Интересни спътници на Първанов има и в “китайския списък”

Поради интереса към информацията за това кой пътува с президента Първанов, предизвикан от публикувания от мен списък на шведското министерство на външните работи , А И ПОРАДИ МЕДИЙНИТЕ СПЕКУЛАЦИИ, ЧЕ СПОМЕНАТИЯТ В “ШВЕДСКИЯ СПИСЪК” АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ Е ПЪТУВАЛ С ПЪРВАНОВ КАТО БИЗНЕСМЕН И В КИТАЙ, ДНЕС ПУБЛИКУВАМ ИСТИНАТА И ПО ТОЗИ ВЪПРОС – ПОНЕ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ОФИЦИАЛНАТА ВИЗИТА НА ДЪРЖАВНИЯ ГЛАВА В КИТАЙ МЕЖДУ 16-23 НОЕМВРИ 2006 Г. ( А НЕ ПРИ НЕОФИЦИАЛНОТО МУ ПРЕБИВАВАНЕ НА ОЛИМПИАДАТА В КИТАЙ, КОЕТО Е ДРУГ СЛУЧАЙ).

Да, Алексей Петров не е бил част от бизнес делегацията в Китай. Но сред собствениците и представителите на избраните 35 български компании, привилигировани да ползват президентското посещение в Китай, има други интересни лица.

11.
PALMIGROUP SA
Mr. Mario Nikolov, Managing Director
Production and trade with water birds.
Processing and trade with industrial goods.
Contacts with similar companies

19.
UNION VUZRAZDANE
Mr. Velev, Manol Jordanov, President
A representative organization of employers at a national level.
Small and medium size entities, real estate, trade.

Както знаем, единият, под номер 11 в този списък, се оказа сред малцината уличени по-късно в далавери с европейски фондове ( но благодарение на европейската служба ОЛАФ), който не можа да се измъкне от правосъдието в България, както се случва с други приближени на Първанов ( за някои подробности по темата, вижте книгата ми “президент на РъБъ”).

Другият, когото също споменавам в книгата си, под номер 19 в “китайския списък”, беше прострелян посред бял ден в София и е в кома от години. За него от президентсвото отричат да е бил съветник на Първанов.

Ако за други пътници от “китайския списък” настъпят промени, ( не дай Боже като при номер 19 ), които да ги направят интересни, някой ще се учуди ли?

5 мнения за “Интересни спътници на Първанов има и в “китайския списък””

  1. Внимание! Гоце силно се е активизирал в последните дни. Разкриха много от неговите другари от ДС. Предлага се за енергиен консултант (и той), мрази военния министър, предрича провали…Колко български овце ще се вържат, е въпроса?
    Няма спасение от комунизма в БГ.
    Всъщност има.

  2. Г-н Инджев, моля, припомнете историята с досието на Гоце. Моментът сега е изключително подходящ. Май няма кой друг да го направи.

  3. Според мен действията на Гоце граничат с отчаянието, защото той повече няма да има такъв близък достъп до властта. Но това го казвам, базирайки се главно на мнението на хората, с които разговарям, и за които ми е ясно, че не са представителна извадка на българския гласоподавател. Едва ли има смисъл да повтарям за колко гнусни считам постъпките му и наглостта,с която говори. Това, което ме притеснява е, че такива неща ги четем предимно хора, които вече сме убедени в корумпираността на Гоце и в това, че той не само е слаб президент, селски тарикат и бивш доносник на ДС, но и проводник на мафиотски и съветски интереси. Но за съжаление това е трибуната, която имате, господин Инджев, защото другата ви я отнеха.

  4. Днес за мен е един много щастлив и весел ден. Вън ченгетата от дипломацията! Но в случая и още една хитра сврака ще трябва да обясни какво правят в правителството му.

  5. Браво г-н Инджев за разкритията със списъците.В тях пак виждаме старите муцуни-грабители,но и друго не се е очаквало.Надявам се НЯКОГА да излезе и списък,може и “списъче”,от което да разберем какви ги вършат при тези посещения богоизбраните да летят с Гоце насам-натам и да трошат народни пари.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.