Цветанов цитира цитиращия цитати от цитаделата на премълчаването

Вътрешният министър Цветанов потвърди вътрешната информация на германския журналист Юрген Рот, която пък отдавна беше изнесена навън от Едвин Сугарев и Николай Колев- Босия, за криминалната връзка между бившия главен прокурор Никола Филчев и две поръчкови убийства.

Цветанов обаче не коментира пред ТВ 7, а и не беше питан, най-съществената част от изявленията на германския колега: че сред новите български демони, освен Алексей Петров и Никола Филчев, е и президентът Първанов.

Както и преди съм писал, пренебрегването на многократно направените разкрития от страна на Едвин Сугарев – бивш посланик на България ( поне този статут биха могли да му признаят като “легитимност”!) е един от продължаващите с години скандали на поръчковата слепота на всички етажи на властта у нас. Тя обаче вече е гарнирана и със същата, още по-убийствена глухота, когато съпругата на убития прокурор Колев се ангажира не просто с пореден разказ за връзката на Филчев и компания с убийството на мъжа й, а и с упрека, че чадър над престъпниците държи , цитирам : “Гоце”! Защото Нанка Колева го направи в качеството си на опитен дългогодишен магистрат и не в кварталната кръчма, а в националния телевизионен ефир.

Нейните показания за ролята на Първанов обаче явно идват повечко на Цветанов и ТВ 7.

По този повод искам да предупредя, за да не се стряскате, че Юрген Рот, освен с Алексей Петров- Трактора, се срещна и с моя милост- Безобидния ( както благоволи да ме нарече преди 4 години президентът Първанов). Германският журналист може да реши да цитира онова, което съм написал в книгата “Президент на РъБъ” и го знаят в цяла България, в посолствата и западни медии, като в. “Монд”, Норвежката публична телевизия (предстои тя да излъчи интервю с мен по темата) и др. Ще съберат ли тогава кураж Цветанов и интервюиращите го да цитират цитиращия цитатите от цитаделата на премълчаването, в която затварят  всеки български източник на информация до момента, в който не се намеси от чужбина някой говорител по темата?

8 мнения за “Цветанов цитира цитиращия цитати от цитаделата на премълчаването”

 1. Иво,

  искам да Ви благодаря за борбата! Имам усещането, че тази пирамида започна да се клати, а така най-накрая Г. Първанов /”Гоце”, Алексей Петров и Никола Филчев/ ще свалят маските т.е. те ще паднат, а това ще е много хубаво! Когато стане отново ще поемем по пътя на реформите.

  А иначе Н.Бареков освежава сутрешния ТВ ефир – по бТВ видяхме преди няколко дни какво интервю взеха на Цветанов /още по-малко каза тогава/.

 2. Ако харесвате публикациите и гражданската позиция на журналиста Иво Инджев, може да гласувате за него за „Човек на годината“:
  http://humanoftheyear.org
  Продължаваме да сме на първо място! Сега трябва „да поддържаме огъня“ до 6-ти декември.

 3. Така цитирайки цитат от цитиращия цитаделата цитати да не се окаже, че филмът не е шведски, а съветски и не се казва “Баба дала на войника“, а “Балада за войника“.
  И после съдебната система което заглавие си хареса него ще гледа.Извинявайте, както казва Станишев, ама Масларова не е запалила Райхстага.Нал тъй.

 4. Диктатурата на българо-руската червена политико-икономическа мафия в България, може да бъде свалена безопасно, за Българската нация и държава само с временен гражданско-военен режим в България,които да е подкрепен от всчки държави на НАТО и ЕС, защото тези другари- мафиоти наистина са на всеки километър в България, а народът ни е беден,безсилен и уплашен от страшният кръвожаден ОКТОПОД в Европейска България.

 5. Г-н Великов,колко жалко,че за велико изкуство се счита премълчаването със стотици думи на това,което може да се каже и с една…

 6. да първанов е най-големия мафиот в цяла европа (в целия свят за всички времена?)- всички гангстери го почитат и ги е страх от него. само иво се осмели да се изправи като един щит пред бандита

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.