Не избирателите, съдбата е избрала Борисов!

Както можеше да се очаква , нашият премиер Борисов не е някакъв си избраник на избирателите, а на съдбата. Това ни го говорят звездите ( на Би Ти Ви). В централната си информационна емисия телевизията ни осведоми снощи за следните предсказания с 15 годишна давност на пророчицата леля Ванга:

“Павел Кипров, живял близо до пророчицата през проследните 20 години от живота й, разказа пред bTV за предсказанията й за бъдещето на България.

В продължение на месеци тя давала своите описания за настоящия премиер на България. 15 години след смъртта на Ванга казаното от нея излезе на бял свят. Отначало го представяла повече като физически образ – висок, строен, широкоплещест, здрав, гологлав. Според пророчицата щял да е почтен, честен човек.

По-късно Ванга добавила, че министър-председател на България ще бъде човек,  роден в близките до София села, който първо ще бъде милиционер, а след това ще заеме държавни постове. И като такъв, щял да се радва на народната и на американската любов. Ванга му оставила и послание –  да брани и пази както себе си, така и държавата повече от своите, отколкото от чуждите …”.

И – о, чудо-разказвачът на спомени за виденията на леля Ванга потвърди, че Борисов ще става и президент, но не сега- досущ, както обеща самият той. Още повече съм впечатлен от добавката към характеристиката във виденията, които Кипров за достоверност си припомни от записките си, описващи Борисов като „ кротък, добър, незлоблив“. Смятам да се поуча и да се смиря, защото поклонниците на Борисов все по-яростно ме нападат като „ буен, лош и злобен“, защото си позволявам да го критикувам. Но си взимам бележка…Пък може в резултат на това от тази телевизия да ми се въздаде справедливост след 15 години като прозрение, че съм бил принуден да се махна от там след като съм бил заплашван с уволнение и свален от екран заради един зададен въпрос по адрес на един друг роден в околните села на София, също толкова висок, почтен, честен, добър, незлоблив любимец на народа ( и спортист в дисциплината скачане на рейтинг).

Предполагам и в руското посолство са си водели бележка защото в Русия гласът на леля Ванга се чува ( дори и от отвъдното, какво остава за реално проповядващата в ефира Би Ти Ви). Наскоро руски спортен вестник определи пророчицата за част от великата българска троица по мнението на руския народ ( другите двама били Живков и Стоичков). Така че вече и там ще имат обяснение на свръхестественото явление на Борисовото настъпление: този български Давид чудодейно притиска руския Голиат „Лукойл“ и дори накарал бил самия Росатом да отстъпи ( според добре режисирани и ласкателни за Борисов твърдения в руските и туземните ни медии). Така Русия ще бъде принудена да се замисли какви ли нови отстъпки да направи само и само да ни стъпи на шията с АЕЦ „Белене“.

Време е да се ревизира и „една жена каза“ като израз на презрение към достоверността на информацията. Ако е „една леля каза“ и тя е Ванга, цитирана от Кипров, цитиран от Би Ти Ви, близка до властта, отпускаща бонус от 40 милиона лева държавни средства за летище край частния имот на собственика й Красимир Гергов, значи може да вярвате на ушите и очите си – вие гледате Борисовата Ти Ви!

24 мнения за “Не избирателите, съдбата е избрала Борисов!”

 1. Пред такива “предсказания” човек изгубва и “ума и дума”, както е рекъл народа. То и друго е речено – “прост народ, слаба държава”, особено след като ката ден се промиват мозъците на целокупното електорат. Няма радио, няма телевизия – всичко е настроено на една вълна – възхвала на бащицата, спасителя наш! “Жива да не бях” и опазил господ.

 2. Да не си мислите,че един милиционер каза-не баба Ванга-казала!Най-елементарно манипулиране чрез емоцията на по-примитивните хора.-”Един милиционер от обкръжението на Людмила Живкова каза” и Баба Ванга каза е едно и също.-Мистика в бананова ургутско-съветска маджахидирия.

 3. Крайно време е ,макар и за повечето нормални хора да е губене на време и пълна гнус и ние-про-европейците да почнем да произвеждаме окултни налудности под формата на идеологически пророчества ,но с обратна полит.-икономическа ориентация.-Нещо като идеологическа диверсия на пророчествата и целеща се в най-емоционално-патриотичната нотка в душата на облъчения със сълзливо опростачване човечец.

 4. Иво, ти съвсем си изперкал!
  да сравняваш Първанов с Борисов …. и да наричаш червената бTV, телевизията на Борисов … не знам кой ветър те вее.

 5. Щом един милиционер плюс една ,че и две социологич.агенции,че и В А Н Г А е казала -значи всичко е еманация на ”чистата и свята истина”.-Елате в страната на милиционерската мистика,където никой не вярва на държава,на съд и закон,но на еди кво си по-така плюс Ванга-всичко е на шест !

 6. Учудвам се, че сериозен журналист като вас се занимава толкова сериозно с толкова несериозни неща.

 7. Ако интересува някого, ето и моят коментар на същото това събитие, имам предвид пророчествата на БиТиВи относно това, че Боко ни повече, ни по-малко е наша съдба: Ке ни “оправи” така хубаво тоя Боко, че… дупе да ни е яко!. Заради неудобството, че коментарът ми е дългичък, давам само линк към него, както е прието в интернет…

  Поздрав на всички! Завърнах се в толкова приятната компания на този блог след кратка почивка!

