( Кандидат)президентското шоу на Слави

Отпадна една от най-големите досегашни въпросителни на кандидатпрезидентската кампания. Да припомня, че за първата от всички вероятни кандидатури, одумвана активно в публичното пространство поне година по-рано от всички останали, имаше следните подточки към големия въпрос : не дали, а чия ще бъде кандидатурата на Меглена Кунева ( като символика).

На Европа?
На Борозу?
На царя?
На интелигентите българи?
На „еврокомисаря на годината“?

Оказа се, че това е кандидатурата на Слави Трифонов, който лансира първото признание за достоверността на намеренията на Меглена Кунева да става държавен глава в своето шоу с твърдението, че това е кандидатурата на „Шоуто на Слави“. Какво символизира неговата персона в българската политика ( понеже той се изживява като фундаментален фактор по такава ключова политическа тема, като избора на български президент), няма нужда да обяснявам.

Абсурден е напънът от страна на сценаристите на това (кандидат)президентско шоу да заклеймят в аванс предполагаемите опити да бъде злепоставяна ( отсега нататък) Меглена Кунева като претендент за най-високия държавен пост. Няма да има нужда. Те вече го направиха. И се чудя, когато говорим за символика, не схващат ли, каква „услуга“ й правят- включително като я обявяват за „жълт картон“ срещу провалените партии? Как да го разбираме: жълт картон срещу жълтата партия, която горещо я подкрепя ли?

Неосъзната подигравка със зрителите и със самата Кунева е не само в този акцент в представянето на достатъчно познатата Кунева, но и направо идиотското питане ( и съответното прехласване) за нейния английски език. Все едно да поканиш плувец и да го питаш дали може да плува. С уж услужливата, но всъщност глупава „четка“за английския, Слави Трифонов ми напомня възторга на едно мургаво девойче ( от онези, които ги омъжват на 14 години), от моята белота: „леле, бате, колко бееел!“. Защото Кунева има достъпна за целия четящ свят надлежно рекламирана биография, от която е видно, че е специализирала в САЩ и Великобритания ( каквото и да било). И това е „най-малкото“ от нещата, които могат да се кажат за този фалстарт.

Най-важното, което политически информираната част от аудиторията разбира от тази интродукция, е в подтекста на онова, за което Слави Трифонов не я попита и така потвърди подозренията, че става дума за (кандидат)президентско шоу с главен сценарист настоящият президент. Защото бягството от оценката на двата мандата на Георги Първанов е издайническо доказателство за подготвяната приемственост на неговото пагубно за България шоу на посредствеността, шикалкавенето, безпринципността и лицемерието. С какво, освен с английския, ще бъде по-различна Меглена Кунева- с това, че сама се оприличава на „куче водач“ ли? Що за порода се оказа в този смисъл досегашният алфа водач на българската талига, който нито веднъж не се озъби на многобройните подмятания на московската „дипломация“ спрямо България като троянски кон на Русия в Европа? Така ли ще ни извозва с Кунева?

Ако това е така, то е по-добре да ни възседне отново някой простоват другар от калибъра на самия Първанов. Поне ще е ясно, както досега, за какво става дума.

Сега остава да се изпълни и условието на розовия ( не заради телефоните, а поради факта, че формално не е член на червената партия) Курумбашев: Кунева да се качи на Бузлуджа, за да бъде припозната и подкрепена от социалистите. Ако довчера това изглеждаше като другарска закачка, след (кандидат)президентското представяне на еврокандидатурата й по пистата на чалгата в българската псевдопублицистика, Бузлуджа вече изглежда като втори подобен, направо задължителен връх на това изтънчено до скъсване лансиране на „независимата“ европейска емблема в кампанията.

Но и без такова самопризнание вече е достатъчно откровено обвързването на Би Ти Ви, където се разпорежда близкият с президента Първанов олигарх Красимир Гергов, за да бъдат направени изводите за Меглена Кунева като проекция на проекта „АБВ“. Щом тази телевизия е готова да заложи така демонстративно на един отделен кандидат, опорочавайки по дефиниция претенцията си за балансиран медиен (въже)играч, явно залогът е преценен като достатъчно голям, за да бъде поет този ангажимент.

