Боксови целувки преди втория вибратор на изборите

Лидерите на двете конкуриращи се на балотажа на президентските и местните избори партии се боксираха с целувки задочно и паралелно по време в две конкурентни телевизии. Направо беше трудно да повярва човек, че не са уговорили формата на боя: и Бойко Борисов, и Сергей Станишев си разменяха крошета по темата за това кой, кого, кога и къде целува, сякаш сценаристът на сутрешното им шоу беше един и същ.

Докато Борисов обясняваше с усмивката на победител как от БСП вече са се „цункали”с Доган, притиснатият в ъгъла от междинния резултат в първия рунд Сергей Станишев определено се опита да вкара няколко леви прави под кръста на опонента си, като призова обкръжението на премира да си каже къде го целува. На уточняващия въпрос на домакините в студиото да каже къде точно, Станишев многозначително остави публиката сама да се досети какво има на ум. И същевременно продължи да боксира отсъстващия в студиото противник с иначе вярната констатация, че „един премиер не може да се държи хашлашки”. Увисна незададеният въпрос: „ а един доскорошен такъв има ли това право?”.

На другия телевизионен ринг обаче състезателят тежка категория в хашлашкия по дефиниция спорт, какъвто е практикуваният от него професионален политически бокс, отвърна с опакото на ръката си, сякаш е имал възможност да следи изявата на боксьора в категория „мишка” ( Борисов оприличи БСП на мишка, с която Доган си играе). Постигна го със следната мисловна конструкция: БСП губи от това, когато им се казва: “Ще дойдете, да ме цунете!”, ще ви кажа кога, и къде, и кой от вас.

В тази размяна на удари с целувки само привидно незаслужено отсъстваше най-големият специалист -любовчия (нокаутиран засега) , който отдавна надскочи етапа на опипването на мускулите на Бойко и премина към употреба на надуваеми секс кукли като символика в политиката. Борисов обаче не го пропусна съвсем. Забеляза доминиращо ( най-после), че Волен Сидеров напада кандидата на ГЕРБ Росен Плевнелиев, но не е казал дума срещу двойката на БСП, която събират гласовете на „старите баби”: „благодарение на Ламбо” (явно не вярвайки в партийния сексапил на Калфин), натърти Бойко. Същевременно той приласка палавника със секс играчките с уверението, че го уважава. Уважи Сидеров по този начин за втори път, след като на пресконференцията на ГЕРБ след първия тур (да не кажа- вибратор за Сидеров) на изборите доста ясно му намекна, че е готов да продължат да си общуват, докато горе-долу по това време се разиграваше клоунадата на „Атака” с ритуалното внасяне на вибратор в залата за пресконференции.

Кой точно ще консумира уреда за изкуствено задоволяване? Май няма мърдане –връзката не е по любов, бракът е по сметка и ще издържи на бурната ревност. Платеният секс е най-сигурният за доминиращия партньор.

Предлагам следващата политическа кампания с подобни участници да бъде организирана във Военната академия в София. Защото на входа на академията има знак, от който се вижда, че на територията й интимните ласки, графично недвусмислено изобразени и задраскани, са забранени.

10 мнения за “Боксови целувки преди втория вибратор на изборите”

 1. Може в България да не произвеждаме много качествени стоки и услуги,но сме ненадминати в правенето на политическо шоу-сменяйки каналите на телевизиите днес се смях почти толкова колкото на филма за Джони Инглиш!И единия,и другия актъор май наистина са си повярвали,което прави шоуто още по-интересно.Но лошото е,че живеем тук и сега и за съжаление само шоу не ни стига!Пълноценен ден на всички

 2. Все пак г-н Станишев произхожда от партия в която целуването на по-висшестоящия он низшестоящите е задължително условие за правене на кариера и тези действия в тази партия се практикуват вече над 120 години. С една дума смешно е точно г-н партийния секретар на БСП да говори за целуване в другите партии, когато това е основния инструмент за правене на вътрешна и външната политика в собствената ти партия.

 3. Ще си позволя един виц:
  Доган, Сергей и царя са в джакузи и готина мацка прави с..ка на Доган.
  Другите гледат, гледат и по-едно време Станишев не издържа и предлага:
  – Меди, стига вече! Хайде малко да се сменим.
  – Ами снемете се де – съгласил се Доган!

 4. зорлем станахме воайори, те се целуват, а ние какво правим

 5. А беше време, когато другите бяха циркаджии за Станишев… Горкото сбъркано момче си прави лоша услуга като пада на нивото на Борисов. Но нейсе, Сергейчо в най-скоро време ще трябва да отстъпи партийното си лидерство на Гоце, така че една или друга излагация в повече не променя незавидното му положение. Да се надяваме, че през четиригодишния си трудов стаж е успял да скъта някоя и друга рубла за черни дни.

 6. Г-н Инджев, моля вижте статията за АЕЦ – Козлодуй във Frognews.
  Не е по темата, но е важно.
  Благодаря ви!

 7. Отново Иво е на висота! Предлагам линка на един филм за човека възродил една страна и опитите да бъде очернен.
  http://youtu.be/OV4uCjvsGAc

 8. “Извършителят има завидни грамати(истори)чески познания, за да знае къде да ги постави!;))))))))
  Posted by Росен | октомври 28, 2011, 21:12 ”
  Заподозрените за кощунството сред противниците на паметника -могат да бъдат сведени до един- двама, имайки в предвид това, че са знаели къде да сложат кавичките.

 9. към Revansh | октомври 29, 2011, 12:06

  “Заподозрените за кощунството сред противниците на паметника -могат да бъдат сведени до един- двама, имайки в предвид това, че са знаели къде да сложат кавичките.”

  Е! Значи ще пребъде;))))))))

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.