Къде летуват (папа)раците

“Цялото семейство Първанови са на почивка в Евксиноград. Отляво надясно – големият син Владимир и съпругата му Цветана, Зорка Първанова, президентът, Ивайло, по-малкият син на семейството и приятелката му Лили.
Владимир е със тениска, на която пише Рома, вероятно сувенир от сватбеното му пътешествие миналия месец.
СНИМКА: ИВАН ИВАНОВ”

Това е текстът под снимка на президентското семейство ( Избирател здраве да му дава!) в рекламната притурка на Първанов, известна още като в. „ 24 часа“.

Не ми се сърдете, че не публикувам самата снимка на „цялото семейство“. Не ми е работа. По-важно ми се вижда да научим от Иван Иванов някои поробности.

Както си снимал, Иванов установил, че Владимир е „със тениска“, която вероятно е сувенир от сватбеното му пътешествие миналия месец. И че на нея пише „Рома“ ( обичам фотографите да ми обясняват надписите, които не се четат -браво на майстора на фотографията Иван Иванов!).

Иван Иванов ( за себе си) е отлично осведомен – не само коя на кого е приятелка в кадъра, как се казва, но и кой приблизително къде, и приблизително кога е бил на сватбено пътешествие, поради което е „със тениска“ с надписа, разчетен в редакцията като „Рома“. Аз не знам за пътешествието, повечето читатели на „24 часа“ вероятно също не знаят – някои може дори и да не са чували за сватбата ( което е нечувано на фона на медийните усилия, но не е невъзможно). Иванов обаче не споделя с нас детайли по случая. Сигурно е държавна тайна дали младоженецът е бил в Романия. По-важно е, че Иванов си знае. Колкото решил да сподели с нас, толкова!

Поради деликатността на секретната информация Иванов се презастрахова за тениската, че „вероятно“ е сувенир. Правилно: ами ако тениската е подарък от спонсор на баща му, който в навечерието на президентските избори ( най-случайно нареди на своя вицепрезидент да) помилва от затвора шефа на „Евророма“ Цветелин Кънчев, известен като Дон Цеци?

Иван Иванов е едновременно щедър и пестелив. Прави ни съпричастни на цялото президентско битие в абсолютно, ама напълно случаен, уловен от него миг на щастие. Разхождал се Иванов в Евксиноград и като всеки нормален минувач се спуснал с асансьора на брега на „Слънчевото бунгало“ в резиденцията ( така се казва обиталището на нашия социален президент в райското кътче) и -какво да види? Насреща му цялото президентско семейство клечи за снимка! Щрак и вече знаем всичко, което ни се полага.

Сполай ти, Иванов!

19 мнения за “Къде летуват (папа)раците”

 1. Един от важните фактори в.24часа да смъкне почти 10 пъти продавемостта-до 20-30 хил броя,е че стана президентски пастор.Но забравиха максимата,че лъжите минават до един момент-после следва бумеранг.То и с другият вацизъм-Труд,е същото дереджето.

 2. Ако приемем че на Папарацо, така му „кличаха“ на готово политици и кино звездите които препускаше да снима яхнал задната седалка на веспата на някой приятел, сигурно нямаше да го има и филма „La dolche vitta“ Но, както е казано има някой папараци дето снимат раци и други дето не могат и не трябва да ги снимат-щото не са ходили в рома с президентския самолет и после на виа венето също не са ходили. Този Иван Иванов придворния фотограф на ръ бъ ли се явява или какво!

 3. Хубаво е да видим самата снимка; Първанови наистина ли позират? Бравос! Требе да се види тая снимка на нашия толкова скромен и нравствен социално-отговорен президент, който държи тъпо-благодушният електорат непременно да знае как си почива. Ако някой може да деде линк на тази фотография, ще съм му благодарен. Аз лично не мога, гнуся се да се ровя в парцали като 24-часа и прочие. Даже когато жена ми си купи “Уикенд” и аз, от немай-къде, го разгледам, след това няколко часа повръщам в тоалетната…

 4. Не съм видял снимката но използвам случая да предам един по-здрав на президента!

 5. Не се знае, не се знае… Може да е бил на сватбено пътешествие във “Факултето”, “Токайто”, “Столипиново” и “Нов път” тоз левент ненагледен 🙂

 6. Инджев, до къде я докара човече!? – да правиш “преразказ с елементи на разсъждения”:-(

 7. Репортаж на лакей, публикуван в парцал, посветен на мерзавец.Перфектна формула за успешна кариера в българската “медийна среда”.

 8. Друг важен фактор в. 24 часа да смъкне почти 10 пъти продавемостта – до 20-30 хил броя, е че са и пълни неграмотници.
  Е ли Владимир “със тениска” или е “с тениска”??

 9. П.П.
  А пък Гоце-то е “със червена” тениска естествено…

 10. Брей тоя Иван Иванов каква чудна снимка е сътворил.И всичко е станало спонтанно наистина.Шапка му свалям за професионализма.Да се награди за високо вдигнатата летва и заслуги с орден.И как е успял да хване Президента баш когато е казал“Зеле“.Браво!Това е професионализъм.Нека сега му завиждат колегите Георги Георгиев,Петър Петров,Стоян Стоянов и останалите вацовци.

 11. Голям праз! Ами отпускарски сезон, ще почива и Гоце, защо не? Защо да не бъдат заедно цялото семейство? Защо пък да не се изтипосат на една семейна снимка в часовия парцал, например; та да види целокупният електорат какъв социален президент си имаме – и какво здраво семейство поддрържа! Няма там разни Мариани, учаща се младеж и пр. …Щото Гоце не прави нищо случайно! Та и това кадро е толкова непреднамерено, колкото и стенограмата с Дянков. А иначе – наистина нека си карат отпуската спокойно. И те са хора. (Гоце е по-специален “хор”, впрочем, от тези дето ме погнусяват, но това няма връзка с морето).

 12. Kolko sme zlobni, kolko sme loshi…Tova sme balgarite!!!!
  Zatova, che otishal Prezidenta na pochivka sas semeistvoto si pozeliniavame ot qd.

 13. Знаете ли на колко ченгета плащаме заплатите,които са около Евксиновград?Само по пътя до буната на траката,която е срещу”царския”плаж са петима и дебнат някой да не снима плажа им.

 14. Buonasera, Bona Boneva!
  Просто нема се пуашиш – на всеки комунист (сега социалист) ще му дойде времето, рано или късно!
  Искам да подчертая – ТОВА НЕ Е ЗАПЛАХА КЪМ ИНАКОМИСЛЕЩИТЕ, това е просто обективно следствие от техните безумни субективни идеи, оформени наукопододобно в т.н. “научен комунизъм” и претворени в дела на гърба на всички българи, поддали се и неподдали на тяхната демагогия.

 15. bONAbONEVA – къде го чукаш, къде се пука.. 🙂 Ех, прекрасна тъпота!

 16. Направо е чудно като погледне човек, защо не са взели на държавната трапеза-Евксиноград, тъщата, пък бившия приятел на приятелката, въобще да си станат една сватба хора, както си му е редът в Пернишко.
  Тя хазната е за това, да се ползува от ВИП персони и цялата им рода.
  Ако е нормален вестник, в нормална държава, то щяхме да видим критичен материал.
  Държавната резиденция е за Президент, съпругата му и примерно малките им деца.
  Но, единият му син е вече друго семейство, редно е да си отиде на частна почивка.
  Какво да говорим за приятелката на другия, тя като каква е на “трапезата”. Ненормална работа.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.