Имате новина: цар Киро бил мюре на ДеСе в контрабандата на накротици

„Имате новина”! ( както би казал репортерът на телевизията): в пряко включване на ТВ 7 от най-наблюдаваното от два дни по света и у нас българско село Катуница един български гражданин си сложи главата в торбата и заяви нещо опасно за нея ( за главата си), но доста интригуващо като версия за вересиите на т.н. цар Киро по отношение на неговата недосегаемост.

Прякото предаване с участието на наелектризирани хора е като Христо Стоичков: кама с две остриета. На доведени до предел на търпението си хора престава да им пука. Един от тях обеща в ефир да обеси лично въпросния цигански „монарх”, което автоматично поставя кандидат екзекутора на наковалнята на прокуратурата (ако изобщо има такъв действащ без специално указание чук). Заплахата му вероятно ще остане без последици и ще мине под общия знаменател на общоприетите местни нрави, гарнирани обилно с псувни на майка, които водещият Николай Бареков предпочете да не спира ( макар да се повториха и потретиха).

Запушихме ушите на децата, пратихме ги в леглата. Какво обаче да кажем за ушите на държавните органи, които получиха свидетел, застанал с физиономията си пред камерата с обяснението за могъществото на криминално проявения Кирил Рашков? Ще си затвори ли очите правоохранителната система? Ще бъде ли пратена (отново) да си легне и да не се обажда до второ обаждане за онова, което прозвуча като нечувано обвинение ( от страна на един свидетел, а не на някакъв подозрителен политик) за приемствеността между миналата държавна и днешната държавно закриляна организирана престъпност в българския телевизионен ефир. А то е следното:

Мъж, на видима възраст, на която може да претендира да е видял доста, настоя да се изкаже пред отворения микрофон и успя да си довърши тезата, според която Кирил Рашков е брънка от веригата на контрабандния канал на ДС за износ на наркотици от времето на НРБ. Това, по думите му, обяснява връзките на Рашков с днешните „пазители на реда”, които са наследници и ползватели на тази отъпкана пътека за генериране на баснословни печалби и в днешно време.

На (евентуално) зяпналите от почуда зрители, които си задават въпроса за логиката такъв простоват „цар” да е бил употребяван за толкова сложна задача, доброволецът обясни: Рашков е имал ролята на мюре, т.е. на бушон, който да изгори, ако стана засечка в контрабандните канали. За което и до днес му се отблагодаряват с протекции. Междувременно обаче простата патица за примамка се е превърнала в сложен играч, защото се е нагълтала с най-драгоценното за своето оцеляване средство за самозащита: с ценна информация, която го прави недосегаем за (уж) пазителите на закона.

Така обвинителят на Рашков( като брънка от веригата на наркотичната контрабанда), застанал пред камерата, даде обяснение на какво се дължи самочувствието на „царя” да тероризира безнаказано с години съселяни ( и „просто” български граждани).

От личен опит знам, че охранените с милостинята на господарите си охранители на закона няма да се задействат без санкцията на ръката, която ги храни от най-високо място в държавата. Но е човешко да храним и надежди, нали?!

14 мнения за “Имате новина: цар Киро бил мюре на ДеСе в контрабандата на накротици”

 1. Г-н Инджев благодаря Ви че,ви има Вас и вашият блог! Бихте ли коментирали моля обективноста и безпристрастността в репортажите на “журналистката” Л.Бенатова която най-накрая направи впечатление на цяла България и бТВ (босфор ТВ)като цяло?

 2. Не съм изненадан, предположих подобно нещо в коментар под друга Ваша статия тук, припомням тази част от коментара си:
  „…Киро е част от мафията през последните поне 30 (тридесет) години, и е ясно кой го държи и с какво, както и кой може да го активира… Когато се наложи. Е, наложи се.”
  Posted by уморен | септември 24, 2011, 16:27

  Колкото повече се натрупват фактите, толкова по-убеден ставам в предположенията си. Те обаче не ме радват. Изобщо.

  Предстои ни мрачна седмица, особено от петък до неделя.
  Дано Бог да ни спаси, друг няма кой.

 3. Няма надежда.Днес телевизионните камери показаха и още нещо -бивш охранител люпеше семки и плюеше обелките на земята по време на футболен мач.Оказа се,че този бил министър-председателя на страната ми.

 4. Кьор фишеци преди избори. За жалост тази комунистическа инициатива може да вземе много невинни жертви ( справка възродителният процес ) и единственият губещ отново ще се окаже обикновенният Българин …

  п.с: Какво ли не правят за да задържат и малкото им останала власт в ръчичките …

 5. “От всичко лишени,
  за всичко мишени”- цитат от Р.Р.

