Петък, 13-ти: Сидеров обяви война на САЩ ( и на Борисов ли?)

Въоръжен с фотограф, Волен Сидеров сервирал (най-случайно) една папка на нищо неподозиращия американски посланик Джеймс Уорлик. Както си вечерял в софийски ресторант Уорлик бил атакуван от атакиста със (също толкова случайно оказала се в него) „сметка” за милиардите, които по негово мнение САЩ дължат на България за военни бази в България. Най-случайно този патриотичен подвиг на Сидеров се оказва водещата новина днес, петък 13-ти. А Уорлик, по думите на Сидеров, му обещал да го унищожи, поради което сега атакистът иска да бъде охраняван от попълзновенията на зловещия посланик. Брррр, ужас!

И сега какво да кажа? Да взема да защитавам съюзника Уорлик от „приятелския огън” на Сидеров ли? Аааа, мерси. Веднага ще ме емнат, че съм американска подлога. Не ща. Ще викам и аз „ура” и „браво”, та да може да ми се признае мъничко патриотизъм и на мен, предателя, който си позволява да пише за колониалната ни история и днешната ни зависимост от Русия. Защото у нас да назовеш нещата с истинските им имена по отношение на тази зависимост се смята за несоциалистическо и ненационалистическо, а следователно – за националсоциалистическо поведение.

Поради неудобството да се намесвам в този титаничен геополитически ресторантски сюжет, бих се ограничил до по-дребни въпроси, в които Сидеров мери исполински ръст с другари от неговия калибър. Интересно е да научим съгласуват ли помежду си борците срещу американския империализъм усилията си срещу този американски „боклук” ( по Румен Петков) и „Каулбарс” ( по Георги Първанов)? Тази тройна коалиция няма ли да се впрегне здраво в една българска тройка и най-после да ни освободи от лъжеца, който си позволява да твърди например, че в българското правосъдие има двойни стандарти?

Ако на този външен съюзник обаче му се пише зле с такива богатири на българщината, питам се какво пък се пише на сметката на вътрешния съюз между откровено проруската Атака и декларативно проамериканската ГЕРБ. Ами ако Белият дом реши да реагира ( не като „унищожава” Сидеров, а с официална декларация), какво се случва с дружбата между Борисов и Сидеров, който вече „предупреди” премиера, че високото самочувствие на партията му можело да му изиграе лоша шега на изборите? И е познал: лошите шеги започват в петък, 13-ти! Само не знам дали имат нещо общо с високото самочувствие на ГЕРБ или с ниския ръст на шегаджията с папката. Но че водят до високо кръвно в управляващата партия- в това съм убеден.

Основателни ще се окажат май суеверията, но за кого ли? Петък 13-ти е…ужас, бррр!

51 мнения за “Петък, 13-ти: Сидеров обяви война на САЩ ( и на Борисов ли?)”

 1. Сидеров не изненадва никого (освен гардовете на Н.П. Уорлик). От случая трябва най-много да се замисли по-големия парламентарен съюзник. А иначе 5 тата колона е в действие и това няма да е последния и хит.

 2. Нали Болен е някакъв поп-сатанист,а жена му врачка и наследничка на Ванга-датата 13 петък е много подходяща за мероприятието.КГБ също работят по сакрални дати- направо всичко така звучи,че кърти мивките в лудницата.

 3. Г-н Инджев за пореден път се показвате като блюдолизец на САЩ.
  Какво значение има кой е изразил мнение против посланика. Ако аз ви напсувам, това прави ли ви автоматично дружка със всички хора, които съм напсувал.
  И ако може да разясните с какво точно Атака е “откровено проруска”. Може би с това че организира протест и референдум срещу един от големите руски проекти Бургас-Александруполис.

 4. Крайно време е на Белия дом да му писне от цялата тази изтощителна лудост,в която забъркват съюзническите ни отношения и да излязат с официална декларация,защото все пак Волен не е някакъв обикновен луд,а твърде ,твърде необикновен псих с огромно влияние в държавата.

