Ловецът Първанов на лов в Ловеч

Ловеч!

Този път не става дума за ловните подвизи на главния ловец на републиката, а за подвизаването му в Ловеч.

Ловеч е базата, където Първанов си подготвя заслон за бракониерско осигуряване на бъдещо влияние. Инвестирал е там като държавен глава със съответните връзки и влияние ( ЗЛОУПОРТЕБА С ВЛАСТ – четете ли това в прокуратурата?!).

Първанов, твърдя отново, е ходатайствал пред Пекин за олигарха Гриша Ганчев, който по този начин е бил „избран“ да произвежда по китайски лиценз първите „български“ джипове . Много скоро ще изригне възторгът, че и ний сме дали нещо на света- български возила от китайски тип, за които трябва да сме благодарни на типове като споменатите.

Сега направете връзката ( и изводите за избора на място от страна на Първанов да се „отчита“) със следната информация:

“Тази вечер в Ловеч …държавният глава се отби в любимия град на Тодор Живков да представи книгата си “Отчетът на президента”.
Първанов призна , че от 2001 г. до днес най-добре е работил от премиерите ни със Симеон Сакскобургготски. “Взаимодействието между мен и бившия монарх бе образцово”, вметна той. (БЛИЦ)

„Отбил се“! И си признал, че си харесва най-вече бившия монах…пардон, монарх, който реактивира АЕЦ „Белене“ и други радиоактивни чернобилски проекти на „течната дружба“.

Имаше един куклен съветски театър. Театърът на „Образцов“.

Образцов е театърът на кукловодите и днес. А кукловодите са си там- в Съветския съюз, преименуван на Руска федерация.

2 мнения за “Ловецът Първанов на лов в Ловеч”

  1. Само с джиповете да не стане като с “Роувър”, или в по-далечни времена с българското “Рено”! А и китайска стока….! Мисля си за запалките, детските играчки и сухото мляко!
    Слава Богу на ГОЦЕ му се преброяват дните до края на мандата!

  2. сега Гоце ще кешира и инкасира от партийно-финансовите си инвестиции в бизнес-далаверите на различни мутро-олигарси. Дивидентите от “Течната дружба” се изплащат и осребряват ритмично.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.