Слави Трифонов вече веднъж отрече, че има нещо общо с „АБВ“, но при тази демонстрация, която разобличава и Би Ти Ви, може да си спести опроверженията. Маските са свалени, карнавалът продължава с демаскирани физиономии- това поне е добрата новина!

68 мнения за “( Кандидат)президентското шоу на Слави”

 1. Copy&Paste
  Слави пейства и копира,
  народа простъчък – той не разбира!

 2. Иво, ти вероятно си чул за утрешното откриване на новото голфигрище на Краси Гергов край Каварна и височайшото посещение. С 18 дупки!!! Та искам да дадеш една прогноза: на коя от тези 18 дупки батБойко ще оприличи новата кандидатура?

 3. Поздравления за анализа!
  Докато за хората, четящи в интернет, нещата са ясни, то за хората на село и възратните им остава само облъчването от BTV.

 4. Някои винят Слави Трифонов за посяване на чалгата в крехкото ново поколение,други за мижитурнотолизачество към “Мултигруп” и Гоце от Сирещник.
  Всъщност Слави е една жертва на честите си жертвоприношения към бог Онан.В дома си имал специален олтар оборудван с плазма и мазолек.
  (Злите езици твърдят, че въпросния водещ минал на zoo-сайтове)

 5. Слави Трифонов вече веднъж отрече, че има нещо общо с „АБВ“, но при тази демонстрация, която разобличава и Би Ти Ви, може да си спести опроверженията. Маските са свалени, карнавалът продължава с демаскирани физиономии- това поне е добрата новина!

  ________________________

  Поздравления за коментара, направо ме разби 😆

 6. Гласувайте за Меглена Кунева. Защо ли ? тя знае английски… уникално.

 7. Уж за разнообразие, но всички (освен Сините, които се доказват като истински коректни политици постоянно) са от един дол дренки: Ганьовци за “Европейско” Развитие на България!!!

 8. Не мога да се сетя, кой го беше казал туй: “БОКЛУЦИ ИДВАТ, БОКЛУЦИ СИ ОТИВАТ”? Но всъщност няма значение, кой го е казал. Важното е, че е вярно. За съжаление.

 9. Истински демокаратични избори в България не може да има, докато не приключи започналата Българска гражданска ревизия срещу паметника, на съветската-руска окупационна армия в столицата на България и докато не бъде извършена граждансковоенна ревизия, срещу лъжливите и крадливи власти и партии, на руската олигархична република в България.

 10. “Абсурден е напънът от страна на сценаристите на това (кандидат)президентско шоу да заклеймят в аванс предполагаемите опити да бъде злепоставяна ( отсега нататък) Меглена Кунева като претендент за най-високия държавен пост. Няма да има нужда. Те вече го направиха.”

  Бога ми, точно същото си го мислех вчера, докато гледах шоуто на Слави. ПиАр-ите на кандидат-президентката ли не знаят какво правят, договорката с арт средите ли е силна!? Не знам, но има нещо.

  Наистина това беше шоуто, на което най-много съм се смял. Ici ic.pr= Цялото шоу, всички сценаристи!? Всички заставали зад една кандидатура – на Меглена Кунева!?

  Боже, боже, боже, божкееее…

  Простете, но не е мога да пиша свързано, та камо ли да говоря :)))))

  Поздравления за бързия Ви и адекватен коментар, г-н Инджев.

 11. С участието си в чалго-мутренското шоу г-жа Кунева развенча мита че е европейски избор за България. Разликата между Гоце и нея е само в това, че тя поне знае английски. Но и двамата с президента на РъБъ са еднакво безлични. Опитът от президенстването на Гоце обаче показа, че безличията са не по-малко опасни от ярките тъпунгери, които иначе по се харесват на плебса…

 12. “….. с това, че сама се оприличава на „куче водач“ … ”
  Куче водач, мъжки род единствено число. Да но госпожа Кунева е от женски род. Тогава коректния израз би следвало да бъде “кучка водач”.
  По скромните ми знания за животните, кучката е водач в един и само един случай – когато се разгони.
  Не искам написаното от мен да бъде тълкувано като заяждане. Не подценявам и ролята на жените, и като водещи в обществото. Считам, че е редно обаче, политиците да внимават какво говорят, независимо къде и пред кого.

