Музика и автографи, вместо кебапчета, предлага авторът на “Президент на РъБъ”

Струнен квартет „Импресия“ ще огласи огласеното вече ( главно в интернет) представяне на книгата „Президент на РъБъ“ във Варна, което ще се състои утре, 29 юни от 19 ч. в кафе-сладкарница „Кристал“ на входа на Морската градина.

Има е още една изненада: „Радио Варна“ ще излъчи днес, 28 юни, от 16,30 ч., интервю с автора на книгата.

„Вход“ няма, поради което е „свободен“ по подразбиране. Жестът на музикантите от „Импресия“, пожелали да почерпят автора и неговите гости с музиката си, може да се смята за заместител на традиционните кебапчета, които в други случаи се раздават на любезните посетители на публични събития.

Авторът може само да потвърди, че се присъединява към почерпката на струнните импресионисти със свое подръпване на „тънката струна“ – с автографи за онези, които ги пожелаят.

И ако цялата тази символика не е достатъчна, обърнете внимание: издателството се казва „Ентусиаст“!

24 мнения за “Музика и автографи, вместо кебапчета, предлага авторът на “Президент на РъБъ””

 1. Г-н Инджев, кога ще можем да Ви видим в Пловдив или Пазарджик?

 2. Коментарът около сагата с Шварценегер
  и “…кой сал остава,бе излъчен преди
  премиерът”,да размаха ред платежни
  нареждания с падеж наведнъж на 20 май 2012 г., заслужава само израза на английски:No comments!

 3. Страхотен си! Няма да определям мястото ти в историята журналистиката, публицистиката и литературата на РБ, за да не изглеждам като слагач… а и за да не се дуеш 🙂

 4. Към Д.Кърпачев:

  Реалистичният вариант е нещо да се случи след летните отпуски и се надявам да стане – не зависи само от мен ( надявам се да не съм дал поводи за съмнение, че имам някакви “регионални” предпочитания).

 5. Иво Инжев-президент,гоце аут от България.

 6. Хайде холан, вие Инджев го изкарахте духовен наставник на нацията, бе!
  А той е само един некадърен журналист, който години наред не може да си намери работа.

 7. Понеже съм инженер човек, едно от любимите ми тверения е “Тао на програмирането” http://www.canonical.org/~kragen/tao-of-programming.html 🙂 🙂 :).

  Там пише: The highest sounds are hardest to hear – най-високите звуци са най-трудни за чуване.
  Ха сега си представете например Стийв Джобс дали ще може да си намери работа в завода за компютри в Правец на длъжност начинаещ (младши) инженер 🙂

  Поздрави Г-н Инджев. От Варна съм, но за съжаление в момента съм доста далеч.

 8. Радващо е, че такива хора като д-р Бодуров посещават този блог. Сещам се за една стара сръбска комедия “Д-р”…

 9. Господин Инджев, смятам, че е напълно в духа на бон тона днес да изпратите един екземпляр от книгата си на нейния патрон и вдъхновител, по случай рождения му ден 🙂

  Доктор Бодуров, Иво Инджев може и да не е духовен настнавник на нацията, но да го наричате некадърник, е смешно и нелепо, при положение, че в последните години в България именно на най-кадърните хора им е най-трудно да си намерят съответстваща на нивото им работа, без да правят компромиси със съвестта си. Ако все пак това ще Ви успокои, готов съм още утре да го наема да работи за мен 🙂

 10. Kolkoto pove4e,kato Indjev-tolkova
  po-golyama e nadejdata za B.G.
  Psevdo doktorite po-dobre zamul4ete,molya!
  Tampa.U.S.A.
  Ivan.

 11. Иво,
  много съжалявам. че съм много далеч от Варна, но явно събитието по представяне на книгата ще бъде на (н)Иво. Не помня кой го беше казал, но всичко 10 км. далеч от морето е провинция.
  Моля пуснете линк за интервюто с Иво Инджев по радио Варна.

 12. Доктор би следвало да звучи гордо, би следвало да показва интелектуален багаж и висока обща култура, би следвало да бъде показател за изтънченост и внимание, будна мисъл и анализ.. би следвало, но не и при нас. Що за “гордост” в този блог да подчертаем професионална принадлежност, но да покажем просташко лице?

  Лекари с партизанско минало – какво ли остана не объркано и нормално в тази държава през годините на соц-комуниз(а)ма?

  Аз не бих се лекувал при Д-р Бодуров(ците), а Вие?

 13. *** при капаитализма пазарът е определящият фактор. САМО пазарът определя кое е стойностно и кое не е.

  Видно е, очевадно е, че пазарът не приема Инджев. Отхвърля го вече цели 3 годиние! Защо ли? Ами защото е АБСОЛЮТЕН НЕКАДЪРНИК.

  А вие го наемете. За да ви мие кенефа.

