Изпратете СМС за лекуване на ВСС от тежка форма на недосегаемост

Сайтът Биволъ, който дразни оялите се и окопалите се властта ( не само настоящата) като рие в разкритията на Уикилийкс ( отнасящи са за България), тръгна с рогата напред срещу недосегаемите тореадори на българския преход към истински правова държава. Биволъ предлага следното:

В една от американските дипломатически грами изтекли от Wikileaks пише как от Европейската комисия са звъняли настойчиво, за да поискат оставката на един провалил се вътрешен министър. Самите американци му казали “да си отиде за доброто на страната”.
Днес сме свидетели на огромен скандал в съдебната система. Членове на Висшия съдебен съвет за поредна седмица нито признават провала с избора си на съдия Владимира Янева за шеф на СГС, нито проявяват дори привидно желание да разследват скандалите с нея.
Очевидно е, че Висшият съдебен съвет трябва да си отиде за доброто на България и българското правосъдие.
Но вместо да чакат обаждане от Брюксел или Вашингтон, българските данъкоплатци могат да им се обадят сами. Имат право на това, защото им плащат заплатите.
Изпратете СМС до член на ВСС и го помолете с учтив текст да си подаде оставката.
Примерно така: “Уважаеми, подайте си оставката. За доброто на страната!”
Мобилните телефони на изборните членове на ВСС:
0889 197666 Цони Цонев
0888 958693 Георги Шопов
0888 756394 Мая Кипринска
0889 282688 Иван Колев
0888 319449 Петър Стоянов
0888 516800 Стефан Петров
0888 396527 Божидар Сукнаров
0888 522386 Пламен Стоилов
0887 524049 Пенка Маринова
0884 110082 Вельо Велев
0888 851640 Радка Петрова
0888 751898 Светла Данова
0888 623335 Цветанка Табанджова
0888 736867 Елена Митова
0888 876401 Анелия Мингова
0888 396527 Божидар Сукнаров
0887870203 Георги Гатев
P.S. Молба: ако някой разполага с мобилен номер на Костадинка Наумова да го сподели в коментар.

26 мнения за “Изпратете СМС за лекуване на ВСС от тежка форма на недосегаемост”

 1. Цони цепи мрака с тези шестици в края на телефонния си номер – нъмбър оф дъ бийст!

 2. безценно креативно,просто и полезно каато призив,г-н Инджев!!Благодаря !този път телефонния указателе безценен:-)

 3. 1. Паметникът още не е довършен. 2. Позитано 20 чака. . . 3. Знакът за радиация върху оградата на руското посолство. 4. Альошата в Пловдив. 5. Матрьошки върху фасадата на президенството. 6. Изработване на фалшиви рубли. МНОГО РАБОТА НИ ЧАКА!

 4. Гениално!
  Пуснах статията във facebook и вече се започна. Моя милост разбира се също се отчете с 5 смс-са. Лек и хубав ден!

 5. Браво! Супер идея! Изпратих СМС на всичките. Да им подгреем телефоните, братя!

 6. Да подскажа, че sms-и можете да пращате и от интернет 😉

  Който иска да им покаже, че няма да издържи друго правителство на всички комунисти, комуноиди и други българофоби нека се включи в страницата:

  http://www.facebook.com/pages/Ако-БСП-спечели-изборите-НАПУСКАМ-БЪЛГАРИЯ/132137823530430

 7. Пратих 14 смс-а през сайта mtel.bg. Мисля, че всички обявени телефони са на мтел, което позволява пращането от интернет. Пращайте 🙂

 8. Чудесно начинание! Поздравления! Аз откликнах на поканата и изпратих СМС-и. Направете го и вие хора!

 9. А пък Цветанка Табанджова с 333 – she is only half evil!

 10. оставете тези телефони ,съдии,прокурори,адвокати и др.на борба срещу комунистическата тирания!!!

 11. Прокудените в чужбина вместо нула отпред наберете 00359888… и така нататък номера на съоветния продажник преди да пратите SMSа си!

 12. Защо са толкова много, половината не могат ли да вършат същото? А идеята е много добра.Включвам се.

 13. Намирам, че идеята да се изпращат СМСи с такова любезно съдържание е направо неуместна. Доброто възпитание пък, би било спирачка пред много хора да изразят истинските си чувства, поради което, едно кратко “Марш!” би свършило работа 🙂

 14. Това, че са много не е лошо защото все пак между тях се намериха и достойни юристи, по-страшното е, че са назначени във ВСС и не работят нищо друго до истичане на мандата. Та тези люде сещате ли се колко са ангажирани ? Поздравявам инициативата, крайно време е сами да си свършим работата и да не чакаме господ.

 15. Хора,призовавам ви да пращате повече SMS-и на Радка Петрова.Има сведения,че е супер корумпирана.

 16. Идеята е добра, но дали не е по-важно да видим не кой яде баницата а кой им я даде (възложи) тази баница? Докато сегашната система на назначаване по този начин на членовете на ВСС ев сила, дали ще е Цони или Мони е все тая, защото във ВСС ще бъдат изпратени все такива послушни и “услужливи” “магистрати” и никога нищо няма да се промени. Системата, системата трябва да искаме да се промени не състава (то не че състава е цвете ама…)

 17. Ако има номерата на факсовете на парламента, да да направим акция и на депутатите.

 18. Независимите? Сега нещо зависи от Вас. Идете си!!!

 19. Изпратих съобщения на всички. Два пъти, по телефона. Какво беше учудването ми, когато един от тях ми върна веднага обаждането. Представи се, представих се и аз. Каза ми, че повечето съобщения, които получава тези дни, са изпратени от сайта на М-тел и на тях не може да отговори. Но има около 50 съобщения от телефони и на всички е върнал обаждане. Оказа се, че аз съм първият, който му вдига. Заговорихме се, попита ме какви са ми мотивите, за да му искам оставката, познавам ли него и работата му и т.н. Покани ме да му гостувам в кабинета и да си поговорим, да ми обясни ситуацията. Останах доста изненадан, не мога да кажа неприятно и май ще се възползвам от поканата.
  После ми звънна още една госпожа от ВСС. Тя беше по-разстроена, трудно сдържаше нервите си, но успях да я убедя, че не съм злонамерен, а просто си изразявам гражданската си позиция. Тя не ме покани в кабинета си, но също започна да ми обяснява и да ме разпитва за мотивите ми. Упрекна ме, че щом не познавам нито нея, нито нейната работа, нямам право да й искам оставката. После се опита да ми обясни туй-онуй, но се спря. Ако само ми подхвърлеше някакви факти или обяснения, бе ясно, че няма да може да ги защити и ще си останат голи твърдения. А понеже моята неинформираност за работата на съдебната система е голяма, трябваше да си говорим цяла нощ, за да ме вкара в час, което пък е излишно. И така се разделихме.
  У мен обаче остана горчивото съжаление, че хората, пускащи лични съобщения, се крият и не отговарят. Щом изразяват гражданска позиция, би трябвало да могат да я защитят.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.