 13. Абсолютно точен коментар. За мен самият факт че Меглена Кунева е подкрепена от Слави Трифонов и от bTV вече ме отказа да гласувам за нея. Това е толкова знаково (с отрицателен знак разбира се) и наистина е по-добре че стана ясно доста рано..
  Друг е въпросът че Слави Трифонов и компания отдавна не са вече хъшовете и бунтарите, за които се представят, а много добре си “осребриха” бунтарството и играят ролята на този козел, който върви пред стадото и го използват за да заведе цялото стадо на заколение – и глупавото стадо ги следва..
  Това което съвсем не мога да преглътна е че Слави и компания още се изявяват (а може и да си вярват) като морални “стожери” и носители на човешки ценности..а са придворни шутове….

 14. Към koss:

  Ако бяха се опитали поне да спазят мярката (под претекст, че са отворени и за други “презентации”), може би щяха да тушират оставеното впечатление. Но да отсекат , че Кунева е “нашият кандидат”, това дори партиите се стремят да избегнат под формата на разни коалиции, предизборни съюзи т.н. – само и само да разширят малко кръга от поддръжници. А в случая се престараха като просто я “заковаха” като кандидатурата на Слави Трифонов- ами да си я носят тогава!

 15. Към bate dimo:

  В страни, като Ливан ( която дори не е бивша британска колония), знаенето на английски е практически задължително и за продавачите на чорапи на крайбрежната улица…Само че в очите на Слави това си е интелектуален “подвиг”!

 16. Някои хора обвиняват Слави, че е посадил плевела на чалгата в душата на крехкото младо поколение.Други го смятат като лизача на “Мултигруп” и Гоце от Сирищник,но неговата лична трагедия се състои в прекомерните му жертвоприношения към бог Онан.Злите езици твърдят,че в дома си Слави имал специален олтар(на бог Онан), оборудван с плазма и разнообразни zoo-филми.

 17. Към Горчо Горчев:

  Да беше кавал- лесно щеше да му бъде. Ама Голф?! При това не е голф тройка, нали? Мъчна работа, но вярвам, че ще се справи- все пак за дупки става дума, не за “конграчулейшън”.

 18. Спомням си, че Годжи беше казал, че Славчо бил втора цигулка, защото баща му бил счупил първата в главата му когато бил малък … Така каза Годжи през 2001 г. …
  Ако не греша, това беше едно специално предаване в тяхното шоу, където дори и Любо Ганев взе участие, а Любо Нейков имитираше Костов !? Но не би трябвало достоверността на казаното от мен, да се провери, нали ?
  След като Славчо представя кандидатурата на Пръмова за президент, то тогава е логично тя да свири първа цигулка ! За Румен П. остава третата цигулка в оркестъра им !
  Разбрахме, че и Марияна, която нямала нищо общо с Гоце, също ги подкрепя … Тя успешно може да се включи като вокал към тях и така да си сформират една музикална група, която е твърде вероятно да пробие на световната сцена !
  Някой ще попита каква роля тогава ще има Гоце ? Ами той ще им пише текстовете !

 19. Имаше един стар виц от времето на соца, в който се казваше, че който не знаел английски, не може да кара трактор …

 20. Не знам защо, но посланието “Меглена Кунева е подхояща за президент, защото знае английски” ми напомня за защитата на Бойко Борисов в полза на Румяна Желева. Много добре си спомням как в централната емисия на бТВ той най-сериозно заяви по телефона на водещите, че “Румяна Желева е чудесна за еврокомисар, защото знаела прекрасен немски”, даже “Меркел я е похвалила за добрите й познания”. От кога знанието на език е решаващ фактор? Хайде да вдигнем малко летвата.