 14. Тоя пък Мишо,смешник,кой мобе да изгони такъв голям комунист от комунистическата кочина,ти луд ли си,или наивник. България е обречена ЗАВИНАГИ да се (крако)води от болшевишката измет,я не се излагай. Комунизма е много сериозно нещо,съвсем не залъгалка.

 15. Иване,и от Тампа да си и от Орландо да си ,или от Кий Уест да си,пак няма надежда,не е възможно да има много хора като Иво Инджев. У нас,най-будните са в единични бройки,единичен тираж,ако искаш.

 16. Към Петър Вълков:

  Че самият той има нужда от лечение , това е ясно. Но още не е измислено хапче срещу глупост.
  Публикувам го, за да му се полюбуваме…
  Обичайните тъпотии ( от задължиления списък: “ченге, доносник, комунист + американска подлога, бойков оплювач, бойков подмазвач и т.н.) на подобните му ви ги спестявам,изтъркаха се и не са интересни. Но напоследък ме развеселяват с нови върхове на идиотизма – сега пък “капитализма ме отхвърлял”, нямал съм пари и това показвало, че се храня по престъпен начин ( щом съм още жив).
  Това са истински бисери на кретенизма и трябва да бъдат показвани на нормалните хора за разтуха и успокоение, че каквито и проблеми да имат, все пак е хубаво да не си напълно откачен!

 17. Докторе, първо в България все още пазарът е уродлив и няма нищо общо с нормалното понятие “пазар” и второ… много, ама много е зле, когато пазарът и журналистиката започнат да си мешат капите. Тогава тръгват слуховете за 7000 лева “хонорар” за хвалебствена статия в голям нсекидневник, за поръчкови журналисти, за купени медии… Та в тоя смисъл, докторе, би трябвало да похвалим Иво Инджев, че не може да се “пласира” (според мен – не иска) на такъв “пазар”. Или не сте съгласен с мен?

 18. Г-н Бодуров, ако наистина сте хуманитарен лекар – жална им майка на пациентите Ви с вашите диагнози и терапии!
  Ако все пак сте доктор, най-вероятно сте доктор по “история на бкп” (нещо като колега на резидента Гоце), т.е. вероятно Вие сте от хората, които в качеството си на “научни” изследователи БЕЗСРАМНО редяха на 2-ри юни името на Л.Живкова като загинала до имената на Ботев и т.н. и т.н. национал-революционери и патриотични българи.

 19. Така….,стоят няколко идиотски коментара под един, с нищо непредизвикващ материал на собственика на блога,информацията в него е абсолютно безобидна,не задява по никакъв начин комунистите-нито пряко,нито косвено.Два-три реда съобщават за представянето на книга във Варна. НИЩО ПОВЕЧЕ. И се намира един мръсник,който се подиграва абсолютно безпричинно с автора на тази книга. Нарича го абс. некадърник,без нито един мотив. И “почитателите” на автора мълчат безропотно,само лек опит за противопоставяне,като никой не му казва,абе Д-р Бодуров(според мен антидоктор Чукундуров),защо обиждаш автора,дай нещо,с което е предизвикал твоите обиди,може да е действително некадърник,но кажи нещо,че да ни отвориш. Не казва доктора,кое е неверно в книгата,а сече здраво,некадърник и точка. И стадото на блога мълчи,значи се съгласява с чукундура. Страшна толерантност към домакина на блога, точно тази толерантност е силата на комунистите,точно тя ги крепи,точно на нея разчитат. Е,както знаете,аз не съм от толерантните,аз съм провокатора на блога,аз съм ласкателя на автора и по тези причини,завявам,че Бодуров е свиня. Който иска,нека и мен да обиди и наругае,ама да се мотивира,все пак,аз се мотивирах.Така ще наричам всеки,мръсник,който ругае всекого,без мотиви и без наругания да е причинител на ругатните. На комунистите никой ,нищо не може да направи,те са неуловими,недосегаеми,ънтатчибъл,какво лошо има ,поне да бъдат наругани заради тяхното мръснишко държание. А иначе,браво авторе,книгата е страхотна,получих автограф,добре е ,че те има,право в десетката,дано да има повече такива като теб и ред други ласкателства. И НИКОЙ не скача срещу хилителя на техния фаворит. И това някои наричат в България,общество,в частност общество(камерно) на блога на един журналист.Е,не е общество и НЕистински уважават автора.

 20. Браво ИНДЖЕВ почетох книгата Ви и съм във възторг от написаното за Гоце .А на това червено петно Бодуров не обръщай внимание от такива като него сме на това дередже!

 21. Д- р Бодуров е конски доктор от Бургас. Непрекъснато се обажда в телевизии и радиостанции и нарежда ли, нарежда… Май той се мисли за духовен наставник на нацията.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.