Станишев обещава, НАЦИ СС изпълзяват и изпълняват

Рече Сергей Станишев, че БСП ще организира социални протести и отсече: като с брадва. Като с онази от телевизионния клип, който наред с лъжата “Гласуваш за Бойко, получаваш” Костов ( а се получи – получаваш Сидеров), лансира още куп друг лъжи в аванс, базирани на богатия опит в лъжите на партията.

Клипът с брадвата, ако помните, се оказа изработен и финансиран от кого? От БСП? Неее, от съвсем други другари. От едни националистически социалисти, които спокойно за краткост може да наречем “наци”.

Ето че др. Станишев обеща протести и същите другари обявиха, че протестите ще се състоят на 13 февруари – др. Станишев обещава, “наци” изпълняват. Разбира се предстоящото събитие веднага се подема като новина в аванс от родни агенции и сайтове – ами да, това да е някакъв си Инициативен комитет за демонтиране на Паметника на съветската армия, който се моли на медиите да осведомят гражданите за предстоящите си инициативи. Пък си и плащат другарите “наци” (нали така, клипът с брадвата, който се въртеше в най-скъпото рекламно време по всички “големи” телевизии, си беше платен от тях)!

Ами да се включа и аз в информирането за предстоящото събитие, за да не изостана от бон тона на българските медии:

На 13 февруари ще се състои протест на НАЦионална Инициатива за Социална Справедливост: НАЦИ СС! Носете си свастиките…пардон , петолъчките ( “какая разниц”, би казал съветският академик Ландау, нобеловият лауреат, определящ Ленин като “първия фашист”)!

9 мнения за “Станишев обещава, НАЦИ СС изпълзяват и изпълняват”

 1. Дали случайно инициалите на Серьожката се изписват “СС”? Съдба? Знамение? Съзнателно търсен ефект?

 2. Социалистическата партия на БКП, няма право да протестира със знамената на Социалната справедливост в България, защото е доказала на Българските граждани, че е лъжлива и крадлива партия, а това означава, че е пътник, към боклука на Българската история.България има нужда от нова- истинска социалистическа партия и за това хората със социалистически убеждения в България, ще си я изградят съгласно европейските стандарти на ЕС.

 3. Интересно дали протестът на лаещите и виещи от злоба нацис… пардон – комунисти ще завърши както протестът на 14 януари 2009?! Залагам, че няма, съдейки по реакцията на полицията към червените безмозъчници развяващи лика на Че оплювайки гражданите и Вас г-н Инджев, наричайки Ви “фашисти” и какво ли още не.

  Как бързо смени тона седнишев и започна да защитава правата на гражданите и да насърчава протести (политически, а не граждански разбира се), докато само преди две години безочливо обясняваше, че протестиращите граждани пред парламента са лумпени и скинари, на които им е платено и че с протести нищо не става. Обясни и че ако усетил, че липсва доверие към него щял да си подаде оставката на момента… само дето възприятната му система се оказа силно нечувствителна.

  П.П.
  Чудя се къде ли ще се съберат да протестират… дали няма да отидат на скъпият им паметник, където си правеха и предизборните кампании…

 4. Много интересни илюстрации на статията ви г-н Инджев има тук !!

 5. Малко покрай темата- акад. Ландау би бил по-точен в аналогиите, ако нарече Хитлер- “вторият (и далеч по-софт – по отношение на собствения му народ) комунист”.

 6. До Андро : Искате ли да се обзаложим , че и този път протестиращите ще ядат бой като на 14.01.Надявам се и контрапротестиращите пред паметника на лъжата да са там.

 7. Много на сериозно си се взел бе, мушморок

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.