 21. Искам да кажа,че„По телевизиите ще ги познаем”.Благодаря на г-н Инджев,за кой ли път,за отличния коментар.

 22. Играта голф е хитър трик, който обединява бившата номенклатура, Пернико-Правешките чутури и бръснатите кратуни от сорта на Слави в мерака им да се нарекат “Голфъри”. Обаче истината е че,ако ще да играят голф и с 38 дупки, пак си остават едни обикновени гОлфони..

  Аз, както и много зрители /предполагам/, гледах през последните години “шоуто” на Слави, само,така да се каже “за да го псувам”. В този смисъл то никога не ме е подвеждало и винаги ми е давало повод за това. От няколко месеца не го гледам и се чувствам прекрасно – спестявам си нервната енергия за други поводи:).

  Интересното е,че колкото и да се напрягам, не мога да си спомня някаква дори не критика, а каквато и да е, малка закачка дори на “шоуто” с другаря Гоце. Явно той е съвършен!

  Другия съвършен е Рем Вяхирев, комуто отидоха “на крака” в Русия да бият чело в пода и да целуват ръка…

  Дано хората да помнят това..

 23. Само ще допълня, че личности като Станислав ТрифоноФФ са гласа гладните хора(за хляб,кафе,бурканче лютеница,за Андрея или Андреа, Камелия и всякакви други подобни жрици),живеещи в България. Тяхната истина за деня се формира от неговото “изпражнение” от предходната вечер. За съжаление действителността трудно ще се промени. Иска ми се да вярвам, че с подмяна на поколенията ще се регулират нещата, но все повече не ми се вярва.

 24. Не познавам г-жа Кунева, и, честно казано, не съм се интересувал от биографията и. Изглежда елегантна дама, с приятни обноски, оставяща впечатление, че е била подготвяна като западна алтернатива на подготвяните в Москва комсомолци – зад впечатляващата фасада до мнителния ми нос достига неподправен аромат на роден комсомол.
  Но това е субективно! Онова, което не бих могъл да и простя, е онази маскирана зад “отметнатите глави” липса на честност при приемането ни в Европейския съюз, което ни доведе до преждевременно членство. Това неизбежно ще ни излезе скъпо – каквито и да ги мислим европейците, те те оставят да се нахитруваш (напр. по комсомолски), и когато си най – уверен, че си успял, ти показват практически колко се заблуждаваш. Има ли смисъл да казвам какво мисля за такъв бъдещ мой Президент – г-жа Меглена Кунева?

 25. Перфектно! В един стар виц се разказва за милиционера/полицая получил награда една седмица екскурзия в САЩ. Прибрал се много учуден от факта, че всички знаели английски и било пълно с Корекоми…

 26. Благодарност за Слави Трифонов – нека отсега да е ясно какъв кандидат-президент е въпросната “Да дама”, след като приема чалга шоумените да я представят…

 27. А за шеф на предизборния щаб се гласи Ники Василев. Някои хора наистина са оперирани от срам…

 28. Za prostoto momche ot selo Uchin Dol vseki chovek govorest po niakolko ezika e izkliuchitelno inteligenten. Kazvat che muzikantite uchat mnogo lesno chujdi ezici. Zasto li tova NE e validno za gospodina Trifonov izjhiviavast se kato kultur treger na balgarskoto obstestvo.

 29. Иван Райчинов Пръмов е български партизанин и политик от Българската комунистическа партия (БКП). Той е министър на земеделието и горите през 1957-1962.

  Иван Пръмов има трима сина:
  Андрей Пръмов женен за Меглена Кунева
  ….

  Мисля, че повече коментари са излишни….

 30. към SIR SVEN – “гОлфони” е отлично попадение, с което се обрисува съвременния псевдоелит – ченгета, спортисти, комсомолци и всякакви бизнесмени с незавършен 10 клас.
  Що се отнася до това, че г-жа Кунева знаела английски и тове е отличително качество, сигурно това е всъщност единственото отличително качество от сегашния президент. Всичко останало ще е същото при евентуалното й избиране – отношението към България, към Русия, към мафията, към ЕС, към отделните партии и т.н. Прекрасно бъдеще с такива политици и такъв електорат!!!

