Еротично еретични сценки с Бойко

И каква стана тя? (Не) всички (не) обичат Бойко!

Този, който най-много го обича, го заплаши, че ще го сваля. Свалячът, разбира се, е влюбеният (досега?) Волен Сидеров. Заради Турция щял да го сваля. Дали да вярваме? Ами че Сидеров дори не дръзна да спомене името Бойково, а говореше по принцип за “който и да е премиер”. Откога Бойко стана за него “който и да е”?

Онзи, който хвали Бойко за правилната политика ( да продължава политиката на тройната коалиция) за руските проекти, в същото време го настъпва по клюмналото достойнство. Президентът Първанов призова Бойко не към друго, а към “ мъжко поведение”. В средите, от които произхожда и към които принадлежи, признанието за умора, каквото направи Бойко, се смята за проява на женственост.

Сините, които не подкрепят вота срещу кабинета му, не подкрепят и новия му здравен министър. Но най-вече са против отказа на Бойко от реформа в пенсионната система и съгласието му да бъде натоварен бизнесът със смъртоносна за него доза осигуровки – осигурен начин за доубиване на работодателите, които пък, като тракийски вождове, да вземат и слугите си в гроба, барабар с любимите семейства, за да не им скучно в отвъдното.

Най- не обичат Бойко явно другарите му по двустранни (ама много странни!) преговори от КНСБ. Накараха го да се съгласи с убийственото за икономиката искане за вдигане на осигуровките и да вдигне ръце от пенсионната реформа, след което му организираха протестна демонстрация. Блокират днес София сякаш да покажат, какво ще стане и с цялата икономика в страната, когато решението на Борисов, взето под техен натиск, бъде приложено.

Единствените две изключения от тази тенденция са БСП и ДПС.

Социалистите се наслаждаваха на остроумието си да показват портрети на Бойко в пленарната зала на Народното събрание. Бойко им раздаде автографи ( не се шегувам, наистина това се случи). А пък от името на ДПС ( и лично от името на подсъдимия Доган – няма как да е иначе, в ДПС нищо не се прави без негова санкция), рупорът на лидера на партията, депутатът Лютви Местан, защити Борисов от Волен Сидеров. В пристъп на обич той заяви, че никой министър-председател не бил нападан така през последните 20 години. Бих му припомнил, че тъкмо ДПС нападна и свали министър-председателя Филип Димитров. Самият Местан ехидно припомни това със забележката за “един вот на доверие” , който е довел до падането на премиер, подигравайки се отново със задна дата на глупостта на противниците си да очакват от ДПС “благородство”.

Както се вижда, ако се гледа внимателно под полата на политиката, наблюдаваме сластно и властно разместване на нейните бедра по любовен признак: крак върху крак и лявото става дясно! За триъгълника няма да кажа нищо.

Любовният имам предвид, вие какво си помислихте? Може и Бермудски да бъде наречен, защото ще му отива – толкова загадъчни неща стават в кипежа на любовта и омразата между законодателната, изпълнителната и президентската власт!

За т.н. четвърта власт няма какво да се добави към известното за нея- тя ще се нагоди към всяка ситуация. Спящата ни красавица, ухажвана и употребявана от всеки богат принц с достъп до нейния спален ковчег, се отдава с примижал поглед на лицемерния принцип на сладострастниците, които играят на “невинност” : “ аз си дремя, пък ти прави каквото искаш с мен”.

Извинявайте за тези еретични еротични картинки, но не си ги измислям; показват ни ги без никаква предупредителна червена точка във време, когато и децата гледат…и се учат.

22 мнения за “Еротично еретични сценки с Бойко”

 1. Днес свирката свири едно, утре друго, а Господ и Бойко Борисов свирят на сто свирки. Те тва е животът наш!

  P.S. Не бях сигурен само дали да напиша Бойко Борисов пред Господ.

 2. Много точно сте описали обстановката г-н Инджев.
  Той и Костов вчера много кратко и точно им го каза,но като чета и слушам днес,на така наречените медии,
  ушите им са запушени,очите им затворени,с какво ли?

 3. Чудесно описана е ситуацията в българо-балканското, псевдополитическо пространство !! А гоце в ролята на разкрачена Снежанка, призовава джужетата към “ мъжко поведение”. Възхищавам се от чувството за хумор на автора !!

 4. Вие, господин Инджев, действително си губехте времето в телевизията.

