Шефът на АБВ срича европейската азбука

“3 март олицетворява по най-ярък начин международното сътрудничество. Това е денят на българската признателност към стотиците хиляди герои – руснаци, украинци, беларуси, финландци, румънци и др, дали живота си за българската свобода, заяви българският президент Георги Първанов в приветственото си слово по случай Националния празник на страната” предаде репортер на БГНЕС.

“Международно сътрудничество”? Вместо обичайната за собствената му реторика сервилност към “руската саможертва”? Не, това не е послание към българите, повечето от които, с извинение, няма да схванат толкова бързо тази смяна на акцента в публичното послание на политик с проруски профил, като Първанов. Това е сигнал към посолствата и към всички т.н. чужди наблюдатели: “аз искам да съм европеец, а не да завися изцяло от волята на Кремъл, където може и да ме уволнят утре при евентуална рокада на началниците, които са ме покровителствали”.

Трябва да е доста притеснен този човек. Да не би руснаците да са му отказали да го назначат след края на мандата на хубава служба в своите енергийни концерни ( както направиха с полезния за тях като канцлер на Германия Шрьодер)? Или пък може да са го разстроили арабските бунтове срещу дългогодишните господари и е решил превантивно да се застрахова срещу народния гняв в случай, че изобщо изригне и му бъде потърсена сметка за дългогодишното слугуване начело на руската Пета колона в България?

Да ви кажа честно – не съм сигурен, че той самият знае какво точно прави. Защото не е толкова хитър, колкото понякога изглежда, но…изглежда хитрува. Пробва, тества, качва си цената. С факта, че се въздържа да използва годишнината от обесването на Левски да държи обичайните за него патриотарски речи пред паметника на Апостола, Първанов вече изпрати озадачаващо послание. Особено при контраста, който се получи между неговото хрисимо въздържание и крясъците на Волен Сидеров с екзалтиран поглед пред факелното шествие на неговите щурмоваци на символичния гроб на Дякона, призовал към равенство между българи и турци. Пред “ килията на обесения” Сидеров се разкрещя на светлината на факли и партийни щандарти за обесения от “турските изроди” Левски, чиито труп е замерян с камъни от цигани, докато се полюшвал на въжето – такива ги крещеше Сидеров пред олтара на мъченика, завещал да не се делим на българи и турци по пътя към чистата и свята република. А Първанов, както и всички останали от политическия “елит”, се направиха на шимпанзета: не са чули, не са видели и не говорят по въпроса. Точно като онези три маймунки с човекоподобните ръчички на очите, ушите и устата.

Ще кажете , че е било някаква случайност Първанов да замени задължителното на 3 март напомняне на парадигмата за “руската саможертва” с нечуваното от неговата уста като  заместител “международно сътрудничество” ? Така ли мислите? Тогава ми обяснете, защо в новините на БНТ навръх 3 март прозвуча също толкова нечуваното вярно съобщение, че на Шипка са се били и са загинали “българи и чужденци”? Не стават ли много “случайностите” в промяната на акцентите по едно и също време от две толкова влиятелни пропагандни трибуни, като микрофонът на Първанов насред националния празник и ефирът на централната информационна емисия на телевизията, която прониква и в най-затънтеното балканско село?

40 мнения за “Шефът на АБВ срича европейската азбука”

 1. Гоце малко поумнява.Боко е все същата простотия.
  И двамата са предатели!
  Русия е вековният враг на България и на българщината.
  Празнуването на 3 Март е позор!

 2. Един от проблемите на агент Гоце Първанов е неговия апетит и амбиция-лична ,персонална.За тази амбиция той направи от България курбан на руските имерски интереси-т.е. Гоце Първанов жертва благоденствието на един цял народ ,набута го в днешното блато в което се намираме-понеже дейността на Първанов е многолика-например-кохортата от главни редактори,директори на ТВ,Радио….които да моделират обществения и културен живот на България е незабелязана дейност-а тя е тежък грях-българина днес се гърчи в безпомощно състояние,освен от световната криза,мутренско-олигархичния модел,баща на който е Гоце Първанов-то и от духовната безизходица,от липсата на Надежда,от липсата на доверие към институции,държава,любовта към чалгата,сутрешната биричка….Гоце Първанов жертва цял един народ,за да го владее,за да го направи циганина на Европа,да са “заредни” всички европейски магистрали с български проститутки,понеже България не е добро място за всички българи,а само за гоцепървановановата Олигархия,за да го сложи в наведено състояние пред Путин….за да…. за да ….много са.Та този същия Гоце сега няма пред какво да се спре-ще направи и Европа разменна монета в своите изродени ,извратени инстинскти

 3. G-n Indjev, molia Vi ne narichaite Goce politik. Toi e podobie na politik. Neuspeshen opita za tova.

  Za sajalenie ne e edinstvenia.