 31. Да не би да има изненадани?

  Че ТЕ това го подготвят от миналата есен, бе хора. Толкова беше очевАдно.

  Единствено остава да се разберат (естествено задкулисно) как Рапоня да прехвърли властта на АБВ. Например – явява се като кандидат-президент, обаче губи с малко на втори тур, понеже един ден преди това по БТВ излиза Златев и казва нещо много важно за миналото и настоящето на Рапоня.

  Останалото е дежа вю.

  Ха да видим

 32. Селската кратуна Слави е пример за много млади хора в България,,,,жалко…

 33. Слави е нищо друго освен логичен продукт на упадъка на съвременното българско общество. Просто едно от лицата. Нищо каквото и да на прави не би ме учудило.

 34. Ima i oshte edna razlika mejdu Pramova i Sirishtnika, osven angliiskiat. I tia e che PRamova ne e boleduvala ot triper. I ako tova ne moje da se dokaje to sas sigurnost Pramova niama pushka za 50 000!

 35. “сама се оприличава на „куче водач“” Интересно, кой има нужда от куче водач? ????
  Явно ни има(ИМАТ) за народ от слепци.
  Знаела английски!Голямо чудо,тия на “Позитано” да не би да си говорят на английски? Целият напън е НДСВ+АБВ+ДПС да се върнат на “Дондуков”2 на бял кон и под “дамски” образ. В кой ли момент БСП, ще я при/по/знае ? …

 36. Всяко второ българче може да свири на виолончело и знае английски език. Разбира се това не може да се каже за конферансието вживяващо се за полит-анализатор и издигащо президентски кандидатури. Плоския номер се вижда без далекоглед. Защото тази кандидатура (на Миглена Пръмова) ще е контра кандидатура на ГЕРБовата такава. Повтаря се схемата П. Стоянов vs. Б. Бонев и накрая Гоце II триумфира.

 37. Поздравления за коментара и от мене!
  Снощното предаване беше унизително с първичността на посланията си.
  Но това си е С.Трифонов. А М.Кунева е уникално явление с много-говоренето и нищо-не-казването си. Друг като нея не съм срещала.

 38. лави Трифонов и… артисти (пари,чалга и алкохол) = инициативен КОМИТЕТ!! A безпаричие, чалга и алкохол = правилни избиратели. Матрял многоо…

 39. Аз съм доволна от това,че Учинайският славей представи г-жа Кунева и застана зад нейната кандидатура или по скоро я провали напълно,сигурна съм че много хора са си задали правилният въпрос,чий представител е всъщност госпожата и това не е малко

 40. Мисля си ,че доста бързо,остроумните българи откриха прякора на Миглена Кунева”МЕГИ СНАХАТА”

 41. Ne sam savsem saglasen s izrazenoto stanovishte v statiata.
  Dokolkoto znam, Slavi i oligarsite nachelo sas zlatevcheto stoiat zad boikoborisovata kandidatura za prezident.
  Mnimata podkrepa za Kuneva, pridrujena s mediina shumotevica/skandali, sa samo manevri za otvlichane na obshtestvenoto vnimanie ot gafovete na Borisov, za da ne se zastrashi pobedata mu na prezidentskite izbori.
  Tova e edin gnusen scenarii, v koito ochevidno samata Kuneva dobrovolno uchastva, inache e neobiasnima poiavata na tazi seriozna jena v shouto na Chalgar nomer 1 na Bulgaristan.
  Az sam sin, no ako na vtori tur na prezidentskite izbori se izpraviat Boko sreshtu Kuneva, shte glasuvam za neia.
  Tia moje da e komunisticheska snaha, no pone e obrazovana, kulturna i e napravila veche dobro vpechatlenie pone v Briuksel.
  A Mutrata da hodi da stoi karaul pred niakoia diskoteka.
  Za 10 godini vsichki razbrahme, che za nishto drugo ne stava.