 6. “ролята на мюре, т.е. на бушон, който да изгори, ако стана засечка ”
  Ами ето,станаха разни засечки шистови,АЕЦ Белене нещо се “мотае”.Време за бушони.По клипа посочен от Бецов видно,а и тоя коментар от там :”НАПРЕД БРАТЯ БЪЛГАРИ !!! СТИГА НИ ТЪПКАХА!!! БЛАГОДАРНОСТИ ЗА БРАТЯТА ОТ РУССИЯ!”.Русия тоя път ще ни освобождава напълно от самите нас до пепел.Мавзолей на социалистическото изкуство ще ни построи.

 7. Според масово разпространената биография на цар Киро преди 1989 г. цар Киро има 7 присъди, за които е осъден на 30 г. затвор.

  http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=780560
  След 1989 г. е на свобода, адмистиран от държавата. Защо? Дали не е срещу специални услуги за държавните служби? Дали не е поредният криминален престъпник специален агент на службите? Дали точно затова не се смята за недосегаем?

 8. Трябва да признаем истината – Цар Киро е част от мафията в България повече от 20 години. Още от социалистическо време – тогава той беше “произведен” от соц. властите за “цар” на циганите. Но демокрацията му даде възможност да разгърне мафиотската си дейност, като през всичките години на прехода над него имаше политически чадър. И тъй наречените демократи не правят изключение от този процес. Да си спомним, че синият президент Жельо Желев помилва. Червеният – Георги Първанов пък помилва Цветелин Кънчев.
  Така че е нормално на хората да им дойде до гуша.

 9. Жельо Желев помилва снахата на Цар Киро, а днешният депутат от БСП и етнически ром – Илия Илиев в сутрешния блок на TV7 се опита да защити Цар Киро и да упрекне държавата, че не било го защитила – затова той беше освиркан от жителите на Катуница събрали се на площада, откъдето 7TV предаваше директно. И това че всички в България (освен властите) знаят, че цар Киро произвежда нелегален алкохол е страшно срамно. Знае се, че е замесен и в разпространението на дрога Болис Велчев чак сега се сети да провери доходите, имотите и какви данац е плащал цар Киро. Той сега ли научава за проблема? Ето това са проявите на политически чадър над този криминален престъпник.

 10. Преди време хванаха синът на Цветелин Кънчев да краде метални тръби. Какво стана с този случай? Ето линк за това как е хванат Микеле Цветелинов Кънчев да краде. http://www.dnes.bg/crime/2010/11/21/hvanaha-sina-na-cvetelin-kynchev-za-krajba.104384,14#13170181505931&if_height=312
  Нищо обаче не се случва. Няма санкции от страна на властите за тези престъпления. Да не говорим колко хора са пострадали по селата от ромската престъпност, за която властите не вземат никакви мерки. И на хората просто им писна. Разбира се крадците не са само роми. Но безнаказаността на много роми престъпници дразни българите и сега това напрежение се изля и е много опасно ако вземе етнически измерения. Това обаче е породено от десетилетното бездействие от страна на властите по отношение на ромската престъпност и политическия чедър над по-известни роми като Цветелен Кънчев, Цар Киро и др.

 11. Помните ли как социалният президент Първанов помилва циганския бос Цветелин Кънчев, който по подобен на цар Киро начин тероризираше хората. Костов вкара в затвора Цветелин Кънчев, а Първанов го изкара. Сега Калфин се бори да стане президент на мястото на Първанов за да може и той пуска на свобода босове като цар Киро и Цветелин Кънчев, ако по някаква случайност правителството на Борисов, прокуратурата и съда вкарат някой от тях в затвора.

 12. Много трябва да е изпаднала ДС, щом за толкова отговорна работа, като трафик на дрога е допряла до един циганин, коронясан от незнайно кой, за “цар”. Тези канали са от много, ама много отдавна и далеч преди Киро да се пръкне на този свят. Друго им е нужно! Циганските гласове! Затова и толерират циганските тартори. Те си вършат добре работата вече доста години.

 13. Не се обърна внимание на това, че Киро е видян от свидетели САМ ПРЪВ да чупи стъкло на Мерцедеса си и да пали къщата си. А и се видя от репортажите, че вътре мебели няма. Тогава???? Този лъжец умишлено е направил своето и на ДС Косово, от което се нуждаят за изборите!!! Този трябва мнооооого да се разпитва и сред безбройните лъжи все ще лъсне истината.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.