 4. Към doko:

  Напротив, държа да се знае, че е политик и то точно такъв- иначе нямаше да има смисъл да бъде споменаван с цялата му безличност. Кой би се интересувал от някакъв селски ерген ( “Гошето”, както с присмех са го наричали в института по история н БКП).

 5. за “руската саможертва” с нечуваното от неговата уста като неин заместител “международно сътрудничество” …. това го чух като цитат в някаква емисия и леко се зачудих, ама реших, че аз нещо не съм разбрала, но е вярно, първанката нещо се суче и гъне и това може би е “международното положение” я си представете хиляди емигранти от африка, при путин ли ще ходим за помощ, а за моят абсолютен “фаворит” бборисов, оня десния, да не говотим, човека заявява в прав текст:- българия е АБСОЛЮТНО независима от русия, много съвпадения и при това от “различни” места, заслужава си размисъла

 6. Самият израз “международно сътрудничество” вони на мухъл като наръчник на партийния пропагандист от тошово време. Но нищо чудно, по манталитет и език гоцэ сырыщныка си е там. Въпросът е ние къде сме като народ и общество, че му понесохме резила да ни бъде държавен глава?

 7. Предлагам да насрочим дата за учредяване на инициативен комитет за издигане на Иво Инджев за кандидат-президент и се започне събирането на необходимите подписи, за предстоящите избори на есен.

 8. Ако приемем споменаването на истината като своеобразен подарък от гоце и сие, тогава веднага идват съмненията като за данайците и подаръците – какво ли кроят…

 9. Иво, в този материал не си прав! Защото цяла България е вперила поглед в Гоце и си задава въпросчето: Той сам ли си прави ловните патрони, или ползва фабрични?

 10. Браво ИВО!! Да си жив и здрав и все така безпощадно да продължиш да заклеймяваш продажните елементи (политици,журналисти,партийни деятели и водачите им), които са защитници на чужди интереси в БЪЛГАРИЯ. Тези родоотстъпници и лъжепатриоти, в продължение на повече от 20 години умищлено спъват развитието на страната ни по пътя за приобщаването ни към страните от ЕС и другите цивилизовани държави. Пропагандната им машина в лицето на различните медий непрекъснато опростачва народа ни,промива мозъците им, с цел отвращение от политиката и от демократичното ни развитие, с цел насочване управлението на страната в желаната от тях посока. Аз мисля, че в настоящия момент е необходимо обединението на всички десно ориентирани и демократично мислещи хора в един алианс на демократичните сили, които в предстоящите избори да бъдат алтернатива, не само на БСП,ДПС и на сега управляващите ни представящи за партия идеологически свързана с ЕНП (което е абсолютна изама). Това означава, че лидерите на десните партии в интерес на държавата ни трябва да постигнат консенсус по основни въпроси за управлението и, и да прекратят по между си словесните нападки и обвинения. Към този алианс трябва да се привлекат и демократично мислещите представители на етническата партия ДПС и хората изповядващи исляма. При това положение, смятам че таланта и гражданската позиция на Иво Инджев,може да бъде от полза за такова обединение,а защо и ти ИВО да не бъдеш инициатор на това.

 11. 1. Откога 03.03. е национален празник ???
  Съответно, чии интереси обслужва?
  През 1988, той става официален празник, а през 1990 г., когато в България започнаха промените, с решение на парламента датата бе обявена за национален празник на страната.
  ПРЕЗ 1988г СТАВА ОФИЦИАЛЕН ПРАЗНИК…
  т.е. преди 09.09. такъв разбира се е нямало, след 09.09. също, понеже именно на тази дата се честваше “освобождението”…
  Две освобождения от един и същи “самоотвержен” рицар биха дошли малко множко , не мислете ли! Още повече , когато Апостолът изрично е подчертал в прочутото си писмо до Каравелов:
  “Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгурско?
  Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките.”