 42. ПОРНОГРАФИЯ от най-долна проба! Само по този начин може да се охаректеризира просташкото и бездарно ток-шоу на Слави изготвено от “гениалния редакционен съвет”- възпитаници на “световно известната милиционерска школа” в Симеоново и достойни приемници и продължители на изявените комунистически и комсомолски дейци в миналото. И това всичко примесено с много “простотия”, “чалга” и “порно” пригодени за “политическа акция” и “промиване мозъците на безмозъчните”. На друго място едва ли би могъл да се получи този “коктейл”, освен в студията на такава “независима медия”, като БТВ. Не ми е ясно, защо институцията СЕМ и нейните членове дремят, а не осъждат такива акций, които са в нарушение на законите в Р.България. Това е най-ярък пример за конфликт на интереси използвано от медия, на която и е предоставен национален ефир, да обслужва всички български граждани, а не само техните лични и комерсиални или интересите на определени лица и политически сили. Може би те смятат да ползват опита на друга тяхна по-малка побратима СКАТ през изминалите години. Но в исторически план, “всяко повторение на минали събития се превръща във ФАРС”.

 43. Pó gore niakoi pishe:
  “За мен самият факт че Меглена Кунева е подкрепена от Слави Трифонов и от bTV вече ме отказа да гласувам за нея. Това е толкова знаково (с отрицателен знак разбира се) и наистина е по-добре че стана ясно доста рано..”
  Tochno tova e samnitelnoto: Kuneva oshte s predstavianeto na kandidaturata si biva diskvalificirana, stava napalno neizbiraema za horata, koito ne simpatizirat na NDSV, BSP, ABV ili DPS.
  Kade e logikata edna umna jena sama da uchastva v tozi fars?!
  Zatova mislia, che cialata shumotevica okolo neia kato kandidatura na oligarsite ima za cel da mobilizira poumorenite i razocharovani ot prostotiite i nekadarnostta na boiko borisov hora, koito predi 2 godini se podlagaha da mu dadat doverieto si.
  Edin vid: eto, oligarhiata zastava kato edin zad protejeto si – dajte sega nie, protivnicite im, da zastanem kato edin zad Borisov.
  Jalko, che veche 22-ra godina balgarinat se olstavia na izbori da go izparzaliat…

 44. Немога да преглътна това,как още ни мъчат с това да гледаме насила това уникално глупаво предаване,което всъщност аз избягвам,заедно с другото такова по нова тв с онези двама хулигани и пияници,този грозен субект освен да разкаже някой виц който завършва с полов орган друго не умее.Колкото до Миглена Маймунева,факт е че баща й е избивал българи в Белене,излъчването й е отвратително

 45. Не е случайно лансирането на кандидатурата на Меглена Кунева от Слави Трифонов. Явно са се поучили от неуспеха на Джон Кери в САЩ, където анализаторите твърдяха, че е напълно невъзможно един интелектуалец от Масачузетс да стане президент на Съединените Щати. Ролята на Слави явно е била да очука малко излъсканата бюрократка, притъпявайки брюкселските парфюми с аромата на мастика и мешана скара.

  Колкото до езиците. И Сергей Димитриевич говори английски, а Андрей Карлович си беше направо полиглот.

  Аз искам президент, който говори български и който обича България, и милее за нея!

 46. В една своя песен Джендема казва:
  “Ченгето е криво желязо, което се прави на гьон” Как звучи – Гьонце дьо Сирещник?

 47. Нещо и аз неможах да ги схвана тези (псевдо)аргументи на слави с английския.
  От една страна гоце беше перфектен президент без да знае английски т.е. английския е незначителен. От друга страна кунева е един кандидат-президент
  който “най-накрая” (ако не се лъжа за най-накрая; не намерих запис) ще знае английски. Така де, англиския хем не важен ако президент е първанов, хем изведнъж става важен ако е кунева. Слави, последно английския важен ли е за президента? И ако не се лъжа за “най-накрая”, съмнява ме Петър Стоянов да не е знаел английски …

 48. do Амедеа: M. Kuneva ne e unikalno qvlenie, spomni si Goce. Toi taka si govori, bez nishto da kazva.

