Първанов бил президен на всички българи, научихме с изненада днес

„Спазих обещанието си да съм президент на всички българи”, излъга днес във Враца президентът на съгласните да бъдат лъгани свои сънародници Георги Първанов.

Ако това е началото ( по думите му) на президентското отчитане за двата мандата, представете си какво още предстои да излъже през оставащите му доста повече от два месеца. Фундаменталната лъжа на Първанов за припознаването му като президент на всички българи е диагноза за уврежданията, които може да причини преяждането с недосегаемост и медиен комфорт, с които един изненадан от съдбата играч в ролята на държавен глава посредствен човек може да бъде трайно разболян.

На народа той заявява, че е обичан от народа. На партията си каза същият ден, че ще се завръща при нея, защото това щяло да е добре за нея. И щяло да е морално да е там, защото щял да допринесе за нейното здраве. Само заразен с мания за величие от прекалено самочестване политикан може да изрече такива „скромности”.

С едно от днешните му изявления в Криводол и във Враца съм обаче съгласен: наистина трябва да се въведе практиката на референдума в България. Ще е добре да се започне с национално допитване за правото на разпитване на свидетелите на собствените му безобразия за последните 10 години. Това може да стане лакмус за наистина ново начало в българската политика, която най-сетне трябва да се гради на разчистен терен.

Но като се събудих от това видение за справедливо начало си дадох сметка, че нито един от кандидатите за президент не предвижда нищо подобно. Поради което и те ми изглеждат подобни на „преподобния” носител на руска награда за „заслуги към православието” Георгий Първанов. Амин ( може и „аман”) !

14 мнения за “Първанов бил президен на всички българи, научихме с изненада днес”

 1. Но като се събудих от това видение за справедливо начало си дадох сметка, че нито един от кандидатите за президент не предвижда нищо подобно. Поради което и те ми изглеждат подобни на „преподобния” носител на руска награда за „заслуги към православието” Георгий Първанов. Амин ( може и „аман”) !

  г-н Инджев, последните Ви думи на статията … (МОЖЕ И АМАН)! заключават 10 годишното управление на представителя на петата колона у нас … г-н … (не ми се пише името …), нека остане само господина …

 2. Заявявам,че този човек никога не е бил мой президент.Не вярвам в безпартийността на който и да е партийно излъчен кандидат, особено на член на партия избивала българи в защита на чужди интереси.

 3. Ниe cи гo избpaxмe – eдни чpeз глacyвaнe (виж клипa), дpyги чpeз нeглacyвaнe.

 4. Към ASEN – Чрез негласуване не се избира

 5. Г-н Asen,така е,ние си го избрахме,като не отидохме да глауваме.Да не стане пак така и сега-пак да не отидем да гласуваме и след това 5 години да негодуваме и псуваме новия.А най-добре ще е себе си да псуваме и от себе си да негодуваме.

 6. За този лицемерен празнословен пРезидент на олигарсите и чужди интереси, избран от турци, цигани и зомбирани българи не ми се говори и добре, че си отива вече! Той никога не е бил мой Президент – прав му път – да отива в БСП да омагьосва бабичките!

 7. С всичко каазано по-горе съм съгласен, само не мога да схвана защо рейтинга на този толкова недолюбван президент е така висок.

 8. На Др.Станишев май му прилоша,че Негово Низко Височество декларира завръщане в партията-майка

 9. Къде бяхте, “коментатори”, и вие- “Журналисти”, когато Първанов лъжеше досега? Защо не го изобличихте? Кога е казвал истината? Никога! Сега “на умряло куче” вадите нож… ОСЕМ години лъга! Осем години се опитваше да унизява всеки разумно действащ! Във всяка друга страна (освен в “модела” от север), щеше да е в затвора… Но тук, с тези “журналисти” – не!

 10. Единствената причина да се смята че е бил президент на българите е,че два мандата данъкоплатците са осигурявали заплатата му и привилегиите!

 11. Гочев, точно във форума на Иво Инджев не е мястото да питате къде са били журналистите. Питайте във форумите на Труд, 24 часа и други послушковци.

 12. Днес в една бръснарница чух следното:
  -Искате ли президентска прическа? попита клиента си фризьорката.
  -А, само да не ме направиш такъв КАУН като Първанов! и отговори човека.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.