  – В. Лъвский

  Някой де се сети да постави въпроса, защо именно 1988г социалните инженери от АОНСУ започват да тъкмят 03.03. за национален празник?
  1988г. , когато в БКП трескаво се подготвяха за “промените”, когато се ковеше “опозицията”, когато външният ни дълг се изнасяше…
  Шумкарите са се уплашили , че с русофилството се приключва и хвърлиха една котва в Съзнанието на Народа… Една кука, един призив: “Българино чувствай се задължен и благодарен към Рассия”. Партизанските кланове са се уплашили от сянката на Стамболов, уплашили са се , че ще се появят “реститутки”- потомци на Царските Офицери, които ще оглавят в размирните времена една истинска Опозиция. Те затова и подхвърлиха Ваньо в скута на СДС, те затова Желев беше избутан напред, за сметка на Дертлиев и тн.
  На Българина му се втълпяват от 1944г. основно две неща:
  1. Русия е една добра и грижовна майка, който по цял ден умилително мисли само за българите и се чуди с какво да им помогне. Трябва да сме й признателни и благодарни.
  Това е нагласата на типичният комплексар – човек, който нищо не предприема сам, чака винаги нареждания “от горе”, за да се размърда. Инертен кретен.
  2. Страх от външна заплаха = Турция, НАТО, липса на -ГАЗ, – Ток и тн.
  Така подплашеният българин поглежда скришом към Москва и си дума: “Братушките ще ни оправят”.
  Е, разгеле, оправиха ни, ама не братушките, ами “сестричките”, като Станишев, Галеви и прочие шумкаро-колхозна измет.

 12. До г-н Петър Петров Много искам(и не само аз)тази подписка да бъде направена.Само не ни забравяйте нас емигрантите.Сигурен съм,че бъде ли направена Иво ще бъде избран.Представете си само хипотетичната възможност-Иво Инджев избран за президент,а срещу него Първанов му предава президентските правомощия.Дали изобщо ще има очи да застане срещу него.

 13. Гоце развива раздвоение на личността (personality splitting).

 14. Е-е, много пролетно е времето тази година! Даже и по най официозната БНТ обшият тон на 3ти Март недевусмислено хвърляше светлина върху същността на тази дата, как зад нея не се крие нишо повче от великошовинизмът на руските интереси на Балканите и в България и как едва ли това е най-подходящата дата за наш национален празник! Да не говорим, че датата е специално изчакана и подбрана в чест на коронацията на руския цар. И в тон с това и Гоцето! Пък повечето от другите посрано се услушват и мълчат, “снишават се”, докато не усетят откъде точно и какъв вятър е завял! “Политици”, какво да ги правиш! Не е толкова вжно, че резидентското лайно се увива в целофан! По-важното е, че е принудено да го направи! Едваа ли е доброволно! Явно от ЕС най-после недвусмислено ни е “напомнено”, къде членуваме и какви са задълженията ни! Пролет иде! Да ни е честита!

 15. (Към КОСТОВИСТ)
  Браво!! Това е цялата истина за българския политик с агентурния псевдоним “Гоце”, който скри от избирателите си своето агентурно минало, за да стане по този позорен начин държавен глава на Българската държава и да я направи най–бедната и най–нещастна страна в Европа. Агент “Гоце” е абсолютно най–големият виновник за днешното плачевно състояние на Родината! Българският народ трябва да му потърси съдебна отговорност! Иначе ще излезе вярно, че не сме народ. Това е становището на българските антикомунисти, които по време на комунистическия режим в България бяха преследвани като Врагове на народа.

 16. Г-н Инджев, много правилно сте забелязали промяната в говоренето на агент-президента Гоце. Лично аз смятам, че той се е подчинил на тънкия си селски усет към келепира и проумявайки, че неговия кумир имперска Русия изживява последните си години е решил постепенно да се отдалечи от кремълските си ментори, въпреки че това без съмнение му причинява огромни душевни терзания.

 17. Позволявам си едно допълнение към моя по горен пост.Великата Богдана Карадочева имаше една велика песен-дано,дано,дано…….дано да стане.

 18. Поздравявам г-н Инджев преди всичко ,заради острото му журналистически и политически око,направило връзка между посланието на Гоце по повод на 3-ти март и коментара на БНТ за тържествата на в.Шипка посъщия повод!!