 49. Много точен коментар!
  Поздрави!

 50. @mdam: добре не го каза слави, каза го един от наемниците му – транскрипт:

  С: Вие говорите ли английски?
  К: Да.
  С: Браво.
  Един от сценаристите: Най-сетне президент който ще говори английски.

  Дотам явно стига общата култура на сценаристите му, а и на шефа им.

 51. Уважаеми Инджев,
  анализът Ви експлицира пластовете на зависимостите на госпожа Пръмова и доказва несъстоятелността на тази кандидатура за интелигентните и информирани граждани. Тук обаче споделям и опасенията на г-н Георги Тошев написани по-горе.
  Ето още нещо по темата:
  http://kafene.net/analysis.html?fb_1101652_anch=18012253

 52. ДО ШОУТО :

  Не го очаквахме. Изложихте се този път, вече генерално. Как можахте да обявите вашия избор след като другите кандидатури все още не са известни…хах…може да има и други непартийни кандидатури..Всъщност измежду кои я избрахте, че ние не разбрахме другите…? И без това не сте от особено гледаните вече, сега съвсем си сринахте рейтинга…най-вероятно пак зарад пусти пари…царе сте на критиката, но когато не се отнася за вас. А това поражда антипатии.
  Между другото всички бяхте сковани като дървени войничета, тя притиснена, гласът й трепере, Слави замлъкна в един момент, изобщо…това не бяхте вие…а може би това сте и това е истинското ви лице на хора и екип.
  Каква е нейната заслуга за България – поне едно нещо да беше назовала, няма такова.
  Интересно защо не й бе зададен въпроса – Хората питат за Габонската афера, от която потъна и корабът на „ Булгаргеомин ”, и къде са „ уредените ” от Кунева 300 млн. евро за АЕЦ „ Козлодуй ”?!
  Непочтен стар на предизборната кампания на Мадам „ЙЕС, СЪР” или “амиии” /егати президента, ако винаги започва речта си с “амиии”/

 53. Уважаеми Инджев,
  чудя се защо госпожа Пръмова не “проби” чрез Васа Ганчева – за 1000 лева щеше да я има излъскана в пресата. А в шоуто на Славчо и излезе много по-скъпо. Всъшност едвали сама си плаща…..

 54. Миглена Кунева не може да стане президент. Това ясно се видя в Шоуто на Слави. Търсейки истинските причини за нейното издигане, стигам до следния извод:
  Миглена Кунева е необходимия сив фон, върху който след време ще блесне кандидатурата на ГЕРБ.

 55. Аз съм донякъде съгласен с позицята на г-н Инджев, но бих искал да го попитам не се ли притеснява от голямото влияние и властта която несъмнено притежава Слави Трифонов и неговото шоу.
  Не веднъж сме виждали излизане на редколегията(по непървоначален сценари)с цел иронизиране и омаловажаване на подобни ясно изразени позиции.
  Поставянето на медията BTV под общ знаменател със Слави Трифонов и неговото шоу е неправилно, тъй като според мен там работят, много принципни и безпристрастни журналисти.
  И нека не забравяме, че договора на шоуто на Слави е обвързано само чрез рейтинга и не се продуцира от BTV.

 56. “Маските са свалени, карнавалът продължава…”

  Тъкмо си мислех да напиша една статия в блога си с подобно заглавие…

  Слави е доста простоват, за да предлага подобно кандидатури.

 57. На нас Българите търпението граничи с мазохизма ли с идиотизма ли незнам.

 58. Г-н Тошко! Това, което твърдите са приказки за лековерни и наивници. Нима не виждате реалната действителност, че когато ръководителите и кукловодите на тази медия не са съгласни с определени позиции на водещи в техни предавания (дори и “външни продукции”), те безцеремонно и брутално се разправят с тях. Аман от такива платени клакьори и манипулатори като Вас.