 5. Към Любомир Гутев:

  Мога и съм го обяснявал многократно, но не очаквам онези, за които любовта към окупаторите е израз на патриотизъм, да са разбрали. Не само е проруска, но и е продукт на руския колониализъм, използван да насъсква българските граждани помежду им на византиския принцип “разделяй и злобей”.
  Дал съм много, много интересни свидетелства за руския проект “Атака” в книгата си “Течна дружба”.
  А за петролопровода…ха,ха, ха…атакистите получиха разрешение ( и мотив) да протестират само след като от Москва практически се отказаха от проекта!
  Мислите се за много хитри, но сте обикновени примитиви!

 6. да,примитиви при това ненормални ,меркантилни и нарцистични селяндури-това е атака.Не само към посланника,но и към обикновени хора и др.публични личности ще провокират агресия за разчистване на сметки-на това само са способни.

 7. Към г-н Любомир Гутев:
  Защо се правите на наивен, когато много добре Ви е известно, че патриотарската риторика на Волен Сидеров е прикритие както на лобирането му за руските геополитически цели, така и на някои зловещи по замисъла си цели, които не са нищо друго, освен мракобесническа диктатура, прекрита под най-благовидни лозунги – дотам ли отиде този “баш-националист”, че досега не е произнесъл и дума срещу националното унижение на България, наречена от руските му ментори “Троянски кон на Русия в Европа”. Случайно да се е възмутил, да е рипнал баш-юнака? Знам още един такъв “патриот” – Расате – щурмоваците му ,както тези на Сидеров, не оставиха стена на сграда в София, където да не пишат “НАТО вън”. Ето от такива “патриоти” на комунистите им капе мед на сърцето!

 8. Протестите бяха през 2008, а Русия се отказа 2010, така че в това няма логика.
  Атака никога не е насъсквала българските граждани помежду си, тя е националистическа партия и като такава отстоява националното ни достойнство.
  Сега очаквам да кажете как всички националистически партии са руски проект, както вероятно мислите че и всички партии в България освен сините са руски проекти, ех тая Русия няма си друга работа ами само проекти в България прави.
  Ще прочета вашата книга, но не мисля че е правилно да обвинявате руския народ за комунизма, защото той е най-голямата му жертва.

 9. Към Любомир Гутев:

  Понеже не разговарям с лъжци, последна реплика: никъде и никога не съм обвинявал руския народ за каквото и да било.
  А за насъскването: вашият фюрер с блеснал налуден огън в очите крещя на 19 февруари на светлината на факли в късна доба в центъра на София ( на паметника на Левски, място за мълчаливо поклонение) срещу цигани и турци с обвинения с век и половина давност. И понеже никой не му търси сметка, такива като вас продължват да скандират “Зиг, хайл”!

 10. Към г-н Гутев:
  Отново казвам:
  Не бъркайте истинските патриоти и организации с псевдонационалистите, създадени от Държавна сигурност или с парите на руските олигарси. Искате ли да спомена една наистина патриотична организация, за която може би не сте и чували, защото за Вас сигурно патриот е само Сидеров – известно ли Ви е например името на проф. Григор Велев?

 11. Ако попитате Волен Сидеров кой е измислил демокрацията, то той чистосърдечно би отговорил, то се знае, това е дру…, пардон Воло.., Как смеете да питате, като дойде Путин, ще ви..
  К сожаление Сидерову и Путинову демокрацията не ще успее толкова да напредне.
  Митко

 12. Все пак, не са луди Бойко и Волен, че са управляващи. Луди сме ние, българите, че ги избрахме заедно с РЗС, БСП и ДПС да влязат в парламента с потискащо мнозинство и да правят каквито коалиции си искат – според моментната ситуация в държавата, но следвайки неотклонно инструкцията за антиевроатлантическа ориентация!

 13. След този фарс за Герб и лидерът му настават трудни дни.Съюзникът му на който се крепи правителството му се дискредитира тотално в очите на Запада и за Герб докато е в съюз с Атака става невъзможно вече да има подкрепата на САШ,ЕС и ЕНП. С това Москва дава ясно да се разбере на ББ от кого всъщност зависи.

