Няма друг бог (на изборите), освен Ахмед и Доган е неговият пророк!

Зададоха се избори и Той снизходи. След месеци мълчание се обади на митинг в Джебел с откровение и видение за туй, що ни чака.

И като се изкачи на планината ( „Джебел” на арабски означава планина), Той рече пророчески:

„Без нас не може да се избере президент и ще имаме много високи изисквания към профила на бъдещия кандидат”. Тъй каза пророкът ни Ахмед…

Така е, няма изборна победа без Ахмед и неговият пророк –пак той, Доган. Той въплъщава и Бога, и неговия пророк на земята. Пророкува избори без избор ( нямаме избор, без Него не може да изберем). Това е връх на политическото демократично единобожие. Има ли го Доган, нямаме избор за избори за президент без неговата благословия. Ибо по Догановата конституция президентът в нашия халифат се назначава от Него. Властта Му над нас, недостойните, е не просто светска, а необятна, направо съветска.

А който не вярва, джихад го чака и мъки адови политически. Защото право говори винаги Той и сразил е всички врази свои , неверници проклети.

„Ахмаду акбар, Ахмаду акбар, Ахмаду акбар”!

22 мнения за “Няма друг бог (на изборите), освен Ахмед и Доган е неговият пророк!”

 1. Ахмед Доган не е “акбар” ами си е
  долнопробен ГАДНЯР!
  Само че като човек на червените барони няма как да иде там където му е мястото…Жалко!

 2. Не убивай вестоносеца!
  или
  “Don’t shoot the messenger” (Shakespeare)
  или още
  “No one loves the messenger who brings bad news” (Sophocles)

 3. Много е добър в движение обръч.
  И на чадъри играе добре.

 4. Какво го чака връх Мусала?
  В Народното събрание е внесен проектозакон от Атака за връщане на името на върха – Сталин. Но от ДПС остро са възразили и настояват Мусалла да се преименува на Мусахмед.

 5. Напомня изказването за разпределянето на порциите в държавата, което м-у другото доста помогна на герб…

 6. Елементарно Уотсън,
  ако българите гласуват, а не бойкотират изборите – ДПС и циганите няма да решават съдбата на България.
  п.с. Извинявам си ако съм засегнал някого с мнението си.

 7. Прекрасен стил Г-н Инджев! Би трябвало да е смешно, ама не е! Фарисеите разпнаха дори Исус, а ние се дупим на Доган Акбар! Защо не отиде да ръси “бисереите” си на Голанските възвишения ами се възкачва на “Джебелт”? Боговете не са виновни. Те са измислени от хората!

 8. “Всички пророци след Мохамед са магарета.”

 9. и друг път се е случвало, мисля си нещо и хоп, иво го написал,

  доган каже нещо и светът на бг медиите се разтресе и така ще е цяла неделя, прав е този, които казва, че има значрние какво говори този, който има значение….необятна, направо съветска.

 10. Добра ви заран!

  Не щете Бойко(боко-както някой се изразяват),на ви дого,родения в Украйна мишок и мазния от пернишкото село.Халал да ви са.

 11. Какво да правим?

  Въпросът Какво да се прави? – или Какво да правим? – трябва да се поставя отвреме-навреме, особено пък в моменти като настоящия. Този въпрос всеки би следвало да го отправя към самия себе си, питайки се Какво да правя?, а пък хората, имащи някакво гражданско съзнание, имам предвид загрижените за състоянието на общността хора, би трябвало да се питат и Какво да правим?. Тъй като е ясно, че без координация на усилията и без ясно съзнание за пътя, водещ до изхода от заплетените проблеми, наникъде не може да се върви. И тъй: какво да правим?