 59. Като гледам Кристалина по БТВ в “Пожелахте да говори” и размяната на похвали между нея и Бойко, оценките и за правителството…все по близка ми става прогнозата за: Бойко- президент, Кристалина- премиер

 60. “Тя е канена и в други правителства да стане министър, не само в това, довери в предаването класната на Георгиева. Питала ме е, довери тя, но вече не помнела дали ставало въпрос за креслото на финансов или икономически шеф.

  Това са стари истории. Най-сериозното предложение дойде от Бойко Борисов, но стана в момент, в който отговарях за Световната банка и президентът на банката ми каза, че още поне половин година трябва да съм там, защото имаме работа, призна на свой ред Кристалина Георгиева.”
  КОЙ ЛИ Е КАНИЛ КРИСТАЛИНА?

 61. п.с. Да не се окаже, че и тя е била на Бузлуджа…..

 62. Много е демократична Бтв, щом си позволява такива предавания като това на Станислав Трифонов. Като се вземе под внимание и факта коя е аудиторията на това предаване – мургави желязо-търсачи, резултатите са ясни.
  Каквито зрителите такава е държавата…

 63. Редколегията на Слави,излизат в шоуто му,понякой път очаквано,понякой път “неочаквано” облечени като кръсниците на мафията и почват да си задават литорични въпросчета с напатки,на който сами си отговарят,явно по-умните го напуснаха когато трябваше,пълен срам е да работиш за такъв като слави с чалго-мутренско мислене,дано славито чете този блог или поне някой от сценаристите че да си свери часовника,тъй като хората писали коментари тук са трезво мислещи хора

 64. На човека от държавна сигурност Иво Инджев, действително му трябва друг другар за президент като Гоце. От друг президент той няма нужда.

 65. ЗДРАВЕЙТЕ! ИСКАМ АЗ ДА ВИ ДА ПОПИТАМ И НА ОТГОВОР РАЗЧИТАМ-ЗАЩО,,ШОУТО НА СЛАВИ” ЖЕЛАЕ МИГЛЕНА ДА ПРОСЛАВИ???-АКО ПРАВИ ГО ПО УБЕЖДЕНИЕ ,ДА ПОМОЛИ Я ЗА ИЗЯСНЕНИЕ-,,ВЯРНО ЛИ Е,ЧЕ ЗА СОБСТВЕНА ИЗГОДА-РЕЗНА ТОКА НА НАРОДА И ДАЖЕ ХИЧ ВЕЧЕ И НЕ ПУКА,ЩО ЗАД НЕЯ СЕ ШУШУКА…..АКО ЧИСТА Е- И БЕЗ КАВИЧКИ,ТОГАЗ НА СЦЕНАТА, ПРЕД ВАС И ВСИЧКИ ,ДА НАПИШЕ ТЯ С БОИЧКИ-ОТГОВОР НА ТОЗ ВЪПРОС,ЗА ЕНЕРГИЙНИЯ ИЗНОС,-ЗАЩО ПОДПИСА ЗА АЕЦ-а, ТА ЕВПОПА ДА НИ КЛЕЦА?!?!?….. А ПЪК СЛАВИ ТИ СЕГА, ОТГОВОРИ МИ БЕЗ ШЕГА- ,,КАТО ЩЕ ДЕЙСТВАТЕ ТАКА,НЯМА ЛИ ТЕЗ ПРЕКРАСНИ СЦЕНАРИСТИ, ДА ЗАПРИЛИЧАТ НА ЕВТИНИ ЛОБИСТИ??? …. НО, ДА СПИРАМ ВЕЧЕ- ,,ЕЙ БОГУ”-ЧЕ ВЪПРОСИТЕ СА МНОГО,НО ВИЙ НА ТЕЗ ОТГОВОРЕТЕ И МОЛЯ ВИ НЕ СЕ СЪРДЕТЕ!? П.С. Не съм от тез,дедето изпадат във екстаз-просто гледам ви и аз! с Уважение: СТОЙЧО БОТКОВ /скромен дърводелец-радетел за истината/

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.