 14. дано никога не се случи волен да се бори за националното ми достойнство, и от – “руския народ за комунизма”, просто ми кипна самовара, нерде народа на русия, нерде кгб, това нахалство тук не може да мине, другарю ГУТЕВ

 15. По повод на инцидента от посолството на САЩ разясниха:

  “Снощи, 12 май, по време на вечеря в столичен ресторант г-н Волен Сидеров, придружен от фотограф е заговорил посланик Уорлик в опит да предизвика политически спор. Такова поведение е неуместно и неприемливо. Намаляващата електорална подкрепа на партия “Атака” и фактът, че Посолството на САЩ отказва да се среща с членове на тази партия, са най-вероятните причини за този евтин политически трик. Посолството на САЩ не приема идеите на омраза, предразсъдъци и фанатизъм, които г-н Сидеров и “Атака” представляват.”

  ББ иска да прокара Шенген, иска да прокара Евро плюс, иска да прокара…. Е как ще стане това с подкперата на подобен “легитимен” партньор!? Гласуваш за ББ-получаваш ГП, ВС и ВПут

 16. За Волен Сидеров студената война между СССР и САЩ още не приключила. Американските военни единици нямат бази в България, а ползват български тренировъчни лагери с крайна цел борба и победа над тероризма. Империята на злото отдавна капитулира, но все още има пари да финансира партийни лидерчета като Сидеров и партии като Атака.

 17. Все пак Долен Сидеров е мост на ББ към комунистическия и проруския електорат.

 18. Вече две седмици се чудя кой ще поведе борбата срещу световния империализъм и САЩ след ненадейната кончина на световен терорист номер едно Осама бин Ладен. Най неочаквано получилият се терористичен вакум беше мощно запълнен от българския националсоциалист и пропутински циркаджия Волен Сидеров. Съветвам домораслия ни националист щурмовак да обедини усилията си с другия голям патриот антиамериканист в България Румен Петков, белким двамата свършат недовършеното дело на СССР да капичнат Америка.

 19. Сидеров… 2 млд USD… !?!?!?

  “А’е Уорлик, ти мене уважа’аш ли ме!”

  Г-н Инджев, за Сидеров всеки ден е петък 13-ти. 🙂

 20. Евалата на Сидеров. Доста рисковано е постъпил като е издебнал Уорлик по този начин, защото онзи, ако се беше държал мъжки и не си беше изпуснал нервите, Волен щеше да стане за смях. В така създалата се ситуация обаче, Волен излезе победител. Уорлик много си е повярвал, за да отправя заплахи за убийство и то пред камери. Относни американските военни бази – ние не можем да имаме никакви претенции, защото все пак сме подписали договор, пък бил той ужасно дупедавски. В крайна сметка разбрахме, че американските колониалисти са също толкова арогантни, колкото руските такива.

 21. Към Дончо Тонев:
  Не сте прав. Не ги избрахме ние. Избраха ги и продължават да ги избират вече 20 години “Гутевците”.
  За наше нещастие, последните са “болшинство” в България! Много ми е интересно, какво би казал за това онзи “мъдрец”, който твърдял, че: “Глас народен – глас Божи”?!
  А с волен и “атакистите” нещата са ясни за всеки, който не е безнадеждно тъп – догановото ДПС бавно, но сигурно се спихва, а в НС трябва да има “балансьор” под контрол.

 22. А американския посланник наистина ли е заплашвал с унищожение български политик? Защото ако това е вярно, аз си задавам въпросът “С какво право?”, независимо от това какво точно се е случило.

 23. До Павел Тинков

  Ако утре има избори, има ли за кой да гласувате???

  Не се заяждам! Интересно ми е да знам, защото на мен ще ми бъде определено доста трудно. Уморих се да гласувам АНТИ или за по-малкото ЗЛО.