 19. Ако цитатът е точен, в което не се съмнявам – “Това е денят на българската признателност към стотиците хиляди герои – руснаци, украинци, беларуси, финландци, румънци и др”

  Какво е това “и др” на края? И речи не могат да пишат;))))))

 20. Г-н Инджев,
  според мен Георги Гоцев иска просто да лизне някой и друг избирател от light дясното пространство, както и по някой друг от лявото и рязаното. Не случайно Гоце се засилва към танц с Алексей-Пол Октоподов, който както знаем е помак и на изборите за президент ще бъде подкрепен от ДПС, АБВ и БСП.
  Така че според мен Гоце се гласи да влезе в дупката оставена от НДСВ и да излезе на полит. сцената , като белонога мома с нови центристки одежди. Знаем , че Гоце е добър оратор, представителен мъж…, сигурен съм ,че много лапнишарани ще бъдата уловени в мрежата гоцева, това което никой не предполага обаче е че Гошко е един селски тарикат, също както и Иван Карлович Костов- те мислят само за себе си и за своето добруване.

 21. Уж е националният празник на България а “президента” започва речта си с ” Това е денят на българската признателност към стотиците хиляди герои – руснаци, украинци, беларуси, финландци, румънци и др”
  Току-виж внесъл предложение да се преименува на “thanksgiving”! Настръхнах докато го слушах, а Б.Борисов стоеше зад него със свити юмруци.
  По въпроса г-н Инджев да се кандидатира за президент съм ЗА! Ще му отива, а на България още по-вече!

 22. Гоце е гъз, и гъз ще си остане. На мен ми омръзна да ме управляват хора, които нямат дете, нямат коте, не знаят как се изкарва един лев… Не как се получава от държавна работа… Защото всички във властта в момента са такива – ченгета и чиновници….
  С 2-3 изключения….
  Ето затова не признавам територията България за държава

 23. До сдс луканов
  Станишев не е обратен,защо говоришттака ? Вече се доказа,че си е нормален

 24. Правете подписката за президент. И на мен ми беше хрумнала тази идея. За пръв път ще имаме умен и достоен президент.

 25. Stanishev moje i da ne e obraten no e savetski kominist i mrazi vseki koito ne e kominist

 26. Този президент (на всички туци, цигани и малко българи с интереси или олигофрени) какво направи като “социален’ за 9 години?! Мълчеше услужливо за големите престъпници,направи много гафове и особено преди 3 години при празнуването на 3-ти март допусна българските опълченци да бъдат буквално изядени във вид на торта.
  Позор!!!
  А иначе кой не е разбрал, че е фурнаджийска лопата…

 27. Уважаеми сънародници Сиси,Борисова,
  Мишо,Петър Петров!Възможно ли е да
  разграничим своевременно присъщите
  на едно талантливо журналистическо
  перо качества,каквито г-н Инджев без съмнение притежава от изисква-
  нията,които препатилите български
  избиратели ще поставят,обсъждайки
  кандидатурата на следващия българ-
  ски президент?Произход на необясни-
  мите богатства,семеен произход и
  среда,образование,трудов стаж,учас-
  тие в дейността на тоталитарната
  българска машина /напр.щатна работа
  в БКП,БЗНС,ДКМС,ОФ,Държавна сигур-
  ност,включвайки и доносниците на
  ДС,причинили вреда на други/ и др.
  подобни въпроси неминуемо ще тър-
  сят съответния отговор в предстояща
  та кандидат-президентска кампания в
  България.Трудно ми е да си предста-
  вя,че син на активни борци против
  фашизма и капитализма,възползувал
  се минимум 25 години от всички “ек-
  стри” на тази привилегия,доказан
  сътрудник на ДС,като г-н Инджев има
  сериозни шансове като кандидат-пре
  зидент.Уважението,което изпитвам към него е свързано с разумното из-
  ползуване на предоставения му втори
  шанс в живота.Така както г-н Гюнтер
  Грасс от боец в редовете на Waffen-
  SS стана Нобелов литературен лауреат,поддръжник на Вили Брандт,
  Хелмут Шмидт и Германската социал-
  демократическа партиял

 28. Българският Патриот Иво Инджев, трябва да бъде избран, за (следващият) министър- предцедател на Царство България, защото истинската битка за възстановяване на справедливоста и правовият демократичен ред в България трябва да се води, от честен и компетентен човек въоражен със властта на силните законни Български закони.Сега Българската Нация и Държава е поробена,разпродадена и ограбена от властите и мафията на съветско-руската република в Царство България и ако всички осъзнаваме тази истина, тогава не бихме си позволили сериозно да предлагаме на Иво Индже(в) да стане президент, на тази незаконна и неуправляема демонска република в България.Всеки Български Юнак който счита, че е време да освободим България (от скритите разбойници в трянският кон на криминалната им република в Българската Държава, трябва да застане, като смел Български Патриот- Стражар под Българското знаме на Българската Търновска Конституция и Държава, която пази със Българският си традиционен дух на законите свободата,демокрацията, достойнството, богатствата и сигурното бъдеще на Българската Нация и Държава в този непредвидим свят.