 5. Вчера бяхме свидетели как началникът на изпълнителната власт се подигра със законодателната като нарече законодателите безделници.И то при положение,че точно той се кандидатираше и водеше по няколко листи на кандидат безделници ендесевейци.А и преди година точно безделниците го избраха в Парламента за водач на нацията.От страна на безделниците не последва нито обида, нито разграничаване от думите му.Някои даже си взеха автографи за спомен,а други улисани в безделието така и не разбраха,че са безделници.Всичко е толкова секси и бойко.

 6. Допълнение:
  “Няма да бързаме с целувките, казал принцът и слязъл от Спящата красавица”.

 7. Ако имаше повече хора като Вас, г-н Инджев, България щеше да бъде с друг облик…
  Колкото повече наслада изпитва човек докато чете сатирата Ви, толкова по-горчиво му става от смисъла на всичко това.

 8. “лявото става дясно”, прав сте затова г-н Инджев. Има обаче и това, че дясното става ляво.

  Не са мои съчинения, от екип нюз го прочетох, че май е само въпрос на време Костов и костоваци на които нервите са пооптегнати заради това “временно” недоразумение наречено Бойко, да стиснат ръце със Станишко и/или със Гоце срещу него.

  Това ще е интересно, нали. Много син народ иведнъж ще стане червен, ама ярко. Нека да видим.

 9. Погрома на българската политическа система започна с идването на царя-ченге Симеон.Избран за десен аритократ,се окажа обикновен цар-комунист.Остави България на най-левите и комунистичеки среди . ГЕРБ е отново компромис в политическата система на България.Ако осъществи намеренията за руските проекти,като се има и впредвид любовта на ББорисов с Путин,,ГЕРБ ще се окаже продължител на кабинета Станишев,в този смисъл днес ни управлява Четворна коалиция.Малко тактически победи…. ,в общи линии в България няма генерална промяна за която беше избран ГЕРБ.Янетата,Българския народ загуби пропаганданта война с ДС.Срещу пощна медиййна канонада имаме едничката къде си вярна ти любов народна.Пропагандната Промишленост бълва нови и нови партии…сигурно са вече над 400…Долен Сидеровия цирк правят объркването пълно.Блатото става все по-голямио,еврофондовете не тръгват,ТИМ пазарува усилено,България си е държавата на мафията.

 10. До Бат Илия
  Бат Илия, тая килия дето я градиш няма да стане.Кога видиш синьото в червено или вече си станал далтонист или си видял на Костов венците след употреба на гъсто червено вино.Прочетох го в сакъз нюз.

 11. Бат Илия пак се изказваш(не)подготвен.
  Пък се и разбира къде е бил инструктажът.

  Положението, ако някому не е ясно е същото като при едно предишно сапиенсоподобно. Урокът, който получиха привържениците му, не успя да вразуми днешните мечтатели.
  А той беше:”Ние мислехме, че той лъжел комунистите, а той, всъщност лъжел нас…”.

  Пак е така, но докато на хоризонта няма приемлива алтернатива сме длъжни да го обичаме. Иначе идва Първанката плюс набор нови гладници.

  Ясно?

  Който разбрал, разбрал…

 12. Към БАТ ИЛИЯ.Ти си “баят” Илия,ако знаеш значението на тази дума.Повече от десетилетна е омразата към Костов и костоваците,упорито подхранвана и насаждана от комунистите и присъдружните им.Какво ли не приписваха,подставени лица като тебе, на Костов:от това че е най-богатият човек в България/която е ограбил/,през това че е агент на КГБ,че иска да стане президент на БГ и какво ли не още!..Почти съм сигурен че пишеш подобни глупости ,но с различен НИК в други сайтове.Такива като тебе се червенеят навсякъде,където могат ,по силата на демокрацията,целенасочено да плюят в Костов и костоваците.Ясен си ми ,глупако!

 13. Уважаеми инж. Маджаров,

  моля приемете, че написаното, което следва е добронамерено и в никакъв случай не е насочено против личността на Ив. Костов и ДСБ.
  Би ми било интересно да прочета Вашия отговор на следния мой въпрос:

  Не е ли редно начело (т.е. на предния фронт) на двете най-големи партии в Синята коалиция (въпреки безспорните държавнически и лични качества на Ив. Костов)да видим нови лица, които могат да съживят и да дадат нова мотивация на привържениците им?

  Въпросът идва в отговор на затихващите функции на двете партии и свързаният с това отлив на избиратели. Едно-две смислени изказвания на месец в Парламента не са достатъчни…
  Вярвам никой няма да пречи на днешните председатели да помагат с опита и уменията си зад кадър, ако разбира се, им е грижа за съдбата на народа, а не за собственото им обществено положение.

 14. Моля за извинение – вместо :”им е грижа” да се чете “ги е грижа”, а още по-добре “са загрижени”…

 15. Ау, някой приписка тук.