 24. Какви милиярди кви пет лева бе хора,вие да не сте си изгубили ума бе.Този “ОЛИГОФРЕН” Сидеров няма ни най-малко понятие от дипломация още двама-трима като него и ще сме на прага да дялкаме камани в друга епоха.И той е кандидат за ПРЕЗИДЕНТ
  “БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И ЧОВЕЧЕСТВОТО”

 25. Господин Инджев, според мен Вие нямате нужните качества да водите спор с хора като господин Любомир Гутев. Не знаете да попържате като господин Любомир Гутев, според който попържането е мярка за всяко нещо в живота му, личен и обществен. Та така, господин Инджев, първо се изучете да попържате, ама майсторски, па после водете политически спорове.

 26. Този силно отблъскващ неудовлетворен човек Сидеров създава крайно лош имидж на България. Резултатът от поведението му е винаги и без изключения уронване престижа на България и българското. Като знам, че интелектуално все пак надминава ръста си в сантиметри, мога да си направя извода колко брутален, съзнателно злонамерен и вреден елемент представлява той. Аз не бих направил услугата на такъв разрушаващ негодяй да го слагам в сметките при обсъждане на актуалната политическа ситуация. Де факто той е част от политическата действителност, вярно, де юре обаче е просто пример за негативните последствия (които все пак, слава Богу, са по-малко от позитивните) от либерализацията на медицинско-психиатричната парадигма и т.нар. психиатрична реформа в България.

 27. А защо трябва да вярвам на лице, което приютява педофили и сводници в партията си, лъже магистрално и повръща в самолетите на Луфтханза? Същият този сега ще трябва да отговаря и за нарушаване на Конституцията на РБ – записването и филмирането без знанието и съгласието на лицето е забранено. Поръчителите му, които му държат юздите, е трябвало да отчетат този факт. Най-вероятно е и московските водки на този поначало обезумял човек да са му дошли в повече. Комбинацията от всичко това се нарича “провокаторчето Болен”.

 28. Позор за българската политическа класа! Позор за България! Няколко поколения българи си отидоха с отворени очи, шепнейки “кога ще дойдат американците”. Тези същите американци, които чрез своя президент Уилсън, спасиха България в Ньой, когато гърци, сърби и румънци искаха да си я поделят. Онези американци, които чрез своя президент Хари Труман спасиха Южна България на мирните преговори в Париж, когато гърците искаха цяла Тракия до Пловдив и другите Велики сили бяха съгласни с това искане. Американците, които родиха великия Роналд Рейгън, разгромил тотално болшевизма в “Империята на злото” и заличил комунизма в Източна Европа. И се намери едно комично парламентарно недоразумение да се гаври с Америка! Е, нека Иван Костов още да умува, дали да се кандидатира за президент. Когато се наумува, България може и да я няма! Нима не виждате, че Бойко Борисов и ГЕРБ водят Родината към гибел?

 29. “с какво точно Атака е „откровено проруска“. Може би с това че организира протест и референдум срещу един от големите руски проекти Бургас-Александруполис.
  Posted by Любомир Гутев”
  Протести и референдууми могат да се организират не само с цел да се спечелят, а и ЗА ДА НЕ СЕ СПЕЧЕЛЯТ! Без предварителна информационна кампания, без подкрепа на експертни становища, които да се оповестят на гласуващите, онзи референдум бе точно такъв. При това дори събраните гласове бяха значинелно по-малко от гласовете за Атака на предните общински избори. Ето начин дори един проект с 35 млн долара годишен приход за РБ, при по няколко милярда печалби за другите две страни, да бъде пробутан. И нито един от Атака не повтори доводите изказани от много противници на проекта за възможните щети от 1 000 000 000 лв на туризъма в южното Черноморие. При това без евентуални обезщетения за Турция ако се замърси при разлив и тяхното кройбрежие!
  Наглост и лицемерие, при това платени, е стореното от Атака и “подкрепата” й за Герб.

 30. Няма по-потресаваща наглост и нахалство от това, което съобщават в момента информационните агенции. Личният бодигард на Тодор Живков, комунистът, който напусна МВР, за да остане комунист, кметът на София, пазещ като зеницата на очите си Паметника на Поробителя, основният играч на “течната дружба”, лидерът на Петата колона Бойко Борисов поднесе официално приветствие на конгреса на Съюза на репресираните от комунистическия терор. (Погрешно е написано “режим”!) Такъв демагог и политически палячо не е бил дори Тодор Живков! Не помня някой да си е позволявал такова нечувано кощунство, такава безскрупулна гавра, с жертвите на комунизма!