 29. Към Георги Жеков:

  Е, време е да се извиня, за което един с микрофон и със същото име, който си мисли, че е журналист, ме е призовавал, но не се извинявам за концалгерите ( както иска той от мен!), а за конкретните неща от приложения списък за политическа благонадежност. Да си ги добави в колекцията.

  -Извинявам се ,че не мога да услужа, като потвърдя списъка с лъжите
  – Извинявам се,че не съм бил никога щатна работа в БКП, ДКМС, БЗНС, ОФ, Държавна сигурност и дори не съм доносник – за разлика от донсоника, който твърди отбратното.
  – Извинявам се също, че родителите ми не са били активни борци ( както и че дори да бяха, нямаше да се извинявам нито да ги ругая в угода на днешната конюнктура, което изискват от мен чисто по комунистически “най-големите антикомунисти”)
  -Извинявам се ( особено на децата си), че нямам “необясними богатства”, макар да съм загладил косъма на 55 години материално ( но не и финансово, никак даже) по съребрена линия.
  -Извинявам се, че не съм използвал въпросните “есктри” ( виж горното), а и да бях, това няма как да обезсмисли цялата ми публична дейност от десетилетия като прононсиран противник на комунизма – направеното, особено когато е видно от всеки, остава.
  -Извинявам се накрая, че изобщо трябва да пиша това в отговор на някакъв си доносник, но такива като него въртят и разкрасяват тези лъжи от години по мой адрес, колекционирайки всякакви мръсотийки под формата на моя “автентична” биография и се хранят с тях. Макар и с погнуса от тяхното плюскане на нечистотии, понякога им отговарям. Извинявам се, ако съм прекъснал нечие самодоволно грухтене.

 30. Това беше достойно, г-н Инджев. Много хора имаха нужда да го чуят. Моите уважeния!

 31. Нещо много важно ще кажа. Иво Инджев не е син на активни борци.Но не това е важно.Важното е че е умен честен и кадърен.Само в соцвремето се гледаше дали си син на някого.Днес не бнва да е така. Навремето е във формулярите е имало графа наречена “произход”.И тя ти е решавада съдбата.Гнусна работа.А за Иво аз ще гласцвам с двете ръце и много го обичам

 32. Давайте да нарравим нещо за издигането на Иво Инджев за президент !

 33. Най-после доживях да прочета името на достоен човек,който да олицетвори българската интелигентна и културно-духовна идентичност в държавата ни България,това е ИВО ИНДЖЕВ! И нека БОГ да благослови издигането на неговата кандитатура за президент!

 34. Господин Инджев,
  Допуснали сте грешка. Лицето Георги Жеков не е никакъв журналист. Учил е нещо във ВИФ, но не знам дали се е дипломирал. Георги Жеков е дълбоко законспириран провокатор на комунистическата Държавна сигурност. В средата на 90–те години ДС сформира група от десетина човека, която трябваше да компрометира всички по–известни живи политически затворници и концлагеристи, както и лидери на СДС. Двете имена, които най–дълго се задържаха върху вълната на клеветата са Георги Жеков и Георги Ифандиев. Предоставен им бе екранът на телевизия СКАТ, където Жеков стана водещ на предаването “Безкомпромисно”, а Ифандиев започна антисемитски изстъпления, представяйки се за единствения антикомунист у нас. Точно в това се състоеше задачата получена от ДС – да покаже, че българските антикомунисти одобряват Холокоста, мрязат изстрадалата еврейска нация и по това си приличат с националсоциалистите на Хитлер. Георги Ифандиев действително е журналист, но в своята дейност, вместо да разкрива и осъжда престъпленията на комунизма и да посочва комунистическите престъпници, той клеветеше лидерите на СДС, с което всяваше разединение.
  (следва)