 8. Прочее, наистина абревиатурата “БТВ” следва да се чете “Борисовата ТВ”; тогава всичко си идва на мястото. Нали помните Бареков колко услуги направи навремето на възвисяването на титана Борисов? През ден го канеше, е, не вярвам да е било единствено заради едни голи чувства, сигур е била и парично подплатена тая неистова медийна любов…

 9. Благодаря Ви г-н Инджев! Вие сте една от малкото ми надежди че,още не всичко е загубено!

 10. Това е христоматиен пример колко ниско може да падне журналистиката в желанието си да угоди на властимащите.Срам и позор.

 11. Гледах въпросното предаване и не бях изумен!В днешния ден,България,според мен,е образец на поквара на публиката от някои,ако не от по-голямата част,от медиите!!При така поднесените предсказания на “пророчицата Ванга”/кавичките не са предназначени за подигравка/няма как ГЕРБ да не е водеща в предстоящите избори!Нали голяма част от БГ народонаселението ВЕРВА на баячки,чудотворни икони и изворчета,на самозвани чудотворци,т.е. на неща ирационолни,нямащи нищо общо с РЕЛИГИЯТА В НЕЙНИЯ ВЪЗВИШЕН СМИСЪЛ!Туке е и изкуството на имиджмейкерите,на разните рейтингови и политологически агенции,които срещу добро заплащане/иначе няма как да съществуват/,материализират подобни “прозрения” от сорта,с който Путин,бе провъзгласен за второобраза на ап.Петър/?/,в някаква кътче на необятната руска земя.Това е положението,Господа съдебни заседатели/не съм сигурен в точния цитат на Остап Бендер/!!

 12. Г-н Инджев,това прилича на една “ясновидка”,която дьлго време ни представяха-“Калина Трендафилова,предсказала убийството на Андрей Луканов”.Друг вьпрос е,че години след убийството всеки може да каже,че го е предсказал като вьпросната Трендафилова.

 13. Струва ми се, че това не глас от отвъдното, за съжаление, а гласа на ДС от близкото минало и настояще.

 14. Гола вОда си е Бойко. Нищо не направи като хората. Една чиния да беше построил, един нефтохим да беше продал, едно БТК да беше продал, барем един ареоплан да беше продал, пенциите да беше дигнал… ама не, той магистрали ще ми прави, амчи аз магистрали не моа да ручам, спортни зали ще ми прави, амчи аз не спортувам, а и от спорт не се интересувам, абе, с глупости се занимава, гърците, че са гърци, сума ти пари повече зимат от нашите пенсионери и пак се бунтуват. И кво, поне да беше казал на Волен: не ща да ме подкрепяш, щот имиджа ми азваляш. А стига бе! Камъни се въргат по дърво, което плод има, по ялово дЪрво няма кой ни камък, ни тояга да замери.

 15. Днес научих един много интересен факт за бившата спътница в живота на Бойко Борисов. Г-жа Бориславова е член на “Трилатералната Комисия”(www.trilateral.org). Това е организация, която се занимава със световните проблеми и отношенията между Европа, Азия и северна Америка.
  Членове на комисята са политически лидери и хора от частня сектор. От балгарска страна има още двама, Петър Стоянов и Меглена Кунева.
  Сега може би ще стане по-ясна картината около продажбата на “Българо-американска кредитна банка” и отстъплението на “ТИМ”.
  Тук само можем да се запитаме чия кукла на конци е Бойко Борисов?

 16. Do Marinov,

  Samo ne rabrah kakvo iskash da kajesh s tozi psevdo-satirichen komentar. Na vsichki s pone malko zdrav razum (i bez preki finansovi interesi) e iasno che Boko magistralata e chovek koito satava za targovia s amfetamini (kakto beshe pisal amerikanskia poslanik), no ne i za min-predsedatel.

 17. Do Frunze,

  Frunze, kato ni iztapanat atomnia samovar Belene na brega na Dunava shte poluchim vednaga otgovora na tvoia vapros.

 18. И аз това непрекъснато се питам – кой ни го натресе Бойко??
  Наскоро публикуваха последните рейтинги – кой първи , втори – не е важно. Питам – какъв е рейтингът на сегашния Главен секретар на МВР? И някой знае ли му (случайно) името??
  Преди десетина години НЯКОЙ съвсем целенасочено сложи Бойко в рейтингите. Оттам не беше много трудно да стигне върха. КОЙ? От това личи, че Бойко е сериозно замислен и осъществен проект. НА КОГО? ДОКОГА? ЗАЩО?
  ГОСПОД ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

 19. Към горното:
  ГЕНЕРАЛНА репетиция за това беше появата на “Царя” (всички трябва все пак да признаем, че той не ни е Цар а ни е крал). Експериментът беше успешен и последва “Човекът от народа 2”.

 20. Искрено се забавлявах,когато преди едни президентски избори Тома Томов правеше интервю с изперкалата женица,която беше на смъртно легло.Този “корифей” в журналистиката се опитваше да я накара да изръси ,че Пирински ще стане президент на България.”Кой ще е бабо Ванго,кой ще е? Като планината Пирин,другарят Пирински, нали?” Майтап бе, Уили!Сега разни идиоти проговориха от името на врачката.А по големи идиоти от Тома Томов ги излъчват.

 21. Във всяка приказка има зрънце истина. Политикът който може да оправи страната ни наистина е роден в близко до София село. Това село вече е квартал, а политикът дори е бил министър-предсдател. Познавате го вадил е България от две кризи 😉

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.