 31. Възмутен съм от факта,че никой не задава въпроса на проруския Сидеров ,България член ли е на НАТО или все още робува на варшавския пакт? Следователно защо да няма американски бази на наша територия и ако иска да знае въпросният господин толкова дали си плащат американците да зададе този въпрос на правилното място-на коалиционния му партньор,който е най-вътре в тези неща,а не да прави “театро” по най-тъпия сталинистки начин от началото на 50-те години!

 32. Към Гутев, Шизофреничната итерпретация на древната мъдрост “Враговете на мойте врагове са ми приятели” отпраща примитива Гутев (тази фамилия страшно много ми напомня за едно чемге от Трето управление на ДС)в гьола на автентичната му среда, където псуването е единственото средство за изразяване и общуване. На Гутевци(а дали не е сгрешена първата му буква?)ще трябва да напомня, че най-пропадналата обществена прослойка, наричаща се както им е угодно в даден момент-ту комунисти, ту социалисти, но неизменно терористи, на която агресивния руски имперски окупатор хариза китното ни Отечество, предварително заеха всички обществени ниши около 1989 г., като изкуствено създадоха квази сруктури на политически, синдикални и др. партии и организации, за да не могат гражданските общности да се самоорганизират и създадат свои структури и органи, за защита техните интереси. Естествено и патриотичния сектор не остана извън тези “активни мероприятия” на “висшето (тогава) партийно и държавно ръководство” и слугите им от ДС. Тепърва, неуважаеми другарю Гутев, според мен ще се създават автентични граждански и полиически организации. Така, че не полежи на никакво съмнение, кой е създал е ДПС, и СДС в първоначалния му вид, (помните ли кои представляваха СДС на първите митинги и на “Кръглата маса”, това бяка откровени комунисти и ченгета, като Стефан Гайтанджиев, Геори Марков, Анджел Вагенщайн и почти цялата останала сган), и по късните червени боклуци като Атака, РЗС и др. Всичко е до болка ясно, но скоро Съдията, т. е. Суверена ще свирне и ще започне “Второто (Пришествие) полувреме”, КОГАТО ЩЕ ВИДИМ КОЙ Е КУМ, КОЙ Е СВАТ И КОЙ Е НА БУЛКАТА БРАТ…

 33. До Жоро Митев:
  Жоре, ама ти май съвсем не си в час! Какви бази, какви “дупедавски договори”, какви претенции и колонизатори бълнуваш, бе душице?
  Ти май още не си разбрал, че “палачинката се обърна”?!
  Ами че, Жоре, България от сума време е РАВНОПРАВЕН ЧЛЕН на НАТО, благодарение на парламентарно решение, взето с консенсус /в т.ч. със съгласието на комунягите/. Не знаеш ли , Жоре, даже президентът седефчов стана натовец!
  А НАТО, Жоре, е военен блок, изграден да осигури колективна защита на членовете си от военни и терористични попълзновения.И всяка членуваща страна участва изпълнявайки определени ЗАДЪЛЖЕНИЯ.
  Да ми предложиш, Жоре, един аргумент в полза на твърдението ти, че американците са ни колонизирали?
  Опитва се да постигне нещо подобно /в модернизиран вариант/ днешна пост-феодална Русия на Путин, чрез тотална енергийна, а в последствие и икономическа зависимост, ама аз /не знам защо/ все си мисля, че няма да й се “отвори парашута”.
  Влез в час, Жоре! Опитай се да мислиш със собствената си глава – може пък да успееш

 34. ако някои луд,невъзпитан,неадекватен/ или нещо подобно/зададе правилен въпрос но по неподходящ начин,какво следва от това?ами следва че америк.посолство трябва да му купи костюм и вратовръзка на сидеров.защото тои просто компрометира решаването на проблема.при демокрацията всичко е с пари-и сиренето и базите.моите уважения към тази страна,но амер.армия не е равнозначна на нато/поне юридически/.тия които са чакали американците да доидат е наи добре да се съберат с посрещачите на съветските другари–от една страна така групата им ще стане по внушителна,от друга-съществена разлика между тях няма.