 35. (продължение)
  Изпълнявайки политическата поръчка на комунистическата Държавна сигурност, в предаването “Безкомпромисно” Георги Жеков пък представяше престъпленията на комунизма в десетократно по–големи размери. Единствената му цел бе да “убеди” хората, че всичко това е една невероятна лъжа. Все едно, че престъпления никога не е имало. Едно от първите му стълкновения пред екрана бе с Дянко Марков, председател на Съюз “Истина”, по въпроса дали 50 хиляди или половин милион са жертвите на комунизма по време на Съветската окупация (1944 – 1947). От екрана многократно бяха оплювани и ругани всички живи политически затворници (Георги Константинов, Стефан Стоянов (баща на Президента Петър Стоянов), Емил Кошлуков и др., както и лидерите на СДС Желю Желев, Филип Димитров, Иван Костов, Президента Петър Стоянов и др. Срещу всички сини лидери Жеков съчиняваше лъжи и ги повтаряше навсякъде. Няколко пъти провокаторът бе изхвърлен от събрания и митинги на СДС, но най–позорните си скандали извърши на най–святото място – параклиса на жертвите на комунизма пред НДК. Не си заслужава повече да говорим за един провокатор, който се е самоназначил за председател на несъществуващата Българска антикомунистическа партия. А може би ще се кандидатира за президент от името на тази партия за срам на истинските антикомунисти….

 36. Към Петър Драгулев:

  Така де, не ме интересуват, но се питам защо те се интересуват толкова от мен – нито съм политик, нито началник, нито бизнесмен, нито дори журналист с медийна трибуна извън собствения блог. Какво ги мотивира за яростното преследване на толкова незначителен човек като мен? Колекционират всички истини( от досието ми вадят всички възможни биографични данни на родата ми, за която съм адски “виновен” каква е), полуистини и гадости, които могат да се намерят в летящо състояние в глобалната мрежа ( точно като боклук от изхвърлени космиселки кораби), омесват ги, слепвт ги в някакви злвонни консистенции и ги изливат обратно в интернет под формата на пой потрет. Идиотски заглавия в жълт вестник, споед който съм “донасял” за Батето лично на Живков ( а бях казал, че съм превеждал като репортер в БТА западен печат и някои статии са попадали в специален бюлетин, осведомяващ Живков за семейството му),, са имособено вкусно. или пък предъвкват нескопосоно цитирани мои думив интервю, в което отказвам да посоча родата ми като виновна за свързването ми в невръстна вързаст с ДС. Оттам пък милепват “самопредложилият се” агент…Сякаш при комунима един 200 годишен можеше да почука нарватат на ДС и да се предложи заз каквото и да Е! И т.н.н
  Не съм видял да спорят с нито една моя теза и да я оборват,защото това би означавало до докажат, че комунизмът е чудесно нещо, че Първанов е готин сладур, че СССР е Холандия, а че сами те са…нормални. Няма как!
  Жеков го помня със същия блеснал поглед да идва във в. “Демокрация” и вероятно нещо съм му отказал – там стълпотворението на мераклии да се видят във вестника беше огромно и понеже отбивах атаките, опитвайки се даоформям все пак четивен вестник, а на стенвестник с декларации, се изпокарах с доста народ…После въпросния взе да ме преследва на публични места – може стотици хора да има, ще разбута тълпата , за ми тикне микрофана да отговарям за концлагерите и ужасите на комунизма, за които трябва да се извиня – чрез него разира се, нали се е самоназначил за велик инквизитор на антикомунизма и не му трябва никой друг на този пиедестал..Не знам каква е тази болест,но да ставаш и лягаш с крясъци, че си единствния ( е още няклоко души най-много), който има право да е унтикомунист , е н само малоумно, но и възможно най-големия подарък за комунистите. Или не могат да го схванат, или пък сте прав, че изпълнват задача в това отношение. Доста хорица, само като им видят физиономиите, ще изберят към червената бюлетина с мисълта, че е по-добре с нея,отколкото с тези кафяви другари с налудничавите приказки и погледи.
  А Ифандиев работеше при баща ми ( комуниста, разбира се) във в. “Вечерни новини”, орган на Градския комитет на БКП. Ако на някой му се се занивама , да отиде в библиотекта и да намери дописките от втората половинана 70-те години наминилаия век в този партиен орган. Дали са антикомунистически, как мислите? А че се изявява като антисемит – да му берат греха онези, които му дават трибуна и му печатат брътвежите!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.