Кой е Той?

Призовах към критика на властта в статията си „ Южен потоп под полите на Витоша“. Казах, че големият Шеф не е обул ботушите, за да нагази в срама да обяснява пред телевизионните камери наводняването на чисто новата южна част от околовръстното шосе край София. И ето какво написа един коментатор:

Кой разчиства след тройната коалиция? Той.
Кой прави най хубавите реформи? Той.
Кой плаща пенсии и заплати? Той.
Кой строй магистрали? Той.
Кой строи спортна зала? Той.
Кой реже ленти през ден? Той.
Кой има най висок рейтинг? Той.
Кой има право да говори с президента? Той
Кой решава, когато двама министри не могат да се разберат? Той.
Кой не намалява пенсии и заплати? Той.
Кой да обуе ботушите? E все той ли?

13 мнения за “Кой е Той?”

 1. NE znam horata kakvo tochno ochakvat ot Boko pojarnata. Nali ne sa ochakvali pojarnikar da bade uspeshen ministar-predsedatel? Nali?
  Ili… sa ochakvali. emi ako sa ochakvali sega shte razberat che pak sa bili v zabluda.

 2. Бойко е руски агент!
  Обрисуването на тоталитарните му инстинкти е точна.
  Черни дни очакват България.

 3. Бай Доко ли Бай Димо ли?
  Бих искал да направа едно сравнение (общо )на Комунистите и техните привърженици и от друга страна на демокрацията и неините привърженици.Има ли разлика в тези хира. Всички сме една нация -би трябвало да няма.НО разликата е огромна.Тези хора са замесени от различни теста.
  Двадесет години от управлението на БСП- то и неините покрити съюзници не можах да видя плюене, хвърляне на кал,Интриги,задкулисни игри и пр.
  Какво е сега.Всеки го вижда.Плюене,кал.долни интриги,непотвърдени обвинения,завист неимоверна злоба и жажда за власт и в действие всички възмижни най долнопробни
  Интриги.
  Не дай боже пак да се върнат

 4. Тези от ГЕРБ ако ни управляват до края на мандата си може и държавата да закрият ако не даи си боже вали три дни и три нощи. Строят магистрали защото са разбрали, че от там се краде най лесно и най-много, нали родните политици затова се борят за власт и мандат. Тези обаче са много алчини, искат всичко и ако може за днес.

 5. Добър ден на всички!И аз съм на мнение,че напоследък Бойко Борисов се олива с желанието да се показва навсякъде където има камери на телевизии/последния случай пещерата Духлата/ и да е все начело на някакво добро дело и най-вече да се самоизтъква непрекъснато-аз,аз,аз!Добре де,все пак има и други работещи и правещи добри неща хора у нас,стига самохвалство!А пък за издънките/Калина Илиева,заливането на околовръстното от дъжда/тихичко по терлици,нали?

 6. Не мога да разбера защо недоволствате. Човекът не само гумени ботуши ще обуе, ами цяла нова канализация ще ви открие, но в Бургас. Еми не може само с проблемите на София да се занимава!Някой да не би да видя проблем днес от това, че Южната дъга е затворена? Само час и половина пътувах до работа (а обикновено ми отнема 35-40 мин).

 7. Важното е, че като откриваше ремонтирания мост към летището си призна: “така строим ние”. Да се молим да не се наводни и моста от качеството на строителството на великия вожд, че тогава цяла Дружба ще е под вода.

 8. Тойчо вместо да ходи на Духлата и да чака да види какво ще излезе от там, и вместо да праща пожарникарите да гасят пожари в Израел, можеше да обуе ботушите и на чело на пожарникарите да оглави отпушването на околовръстното. Време е това правителство да се разформирова и Гоце да насрочи дата за избори. Веднага!

 9. Георги Котев отново говори за рециклираното ядрено гориво и знае ли за това Борисов.

 10. Би било интересно да се провери информацията за АНТИкомунистуческия дядо на Бойко Борисов… защото такива с такова потекло, не изкласяваха по Симеоново, МВР и лични охранители на Тато… отделно сега, един такъв чисто комунистечски кадър е отново антикомунист… а и да хвалиш така “шефа” на убийците на дядо ти, както реабилитра Бай Тошо нашия пожраникар – също е доста странно…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.