 35. До Росен:
  Все още не съм на ясно с кандидатурите, но – ДА!
  Със сигурност ще гласувам!
  За сега знам за кандидатите на кои политически сили няма да гласувам.
  Прав сте, трудно е и за мен. Но така е – декомунизацията и демафиотизацията са /за наше съжаление/ трудна и бавна работа. Само че, съгласете се, че идеалният кандидат – безупречен и непогрешим е утопия.

 36. Защо Прокуратурата се спотайва и не образува предварително производство против Волен Сидеров? Защо Главният прокурор Борис Велчев не внася искане до Народното събрание за сваляне имунитета на Волен Сидеров? На онези достойни българи, които протестираха срещу разграбването на държавата същата тази Прокуратура образуваше предварителни производства за престъплението Хулиганство, за Обида, за Клевета и за какви ли не още прокурорски измислици и лъжи, а когато властник от Петата колона върши престъпление, Прокуратурата гузно мълчи. Значи прав е американският посланик, когато твърди, че в Българското правосъдие има “двоен стандарт”!

 37. “Няма да се дам на комунистите”
  Който познае автора на тези думи-получава нова магистрала! Втора награда-снимка с автора, трета награда-обещание за смяна на ДС кадрите в службите и в МВнР. Успех

 38. Росенe, vapreki che ne pitash men, shte ti otgovoria: za 21 godini prehod samo Ivan Kostov me ubedi kato politik, zatova glasuvam za negovata partia.
  S kakvo me e ubedil?
  Ami “samo” vdigna Bg otnovo ikonomicheski na kraka, no nai-ubeditelno za men beshe barzoto tempo, s koeto vodeshe integriraneto ni kam Svobodnia sviat. Koeto beshe ravnosilno na othvarliane na ruskia botush, koito veche desetiletia nared darpa nazad demokratizaciata i ikonomicheskoto razvitie na Bg.
  I hich da ne biaha izlojenite pó gore argumenti, edno e iasno oshte otsega: Svetoslav Malinov OTNOVO se ochertava kato edinstven izbiraem kandida.
  Koeto v darjava na absurdite kato nashata, kadeto samo Bateta, Goceta i Mutri sa na POCHIT, e ravnosilno na neuspeh.
  No az kato ubeden demokrat vapreki tova shte propatuvam 350-te km do nai-blizkata mi izbiratelna sekcia, za da si dam glasa za Malinov.

 39. Петър Драгулев | май 14, 2011, 11:58

  Много точен коментар!! Напълно Ви подкрепям !! Дето е казал народът “докато умните се наумуват, лудите се налудуват” !! … Но най-лошо става, когато умните, “умно”/или по скоро НАРОЧНО/ дават път на лудите, за да контролират ТРУДните!!! Така те си запазват “правото на умни”, показвайки ни с “умни” думи лудите, а лудите “Господ ги пази”, защото са луди..