  Оня ден бях на представянето на книгата на И.Инджев “Течна дружба” в Пловдив. Там една дама попита автора ето така: как, пък и с какво ние, хората, можем да бъдем полезни, та Вие, г-н Инджев, да не бъдете така самотен в усилията си? И.Инджев отвърна, че не знае какво трябва и може да се направи; той се виждал полезен, пишейки блог, а за останалото призна, че нямал “рецепта” или отговор. В този епизод виждам нещо твърде показателно; ето какво. (ОЩЕ >>>)

 12. Докато търпим този политически разврат, ще се храним в оскъдица и ще заспиваме в позор!

 13. Имах съмнения че има коалиция между Б.Б. и Доган. Защо точно сега Доган изпълзя мисля че за да направи услуга за предстоящите избори на своите партньори от Герб и своите чеда от Атака.

 14. Николай Хажиев, да не ги щем, защото се оказ, че са едно и също нещо от един дол дренки,

  ….Румен Петков отказа да участва в гласуването на новия министър на транспорта Ивайло Московски. Бил коалиционен партньор и приятел с баща му
  19.05.2011 г. 11:32 ч.

 15. Пак браво г-н Инджев! Нагъл като Доган – мисля, че това може да стане нарицателно!?!! А всички забелязаха, че на трибуната беше курдисал и ходжи!!! Не знам какво значи Ахмаду акбар!!!
  Съжалявам, че не можах да дойда на представянето на “Течна дружба”, но аз вече си я имам!!!

 16. А има ли наистина политик в България, който да не е спуснат на сцената от Империята на злото? Имаме ли алтернатива?
  Ако имахме, всички тези най-долни твари, наричащи себе си политици, щяха да бъдат изметени отдавна…

 17. За хора като Н.Хажиев изборът е ясен – или Борисов, или Станишев, или Доган. И край на опциите! Е, не съвсем, защото пък ако се появи нов политически измамник, те са насреща.

 18. Много обидно ни беше, на държавно ниво най-вече, когато един чешки художник ни изобрази като турска тоалетна.
  След като Доган излиза с подобни приказки, явно това сме предизвикали като поведение. Българите не гласуват или го правят ужасяващо ирационално, на това се крепи Доган. Руският послушник Сидеров най-много подклажда ДПС електората.

 19. Лгично е: преди 2 години Доган разкри, че раздава постовете и разпределя парите в България, сега разкри, че без етническата му партия избирането на президент на България е невъзможно и всеки избор става по неговата воля.
  Факта, че Доган публично и за втори път обявява, че притежава чрез етническата си партия власт върху управлението и бъдещето на България, при това този път това изявление е придружено със явна заплаха, ме кара да вярвам, че може да провокира негласуващите българи и заедно да не позволим отново турци и цигани да избират управниците ни. Също така, следва прокуратурата да потърси доказателства и да повдигне обвинение за създаване и ръководене на партия на етническа основа. Дано,ама не вярвам.

 20. ДПС и Атака са двете противоположни страни… на една и съща копейка. Секла ги е една машина и е все едно на коя страна ще застане – стойността й е същата. Проблема е, че копейката е неконвертируема и никой не иска да я смени за западна валута. А най-лошото е, че ние самите не се опитваме да го направим. Да ни е честито!

 21. Защо никоя медия не обърна внимание на изказването на Доган на турски? Защо правителството мълчи за тези своеволия?Каква е тая толерантност от страна на ДЪРЖАВНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД?И КОЯ Е ТУРЦИЯ ДА ПРЕТЕНДИРА ЗА НЕЩА КОЙТО НЕ Я ЗАСЯГАТ!ДА СИ ГИ ПРИБЕРЕ В ТУРЦИЯ!Не съм привърженик на никоя партия,не оправдавам ни най-малко действията на Сидеров ,дори ги осъждам,но може ли да бъдем вечно ние толерантни а те да не зачитат нашите закони?Не говоря за обикновените хора,като мен,защото и те са подведени и манипулирани като нас,говоря за Политиците на България!Според мен и двете партии трябва да бъдат спрени или забранени с закон!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.