Яростлав Катински и падналият Котоошо: много лошо!

Братът-близнак на загиналия при самолетната катастрофа до Смоленск президент на Полша Лех Качински – Ярослав Качински – възложи вината за инцидента на Русия, предаде радио „Свобода”.
Ярослав Качински, който е лидер на най-голямата в Полша опозиционна партия „Право и справедливост”, заяви, че девет месеца след катастрофата е очевидно, че именно руската страна е взела решенията, които са довели до трагедията.
„Днес ние знаем, че служителите от летището в Смоленск са действали меко казано, повтарям – меко казано, неумело и са въвели в заблуждение екипажа на самолета. А решението, че диспечерите трябва да насочат самолета за кацане, е било взето в Москва”.

ЯросТлав КаТински! Признаха му истината за съветската вина за Катин, но е яростно несъгласен да си трае ( като Трайчо Костов).

Сумо
Котоошу
Българинът Калоян Махлянов-Котоошу претърпя пета загуба на Големия новогодишен турнир по сумо в Токио.
В среща от предпоследния 14 кръг одзеки Котоошу записа поражение от Кайо, който използва техниката котенаге (хвърляне над рамо), за да избута българина от дохиото.
Котоошу има актив от 9 победи и 5 загуби и дели четвърто място с още петима сумисти.
Лидер в класирането един кръг преди края е Хакухо с 13 успеха и 1 поражение. БТА

Лошо, лошооо, братко Котоошо! На крака да ти дойде бате Бойко, а ти…на колене!

Снима се, братко Котоошу, с др. Първанов – носителя на червен обръч от олигарси, а носителя на черен пояс , бате (ни) Бойко, направо го подведе в такъв решителен ( като за снимка) момент!

12 мнения за “Яростлав Катински и падналият Котоошо: много лошо!”

 1. Сега Махлянов-Котоошу,
  след прегрътката с Гошо,
  всеки може да го пребори,
  даже и бате му Бори/сов/.

 2. А пък в Албания вече бият комунистите, а ние тук още се туткаме. Ей, затова сме най-бедната и изостанала страна в Европа.

 3. Лех Качински бе най–достойният президент в Европейския съюз!
  Какви достойни дела можем да очакваме от един премиер, който търпи в центъра на столицата си паметник на своя поробител, а в същото време се гордее, че дядо му е убит по време на окупацията на същия поробител?

 4. В този блог и нашенското си “дохито” не само за Гошо, ще има и препратки като “полски” хватки,но няма и кой да се разкае,щом е временно изгодно,
  да си трае.

 5. Може ли една малка поправка? Не Калоян Махлянов – Котоошу се е снимал с Гоцето, а Гоцето се е снимал с Калоян Махлянов.

  Лошото е, че Калата е твърде пестелив – за да запази ранга си е необходимо да спечели 8 битки в турнира. Ето го – вече има 9 победи и отсега нататък само ще губи – за какво да се напъва. В противен случай щеше най-малкото да приложи йорикири на гоцето и да не се занимава с него.

 6. Г-н премиер,не знам защо сте пропуснал статуята на Буда/?/,в програмата за Камакура,но докато дойде времето за ново часово аклиматизиране наблегнете между “айкидото” и “каратето” в частта: Път на просветлението по Сидхарта Гуатама Шакямуни,който казал – “Почитай свята вяра и не хули вярата на другите с цяла гама упоритост за настойчив чрез и я а й д ж и ц о т о и благословията на всички богове,освен небесната мъдрост на наши древни
  ханове,по-специално на Омуртаг,
  за да Ви направлява.Дано заръчате с едно “Тора”,саке за и чрез много
  кадърна преводачка,за труда й!

 7. Г-н Инджев,излизам от предаването за “Рулетката” крайно оздачен,
  след дълът избор на най-адекватен термин,как тежката и аналитична сянка на един мъж,може да доведе три жени до много жалко и невиждано умопомрачение,от което,не се разбира,чий ф а л о с е станал причина,да се подмокрят и без телесна палпитация.
  Ако г-жа Люба Кулезич пожелае,да затвърди дълго време,изгражданата от нея,репутация,а ш ако й разрешат,изглежда разумно,да наложи яростни правила и
  да ги отстява!

 8. Г-н Инджев, възхищавам се на търпението Ви в Рулетка по Нова ТВ.

  Г-н Инджев, според мен е добре, че приканвате нормалните хора да ползват и червен цвят за рози, дрехи, коли, храни, напитки, бижута и всичко друго.

  Много хора не ползват червен цвят заради бсп-бкп.

 9. Към Владимир Йосифов:

  В момента съм в телевизията в очакване на финала на предаването “Станция нова”, когато ще имам възможност да кажа някои неща…някъде към 15,50 ч. би трябвало да съм в студиото и ще имам около половин час ефирно време.

 10. Уважаеми г-н Сотиров, каквото и да правят албанците в Албания, те винаги запазват албанското си достойнство и именно, това албанско достойнство създаде новата албанска държава Косово.А ние българите какво правим, защо разрушаваме последната си Българска държава, нима си нямаме Българско достойнство, нима си нямаме законите на Търновската конституция с които бихме могли, да спрем разрухата и грабежите в България и да накажем законно, българските лъжливи и крадливи комунисти на ДС-Мафията в България.

 11. Имаше един призив към Г.Парванов,
  да се същиса,че погрешното самочувствие не е отминало и него с венец от най-характерните заблуди на Технологичната епоха – ненужна предвзетост,фалш от сложни “червила” и “прически”.
  Ако японският коафьор не сколаса,
  за някой и др. урок на скъпия
  Г о с т ,
  за да разбере от усъвършенствуване
  на ияйджицуто”,че през тъмната ни земна юдол на равни интервали от по 500-600 години, остава само онова,което сме всъщност дори и с атлетично тяло,и без повече интелектуална о с к ъ д и ц а и емоционална нищета,остават подвластни на времето,което засипва следи ,и тогава животът и светът, са : още по къси и по-тъжни.
  Хай!да ни е жив и здрав Омуртаг!!!

 12. Г-н Инджев, точно това имам предвид.
  Чакам да се включите отново.
  Поздрави !

  P.S.
  Благодаря Ви, че отговорихте на мой коментар.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.