности.

 8. Във Варна ще имате и гости от Бургас.Знам със сигурност.

 9. От Варна съм и ще бъда на 29 в сладкарница „Кристал“ 🙂

 10. Купих си книгата и в момента я чета.Направете го и вие.Така най-добре ще станем съпричастни към Иво Инджев и неговата борба за истина.Някои няма да дойдат на срещата но ще подкрепят идеята по друг начин.Браво на Иво Инджев за смелостта.Майстор на словото и истински патриот.Четете и блога но Иво Инджев в Интернет.

 11. Ненавистта ми към селския перчем Гоце е съизмерима с тази на Иво Инджев 🙂

 12. Лидке,ненавистта към комунистите не може да ги помръдне и на милиметър,има по-радикално чувства и похвати,за да се преборим с тази чума,засега,възможностите ни са скромни.

 13. Надявам се и в Пловдив да има среща. Книгата е страхотна, всеки трябва да я прочете. Поздравявам автора за смелостта, за куража и за професионално написаната книга.

 14. Добре дошъл сте, предполагам за повечето граждани 🙂
  Бъдете здрав!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.