  Проблемът, е че синьо отдавна няма и сините които останаха зад Костов вече отдавна не са сини, а са станали костоваци, и нищо повече. И отдавна не ги е грижа какво става в държавата, а това, че Костов не е начело. И отдавна са спрели да забелязват, че техните коментари не са по-различни от комунистическите.

  Както вероятно от собствен опит ДСБАР даде примера с гледанто на Костовите венци след пиене на червено вино са решили, че това е естествен цвят. Аз Костов лично никога не съм го виждал.

  А, иначе аз работя от къщи и последните 2-3 седмици не съм излизал, тъй че няма как приписаният ми инструктаж да е дошъл.

 16. А, между другото г-н Маджаров, аз нищо друго не преписвам на Костов освен това, че си хербаризира синята идея и съответно смачка всички други които стояха покрай него. Всякакви идеи за приемственост и продължение на идята беше унищожена. Сега си е сам той (да де с един двама … носци).

  Това е все едно Тачър да си присвои консервативната партия и повече да не дава никой да не припари или Блеър лейбъристката.

  Ако някой е виновен да няма друга синя алтернатива освен неговата това си е той. Съответно при липса на алтернатива се отива при ББ. Жалко, че не можете да разберете, че си подкрепяте узурпатора. Е, изключвам случайте някой когато е измежду бъдещите избрани, я за министър я за депутат и не може да се сдържи от нервите, че не му идва реда.

  То последното се вижда ясно.

  Ще намина да ви поздравя дами и господа форумци, когато се случи официалното покръстване в червено. А, то не е далече, вижда се че на доста хора не им издържат нервите.

  По-полека с нервите между другото, има хора които си правят изводите кой е глупав и кой не, и въобще кой какъв е, на собствен принцип, и не винаги е този който вие посочвате като такъв.

 17. http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3314971
  Представяте ли си, хора, какъв срам! От 16 януари 1998 не се работи по делото, а колата му е освободена през 2008!!!
  През 2006 година откраднаха нашата, която се водеше на името на жена ми. И досега се трупат данъци. От данъчното казват “спрете я от движение” – вие нормални ли сте? как така ще спирам крадена кола, която не зная къде е, от движение?! В полицията казват “оттеглете жалбата” – защо? да не би да сте намирили колата?! Дайте ми документ, че се отказвате да я търсите и се оправете с данъчните!
  Като се прибера следващия път в България ще вдигна дим до бога и така ще крещя при различните тунеядци и откровени престъпници в споменатите служби, че ще ми стане неудобно от самия себе си!

 18. Другарю бат Илия, истината за това дали си червен или не се определя точно от отношението не към Виденов, Станишев или Първанов, а към гоподин Костов.Вие ползвате всички аргументи на червените социолози, които не слизат от телеекрана,пък се опитвате да минете за неутрален.Но пасаран.Точно такива като Вас, които не желаят да видят очевидното докарват в управлението на страната малко подготвени и неспособни политици и после едва ли не се радват на олевяване и намаляване на десните избиратели.Но разговорът за дясното няма как да се води точно с Вас.Вашите разговори си ги водете със себеподобни.

 19. Критерият който посочвате дали си червен или не, си е някакъв ваш патент. Не мисля, че е задължително да е за всички.

  Ами когато един ден г-н Костов си отиде (дай боже да поживее човека, на никого не желя смърт) какво ще означава това. Че се свърши с демокрацията ли ????? И ще настъпи пак вечният комунизъм. Ау, ами дайте да мислим за хапче за безсмъртие за г-н Костов.

 20. Ще гласувам пак за Иван Костов, когато се изправи пред всички свои бивши избиратели и каже:
  “Братя българи,
  Аз дойдох на власт като алтернатива на ком. партия и нейна антитеза. Но допуснах фаталната грешка хората, с които трябваше да управлявам, да използват безскрупулно властта за лично обогатяване. Допуснах партизанлък, невиждан в най-новата история. Разбирам, че това отврати голямото мнозинство почтени българи и заслужено загубих изборите. Затова се обръщам към тях, нашите разочаровани избиратели, с молбата да ПРОСТЯТ!!! Като ги уверявам, че никога повече няма да допусна грешката да предпочета интереса на партията(която и да е тя) пред интересите на държавата. Ако можете простете, никога повече няма да се повтори!”

 21. Аз и това да каже пак няма да гласувам.

  Виж ако каже – аз събрах цвета на дамокрацията в България само за да я разтуря, за да може сега дамокрацията да носи моето име и да няма демокрация без мен, е тогава може и да помисля.

  Ъъ, помислих, няма да гласувам и това да каже.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.