 40. “Бай В.Богданов (Иречек…), и едните и другите са маскари. Ти мене слушай, па се не бой.” До това ли прозрение достигна бе бай Богданов. Та като теб е мислел и твоя “велик” предшественик, Бая ти Ганя Балкански. Та по какво, твоя милост, се различаваш от него, а? Когато не можеш дори да пишеш като хората, как ще различиш черното от бялото? Как можеш да сравняваш страната с най-проспериращо население, с най-диктаторската държава с неизживени имперски амбиции и най-мракобесническия политически режим? Не си ли задаваш въпросът защо руския народ,а не политико-мафиотската й олигархия, на страната с най-колосален природен ресурс, живее най-бедно, в страх и мизерия? Защо хората бягат от Русия на Запад, а не обратното, а? А питаш ли се как живеят все още поробените над 20 държави и техните народи,окупирани в ралични исторически периоди от Русия- страната, в която все още не е започнала деколонизацията, когато тя е минало за целия останал свят? Не знаеш ли какво става в Чечения, в Ингушетия, в Дегестан? Не видя ли какво сполетя Грузия, от която руските окупатори откъснаха Северна Осетия и Абхазия? Не сполетя ли същата съдба и Молдова, от която окупаторите откъснаха Приднестровието? Знаеш ли колко народности изчезнаха от лицето на Русия, колко нененци останаха, колко чукчи? Ако бяха диви животни, те отдавна да бяха вписани в Червената книга на света и опазени, но те имаха нещастието да се родят в Червената империя на ненаситния, алчен и жесток руски имперски нагон и се стопиха. С тази варварска страна ли ще сравняваш най-проспериращата страна във света, а, нещастни ми и късопаметни Ганьо?

 41. г-н недко стефанов,въпросът зададен от сидеров е–кога аджеба ще си платите сметката,господа?съваршенно правилно-сметките трябва да се плащат.кои колко е велик,кои на къде емигрира,кои просперира и кои мракобесничи,са арии от други опери.братската дружба като форма на общуване с чужди държави е минало/или поне би трябвало/.ако знаете някои конкретен текст от устава на нато и договора за присъединяване на българия към пакта,които да регламентира подобни безплатни обяди за някои страни членки,кажете го и на нас,баи ганьовците,моля?защо не ми е чудно че първанов също смята ползването на бази и полигони ,за добър ден,за нещо нормално.разбира се ,начина по които го прави сидеров е доста елементарна проява на популизъм,която на всичко отгоре носи обратен ефект,вместо да си получим паричките,ще млъкнем засрамени окончателно.

 42. “проруската Атака”?? В интерес на истината за пръв път виждам някой да ги обвинява точно в про-русизъм…

 43. Фюрер с блесанили очички, президент предател, личности, омерзени към една или друга велика сила…? Кой от тях реално е полезен?

 44. Как Сидеров не тръсна на Путин една претлъста папка с дължимото от Русия на България, ама къде такава позиция от руснационалист…
  П.П. Да не излезе нескромно, но на десетия път от посещението ми в Комисията по досиетата атакист номер 1 някак нагласено се изпречи пред мен на стълбите, сякаш търсеше да разчете реакция или просто да тръсне образа си, за да бъде забелязан…

 45. Към В. Богданов:
  Под олющеното Ви от убогост аполитично лустро ясно прозира старата “червена боя”!
  Определени категории и клишета Ви издават.
  Пусто “присъединяване” все ви е в акъла!
  Уважаеми, не ни присъединяват към пакта – приеха ни като пълноправен член, ПО НАША МОЛБА И НАСТОЯВАНЕ.
  По мое мнение си струва да плащаме на съюзниците /в частност на американците/ за тяхного присъствие,стига то да гарантира невъзможността на едно бъдещо “освобождаване” и “присъединяване” /като 16-та република/. Въпрос на гледна точка.
  И накрая, съвсем безплатно, единствено като демонстрация на добронамереност, ще се опитам /доколкото изобщо е възможно/ да Ви помогна в правописа:
  Думичката “съваршенно” се пише с две буквички “ъ” и с една буквичка “н” – СЪВЪРШЕНО.
  🙂

 46. A koi shte dade smetkata na ruskia poslanik za miliardite, koito dalji SSSR?¨Pitam i otgovor ne iskam…

 47. Простичко е според мен. За неплатения наем е виновен не наемателя, а наемодателя. Волен да попита ББ какво е направил по въпроса, има ли договор за наем, няма ли, и ако не, защо. Така че, въпросите май не са зададени на когото трябва, ако има въобще нещо за питане.

 48. На гергьовден в Уранополис видях Волен да слиза от корабче, идващо от Атон,Зограф с една дълга по-висока от него тояга с глава на разярено куче. Такива сувенири продават там. Чудех се какъв ли гаф е направил в манастира? След него ходеше охраната му превит под два куфара.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.